Διασημοι/Celebrities

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
παίρνει φίνα για το μαλλί?

Θα πας στο 7:09 και θα πάρεις την απάντηση σου ;) Πως γίνεται να διατηρείς τέτοιο μαλλί με το propecia ; Ανεξήγητο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
1640817980502.png

Μπροστα πρεπει να εχει κανει μεταμοσχευση.

Kostas97

Well-Known Member
Αυτο ή shedding που επανήλθε μετά από κάνα εξάμηνο ; Οι απώλειες φαίνονται μικρές και η τρίχα υγιής στα άλλα σημεία.
Τετοια Hairline σε ατομο με ΑΓΑ δεν παιζει πιστευω με την καμια.
Για τα υπολοιπα πισω το πιστευω οτι η φινα μπορει να του τα κραταει, ουτως η αλλως αυτοι κανουν καθε θεραπεια που υπαρχει.
Αλλα το μπροστα μου φαινεται απιθανο χωρις μετα.
Επισης ξεγελανε 100% τα μακρυα πλαινα.
Σκεψου τον με κοντο πλαινο.

Legwg James

Τετοια Hairline σε ατομο με ΑΓΑ δεν παιζει πιστευω με την καμια.
Για τα υπολοιπα πισω το πιστευω οτι η φινα μπορει να του τα κραταει, ουτως η αλλως αυτοι κανουν καθε θεραπεια που υπαρχει.
Αλλα το μπροστα μου φαινεται απιθανο χωρις μετα.
Επισης ξεγελανε 100% τα μακρυα πλαινα.
Σκεψου τον με κοντο πλαινο.
Ξεγελάει και το μικρό μέτωπο Κώστα. Τον βολεύει όλο αυτό γιατί όταν αφήνει όγκο ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φαίνεται απίστευτα πύκνα. Όπως και να έχει ειναι 38 ο Γκαρφιλντ και ο Κουτσερ νομίζω 40. Και οι 2 παραέχουν μαλλι για την ηλικία τους. Του Κούτσερ ρε συ απλά έγινε η hairline του πιο ώριμη. Nothing too serious. Το μαλλί που του έχει κρατήσει μία δεκαετία η ντουτα ούτε στον παπά δεν πρέπει να του το πει.

Kostas97

Well-Known Member
Δες vlafo.
Φιναστεριδη για χρονια και ΜΕΤ και το μαλλι τουμπανο. Ποιος καταλαβαινει τι εκανε, και ποιος καταλαβαινει οτι ειχε ποτε θεμα;
Εγω εχω γνωστο 10 χρονια στη φινα που το μαλλι οπτικα ειναι ιδιο. 20-30
Δε λεω οτι δε θα χει απωλειες, αλλα ειναι τοσο ελαχιστες που στο ματι δε φαινονται, ισως τις αντιλαμβανεται μονο ο ιδιος.

Kostas97

Well-Known Member
Ειμαι βεβαιος πως μεγαλη μεριδα διασημων στην Ελλαδα ασχολουνται συστηματικα με το μαλλι θεραπειες κλπ. Δε σημαινει οτι αναγκατικα θα παιρνουν φινα χαπι ολοι. Υπαρχουν και τα ενεσιμα τοπικα κλπ, ο καθενας αναλογα με το θεμα του.
Ποιος τραγουδιστυης θα ρισκαρε μετα τα 30 το μαλλι του, που οσο καλα genetics και να χεις ειναι πολυ πιθανες οι απωλειες;

Kostas97

Well-Known Member
Και μιας και μπηκα στη διαδικασια να δειξω αλλη μια περιπτωση hollywood, ανακαλυψα διαμαντακι.

Πειτε μου οτι βλεπετε και σεις το προβλημα του Bradley Cooper πανω δεξια :D
Παντως την Ιρινα μια χαρα την παιζει μπαλα!!!

Υ.Γ.: Το τοπικ ειναι σχεδον παντου, βλεπεις εσυ το τελειο και φρικαρεις. Τελειο δεν υπαρχει!!

Legwg James

Και μιας και μπηκα στη διαδικασια να δειξω αλλη μια περιπτωση hollywood, ανακαλυψα διαμαντακι.

Υ.Γ.: Το τοπικ ειναι σχεδον παντου, βλεπεις εσυ το τελειο και φρικαρεις. Τελειο δεν υπαρχει!!

Που το είδες αυτό πάνω δεξιά ρε θηρίο ; Πως έσκασε το μάτι σου εκεί ; Υπάρχει όντως θέμα γίνεται see through σγα σγα αλλά still τι μάτι έχεις !

dlazaros

Well-Known Member
@Legwg James @Kostas97 Να διαβάσετε Δόν Κιχώτη και Μόμπι Ντίκ.... θα σας κάνει καλό.
Τα μαλλιά του έχουν αλλάξει χρώμα με τον ήλιο, το εφε γίνεται σε όσους τα βάφουν (έχει κάνει μμ παλιά μπροστά). Όσοι κυνηγούν δαίμονες βλέπουν δράκους...
2.jpg3.jpgnational-board-of-review-annual-awards-gala-inside-cipriani-42nd-street-new-york-usa-shutterst...jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

