Γυναικεία μεταμόσχευση

Denvi

Well-Known Member
Δεν είμαστε όλοι καραφλες,έχει το υπόψιν σου φίλη..πολλοί,απλά μια αραίωση μικρή έχουν ,άλλοι λίγο μεγαλύτερη και αλλοι(βλέπε @oreo) είναι σαν ασβοκούναβα..χαχααχχα
Ναι, το εχω αντιληφθει. Ειμαι στη χειροτερη θεση ολων, οποτε ολη η διακωμωδηση βοηθαει. Απ'το να κλαιω ας γελαω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τι λες ρε ? Μια χαρά είσαι,μην αγχώνεσαι..σου προτείνω να μην παίρνεις σοβαρά ότι ακούς τώρα εδώ.λεμε καμία χαζομάρα να περνάει η ώρα..επίσης ο Πάνος μπερδεύτηκε με την φώτο της μαμάς σου μάλλον.

Denvi

Well-Known Member
@Denvi παντος να ξερεις επειδη εχεις γενικα αρκετα εντονο θεμα διάχυτης ΑΑ
Αν προβεις σε μεταμοσχευση θα χρειαστεις αρκετά θυλακια πανω απο 4000.
Με fue θα χρειαστει να ξυρισεις πισω το κεφαλι στη δοτρια δεν γινεται αλλιως....
Οι γυναικες που κανουν μεταμοσχευση και θελουν μεγαλο αριθμο θυλακιων συνηθως κανουν STRIP ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ξυρισουν τη δοτρια τους πισω και να μπορεσουν να παρουν αρκετα μεγαλο αριθμο θυλακιων σε 1 επεμβαση.
Στα αναφερω για να μπαινεις σιγα σιγα στο κλίμα της διαδικασιας που χρειάζεται η μεταμοσχευση.
Να, αυτα φοβομουν οτι θα ακουσω, γιατι αυτην την εικονα εχω κι εγω απο τον εαυτο μου, οποτε με βολευε η πλακιτσα. STRIP=FUT?

Panos1982

Well-Known Member
Re Pano, εκεί που ελαφρύναμε το κλίμα , έβαλες μπουρλότο, πρωί τα λένε αυτά αδερφέ, κακός σύμβουλος η νύχτα!!!!!

Θα το βαρύνω ακομα πιο πολυ λέγοντας οτι STRIP δε μπορει κανενας γιατρος εδω στην Ελλαδα να κανει με τον αριθμο θυλακιων που χρειαζεται η κοπελα.....
That's the sad part of the srory.....

Denvi

Well-Known Member
Τι λες ρε ? Μια χαρά είσαι,μην αγχώνεσαι..σου προτείνω να μην παίρνεις σοβαρά ότι ακούς τώρα εδώ.λεμε καμία χαζομάρα να περνάει η ώρα..επίσης ο Πάνος μπερδεύτηκε με την φώτο της μαμάς σου μάλλον.
Α, λες, κατσε, θα ξεκαθαριστει λογικα. Οχι οτι ελπιζω σε πολλα, κι εγω εκει οδευω. Ειναι πολυ λιγο το μαλλί μου.

Disco

Well-Known Member
Θα το βαρύνω ακομα πιο πολυ λέγοντας οτι STRIP δε μπορει κανενας γιατρος εδω στην Ελλαδα να κανει με τον αριθμο θυλακιων που χρειαζεται η κοπελα.....
για hattingen hair πάει καρφί η denvi

oreo

Well-Known Member
Για ποια φώτο λες οτι χρειάζονται 4000g γιατί νομίζω είναι απο 2-3 διαφορετικά άτομα, αν δεν κάνω λάθος

Georgie

Well-Known Member
Δεν υπάρχει θέμα όμως όταν γίνει η επεμβάση σε σχέση ότι θα μπει σε μαμά μαλλιά?
Και οι γυναίκες δε μπορούν να έχουν σύμμαχο τη Φιναστεριδη .
Τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση ,
Και σε top να πάει δεν έχει ρίσκο,?

Panos1982

Well-Known Member
Ειδα ολες τις φωτο νομιζοντας οτι ειναι ολες της κοπελας για να είμαι ειλικρινης.
Δεν διαβασα ολα τα ποστ γιατι βομβαρδιζετε το νημα αυτη τη στιγμη κ καταλαβαινεται.....

