Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε θα ξέφευγεςΛίγο καλύτερα, αλλά έκανα τον κινέζο όταν τον ανέφερες
Όταν κάνεις τον κινέζο με όνομα χρήστη ορεο μου έρχεται στο μυαλό κινέζικο μπισκότο τύπου ορεο απο τα λίντλ...Λίγο καλύτερα, αλλά έκανα τον κινέζο όταν τον ανέφερες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο συγκεκριμένος όταν γεννήθηκε η hairline του πρέπει να ήταν στους 3 πόντους…….Πω πω πήγα να δω Αντωνόπουλο και έπαθα πλάκα! 39 vs 89 μόνο χερλαιν ωρίμασε!
Προβολή συνημμένου 43718Προβολή συνημμένου 43717
Το "πρόβλημα" είναι ότι δεν έχει πρόβλημα! Δεν κατατάσσεται καν ο oreo σε Norwood 1 .. Πρέπει να βγει ειδική κλίμακα Norwood με δεκαδικούς .. Ε ο oreo θα είναι Norwood 0.2 ξέρω γωΡε @oreo μια αποκαλυπτική φωτο του "προβλήματος" που έχεις θα βγάλεις; θα τρελαθούμε σε λίγο με σενα
Μακάρι φίλε platane να ήμουν κατα φαντασίαν ασθενής και να ερχόμουν στα συγκαλά μου με 2-3 ποτηράκια ουίσκι παραπάνω. Για το μέγεθος της ΑΑ που αντιμετωπίζουν πολλά άλλα παιδιά εδώ , ναι δεν έχω τίποτα. Ο vlafo, o cvial και 2-3 άλλα παιδιά ξέρουν τι θέλω να κάνω. Αν ανεβάσει δε και φώτο ο cvial με το ξεγυμνωτικό κινητό, θα το δείτε καλύτερα.Το "πρόβλημα" είναι ότι δεν έχει πρόβλημα! Δεν κατατάσσεται καν ο oreo σε Norwood 1 .. Πρέπει να βγει ειδική κλίμακα Norwood με δεκαδικούς .. Ε ο oreo θα είναι Norwood 0.2 ξέρω γω
Εσυ καποια φωτογραφία που να μαρτυράει το πρόβλημα έχεις ; Είμαστε πολλοί που μας έχει φάει να δούμε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και που βρίσκεται το θέμα στο μαλλί !Μακάρι φίλε platane να ήμουν κατα φαντασίαν ασθενής και να ερχόμουν στα συγκαλά μου με 2-3 ποτηράκια ουίσκι παραπάνω. Για το μέγεθος της ΑΑ που αντιμετωπίζουν πολλά άλλα παιδιά εδώ , ναι δεν έχω τίποτα. Ο vlafo, o cvial και 2-3 άλλα παιδιά ξέρουν τι θέλω να κάνω. Αν ανεβάσει δε και φώτο ο cvial με το ξεγυμνωτικό κινητό, θα το δείτε καλύτερα.
Έχεις καταντήσει αστικός μύθος ..θα ανεβάσω αργότερα εντάξει. Δεν ήξερα οτι υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα μου. Κολακευμένος
Κάτι σαν τα γετι ενα πράγμαΈχεις καταντήσει αστικός μύθος ..
ο ΤΡΕΛΟΣ του Καραφλοχωριού !!!Έχεις καταντήσει αστικός μύθος ..