Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
ξύρισε τα @ρχιδ%@ σου και με ψαροκολα κατευθείαν στο κεφάλι..εκεί να δεις sexiest man alive που θα βγεις..κάθε χρόνο χωρίς ψηφοφορία κιόλας..ντενεκε ξεγανωτε.!

χαχαχα!:D ξέρεις πως συγκρατούμε,με νύχια και με δόντια λόγο φόρουμ..εννοείται πως δεν απαντώ και ειδικά με τέτοιο τρόπο.δεν το έχω κάνει κιόλας ετσι ποτέ και ούτε πρόκειται.

Φυσικα και δεν το χεις κανει ποτε! Μα εσυ εχεις επιπεδο... :p

aeratos28

Just aeratos
φίλε επειδή σβήστηκαν οι βρισιες του τύπου από τους mod και προφανώς δεν τα έχεις δει τι έγραφε και πώς εβριζε γενικά..αν εσύ αυτό που έκανες quote από εμένα το βάζεις το ίδιο με το ότι μου έβριζε το σπίτι αυτός κτλ,τότε οκ πάω πάσο..και ειρωνιες για επίπεδα κοφτες σε παρακαλώ.άν νομιζεις ότι είσαι ανώτερου επιπεδου γιατί ασχολεισαι?
Φυσικα και δεν το χεις κανει ποτε! Μα εσυ εχεις επιπεδο... :p

FreeThinker

Well-Known Member
φίλε επειδή σβήστηκαν οι βρισιες του τύπου από τους mod και προφανώς δεν τα έχεις δει τι έγραφε και πώς εβριζε γενικά..αν εσύ αυτό που έκανες quote από εμένα το βάζεις το ίδιο με το ότι μου έβριζε το σπίτι αυτός κτλ,τότε οκ πάω πάσο..και ειρωνιες για επίπεδα κοφτες σε παρακαλώ.άν νομιζεις ότι είσαι ανώτερου επιπεδου γιατί ασχολεισαι?

Ειδα τις βρισιες που σου εγραψε. Δε διαφωνω με το μπαν που εφαγε. Μονο που αυτο που σου εκανα quote προηγηθηκε των βρισιων του.

aeratos28

Just aeratos
δεν είναι έτσι ..του είπα μία γνώμη ότι δεν είναι ότι καλύτερο η περούκα,καλύτερα να κάνει εμφύτευση.έγραψε ένα κατεβατο έβριζε όλα τα παιδιά εδώ και εμένα,με πολλά και διάφορα,μας την έλεγε πολύ άσχημα και με υποτιμητικα σχόλια..του έγραψα αυτό που έκανες quote και μετά άρχισε να βρίζει σπίτια κτλ..εκεί είπα πως δεν έχω βρισει ποτέ έτσι και ούτε πρόκειται..στην ουσία χωρίς λόγο άρχισε να κραζει..χωρίς να πω κάτι..απλά όπως σου είπα μόνο την γνώμη μου για την περούκα και εγινε ότι έγινε.anyway δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο,λυθηκε το θέμα για να μην χαλάσει το νήμα αυτό.
Ειδα τις βρισιες που σου εγραψε. Δε διαφωνω με το μπαν που εφαγε. Μονο που αυτο που σου εκανα quote προηγηθηκε των βρισιων του.

aeratos28

Just aeratos
επισης είναι ένα μέρος του μηνύματος αυτό που έκανες quote.το τελευταίο κομμάτι του μηνύματος που του έστειλα σαν απάντηση για την απαξίωση που έδειξε πρός όλα τα μέλη με αφορμή εμένα επειδή δεν συμφωνησα με την περούκα.thats all

JOJO

Active Member
Εντάξει σίγουρα δεν είναι ωραίο, θα συμφωνήσω με όλους, όταν ξεφεύγει μια κατάσταση.
Πρέπει όμως να κρατάμε και τα καλά από αυτές τις κακές στιγμές, όπως ας πούμε η ατάκα του αεράτου:
..ξύρισε τα @ρχιδ%@ σου και με ψαροκολα κατευθείαν στο κεφάλι...
χαχαχαχα!!!είναι από τις καλύτερες που έχω διαβάσει ποτέ. Από εμένα congratulations, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω από την ώρα που το διάβασα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εντάξει σίγουρα δεν είναι ωραίο, θα συμφωνήσω με όλους, όταν ξεφεύγει μια κατάσταση.
Πρέπει όμως να κρατάμε και τα καλά από αυτές τις κακές στιγμές, όπως ας πούμε η ατάκα του αεράτου:

χαχαχαχα!!!είναι από τις καλύτερες που έχω διαβάσει ποτέ. Από εμένα congratulations, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω από την ώρα που το διάβασα.

