Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ξύρισε τα @ρχιδ%@ σου και με ψαροκολα κατευθείαν στο κεφάλι..εκεί να δεις sexiest man alive που θα βγεις..κάθε χρόνο χωρίς ψηφοφορία κιόλας..ντενεκε ξεγανωτε.!
χαχαχα! ξέρεις πως συγκρατούμε,με νύχια και με δόντια λόγο φόρουμ..εννοείται πως δεν απαντώ και ειδικά με τέτοιο τρόπο.δεν το έχω κάνει κιόλας ετσι ποτέ και ούτε πρόκειται.
Φυσικα και δεν το χεις κανει ποτε! Μα εσυ εχεις επιπεδο...
φίλε επειδή σβήστηκαν οι βρισιες του τύπου από τους mod και προφανώς δεν τα έχεις δει τι έγραφε και πώς εβριζε γενικά..αν εσύ αυτό που έκανες quote από εμένα το βάζεις το ίδιο με το ότι μου έβριζε το σπίτι αυτός κτλ,τότε οκ πάω πάσο..και ειρωνιες για επίπεδα κοφτες σε παρακαλώ.άν νομιζεις ότι είσαι ανώτερου επιπεδου γιατί ασχολεισαι?
Ειδα τις βρισιες που σου εγραψε. Δε διαφωνω με το μπαν που εφαγε. Μονο που αυτο που σου εκανα quote προηγηθηκε των βρισιων του.
χαχαχαχα!!!είναι από τις καλύτερες που έχω διαβάσει ποτέ. Από εμένα congratulations, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω από την ώρα που το διάβασα...ξύρισε τα @ρχιδ%@ σου και με ψαροκολα κατευθείαν στο κεφάλι...
Εντάξει σίγουρα δεν είναι ωραίο, θα συμφωνήσω με όλους, όταν ξεφεύγει μια κατάσταση.
Πρέπει όμως να κρατάμε και τα καλά από αυτές τις κακές στιγμές, όπως ας πούμε η ατάκα του αεράτου:
χαχαχαχα!!!είναι από τις καλύτερες που έχω διαβάσει ποτέ. Από εμένα congratulations, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω από την ώρα που το διάβασα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρα κρατιετε.Σε κατι φωτογραφιες πριν 15 χροννια ηταν χειροτερος,Ν4.
Μακαρι να μαστε κ εμεις ετσι στην ηλικια του
Τι Norwood 3-4 ρε συ FreeThinker...στο βίντεο που έβαλες αντέ να τον πεις 2,5 το πολύ.Το βιντεο που ποσταρα παραπανω ειναι απο το Νοεμβριο του 15. Απλα η αραιωση του φαινεται οτι εμεινε στο Norwood 3-4 και δεν προχωρησε παραπανω.