ManCyprus87
Well-Known Member
Κάρφωσε τουλάχιστο 5000 grafts εκεί μέσα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τζον δεν γυρνάει αυτό αλλιώς ρε συ΄. Επειδή ήταν προχωρημένο NW ο Γερμανός κούμπωσε φίνα να εξασφαλίσει όσα είχε, άντε να του έδωσε και κάνα regrowth της τάξεως του 5-10 % και με τα άπειρα λεφτά που έχει ( μόνο από τη Ρεντ Μπουλ έβγαζε 40 τον χρόνο ) πήγε Αμερική - Ισπανία και έγινε έτσι.Άρα λες μπήκε έτσι;Σε μια άλλη φωτο είδα ότι φαίνεται πάλι αραιός
Έτσι φίλε τώρα με την aston και σύνταξη.Παντως και ο Hamilton αν είδες χτύπησε παλιά βεβαια δυνατή μμΤζον δεν γυρνάει αυτό αλλιώς ρε συ΄. Επειδή ήταν προχωρημένο NW ο Γερμανός κούμπωσε φίνα να εξασφαλίσει όσα είχε, άντε να του έδωσε και κάνα regrowth της τάξεως του 5-10 % και με τα άπειρα λεφτά που έχει ( μόνο από τη Ρεντ Μπουλ έβγαζε 40 τον χρόνο ) πήγε Αμερική - Ισπανία και έγινε έτσι.
Ρε φίλε αυτός ήταν άδειος το 2010 και τώρα είναι έτσι . Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ; Δηλαδή και 10κ να έβαζε πάνω έτσι δε θα γινόταν. Λες και είναι μαμά πυκνότητα είναι το κεφάλι του. Εκτός και αν φοράει περουκίνι αλλά δε νομίζω. Βρείτε μου εξήγηση γιατί με έχει κάψει η περίπτωση του Χάμιλτον.Έτσι φίλε τώρα με την aston και σύνταξη.Παντως και ο Hamilton αν είδες χτύπησε παλιά βεβαια δυνατή μμ
Έχει φέρει ήδη την κλωνοποιήση τριχοθυλακίων και κτυπάει ήδη μαμά πυκνότητες όπως και όποτε γουστάρει!Ρε φίλε αυτός ήταν άδειος το 2010 και τώρα είναι έτσι . Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ; Δηλαδή και 10κ να έβαζε πάνω έτσι δε θα γινόταν. Λες και είναι μαμά πυκνότητα είναι το κεφάλι του. Εκτός και αν φοράει περουκίνι αλλά δε νομίζω. Βρείτε μου εξήγηση γιατί με έχει κάψει η περίπτωση του Χάμιλτον.
Προβολή συνημμένου 46759
Φέρτε μας την κλωνοποίηση να δω να τρελλαθώ!!Όντως ο τύπος έγινε αψεγάδιαστος.Φταινε λέτε τα G που τρώει;χαχαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο θέμα regain πέφτουν όλα εγώ θα πω απλά αυτό που είπαν αρκετοί γιατροί όπως ο Αναστασάκης ότι πέφτουν μόνο όσα κρατάει η μινοξιδιλη.Τωρα για τα προϊόντα δεν έχω άποψη.Παντως νομίζω ότι έκλεισε τους κροτάφους του αλλά δεν είμαι σίγουροςΠροβολή συνημμένου 46761Προβολή συνημμένου 46762
Το οτι κανει θεραπειες ειναι σιγουρο θεωρω.
Τα σχολια δικα σας!
Προβολή συνημμένου 46761Προβολή συνημμένου 46762
Το οτι κανει θεραπειες ειναι σιγουρο θεωρω.
Τα σχολια δικα σας!
Ποιο χρήσιμο από την επτάδα θα ήταν να μας πεις ποτε θα αναστηθεί το solana .Όποιος μου βρει την λύση για να γίνεις από Χάμιλτον πάνω σε Χάμιλτον κάτω του δίνω μία επτάδα αντρικότατη για σήμερα να πάει ταμείο !
Προβολή συνημμένου 46763
Προβολή συνημμένου 46764
Ελάτε να βάλουμε cvial να γίνει μακρυμαλλις . Σίγουρα ποιο πυκνός θα δείχνειΌποιος μου βρει την λύση για να γίνεις από Χάμιλτον πάνω σε Χάμιλτον κάτω του δίνω μία επτάδα αντρικότατη για σήμερα να πάει ταμείο !
Προβολή συνημμένου 46763
Προβολή συνημμένου 46764
Έχω την ίδια άποψη για Αλεξάνδρου ,ότι έχει κλείσει κροτάφους.Για nioxin ,το shampoo τίμιο, τα υπόλοιπα τίποτα το ιδιαίτερο.Στο θέμα regain πέφτουν όλα εγώ θα πω απλά αυτό που είπαν αρκετοί γιατροί όπως ο Αναστασάκης ότι πέφτουν μόνο όσα κρατάει η μινοξιδιλη.Τωρα για τα προϊόντα δεν έχω άποψη.Παντως νομίζω ότι έκλεισε τους κροτάφους του αλλά δεν είμαι σίγουρος
Αυτό πρέπει να είναι μια φτιαριά τόπικ + οτι ληγμένη σοκαλοτόπιτα είχε στο ψυγείοΟ θρύλος των Μπούνγκα Μπούνγκα την έχει περάσει την πόρτα του καραφλοχειρουργείου ε ;
Προβολή συνημμένου 47031