λεγε τετοια να περνει αερα ο αερατος!!! :p

FreeThinker

Well-Known Member
Ο Μαθιος χωρις το προσθετο

Εχει ξεκαθαρο θεμα στον αριστερο κροταφο που εξαπλωνεται και λιγο στη μεση. Και αυτο ειναι απο ο,τι μπορουμε να δουμε απο αυτη τη γωνια. Ποιος ξερει απο πανω πως ειναι. Γενικα φαινεται να εχει αραιωση σε ολο το κεφαλι, ειναι καθαρο norwood 3 στην καλυτερη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Μια χαρα κρατιετε.Σε κατι φωτογραφιες πριν 15 χροννια ηταν χειροτερος,Ν4.
Μακαρι να μαστε κ εμεις ετσι στην ηλικια του

Αν ηταν norwood 4 παλια τοτε ειναι και τωρα ή και χειροτερα. Απο τη γωνια ληψης που φαινονται ελαχιστα πραγματα φαινεται οτι ειναι τουλαχιστον norwood 3 ειπα. Εχει ξεκαθαρο θεμα στους κροταφους. Αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι ο τυπος φοραει ξεκαθαρα προσθετα και στις ταινιες και στη ζωη του.

naruto

Well-Known Member
Λιγοι ειναι στο holywood που δεν φορανε προσθετα η εστω consealers
Ο Μακοναχι παντως για 46 χρονων εχει καλο σχετικα μαλλακι.Κοιτα πως ηταν πριν 17 χροννια,κ πως ''υποτιθετε'' οτι ηταν το 2006
Matthew-mcconaughey-hair-transplant.jpg

Ο ιδιος εντωμεταξυ αρνειτε οτι εχει φορεσει περουκα ή εχει κανει μεταμοσχευση.Λεει οτι μονο κατι θεραπειες εχει κανει

FreeThinker

Well-Known Member
Βρε την ξερω καλα την περιπτωση του Μακοναχι. Ξερω οτι εχει ισχυριστει οτι εβγαλε μαλλια με το regenix, το οποιο ειναι φιδελαιο, και αυτο μ εχει εκνευρισει επειδη προφανως τον ειχαν πληρωσει για να τα πει αυτα κι αυτος δεχτηκε να παραπληροφορησει τον κοσμο τοσο απλα. Οριστε φωτο του το 2008
matthew-mcconaughey-bald-outing-balding-losing-hair-jpg.30378

Ειναι αδειος στη β ζωνη. Φοραει προσθετο. Το βιντεο που ποσταρα παραπανω ειναι απο το Νοεμβριο του 15. Απλα η αραιωση του φαινεται οτι εμεινε στο Norwood 3-4 και δεν προχωρησε παραπανω. Σιγουρα θα παιρνει φινα δεν εξηγειται αλλιως.

naruto

Well-Known Member
Μπορει κ να χει κανει κ μεταμοσχευσεις.Κατα καιρους εχει σκασει μυτη κ με ξυρισμενο look

mikegad

Well-Known Member
Το βιντεο που ποσταρα παραπανω ειναι απο το Νοεμβριο του 15. Απλα η αραιωση του φαινεται οτι εμεινε στο Norwood 3-4 και δεν προχωρησε παραπανω.
Τι Norwood 3-4 ρε συ FreeThinker...στο βίντεο που έβαλες αντέ να τον πεις 2,5 το πολύ.
Βασικά 2 είναι αλλά σου βάζω και κάτι παραπάνω.

Για να θυμηθούμε τις κλίμακες
norwood-scale-full2.jpg

mikegad

Well-Known Member
Στην παράθεση που έβαλα στο προηγούμενο μήνυμα μου βλέπεις τι γράφεις?
Όχι απλά δεν προχώρησε η αραίωση αλλά αλλά εξαφανίστηκε κιόλας.
Αλλά κατά την άποψη σου "φαινεται οτι εμεινε στο Norwood 3-4 και δεν προχωρησε παραπανω"
ok αφού κατάλαβες αυτό από το video που έβαλες πάω πάσο

Utopia

Active Member
Δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικά τα Norwood... Το 08 για Norwood 3,5 τον κάνω, βέβαια έχει άδεια Β Ζώνη... + ότι έχει και σπαστό μαλλί πράγμα που κολακεύει την κατάσταση... Στο βίντεο εμένα μου φαίνεται σαν διάχυτη σε όλη την Α και Β Ζώνη... Άντε βγάλε άκρη, κάθε μέρα και διαφορετικό Norwood ο McConaughey... Κι εγώ πιστεύω ότι φοράει πρόσθετο πάντως.

Μπλουζα