Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Λοιπόν σε "έχω" .. Έχω δύο παρόμοια cases από Hasson & Wong
  1. https://hassonandwong.com/hair-transplant-results/fue-hair-transplant-900-grafts/
  2. https://hassonandwong.com/hair-transplant-results/3462-graft-fue-hair-transplant-surgery/
Η πρώτη είναι και με λίγο κατέβασμα hairline (γιαυτό και τα περισσότερα grafts) , η δεύτερη απλά γέμισμα
Edit : Ανάποδα :)
Είσαι μέσα στο έργο !!! Ναι τα 3500 χιλιάδες είναι για να κατέβω φρύδια. Είδες οτι παρά τα μονότριχα μπροστά η άκρα φυσικότητα είναι μόνο με τα fine hair που πολύ δύσκολα θα προκύψουν.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
@oreo Ειναι πανάκριβος ο Ζαρεβ αδερφέ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω η χρέωση σε αυτόν πάει έτσι :
1) Πρώτα 1000 g's : 5 ευρώ
2) Επόμενα 1000 : 4 ευρώ
3 ) Επόμενα 1000 : 3 ευρώ
4) Μετά τα 3k g's όλα τα υπόλοιπα είναι στα 2,5 ευρώ το κομμάτι. Δηλαδή αν εσύ θες μία 1500αρα ( λεμε τώρα ) θες μια 7αρα...

platanos

Well-Known Member
Είσαι μέσα στο έργο !!! Ναι τα 3500 χιλιάδες είναι για να κατέβω φρύδια. Είδες οτι παρά τα μονότριχα μπροστά η άκρα φυσικότητα είναι μόνο με τα fine hair που πολύ δύσκολα θα προκύψουν.
Ισχύει, και πολύ μαεστρία επίσης!

oreo

Well-Known Member
@oreo Ειναι πανάκριβος ο Ζαρεβ αδερφέ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω η χρέωση σε αυτόν πάει έτσι :
1) Πρώτα 1000 g's : 5 ευρώ
2) Επόμενα 1000 : 4 ευρώ
3 ) Επόμενα 1000 : 3 ευρώ
4) Μετά τα 3k g's όλα τα υπόλοιπα είναι στα 2,5 ευρώ το κομμάτι. Δηλαδή αν εσύ θες μία 1500αρα ( λεμε τώρα ) θες μια 7αρα...
Όχι ρε τρελιάρη δεν σκέφτομαι για εκεί. Αν και αυτά που παρουσιάζει ... κάτσε καλά...

Legwg James

Όχι ρε τρελιάρη δεν σκέφτομαι για εκεί. Αν και αυτά που παρουσιάζει ... κάτσε καλά...
Είχα μία συζήτηση με κορυφαίο μέλος του φόρουμ και αναφερθήκαμε στον Ζάρεβ. Δεν ξέρω ρε φίλε. Αυτα που παρουσιαζει ειναι τρομακτικά. Σε βάζει στο ιατρείο Παρλιάρο και σε βγάζει Μελ Γκιμπσον στο φονικό όπλο. Κάνει κάτι mega sessions με 10κ grafts. Δεν μου κολλάνε πράγματα με αυτόν. Δε θέλω να το παίζω Σερλοκ Χολμς απλά εκφράζω ορισμένες ανησυχίες μου.

oreo

Well-Known Member
Είχα μία συζήτηση με κορυφαίο μέλος του φόρουμ και αναφερθήκαμε στον Ζάρεβ. Δεν ξέρω ρε φίλε. Αυτα που παρουσιαζει ειναι τρομακτικά. Σε βάζει στο ιατρείο Παρλιάρο και σε βγάζει Μελ Γκιμπσον στο φονικό όπλο. Κάνει κάτι mega sessions με 10κ grafts. Δεν μου κολλάνε πράγματα με αυτόν. Δε θέλω να το παίζω Σερλοκ Χολμς απλά εκφράζω ορισμένες ανησυχίες μου.
Να μην ανησυχείς για τίποτα, όταν έρθει η δική σου ώρα και αν μέχρι τότε θες να κάνεις κάτι , θα έχει λυθεί το μυστήριο το δικό του και θα σε απασχολούν νέα ταλέντα που θα ξεφυτρώνουν τότε ;)

Legwg James

Να μην ανησυχείς για τίποτα, όταν έρθει η δική σου ώρα και αν μέχρι τότε θες να κάνεις κάτι , θα έχει λυθεί το μυστήριο το δικό του και θα σε απασχολούν νέα ταλέντα που θα ξεφυτρώνουν τότε ;)
Θα έρθει η ώρα μου αν και το αν που μου μαύρισες με χαροποίησε καθώς είσαι πολύ δυνατός και θες να μπουστάρεις ψυχολογικά τους καραφλοδερμενους. Αδερφέ μου εγώ το μόνο που εύχομαι είναι όταν χρειαστεί να μπω το 2031 ( εκει υπολογιζω ) να έχουν βγάλει καμία κλωνοποίηση τρχθκ να ξέρω από πριν πως θα μπορέσω να πάρω πίσω όλη τη 15ετια που θα μου έφαγε τη ψυχή μου αυτό το πράγμα. Ζητάω πολλά ;

giannis1991

Well-Known Member
Δεν θα πω ότι δεν είναι παρα πολυ καλός ο Βουλγαρος αλλά δείτε λίγο κάποιους ασθενείς του που διαφημιζει... Εγώ θα επικεντρωθώ ανάμεσα σε όλα τα αλλά στο παχος τρίχας... Είναι κάτι που νομίζω έχει διπλή βαρυτητας...

