Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Άρα λες μπήκε έτσι;Σε μια άλλη φωτο είδα ότι φαίνεται πάλι αραιός
Τζον δεν γυρνάει αυτό αλλιώς ρε συ΄. Επειδή ήταν προχωρημένο NW ο Γερμανός κούμπωσε φίνα να εξασφαλίσει όσα είχε, άντε να του έδωσε και κάνα regrowth της τάξεως του 5-10 % και με τα άπειρα λεφτά που έχει ( μόνο από τη Ρεντ Μπουλ έβγαζε 40 τον χρόνο ) πήγε Αμερική - Ισπανία και έγινε έτσι.

Gianney

Well-Known Member
Τζον δεν γυρνάει αυτό αλλιώς ρε συ΄. Επειδή ήταν προχωρημένο NW ο Γερμανός κούμπωσε φίνα να εξασφαλίσει όσα είχε, άντε να του έδωσε και κάνα regrowth της τάξεως του 5-10 % και με τα άπειρα λεφτά που έχει ( μόνο από τη Ρεντ Μπουλ έβγαζε 40 τον χρόνο ) πήγε Αμερική - Ισπανία και έγινε έτσι.
Έτσι φίλε τώρα με την aston και σύνταξη.Παντως και ο Hamilton αν είδες χτύπησε παλιά βεβαια δυνατή μμ

ManCyprus87

Well-Known Member
Ακόμη και βαριά ντούτα να κούμπωσε τα ελάχιστα πρεζοbaby hairs που είχε σε ζώνη Α+Β δε θα γίνονταν terminal hairs με καμία δύναμη.
Λίγο νόημα έχει η οποιαδήποτε αγωγή για αυτόν πιστεύω.

Legwg James

Έτσι φίλε τώρα με την aston και σύνταξη.Παντως και ο Hamilton αν είδες χτύπησε παλιά βεβαια δυνατή μμ
Ρε φίλε αυτός ήταν άδειος το 2010 και τώρα είναι έτσι . Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ; Δηλαδή και 10κ να έβαζε πάνω έτσι δε θα γινόταν. Λες και είναι μαμά πυκνότητα είναι το κεφάλι του. Εκτός και αν φοράει περουκίνι αλλά δε νομίζω. Βρείτε μου εξήγηση γιατί με έχει κάψει η περίπτωση του Χάμιλτον.

1647175888351.png

ManCyprus87

Well-Known Member
Ρε φίλε αυτός ήταν άδειος το 2010 και τώρα είναι έτσι . Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ; Δηλαδή και 10κ να έβαζε πάνω έτσι δε θα γινόταν. Λες και είναι μαμά πυκνότητα είναι το κεφάλι του. Εκτός και αν φοράει περουκίνι αλλά δε νομίζω. Βρείτε μου εξήγηση γιατί με έχει κάψει η περίπτωση του Χάμιλτον.

Προβολή συνημμένου 46759
Έχει φέρει ήδη την κλωνοποιήση τριχοθυλακίων και κτυπάει ήδη μαμά πυκνότητες όπως και όποτε γουστάρει!

Legwg James

Όποιος μου βρει την λύση για να γίνεις από Χάμιλτον πάνω σε Χάμιλτον κάτω του δίνω μία επτάδα αντρικότατη για σήμερα να πάει ταμείο !

1647176510328.png

1647176523560.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 46761Προβολή συνημμένου 46762
Το οτι κανει θεραπειες ειναι σιγουρο θεωρω.
Τα σχολια δικα σας!
Στο θέμα regain πέφτουν όλα εγώ θα πω απλά αυτό που είπαν αρκετοί γιατροί όπως ο Αναστασάκης ότι πέφτουν μόνο όσα κρατάει η μινοξιδιλη.Τωρα για τα προϊόντα δεν έχω άποψη.Παντως νομίζω ότι έκλεισε τους κροτάφους του αλλά δεν είμαι σίγουρος
Προβολή συνημμένου 46761Προβολή συνημμένου 46762
Το οτι κανει θεραπειες ειναι σιγουρο θεωρω.
Τα σχολια δικα σας!

Georgie

Well-Known Member
Όποιος μου βρει την λύση για να γίνεις από Χάμιλτον πάνω σε Χάμιλτον κάτω του δίνω μία επτάδα αντρικότατη για σήμερα να πάει ταμείο !

Προβολή συνημμένου 46763

Προβολή συνημμένου 46764
Ποιο χρήσιμο από την επτάδα θα ήταν να μας πεις ποτε θα αναστηθεί το solana .
Εκεί να δεις πηγάδι!

Bigk

Well-Known Member
Με τον Hamilton μην τρελαίνεστε πάντως... τόσο μακρύ και κατσαρό μαλλί καλύπτει όλα τα προβλήματα... δεν είναι υπερβολικά πυκνό... έχει κάνει σίγουρα "αρκετές" μμ ( θεωρώ μικρές συνεδρίες) και έχει αυτήν την εικόνα. Αν ήταν πυκνό θα είχε εξωφρενικό όγκο ,πράγμα που δεν φαίνεται...

le2der

Active Member

Προβολή συνημμένου 46763

Προβολή συνημμένου 46764
Ελάτε να βάλουμε cvial να γίνει μακρυμαλλις . Σίγουρα ποιο πυκνός θα δείχνει

denis2712

Member
Στο θέμα regain πέφτουν όλα εγώ θα πω απλά αυτό που είπαν αρκετοί γιατροί όπως ο Αναστασάκης ότι πέφτουν μόνο όσα κρατάει η μινοξιδιλη.Τωρα για τα προϊόντα δεν έχω άποψη.Παντως νομίζω ότι έκλεισε τους κροτάφους του αλλά δεν είμαι σίγουρος
Έχω την ίδια άποψη για Αλεξάνδρου ,ότι έχει κλείσει κροτάφους.Για nioxin ,το shampoo τίμιο, τα υπόλοιπα τίποτα το ιδιαίτερο.

ΛΕΣ

Active Member
Ημουν προσφατα στο λαιβ Δεληβορια-Μετζελου. Περιεργως ο πρωτος ενω εχει ακομα τη χερλαιν NW0 εχει χασει παρα πολυ εδαφος μιντλ και κραουν. Ακομα πιο περιεργα ο δευτερος ενω καραφλιαζε απο τα 90s εχει κρατησει καλη πυκνοτητα και ας εχει ψηλα τη χερλαιν NW2 προς 3, ισως εχει κανει ΜΜ.

Gianney

Well-Known Member
Ο Λουδαρος μας έδειξε τον δρόμο παίδες...

Legwg James

Ο θρύλος των Μπούνγκα Μπούνγκα την έχει περάσει την πόρτα του καραφλοχειρουργείου ε ;
1647636625137.png

oreo

Well-Known Member
Μπλουζα