Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Τερματισμένο μαλλί για την ηλικία του έχει και ο Willem Dafoe. Κοντεύει 70 και από πυκνότητα σκίζει.

vlafo

Well-Known Member
Εγώ θα πω και το δικό μας Πάνο Μιχαλόπουλο που έφτασε αισίως τα 72 και το μαλλί του δεν υπάρχει
photo από λίγο πιο μικρή ηλικία
Για δες τον Αντωνόπουλο στα 89
Για να μην πω τον Χατζηφωτίου στα 99.
Αυτούς δεν τους άγγιξε ποτέ ούτε στο ελάχιστο.

dlazaros

Well-Known Member
Για δες τον Αντωνόπουλο στα 89
Για να μην πω τον Χατζηφωτίου στα 99.
Αυτούς δεν τους άγγιξε ποτέ ούτε στο ελάχιστο.
Πω πω πήγα να δω Αντωνόπουλο και έπαθα πλάκα! 39 vs 89 μόνο χερλαιν ωρίμασε!

Aggelos-Antonopoulos-2.jpgadonopoulos1.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member

platanos

Well-Known Member
Ρε @oreo μια αποκαλυπτική φωτο του "προβλήματος" που έχεις θα βγάλεις; θα τρελαθούμε σε λίγο με σενα :p
Το "πρόβλημα" είναι ότι δεν έχει πρόβλημα! :p Δεν κατατάσσεται καν ο oreo σε Norwood 1 .. Πρέπει να βγει ειδική κλίμακα Norwood με δεκαδικούς .. Ε ο oreo θα είναι Norwood 0.2 ξέρω γω :D

oreo

Well-Known Member
Το "πρόβλημα" είναι ότι δεν έχει πρόβλημα! :p Δεν κατατάσσεται καν ο oreo σε Norwood 1 .. Πρέπει να βγει ειδική κλίμακα Norwood με δεκαδικούς .. Ε ο oreo θα είναι Norwood 0.2 ξέρω γω :D
Μακάρι φίλε platane να ήμουν κατα φαντασίαν ασθενής και να ερχόμουν στα συγκαλά μου με 2-3 ποτηράκια ουίσκι παραπάνω. Για το μέγεθος της ΑΑ που αντιμετωπίζουν πολλά άλλα παιδιά εδώ , ναι δεν έχω τίποτα. Ο vlafo, o cvial και 2-3 άλλα παιδιά ξέρουν τι θέλω να κάνω. Αν ανεβάσει δε και φώτο ο cvial με το ξεγυμνωτικό κινητό, θα το δείτε καλύτερα.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Μακάρι φίλε platane να ήμουν κατα φαντασίαν ασθενής και να ερχόμουν στα συγκαλά μου με 2-3 ποτηράκια ουίσκι παραπάνω. Για το μέγεθος της ΑΑ που αντιμετωπίζουν πολλά άλλα παιδιά εδώ , ναι δεν έχω τίποτα. Ο vlafo, o cvial και 2-3 άλλα παιδιά ξέρουν τι θέλω να κάνω. Αν ανεβάσει δε και φώτο ο cvial με το ξεγυμνωτικό κινητό, θα το δείτε καλύτερα.
Εσυ καποια φωτογραφία που να μαρτυράει το πρόβλημα έχεις ; Είμαστε πολλοί που μας έχει φάει να δούμε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και που βρίσκεται το θέμα στο μαλλί !

Μπλουζα