Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Και γω θα ειχα μια στςναχωρια πολυ μεγαλη, πάντως θα επνιγα τον πόνο μου στη. Ferrari μου,στης Μυκόνου τα στενά,στα εξοχικά μου,στα μωρά μ και σε κάνα lorenzo που θα με φυτευε,...

Προς το παρόν τον πνίγω στο τοππικ

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και γω θα ειχα μια στςναχωρια πολυ μεγαλη, πάντως θα επνιγα τον πόνο μου στη. Ferrari μου,στης Μυκόνου τα στενά,στα εξοχικά μου,στα μωρά μ και σε κάνα lorenzo που θα με φυτευε,...

OMG!!!!

FreeThinker

Well-Known Member

Παντρεμενος με παιδια ειναι ο Μαθιος δεν εχει μωρα που λες... Ο ντικαπριο απο την αλλη... και μαλλι και μωρα ο παλιοπουστρας!

Utopia

Active Member
Χαχαχα!:D
rs_634x1024-160726111738-634-lionel-messi-blonde-miami.ls.72616.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
τα λαμογια είναι παντού σε όλες τις χώρες και πάντα υπήρχαν.δεν είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό.τα μεγαλύτερα σκάνδαλα έξω γίνονται αλλά τώρα αρχίζουν ορισμένοι και τα βλέπουν..βλέπε ντοιτσε μπανκ ,vw και ένας τεράστιος κατάλογος ονομάτων και εταιριών που μπροστά σε αυτούς εμείς είμαστε γατάκια στην παρανομία.

pithikas

Well-Known Member
Το μούσι δε το έβαψε λογικά. Κι εγώ μαύρα μαλλιά έχω και ξανθοκόκκινα γένια μαμίσια. Μπάλα δε ξέρω όσο ο Μέσι πάντως.

P70

Active Member
Πρωτα εκανε tattoo μανικια μετα αφησε μουσια και τελευταια ειχε κατι τρεχαματα με εφορια.
Ο Λιονελ Μεσι μεταμορφονεται σιγα σιγα σε Ελληνα.

Παιζει και να ειναι η κορυφαια ατακα που εχω διαβασει εδω μεσα! :D:D:D:D:D:D

tasos33

Well-Known Member
Ο Κωστάκης είχε κανει πολλά χρόνια πριν και πρεπει να ξανά έκανε πρόσφατα σχετικα,το έβλεπα κ γω το βίντεο πρόσφατα αλλά δεν εκατσα να παρατηρησω θα το ερευνησω όμως σύντομα

FreeThinker

Well-Known Member
η hairline φαινεται ψεμα, αλλα κατα τ αλλα ειναι δυσκολο να φανταστεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειχε θεμα, τουλαχιστον σοβαρο.

nikolakis

Well-Known Member
Ρε παιδια μπορείτε σας παρακαλω κάποιος έμπειρος σε αυτα να μου απαντήσει πως ο Βέρτης εκανε τόσο καλή μμ κ μάλιστα στο καγκουρα; Η μετωπιαια γραμμή του ειναι άψογη κ γενικά όλο του το μαλλι φοβερό. Όταν ειχα πάει στο καγκουρα να ρωτησω για μμ επειδή ήταν ο μονος που ειχα ακούσει οτι κάνει μμ μέχρι τοτε, το πρώτο που μου έδειξε ήταν ο Βέρτης κ ο Νινο. Μιλάμε οι τύπου είχαν σοβαρό θέμα κλασικά σε κροτάφους κ χερλαιν αλλα κ οι δυο τωρα ειμαι μπομπα, τι κάνουν βάζουν μηπως πρόσθετα;

Μπλουζα