Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η λήπτρια είναι εν ζωή ή θέλει αδρεναλίνη να επανέλθει ?Ακόμα δεν έχω στα χέρια μου τπτ από στοιχεια,από αυτά που έπιασα είναι πως είμαι σε καλή φάση από δοτρια που με ενδιέφερε.
Θα ρωτήσω ότι και ο Τζοναρος και δεν τρώω άλλο χώρο από το νήμα της αγαπημένης φίλης Denvi. Ολα καλα με Λορ; Έμεινες ικανοποιημένος από ότι άκουσες; Μη μπεις σε λεπτομέρειες.
Σπαμαραμε το νήμα αρκετά πφφφΕσύ φιρί φιρί το πας και έχεις και μικρό παιδί. Μαζέψου.
Χαχαχ, μην το πας στα ιατρικα, εγω ειμαι απλα περιεργη τι φατσα συνοδευει αυτον το γραπτο λογο! Αφου εισαι μαχίμι..Δεν θα αποφασίσει ακόμα..περιμένει και τη δική μου άποψη..εντάξει την είδε ο ισπανουλης ,αλλά αν δεν την δω και εγώ
πρώτα,δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρη..![]()
Χαχαχ, μην το πας στα ιατρικα, εγω ειμαι απλα περιεργη τι φατσα συνοδευει αυτον το γραπτο λογο! Αφου εισαι μαχίμι..
Ε, να, αυτο εκανα εικονα κι εγω, το γελιο και τα παρασκηνιακα σχόλια, γι'αυτο και το ανεφερα με χιουμορ. Κατα τ'αλλα μετρημενα και σοβαρα ατομα μονο βλεπω.Denvi κοριτσάρα μου με συγχωρείς για το άκυρο μνμ,δεν ξαναγράφω κάτι άσχετο στο νήμα σου..απλά ήθελα να το πω..
Χθες γνώρισα από κοντά 2 παιδιά ,τον @Aldo και τον @platanos..χάρηκα πολύ παιδιά,να είστε πάντα καλά με υγεία και κάθε επιτυχία,σε κάθε τι..είτε έχει να κάνει με το μαλλί η οποια άλλη προσδοκία σας..εξαιρετικά παιδιά και οι δύο με ωραίο λόγο και με χιούμορ .η αποκάλυψη για μένα ήταν ο cvial..τον περίμενα πολύ σοβαρό και αμίλητο ,αλλά τελικά με διέψευσε..χαχα
Ε, να, αυτο εκανα εικονα κι εγω, το γελιο και τα παρασκηνιακα σχόλια, γι'αυτο και το ανεφερα με χιουμορ. Κατα τ'αλλα μετρημενα και σοβαρα ατομα μονο βλεπω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι να σου απαντήσει ρε Τζόναρε σε αυτό ο άνθρωπος ; χαχαχαχχαχα
Χαχα έχεις δίκιο.Εγω θα έλεγα χωρίς να ξέρω ότι ο μοντ είναι σοβαρός ντροπαλός και ταπεινοφρωνΤι να σου απαντήσει ρε Τζόναρε σε αυτό ο άνθρωπος ; χαχαχαχχαχα
@platanos στειλε καμια λεπτομερειααααα
First rule : You do not talk about fight club...@platanos στειλε καμια λεπτομερειααααα