Γυναικεία μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Είναι γάτος ο τύπος.αυτο θα πω μόνο τώρα..σε 10 δευτερόλεπτα είχε σχεδιάσει hairline ένωση και temples ονειρικά.!!
Θα ρωτήσω ότι και ο Τζοναρος και δεν τρώω άλλο χώρο από το νήμα της αγαπημένης φίλης Denvi. Ολα καλα με Λορ; Έμεινες ικανοποιημένος από ότι άκουσες; Μη μπεις σε λεπτομέρειες.

Denvi

Well-Known Member
Δεν θα αποφασίσει ακόμα..περιμένει και τη δική μου άποψη..εντάξει την είδε ο ισπανουλης ,αλλά αν δεν την δω και εγώ

πρώτα,δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρη..o_O
Χαχαχ, μην το πας στα ιατρικα, εγω ειμαι απλα περιεργη τι φατσα συνοδευει αυτον το γραπτο λογο! Αφου εισαι μαχίμι..

aeratos28

Just aeratos
Φέρε μου και τον Άνιστον live ,να δεις τον γραπτό λόγο,σε προφορικό..i love member of ishrs και πρόεδρο της ελαματ..

aeratos28

Just aeratos
Denvi κοριτσάρα μου με συγχωρείς για το άκυρο μνμ,δεν ξαναγράφω κάτι άσχετο στο νήμα σου..απλά ήθελα να το πω..
Χθες γνώρισα από κοντά 2 παιδιά ,τον @Aldo και τον @platanos..χάρηκα πολύ παιδιά,να είστε πάντα καλά με υγεία και κάθε επιτυχία,σε κάθε τι..είτε έχει να κάνει με το μαλλί η οποια άλλη προσδοκία σας..εξαιρετικά παιδιά και οι δύο με ωραίο λόγο και με χιούμορ .η αποκάλυψη για μένα ήταν ο cvial..τον περίμενα πολύ σοβαρό και αμίλητο ,αλλά τελικά με διέψευσε..χαχα

Denvi

Well-Known Member
Denvi κοριτσάρα μου με συγχωρείς για το άκυρο μνμ,δεν ξαναγράφω κάτι άσχετο στο νήμα σου..απλά ήθελα να το πω..
Χθες γνώρισα από κοντά 2 παιδιά ,τον @Aldo και τον @platanos..χάρηκα πολύ παιδιά,να είστε πάντα καλά με υγεία και κάθε επιτυχία,σε κάθε τι..είτε έχει να κάνει με το μαλλί η οποια άλλη προσδοκία σας..εξαιρετικά παιδιά και οι δύο με ωραίο λόγο και με χιούμορ .η αποκάλυψη για μένα ήταν ο cvial..τον περίμενα πολύ σοβαρό και αμίλητο ,αλλά τελικά με διέψευσε..χαχα
Ε, να, αυτο εκανα εικονα κι εγω, το γελιο και τα παρασκηνιακα σχόλια, γι'αυτο και το ανεφερα με χιουμορ. Κατα τ'αλλα μετρημενα και σοβαρα ατομα μονο βλεπω.

aeratos28

Just aeratos
Είχαμε πολλά τέτοια,και γέλια και τα πάντα....χαχααχ
Ε, να, αυτο εκανα εικονα κι εγω, το γελιο και τα παρασκηνιακα σχόλια, γι'αυτο και το ανεφερα με χιουμορ. Κατα τ'αλλα μετρημενα και σοβαρα ατομα μονο βλεπω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Είσαι καλεσμένη denvi,να δεις live περιστατικό,(το δικό μου) μόλις κλείσω την επέμβαση να δεις από κοντά ,όλες τις διαδικασίες,σχεδιασμού,εξαγωγής εισαγωγής μοσχευμάτων για να επανορθώσουμε για την θλιμμένη αυτή φατσούλα που έβαλες.λιγες γυναίκες έχουμε ας είμαστε σωστοί απέναντι τους..τώρα θα μου πεις και τι με νοιάζει ρε μεγάλε να δω επέμβαση..σωστό και αυτό αλλά αυτό μου ήρθε..
@platanos στειλε καμια λεπτομερειααααα

αχαχααχαχαχα

platanos

Well-Known Member
@platanos στειλε καμια λεπτομερειααααα
First rule : You do not talk about fight club... :D :p χαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι συζητηθηκαν πολλά που αν δεν είσαι εντός .. χάνει το όμορφο της στγμής, αρα δεν μπορουν να αποδοθουν το ίδιο
Αυτό που κρατάω εγώ είναι οτι γνώρισα 3 συγκροτημένα παιδιά (ναι βάζω και το CVIAL μέσα .. οργισμένο νιατο :D) που μου έκαναν θετικότατη εντύπωση σα χαρακτήρες και ποσο ακομπλεξάριστοι είναι. Αυτό που είπε και ο aeratos ήταν όντως η έκπληξη της ημέρας για το mod μας και το κλείνω εδώ οτι είναι full σοβαρός αλλά καθόλου σοβαροφανής, με πολυ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
Μακάρι να ξανατύχουν τέτοια "events" να γνωριστούμε και με άλλα παιδιά καλύτερα .. γιατί με το ανώνυμο του forum και το απρόσωπο που λέει και ο Αναστασάκης (με άλλη έννοια βέβαια) χάνεις πολλά καλούδια και εκπλήξεις που μόνο "εκ του σύνεγγυς" μπορείς να εκτιμήσεις :)

platanos

Well-Known Member
Θα πω κάτι για Lorenzo που ξέχασα να αναφέρω που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση:
Ενω λοιπον εχω κλείσει σχεδόν 5 μηνο , έχω βγάλει αρκετές φώτος (οι περισσότερες κολακευτικές) και όλοι οι γύρω μου μου λένε θετικά σχόλια πόσο τουμπανο είσαι και άλλα τέτοια .. παω λοιπον "αραχτος και ωραίος" στο Lorenzo μου πει κάτι του τύπου .. "man you are perfect .. very nice outcome till now και τέτοια" ή να εκθειάσει το αποτέλεσμα της δουλειάς του τέλος πάντων.
Αντίθετα λοιπόν μου είπε ότι δεν είναι full happy με το αποτέλεσμα στην α ζώνη ακόμα και ότι ειχε και έχει και άλλες προσδοκίες!!
Και λέω ρε φίλε (στον εαυτό μου .. οχι δεν μου χει "φυγει" :p ακόμα ) τι attitude έχει ο τύπος .. πόσο τελειομανής ειναι και πόσο υψηλές προσδοκιες και ψηλα τον πήχη έχει. Και μετά συνειδητοποιώ ότι για να φτάσεις κορυφή και να σαι στους top .. αν δεν έχεις τέτοιο attitude και χαρακτήρα δεν καταφέρνεις τίποτα και για αυτό είναι εκέι που είναι!

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ισχύει ότι είπες..και εγώ στο είπα πως πραγματικά είναι άριστο το κεφάλι σου.ποσο άλλο να δώσει που θέλει ο Λορέντζο.θα μιλάμε για δάσος .δοτρια ληπτρια είναι και τα δύο φοβερα.

Μπλουζα