Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άρχοντα δώσε κάνα tip για χειμερινό άρωμα έχω ακούσει είσαι δυνατός!Γατάκια
Μάθετε μπαλιτσα από τον άρχοντα
Και το φόρουμ είναι γεμάτο ελεύθερα και ωραία παιδιά . Ελαφρώς αραιωμένα έως γλόμπους μεν ωραία δε. Εκτός από ένα τύπο που μοιάζει με chow chow @oreo
Θα σου στείλω σε pm αυριοΆρχοντα δώσε κάνα tip για χειμερινό άρωμα έχω ακούσει είσαι δυνατός!
Γιώργαρε Prada luna Rossa Ocean ναι ή όχι ; Περιμένω μία απάντηση για να κάνω το χριστουγεννιάτικο μπαμΘα σου στείλω σε pm αυριο
Είμαι σε μια συναυλία τώρα σε ένα καθεδρικό
Τώρα που έδωσες το παρασύνθημα θα γίνει χαμός…… έχει πολλούς θαυμαστές του ωραίου φύλλου το φορουμ…..Κατ'αρχας, 1 τεραστια καρδια προς Georgie και οι υπολοιπες καρδουλες στα μικρα παιδια της παρεας(σχεδον γιοι μου) που ειλικρινα, θεωρω πολυ αδικο να τους απασχολει το θεμα τριχοπτωση/αραιωση σε χρονια που θα επρεπε να ειναι μονο ανεμελα. Υποσχομαι να δουλεψω για σας επηρεαζοντας το γυναικειο φυλο (αν και οπως ειπα, ετσι κι αλλιως δε θεωρειται τραγικη η αραιωση σε εναν αντρα).
Χαβαλε σηκωνω εννοειται, με ανακουφιζει κιολας, και δεν ξερουμε ποτε θα αποχωρησω απο 'δω, οποτε...παρεΐστικα απαντω κι εγω στην πλακα.
Ελευθερη κι ωραια @Aldo
Θα σου στείλω σε pm αυριο
Είμαι σε μια συναυλία τώρα σε ένα καθεδρικό
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε οχι μονο του το κορίτσι με 3 παρλιάρους... να φέρει και 2 φίλες της μη νιώθει μόνη@Denvi μιας και Σαλόνικα και εγώ,θα σε βγάλω για ποτό με τους φίλους μου @Legwg James και @MaleCyprus ...μην ακούς τους άλλους
Χαχα έτσι ,εμείς είμαστε ανοιχτοί σε τέτοιαΕ οχι μονο του το κορίτσι με 3 παρλιάρους... να φέρει και 2 φίλες της μη νιώθει μόνη
Λοιπόν φίλε τύχερος είσαι γιατί πριν από μία εβδομάδα μύρισα ένα sample από το άρωμα αυτόΓιώργαρε Prada luna Rossa Ocean ναι ή όχι ; Περιμένω μία απάντηση για να κάνω το χριστουγεννιάτικο μπαμ
Έτσι θα φέρει και 2 φίλες της. Να έχει ο καθένας σας από μια να χορεύει, θα τις πάτε για clubbing, θα τις ανοίξετε 2 Belve, γύρες σφηνάκια να κάνετε χαμόΕ οχι μονο του το κορίτσι με 3 παρλιάρους... να φέρει και 2 φίλες της μη νιώθει μόνη
Έτσι θα φέρει και 2 φίλες της. Να έχει ο καθένας σας από μια να χορεύει, θα τις πάτε για clubbing, θα τις ανοίξετε 2 Belve, γύρες σφηνάκια να κάνετε χαμό
χαχα τότε 3 φίλες και η denvi Όλοι οι καλοί χωράνε. Μη σκάς θα είναι και άλλες γενικά εκεί Μάλλον θα στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο..Θα έρθεις και εσύ.Μομο ο @dlazaros να μην έρθει και μας κλέψει τα μωρά.Εχω καιρο να τον ακούσω ...που είναι ο Ρίτσαρντ;;;
Παραγάδι. Με το που είπε το κορίτσι ότι είναι εμφανίσιμη και ελεύθερη βροχή οι προτάσεις!!!@Denvi μιας και Σαλόνικα και εγώ,θα σε βγάλω για ποτό με τους φίλους μου @Legwg James και @MaleCyprus ...μην ακούς τους άλλους