Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φρεσκο σκηνικο.
Καφες με φιλη χθες..
Σκαει αντρας και γυναικα και καθονται κοντα μας. Εμενα μου αρεσει αυτη,την βρισκω ωραια, ο τυπος ξυρισμενο κεφαλι NW5 το λιγοτερο. Φαινεται οτι ειναι πρωτο-δευτερο ραντεβου και φαινεται οτι τον γουσταρει.
Διαλογος με φιλη γιατι ετσι και αλλιως συζηταγαμε για τα γκομενικα μας:
Εγω: Mου αρεσει αυτη
Φιλη: Μπα ουτε καν, αυτος ειναι πιο ωραιος απο αυτη, μπορει να βρει και καλυτερη.
Εγω(trollακι εδω): Τι λες μωρε εχεις δει την καραφλα του;
Φιλη: Ε και? Ειναι πιο ωραιος απο αυτην τον κοιταζα και πριν κατσουν. Αυτη δεν μου αρεσει.
Εγω: τελικα εχετε η δεν εχετε θεμα με την καραφλα;
Φιλη: εγω εχω βγει με πολλους καραφλους μεχρι σημερα(27 ειναι).
Εγω: Γενικα ομως δεν εχετε θεμα?
Φιλη: Δεν μου εχει πει ποτε φιλη μου οτι κοιταζει καραφλα σε αντρα, ξεκολλα!.
Μιλαμε για κοπελα που εχει σπουδαζει πολυ καλη σχολη με 3 μεταπτυχιακα και ειναι πολυ κοινωνικη. Ξερεις πολλε κοπελες, μα παρα πολλες.
Μονο σε μενα εχει γνωριζει καμια 10αρια.
PS. Το δικο μου θεμα δεν το βλεπει καν. Πιστευει οτι ειμαι τρελος...
PS2. Φυσικα εγω την εβλεπα πολυ πιο ομορφη εκεινη την κοπελα στο διπλανο τραπζει, γιατι εκτος απο το οτι μου αρεσε εχω ακομα απο μικροβιο και το παραμυθι στο κεφαλι μου οτι η καραφλα μετραει. Οποτε τον κατεβαζα πολυ τον ανθρωπο.
Που θα παει θα καθαρισω.
Φρεσκο σκηνικο.
Καφες με φιλη χθες..
Σκαει αντρας και γυναικα και καθονται κοντα μας. Εμενα μου αρεσει αυτη,την βρισκω ωραια, ο τυπος ξυρισμενο κεφαλι NW5 το λιγοτερο. Φαινεται οτι ειναι πρωτο-δευτερο ραντεβου και φαινεται οτι τον γουσταρει.
Διαλογος με φιλη γιατι ετσι και αλλιως συζηταγαμε για τα γκομενικα μας:
Εγω: Mου αρεσει αυτη
Φιλη: Μπα ουτε καν, αυτος ειναι πιο ωραιος απο αυτη, μπορει να βρει και καλυτερη.
Εγω(trollακι εδω): Τι λες μωρε εχεις δει την καραφλα του;
Φιλη: Ε και? Ειναι πιο ωραιος απο αυτην τον κοιταζα και πριν κατσουν. Αυτη δεν μου αρεσει.
Εγω: τελικα εχετε η δεν εχετε θεμα με την καραφλα;
Φιλη: εγω εχω βγει με πολλους καραφλους μεχρι σημερα(27 ειναι).
Εγω: Γενικα ομως δεν εχετε θεμα?
Φιλη: Δεν μου εχει πει ποτε φιλη μου οτι κοιταζει καραφλα σε αντρα, ξεκολλα!.
Μιλαμε για κοπελα που εχει σπουδαζει πολυ καλη σχολη με 3 μεταπτυχιακα και ειναι πολυ κοινωνικη. Ξερεις πολλε κοπελες, μα παρα πολλες.
Μονο σε μενα εχει γνωριζει καμια 10αρια.
PS. Το δικο μου θεμα δεν το βλεπει καν. Πιστευει οτι ειμαι τρελος...
PS2. Φυσικα εγω την εβλεπα πολυ πιο ομορφη εκεινη την κοπελα στο διπλανο τραπζει, γιατι εκτος απο το οτι μου αρεσε εχω ακομα απο μικροβιο και το παραμυθι στο κεφαλι μου οτι η καραφλα μετραει. Οποτε τον κατεβαζα πολυ τον ανθρωπο.
Που θα παει θα καθαρισω.
Ξυρισμενα τα χει αυτος
δεν γυαλιζει μαυριζει
Το προβλημα του ειναι ελαχιστο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πιθηκα ειναι πραγματικα ο κανονας εκει εξω.Bαγγελη μας φτιάχνεις άσχημα με τα σκηνικά που περιγράφεις.
Γιατι μπερδευετε τις τριχες με τις γυναικες ρε παιδες
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Το θεμα μαλλι,για τους περισσοτερους αντρες οπως κ για μενα,ειναι θεμα αυτοεκτιμησης.Κ η καλυτερη γκομενα να με γουσταρει,κ ο τελευταιος αντρας στον κοσμο να ημουν,θα με εννοιαζαν τα μαλλια μου,κ γενικα η εμφανιση μου.
Το βασικοτερο ειναι να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.
Χαιρω πολυ ρε τασο, προφανεστατα ειναι αυτα που ειπες... να μην ειμαστε βρωμιαριδες και να ειμαστε ευγενικοι.
Αν εχεις αραιωση τυπου Statham ή Τζουντ Λο, και δεν εισαι ο Statham ή ο Τζουντ Λο, τα πραγαμτα ειναι δυσκολα. Εκει χανεις αρκετους ποντους και χρειαζεσαι πολυ στυλ για να το υπερκαλυψεις. Αν εχεις αραιωση norwood 3 αντε 4 τα πραγματα ειναι πιο καλα, οι γκομενες δεν δινουν τοση σημασια, μπορει να μη σε θεωρουν καν καραφλα
και μια και ανφερεις τον στειθαμ, φιλη μου υπερτουμπανο που αν την δεις μενεις με το στομα ανοιχτο βλεπει τον στειθαμ και να μη σου πω τι παθαινει γιατι μας διαβαζουν κ μικρά παιδιά