george_hatzi

Well-Known Member

Έχει κλείσει κροτάφους ο brad
1640854601344.png

Kostas97

Well-Known Member
@Legwg James @Kostas97 Να διαβάσετε Δόν Κιχώτη και Μόμπι Ντίκ.... θα σας κάνει καλό.
Τα μαλλιά του έχουν αλλάξει χρώμα με τον ήλιο, το εφε γίνεται σε όσους τα βάφουν (έχει κάνει μμ παλιά μπροστά). Όσοι κυνηγούν δαίμονες βλέπουν δράκους...
Προβολή συνημμένου 43681Προβολή συνημμένου 43682Προβολή συνημμένου 43683
χαχαχα Λαζαρε δεν ειναι θεμα κυνηγι δαιμονα. Tυχαια επεσε εκει το ματι,θα τον ανεφερα ως παραδειγμα ΜΕΤ μπροστα και πιθανονατaτο χρηστη Avodart ή propecia, δε θα μου φαινοταν απιθανο να χε θεμα το οποιο εκρυβε με topic. Αλλωστε δεν θα ταν ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
Παρολα αυτα στη συγκεκριμενη περιπτωση σωστα, εχει αλλαξει χρωμα το μαλλι :D

vlafo

Well-Known Member
Ειμαι βεβαιος πως μεγαλη μεριδα διασημων στην Ελλαδα ασχολουνται συστηματικα με το μαλλι θεραπειες κλπ. Δε σημαινει οτι αναγκατικα θα παιρνουν φινα χαπι ολοι. Υπαρχουν και τα ενεσιμα τοπικα κλπ, ο καθενας αναλογα με το θεμα του.
Ποιος τραγουδιστυης θα ρισκαρε μετα τα 30 το μαλλι του, που οσο καλα genetics και να χεις ειναι πολυ πιθανες οι απωλειες;
Όλοι στο λέω σίγουρα.
Καλά για το Hollywood δεν συζητάμε εκεί είναι ολόκληρη βιομηχανία.
Ελάχιστοι είναι που δεν έχουν απώλειες και είναι αυτούσιοι σαν τον Brad Pit ας πούμε.

dlazaros

Well-Known Member
χαχαχα Λαζαρε δεν ειναι θεμα κυνηγι δαιμονα. Tυχαια επεσε εκει το ματι,θα τον ανεφερα ως παραδειγμα ΜΕΤ μπροστα και πιθανονατaτο χρηστη Avodart ή propecia, δε θα μου φαινοταν απιθανο να χε θεμα το οποιο εκρυβε με topic. Αλλωστε δεν θα ταν ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
Παρολα αυτα στη συγκεκριμενη περιπτωση σωστα, εχει αλλαξει χρωμα το μαλλι :D
Ναι βρε συ σε καταλαβαίνω, και εγώ το ίδιο έχω πάθει, βλέπω ταινία και κατηγοριοποιώ τον πρωταγωνιστή στην Norwood scale!! χαχαχα

bobby

Well-Known Member
Ναι βρε συ σε καταλαβαίνω, και εγώ το ίδιο έχω πάθει, βλέπω ταινία και κατηγοριοποιώ τον πρωταγωνιστή στην Norwood scale!! χαχαχα
Δεν είμαι μόνος τελικά!!!!!!!!! Και όχι μόνο στις ταινίες και στον δρόμο…….

dlazaros

Well-Known Member
Όλοι στο λέω σίγουρα.
Καλά για το Hollywood δεν συζητάμε εκεί είναι ολόκληρη βιομηχανία.
Ελάχιστοι είναι που δεν έχουν απώλειες και είναι αυτούσιοι σαν τον Brad Pit ας πούμε.
Έτσι όπως τα λες είναι και χειρότερα, botox, ενέσιμα φίλλερ κλπ. Απο την μνήμη μου οι μόνοι με μαλλιά διαχρονικά χωρίς πρόβλημα μέχρι τα γεράματα, Μάικλ Ντάγκλας, Σαμ Έλλιοτ, Τζέφ Μπρίτζες, έχει αρκετούς αλλά με την διατροφή την αμερικάνικη η πλειοψηφία δεν έχει ούτε μαλλιά ούτε λίμπιντο...

dlazaros

Well-Known Member
Δεν είμαι μόνος τελικά!!!!!!!!! Και όχι μόνο στις ταινίες και στον δρόμο…….
Δεν είσαι μόνος, είμαστε legion! Πριν μερικά χρόνια έμαθα πολλά για την κατασκευή παπουτσιών και τις ποιότητες τους σε σημείο που δεν μπορώ να αγοράσω πλέον παπούτσια απο τα μαγαζιά. Αν δεν είναι Carmina, Magnanni, Carlos Santos δεν ασχολούμαι. Με έχει κάνει να ρίχνω ματιά στα παπούτσια των περαστικών χωρίς να το θέλω και να λέω απο μέσα μου "αυτό μαλακία κολλημένο είναι με δέρμα 3ης ποιότητας και οι ραφές στραβές...". Χαχαχα

dim d

Well-Known Member
Έτσι όπως τα λες είναι και χειρότερα, botox, ενέσιμα φίλλερ κλπ. Απο την μνήμη μου οι μόνοι με μαλλιά διαχρονικά χωρίς πρόβλημα μέχρι τα γεράματα, Μάικλ Ντάγκλας, Σαμ Έλλιοτ, Τζέφ Μπρίτζες, έχει αρκετούς αλλά με την διατροφή την αμερικάνικη η πλειοψηφία δεν έχει ούτε μαλλιά ούτε λίμπιντο...
καλυτερο μαλλι ολων στα 72, αρσεν βενγκερ

• Like
Reactions: spi
Μπλουζα