Σταθηκα κυριως σε αυτην από κάτω.
Screenshot_20211223-001611_Chrome.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Ειδα ολες τις φωτο νομιζοντας οτι ειναι ολες της κοπελας για να είμαι ειλικρινης.
Δεν διαβασα ολα τα ποστ γιατι βομβαρδιζετε το νημα αυτη τη στιγμη κ καταλαβαινεται.....

Σταθηκα κυριως σε αυτην από κάτω.
Προβολή συνημμένου 43469
Δεν είναι δικιά της αυτή. Δες τις 3 πρώτες για το πως είναι η κοπέλα

Denvi

Well-Known Member
Για ποια φώτο λες οτι χρειάζονται 4000g γιατί νομίζω είναι απο 2-3 διαφορετικά άτομα, αν δεν κάνω λάθος
Απο 2 ατομα ειναι οι φωτος, σορρυ για το μπερδεμα, επρεπε να κανω 2 διαφορετικα νηματα, για καθε περιπτωση ξεχωριστα

Panos1982

Well-Known Member
Δεν υπάρχει θέμα όμως όταν γίνει η επεμβάση σε σχέση ότι θα μπει σε μαμά μαλλιά?

Εχει ακριβως το ιδιο ρισκο με εμας ναι.
Απλα η κοπελα δε χρειαζεται να πιεσει πυκντοτητες πανω απο 45g (οσο πιεζεις τοσο αυξανεται το ρίσκο για sockloss)
Επειδη ακριβως ειναι κοπελα κ θα εχει μακρυ μαλλι οποτε το illusion που πιανει ειναι απειρο.....
Συμμαχος επισης οτι δεν εχει πουθενα εντελως καραφλη /δερμα περιοχη.
Παντου εχει κ φυσικα οποτε παντου θα εχει blend.
Αυτο ειναι ο καλύτερος συμμαχος για μια πετυχημενη επεμβαση κ φυσικη.

Εμεις παλευουμε σε περιοχες φλιδα τελειως που εκει το εργο ειναι πολυ διαφορετικό.....

Denvi

Well-Known Member
Ρισκο ως προς την καταστροφη των μαμα μαλλιων εννοεις, σωστα? Ενα shock loss με μονιμες συνεπειες?

Georgie

Well-Known Member
Εχει ακριβως το ιδιο ρισκο με εμας ναι.
Απλα η κοπελα δε χρειαζεται να πιεσει πυκντοτητες πανω απο 45g (οσο πιεζεις τοσο αυξανεται το ρίσκο για sockloss)
Επειδη ακριβως ειναι κοπελα κ θα εχει μακρυ μαλλι οποτε το illusion που πιανει ειναι απειρο.....
Συμμαχος επισης οτι δεν εχει πουθενα εντελως καραφλη /δερμα περιοχη.
Παντου εχει κ φυσικα οποτε παντου θα εχει blend.
Αυτο ειναι ο καλύτερος συμμαχος για μια πετυχημενη επεμβαση κ φυσικη.

Εμεις παλευουμε σε περιοχες φλιδα τελειως που εκει το εργο ειναι πολυ διαφορετικό.....
Thanks Pano .
Έχω άγνοια τελείως για τη γυναικεία αραίωση .
Νόμιζα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για αποκατάσταση
Ρισκο ως προς την καταστροφη των μαμα μαλλιων εννοεις, σωστα? Ενα shock loss με μονιμες συνεπειες?
Αυτό εννοούσα αλλά το εξηγεί ωραία ο Panos

Panos1982

Well-Known Member
Αυτο εννοει ο γιωργος αλλα μην το φοβασαι.
Η υποστηριξη που θα υπάρχει απο τα μαμα θα κανει τον γιατρο να μην χρειαστει να ανεβασει πολυ την πυκνοτητα και να το διακυνδυνευσει, ετσι με μια μικρη ενισχυση των μεταμοσχευμενων μαλλιων με μια μετρια πυκνοτητα θα αναδείξουν πολυ το κεφαλι.
Αλλο να εχεις 0 φυσικα και να βάλεις 50g /cm
Κι αλλο να εχεις 15/20g φυσικα εστω κ καποια λιγο αδυναμα και να ριξεις 35-40g...
Το 2ο σεναριο ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο στο τελικο αποτελεσμα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Ποτέ δεν αποκλείεται κάτι..απλά χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο για τη μαμά σου..θέλει μετρήσεις σωστές ώστε να γίνει καλύτερο πλανο

Μπλουζα