Διασημοι/Celebrities

dlazaros

Well-Known Member
Brendan Fraser ωραίος και με μαλλιά απίθανα , αλλά .......
Επειδή το να βγάλεις συμπεράσματα είναι εύκολο να σας πω και λίγο απο την αλήθεια...
Ο ηθοποιός έκανε τα δικά του ακροβατικά και χτύπησε στο απώγειο της καριέρας του και έκανε λαμινεκτομή στο ισχύο η οποία δεν πήγε καλά και την ξαναέκανε μετά απο ενα χρόνο, 6-7 επιπλέον ορθοπαιδικές επεμβάσεις, μια αντικατάσταση γόνατου καθώς και εγχείρηση στις φωνητικές χορδές η οποία τον άφησε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό και ταυτόχρονα βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Τώρα έφαγε την θλίψη του, πάχυνε, γέρασε, τον πήρε και απο κάτω.... ε τι περιμένουμε να κάνουν τα μαλλιά....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Επειδή το να βγάλεις συμπεράσματα είναι εύκολο να σας πω και λίγο απο την αλήθεια...
Ο ηθοποιός έκανε τα δικά του ακροβατικά και χτύπησε στο απώγειο της καριέρας του και έκανε λαμινεκτομή στο ισχύο η οποία δεν πήγε καλά και την ξαναέκανε μετά απο ενα χρόνο, 6-7 επιπλέον ορθοπαιδικές επεμβάσεις, μια αντικατάσταση γόνατου καθώς και εγχείρηση στις φωνητικές χορδές η οποία τον άφησε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό και ταυτόχρονα βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Τώρα έφαγε την θλίψη του, πάχυνε, γέρασε, τον πήρε και απο κάτω.... ε τι περιμένουμε να κάνουν τα μαλλιά....
Ναι γνωρίζω την ιστορία, αλλά το θέμα δεν είναι τι το προκάλεσε γιατί και με ακρίβεια δεν το ξέρουμε, αλλά η τελική εικόνα που βλέπουμε.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Μεγάλος Andy Serkis. Ετών 58 αν δεν λανθάνω, Nw -5

1641915563837.png

thanos87

Member
Καλησπέρα παίδες, μιας και μιλάμε για διάσημους θα θελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τον Τανιμανιδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη. Αναφέρομαι σε αυτούς γιατί παρόλο που φαίνεται να χουν ενδείξεις ΑΑ, η κατάσταση τους είναι σταθερή για χρόνια. Πιστεύετε ότι ακολουθούν θεραπείες η απλά είναι τυχεροί και δεν προχώρησε η ΑΑ;

oreo

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες, μιας και μιλάμε για διάσημους θα θελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τον Τανιμανιδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη. Αναφέρομαι σε αυτούς γιατί παρόλο που φαίνεται να χουν ενδείξεις ΑΑ, η κατάσταση τους είναι σταθερή για χρόνια. Πιστεύετε ότι ακολουθούν θεραπείες η απλά είναι τυχεροί και δεν προχώρησε η ΑΑ;
O Τανιμανίδης έχει την εικόνα ενός καλοδιατηρημένου Νοrwood 2+ αν πάρεις ως αφετηρία την απόσταση hairline - φρύδια. Ο Άδωνης δεν είναι σταθερός εξελίσσεται και έχει χάσει αρκετό έδαφος. Δεν είναι όμως τόσο επιθετική που να γίνει γλόμπος ακόμα.

tol

Well-Known Member
η κατάσταση τους είναι σταθερή για χρόνια.

Ο Άδωνης δεν είναι σταθερός εξελίσσεται και έχει χάσει αρκετό έδαφος. Δεν είναι όμως τόσο επιθετική που να γίνει γλόμπος ακόμα.

Προς επιρρωση οσων γραφει ο φιλος oreo.

