Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.κ ανταποδιδω,
Ειδα το πινακακι, και ξεκιναω την αναζητηση να αρχισω να διαβαζω ξανα τις ερευνες που ειχα διαβασει το 2016 (που ασχοληθηκα λιγο με την fphl - αφορμης δωθήσας απο μια αγαπητη φιλη της μανας μου που ειχε θεματακι)
Διαβάζοντας τη 1η βλεπω οτι εχεις δικιο κ οι αριθμοί ειναι πιο ψηλα,
Διαβαζω κι αλλες....ολες δινουν λιγο διαφορετικα νουμερα μεταξυ τους αλλα παντα κοντα σε αυτά που εδειξες κ οχι στα χαμηλα που θυμόμουν εγω.
Γενικα εδιναν αυτά τα νουμερα με ποσοστο κυμανσης +-
Προβολή συνημμένου 43677
Επειδή ομως διαβασα 4-5 κ ολες ειναι κοντα στο 17 - 20% κ οχι στο 2 -4% που θυμαμαι, εχω αρχισει και σκαλωνω.
Ειναι ξερεις η φωνη μεσα σου που σου λεει αποκλείεται να θυμασαι λαθος.....και συνεχιζω....διαβαζω κι αλλες μεχρι που πεφτω πανω σε αυτην που ευθυνεται για το μπερδεμα.
Ειναι αυτη
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3927167/
Αλλα λεει το εξης σε καποια σημεια
Προβολή συνημμένου 43678
Μιλαει για 2 vellus οτι ειναι το νορμαλ αλλα οχι σαν ποσοστο αλλα σαν τριχες σε 20Χ μεγενθυνση φακου.
Εδω
Προβολή συνημμένου 43679
Αναφερει οτι παρουσια περρισοτερων απο 6 vellus σε 20Χ ζουμ καμερας ειναι εξτρα σημαδι fphl.
Οποτε μου ειχαν αποτυπωθει αυτα τα χαμηλα νουμερα, οτι πανω απο 6 vellus υπαρχει προβλημα.
Η διαφορα βεβαια ειναι οτι τα νουμερα σωστά τα θυμομουν αλλα ειχα μεινει με την αισθηση οτι αναφεροταν σε % και οχι σε αριθμο τριχων ανα 20Χ magnification.
Οπως καταλαβαινεις
@Denvi την πατησαμε....
Μας πηρε αλλος τη θεση του προφεσσορ,
Εμεις παμε για παρτυ