Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Περιπτωσιολογεις βαγκ, ελπίζω να σε έπεισα οτι δεν λεω οτι λεω επειδή μου τα λέει μια στο φεισμπουκ
το ιδιο πραγμα ειναι.Συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πραγματα
οντως εχουμε χασει σαν αντρες την φυση μας δλδ πρεπει να ειμαστε 80% σιγουροι για να την πεσουμε σε καποια η να μας πει καποιος οτι <<αυτη σε γουσταρει>>για να κανουμε κινηση αλλα σε αυτο δεν φταιμε μονο εμεις φταινε και οι γυναικες γιατι εχουν ανεβασει πολυ τον πηχη τα θελουν ολα για αυτο εμεις που υστερουμε στα μαλλια κοιταμε να υπερτερουμε καπου αλλου(χαρακτηρα,σωμα κ.α).φανταστειτε εμεις με αραιωση να ειμαστε και καφροι φανταστειτε χυλοπιτα που θα τρωγαμε
Σωστα, γιατι στην κανονικη ζωη οι κοπελες με iq στο μεσο ορο και πανω δεν θακοιτανε την καραφλα σου.
Και εδώ ειναι που διαφωνούμε ριζικά. Διότι οι κανονικές κοπέλες, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, κοιτάξουν. Μεταξύ άλλων προφανώς. Και σε κάποιες ηλικίες όχι μόνο θα την κοιτάξουν , θα ειναι και ντιλμπρεικερ . Πάντα μιλάμε για φυσιολογικές κοπέλες, με κάποιο σουξε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε παιδιά να σας το θέσω αντίστροφα. Γνωρίζω μια κοπέλα πχ. και είναι πόπα, χαρακτήρας, πρόσωπο, μυαλό κτλ και αυτή η κοπέλα έχει λίγα παραπανίσια κιλά (δεν μου αρέσουν καθόλου οι παχουλές και αγύμναστες), φυσικά και θα θέλω να κάνω κάτι. Αν αυτήν την κοπέλα μου την φέρνατε πες 10 κιλά λιγότερη ε εκεί θα τρελενόμουν. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.
185 δεν είναι και πολύ ψηλός με τα σημερινά δεδομένα.Εγω ειχα δει μια μερα στο nalu στον αλιμο εναν καραφλα με ενα ωραιο ξανθο μουνι να κανει εισοδο. Ο τυπος ηταν καραφλας ξυρισμενος τελειως στο κεφαλι με μουσι. Βεβαια ηταν και γυρω στο 1,85 και γυμνασμενος...
και εμεις ειμαστε λαθος απεναντι στις γυναικες δεν αντιλεω.παντως κατα την γνωμη μου ειμαστε πολυ χειροτεροι απεναντι στις γυναικες.
Και αυτες ειναι πολυ πιο κομπλεξαρισμενες απεναντι μας.
Τροφη για σκεψη: αν σου τη φερναμε 10 κιλα πιο αδυνατη μπορει να μη σου καθοταν!
Kρινεις απο το forum που και παλι οπως βλεπεις ειναι μοιρασμενο.Όχι βαγκ γιατί δεν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι φταει...πολλές φορές πράγματι φταει