Πρωτη φωτογραφια...ηλικια περιπου 30

Screenshot_20220111-190528.png

Δευτερη...περιπου 35 χρονων

Screenshot_20220111-190509.png

Οι δυο τελευταιες προσφατες... περιπου 48 χρονων

Screenshot_20220111-190904.png

Screenshot_20220111-191026.png

Επομενως, εχει μια αργη προϊουσα (οχι καλπαζουσα) αλωπεκια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Τανιμανιδης πρεπει να ακολουθει και αγωγη. Δε θα ρισκαρε πιστευω οντας nw2+ απωλειες.
Ο Αδωνης δεν νομιζω να ενδιαφερεται.

kharmacoma

Well-Known Member
Τώρα που πιάσαμε του πολιτικούς όποτε βλέπω το Πιερακάκη κάτι δεν μου πάει καλά με το μαλλί του. Σαν να έχει κάνει αποτυχημένη μεταμόσχευση.

1641973817247.png

Legwg James

Παιδιά μία άποψη για το Peugeot 208 1.6 BlueHdi 100 του 2016 υπάρχει ; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω.

Kostas97

Well-Known Member
Εαν δεν το εχεις ηδη τσεκαρει, τσεκαρε και το Swift. :D
Το φιεστα υποθετω ηδη το χεις δει, αλλα κλασσικα τα καλυτερα στην κατηγορια ειναι και υπερτιμημενα.
Επισης το i20.

Legwg James

Εαν δεν το εχεις ηδη τσεκαρει, τσεκαρε και το Swift. :D
Το φιεστα υποθετω ηδη το χεις δει, αλλα κλασσικα τα καλυτερα στην κατηγορια ειναι και υπερτιμημενα.
Επισης το i20.

Να πω την αμαρτία μου όλα τα έχω τσεκάρει. Επειδή θα δώσω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τα δεδομένα της ηλικίας μου προσπαθώ να κάνω την όσο πιο καλή επιλογή μπορώ από κάθε πλευρά. Τα i20 και swift του 2016 τα απέρριψα γρήγορα γιατί συγκριτικά με τα υπόλοιπα της κατηγορίας αυτής μοιάζουν 7 χρόνια μεγαλύτερα από κάθε άποψη. Το πεζουδάκι με κέρδισε γιατί ειναι ντιζελακι, έχει 100 αλογάκια και 25 κιλά ροπή, καίει ελάχιστα ,δεν έχει τέλη ενώ και εμφανισιακά είναι κουκλί. Άλλα αμάξια που σκέφτομαι αλλά υποχώρησαν στο μυαλό μου ήταν το astra cdti 1.6 της τελευταίας καρότσας που έχουμε στην αγορά τώρα και το leon tdi 1.6 με τα 110 ps. Γενικά σέβομαι την κάθε άποψη περί προβλημάτων που ίσως εμφανίζουν αμάξια της χ εταιρείας, μετά από αυτό που έπαθα όμως με το proceed που έβγαλε πιο πολλά προβλήματα και από cooper s r56 αποφάσισα να μην ξαναπάω με προκαταλήψεις απέναντι σε κανέναν κατασκευαστή :)

vlafo

Well-Known Member
Peugeot και τσ μυαλά στα κάγκελα.
Best seller το έχω το 206(3ο)με 160km και είναι σαν καινούργιο.
Και δεν το δίνω για 2k.
Άστο να υπάρχει.

Kostas97

Well-Known Member
To cooper s αν ηταν ο 1600αρης, ηταν ο ιδιος που ειχε και το peugeot 207 ραλι αν δεν λανθανω. Γνωστοι για τα προβληματα.

Legwg James

Δεν παίζονται σχεδιαστικά. Ειδικά το καινούργιο 208 ειναι αδιανόητα όμορφο. Ήρθαν στην Ελλαδα ομως τώρα και τα καινούργια 308 του 2022 και ειλικρινά στεναχωριέμαι που δεν είμαι 35 να πάω να πάρω ντουκου ενα τέτοιο...

Μπλουζα