Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομιζω εχει ξανασυζητηθει παλιοτερα για το θεμα που ειχε (μικρο) δεν εχει παρει καλο αποτελεσμα μου θυμιζει Δελλα η περιπτωση του, τοσα λεφτα τοσο ελαχιστο θεμα και να κανουν κακες μμ.Έχει γίνει ένα ρεκτιφιέ αλλά θέλει και άλλο…..
Πολύ τριγωνική όμως…..
Οι πρώτες τρεις μικρότερος σε ηλικία.
εντωμεταξυ αρχισα να σκεφτομαι γνωστους/φιλους και ειναι NW7 και οι 2! χαχαΜεγάλες αλήθειες.
Πως τους βλέπετε τους 2 φίλους μας δτα σχόλια; Πρέπει να μπουν στο φόρουμ προχθές.
Το να είσαι φίλαθλος της ΑΕΚ δεν είναι καθόλου αγχωτικό.εντωμεταξυ αρχισα να σκεφτομαι γνωστους/φιλους και ειναι NW7 και οι 2! χαχα
Δλδ μόνο 2 γνωστούς και φίλους Αεκτζηδες έχεις ρε τρελέ?εντωμεταξυ αρχισα να σκεφτομαι γνωστους/φιλους και ειναι NW7 και οι 2! χαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και πολλοί είναι…. Και εγώ 4 έχω…. Όλοι πάνω από 45 δεν ξέρω κανένα μικρότερο….Αληθεια δεν μπορω να θυμηθω αλλον
Θα τους δεις από του χρόνου .Και πολλοί είναι…. Και εγώ 4 έχω…. Όλοι πάνω από 45 δεν ξέρω κανένα μικρότερο….
Ωραιο το γήπεδο (που σας φτιάχνει το κράτος ) αλλά από μόνο του τίτλους δεν φέρνει….πρέπει να φτιάξετε και ομάδα….Θα τους δεις από του χρόνου .
Ρε φίλε ποιο κράτος σοβαρά μιλάς?Ωραιο το γήπεδο (που σας φτιάχνει το κράτος ) αλλά από μόνο του τίτλους δεν φέρνει….πρέπει να φτιάξετε και ομάδα….
Ρε εσυ @Georgie τα φατσακια δεν τα είδες; Να σε τρολλάρω ήθελα…..Ρε φίλε ποιο κράτος σοβαρά μιλάς?
Και για ποια εύνοια
Περίμενα περισσότερη γνώση , ειδικά από κάποιον Ολυμπιακό σε μεγαλύτερη ηλικία!
Εν πάση περιπτώσει θα σου πω κάτι .
Λογικό η ΑΕΚ να είναι σε αγωνιστική κρίση κατά καιρούς αλλά έχει πολλές εξηγήσεις και δικαιολογίες.
Θα μας πάρει 5 σελίδες και δεν έχει αξία πια!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δυναμική θα είναι εντελώς διαφορετική στη συνέχεια
Θα είμαστε δίπολο για πολλά πολλά χρόνια .
Καλά να είμαστε και να είσαστε να βλέπουμε ματσαρες !
Γιαννης χερλαιν NW0, μπετον αρμε παντου και κραουν αδειο ο,τι πιο ευκολο για μμ πιστευω, αλλα αν τον δεις υπο κανονικες συνθηκες (οχι νταλα ηλιο) και με μπανιο κλπ δεν νομιζω οτι θα φαινςεται τοσο πολυ το προβλημα.Οι μονοι που δεν εχουν ΑΑ ειναι σπυρος και ρουβας νομιζω (απο τους παλιους)
Οι αλλοι τα εχουν τα μπιφτεκακια τους, διαχυτη, μμ.
Δεν τον ανάγκασε κάνεις…. Επαγγελματίας ήταν…. Πήγε σε ένα καλύτερο project. Ξαναγύρισε όμως … οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται!!!!