Συνημμένα

• Screenshot_2021-12-31-01-14-46-853_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-14-46-853_com.google.android.youtube.jpg
    368.4 KB · Προβολές: 101
  • Screenshot_2021-12-31-01-15-08-935_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-15-08-935_com.google.android.youtube.jpg
    608.9 KB · Προβολές: 112
  • Screenshot_2021-12-31-01-15-34-232_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-15-34-232_com.google.android.youtube.jpg
    600.9 KB · Προβολές: 97
  • Screenshot_2021-12-31-01-17-00-438_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-17-00-438_com.google.android.youtube.jpg
    367.1 KB · Προβολές: 100
  • Screenshot_2021-12-31-01-17-30-201_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-17-30-201_com.google.android.youtube.jpg
    596.1 KB · Προβολές: 88
  • Screenshot_2021-12-31-01-17-43-205_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-17-43-205_com.google.android.youtube.jpg
    498.7 KB · Προβολές: 97

oreo

Well-Known Member
Θα έρθει η ώρα μου αν και το αν που μου μαύρισες με χαροποίησε καθώς είσαι πολύ δυνατός και θες να μπουστάρεις ψυχολογικά τους καραφλοδερμενους. Αδερφέ μου εγώ το μόνο που εύχομαι είναι όταν χρειαστεί να μπω το 2031 ( εκει υπολογιζω ) να έχουν βγάλει καμία κλωνοποίηση τρχθκ να ξέρω από πριν πως θα μπορέσω να πάρω πίσω όλη τη 15ετια που θα μου έφαγε τη ψυχή μου αυτό το πράγμα. Ζητάω πολλά ;
Όχι δεν ζητάς πολλά , αλλά μιας και τα μαλλιά αποτελούν το αισθητικό κομμάτι, μπορείς να επενδύσεις χρόνο και προσπάθεια σε άλλα εξίσου σημαντικά πράγματα (μιας και εδώ ακολουθείς αγωγή και πλεον ξέρεις τι να κάνεις). Είμαι της άποψης οτι η αύρα που βγάζει ο καθένας είναι διαφορετική αλλά είναι ειδοποιός διαφορά για το ποιός μπορεί να ξεχωρίσει στο πλήθος και ποιος να περάσει απαρατήρητος. Δεν υπάρχει χρυσή ηλικία για να θες την καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου. Απαξ και έχεις το "μικρόβιο" πάντα θα θες να είσαι "προσεγμένος".

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Δεν θα πω ότι δεν είναι παρα πολυ καλός ο Βουλγαρος αλλά δείτε λίγο κάποιους ασθενείς του που διαφημιζει... Εγώ θα επικεντρωθώ ανάμεσα σε όλα τα αλλά στο παχος τρίχας... Είναι κάτι που νομίζω έχει διπλή βαρυτητας...
Ναι μερικά κεφάλια έχουν τρίχα απο διασταύρωση λιονταριού Νεμέας και Ερυμάνθιου κάπρου

Rigos

Member
Ρε παιδιά φουλ άσχετο αλλά πρέπει να ειπωθεί κάπου. Επέστρεψα από no way home και έχω μια τεράστια απορία : ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ ΝΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΑΛΛΊ ΜΕ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ. ΔΗΛΑΔΉ ΠΩΣ;
Φίλε James οι κατάρες σου εισακούστηκαν. Υποχωρούν οι κρόταφοι σιγά σιγά, φωτό δεκεμβρίου 2021.
1641419794147.png

witcher

Well-Known Member
Kai o Καλαφατάς στο survivor στριπ υποψιάζομαι , μπορεί να κάνω και λάθος
Ναι είναι ξεκαθαρο οτι έκανε στριπ. Φαίνεται η λωρίδα απο πισω. Μαλλι δεν εχει καθόλου παντως. Και ουλη και χωρίς τρίχες κριμα..

oreo

Well-Known Member
Ο βασιλιάς της ομπρέλας μεγάλη μορφή,και ο αγρότης :cool: Βαλάντης εκτός ανταγωνισμού of course
Φίλε γελάω άπειρα, περνάω υπέροχα θα έλεγα :D :D :D :D . Πείνα, κακουχία και ανάγκηνα πέσει το τάλαρο, εκρηκτικό μείγμα κωμωδίας !!!

Μπλουζα