Αν τον δεις από κοντά είναι παιδάκι .Έχει καφέ στη Θεσσαλονίκη και τον έχω δει με την Αντωνα .Μωρό μπροστά της ηλικιακάΤεκνό? Τον περνάω 10 χρόνια και μοιάζω 5 μικροτερός του. Πω σαν γρίφος ακούστηκε αυτό!!!
Αν τον δεις από κοντά είναι παιδάκι .Έχει καφέ στη Θεσσαλονίκη και τον έχω δει με την Αντωνα .Μωρό μπροστά της ηλικιακάΤεκνό? Τον περνάω 10 χρόνια και μοιάζω 5 μικροτερός του. Πω σαν γρίφος ακούστηκε αυτό!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ είσαι μωρό ακόμα αλλά το νούμερο πρέπει να το κρύβεις.Τεκνό? Τον περνάω 10 χρόνια και μοιάζω 5 μικροτερός του. Πω σαν γρίφος ακούστηκε αυτό!!!
Μάλιστα !!!Αν τον δεις από κοντά είναι παιδάκι .Έχει καφέ στη Θεσσαλονίκη και τον έχω δει με την Αντωνα .Μωρό μπροστά της ηλικιακά
Επιχειρήματιας δηλ ο αμπαλοςΑν τον δεις από κοντά είναι παιδάκι .Έχει καφέ στη Θεσσαλονίκη και τον έχω δει με την Αντωνα .Μωρό μπροστά της ηλικιακά
ναι και πολύ κεντρικό καφέ , Μητροπόλεως και Καρόλου ΝτηλΕπιχειρήματιας δηλ ο αμπαλος
Για πες,σίγουρα έχω πάει..ναι και πολύ κεντρικό καφέ , Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ
ΑπρεΓια πες,σίγουρα έχω πάει..
Εσύ κοίτα να διαβάσεις να κάνεις σωστή μμ και άσε τους καφέδες Γιαννάκη.Δεν το έχω επισκεφτεί ,αλλά ίσως στο μέλλον
Άστα φίλε ,ποτά σουβλάκια μπουγατσες καφέδες μας έχουν ισοπεδώσει πφφφΕσύ κοίτα να διαβάσεις να κάνεις σωστή μμ και άσε τους καφέδες Γιαννάκη.
Όλο για καφέ είστε κει πάνω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα που θα ανέβω καμία βόλτα θα κάνω ένα τσεκ πάλι.Άστα φίλε ,ποτά σουβλάκια μπουγατσες καφέδες μας έχουν ισοπεδώσει πφφφ
Να έκανε ένα πέρασμα στην hairline ?Κλείνω ραντεβού άμεσα με Παπαγγελόπουλο.
Δεν είχε μεγάλο θέμα αυτός,πρέπει να τον δω.Να έκανε ένα πέρασμα στην hairline ?
Αν το δει ο φίλος Νικ Μος νομίζω θα έχεις θέμα χαχαχαΤο βάζω εδώ μιας και είχαν μπει και άλλοι youtubers όπως o matt dominance.
Amir - ο συγκεκριμένος πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα στη Τουρκία αν δείτε τα βιντεο του πως ήταν και πως είναι.
Το καναλι του:
Μεταμόσχευση:
I GOT A HAIR TRANSPLANT IN TURKEY! | FULL PROCESS
In this video, we took a trip to Turkey to finally get my hair transplant done at Vera Clinic. This was a monumental part of my hair loss journey and a huge ...www.youtube.com