Διασημοι/Celebrities

Giorgos-3

Well-Known Member
Το μόνο δώρο που μπορεί να σου κάνει δωρο Αεκτζης είναι το πιεσόμετρο από τη προηγούμενη χρονιά . Κάνε λίγο υπομονή να σου κάνει δώρο το φετινό . Ελπίζω το τελευταίο
Τουλάχιστον όσοι τη βγάλουμε καθαρή!

Ναι δίνει αλλά με μέτρο να βάζεις
Αν έχεις λιπαρά λεπτά μαλλιά είναι ιδανικό
Ρε παιδιά επειδή με ενδιαφέρει τι θέμα και λέω να το δοκιμάσω ... Βλέπω ότι υπάρχει γκοριλα σε πομαδα σπρέι και Κέρι .... Για τι μιλάτε τόση ώρα; Επειδή έχω και εγώ θεολεπτη τρίχα μπας και μου κάνει καλύτερο εφέ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Ρε παιδιά επειδή με ενδιαφέρει τι θέμα και λέω να το δοκιμάσω ... Βλέπω ότι υπάρχει γκοριλα σε πομαδα σπρέι και Κέρι .... Για τι μιλάτε τόση ώρα; Επειδή έχω και εγώ θεολεπτη τρίχα μπας και μου κάνει καλύτερο εφέ...
Powder θα βάζεις μόνο Γιωργο

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Ο Stan Kroenke, ιδιοκτήτης της Άρσεναλ και δισεκατομμυριουχος, δεν φοράει ΞΕΚΑΘΑΡΑ περούκες ;

1648217622754.png

1648217641416.png

1648217651329.png

ΛΕΣ

Active Member
Ο Stan Kroenke, ιδιοκτήτης της Άρσεναλ και δισεκατομμυριουχος, δεν φοράει ΞΕΚΑΘΑΡΑ περούκες ;

Προβολή συνημμένου 47422

Προβολή συνημμένου 47423

Προβολή συνημμένου 47424
Το εχει σχολιασει και ο Παπασημακοπουλος σε βιντεακι με τι ταπες. Επισυναπτω ενα κουπε καμπριολε απο αγγλικο γηπεδο.
1648218115941.png

Georgie

Well-Known Member
Το εχει σχολιασει και ο Παπασημακοπουλος σε βιντεακι με τι ταπες. Επισυναπτω ενα κουπε καμπριολε απο αγγλικο γηπεδο.Προβολή συνημμένου 47425
Λοιπόν ο τύπος είναι θεουλης .
Αφού έγινε viral στα social media εμφανίστηκε και σχολίασε μάλιστα λέγοντας ότι δεν έπρεπε να ήταν φειδωλός με τη ποσότητα της κόλλας.
Αυτοσαρκασμος το χαρακτηριστικό του Άγγλου.
Γι' αυτό τους γουστάρω

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε αυτό θα έλεγα. Τον παρακολουθώ πολύ καιρό και κάτι δεν μου κολλάει καθόλου στο κεφάλι του...
99% φοραει...συνεχεια ιδιο μηκος και ιδιο στυλ...Τον ειχαν ανεβασει και στο τσιλι με μια περιεργη φωτο και ελαγαν για περουκα αληθειας!!!

Legwg James

99% φοραει...συνεχεια ιδιο μηκος και ιδιο στυλ...Τον ειχαν ανεβασει και στο τσιλι με μια περιεργη φωτο και ελαγαν για περουκα αληθειας!!!
Καλα κοίτα το μήκος και το στυλ δεν λέει και πολλά. Ξέρω άνθρωπο που έχει το ίδιο κούρεμα εδώ και 7 χρόνια και κουρεύεται ανά 2 βδομάδες. Δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά. Εγώ πιστεύω ότι είναι περούκα γιατί αν παρατηρήσεις καλά θα δεις πως η τρίχα της λήπτριας φαίνεται φουλ φεικ.. Από τον τρόπο που αντανακλά το φως πάνω της π.χ. Επίσης παρατήρησε τον πως πολλές φορές όταν κάποια τούφα πετάει αλλού από την φορά του μαλλιού δεν μπαίνει στον κόπο να την ξαναστρώσει γιατί πολύ απλά δεν την αισθάνεται και δεν την καταλαβαίνει. Εγώ αυτά τα 2 έχω παρατηρήσει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλα κοίτα το μήκος και το στυλ δεν λέει και πολλά. Ξέρω άνθρωπο που έχει το ίδιο κούρεμα εδώ και 7 χρόνια και κουρεύεται ανά 2 βδομάδες. Δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά. Εγώ πιστεύω ότι είναι περούκα γιατί αν παρατηρήσεις καλά θα δεις πως η τρίχα της λήπτριας φαίνεται φουλ φεικ.. Από τον τρόπο που αντανακλά το φως πάνω της π.χ. Επίσης παρατήρησε τον πως πολλές φορές όταν κάποια τούφα πετάει αλλού από την φορά του μαλλιού δεν μπαίνει στον κόπο να την ξαναστρώσει γιατί πολύ απλά δεν την αισθάνεται και δεν την καταλαβαίνει. Εγώ αυτά τα 2 έχω παρατηρήσει.
Λαγωνικό είσαι αδελφέ, δε σου ξεφεύγει τίποτα!

ManCyprus87

Well-Known Member
Καραφλαγωνικο αληθείας είμαι male μου.
Ο πιο δυνατός επαναστάτης ενάντια στην ΑΓΑ είσαι αδελφέ μου.
Μια μέρα θα δικαιωθείς για όλους αυτούς τους αγώνες που ξεκίνησες από πολύ μικρός, ενάντια σε αυτό το πράγμα που μας τρώει όλους.

Legwg James

Ο πιο δυνατός επαναστάτης ενάντια στην ΑΓΑ είσαι αδελφέ μου.
Μια μέρα θα δικαιωθείς για όλους αυτούς τους αγώνες που ξεκίνησες από πολύ μικρός, ενάντια σε αυτό το πράγμα που μας τρώει όλους.
Επαναστάτης λέει χαχαχαχαχαχαχα. Κεφάτος είσαι σήμερα ;)

Legwg James

Μάγκες δείτε ως το 0:58. Μονο το ιντρο τπτ αλλο. Ο τύπος παίζει να έχει παίξει το καλύτερο comb που έχω δει στην ζωή μου. Παίζει να ναι NW4 με διάχυτη και τον έκανε NW1 λόγω του comb. Θεός. Ρισπεκτ.

Georgie

Well-Known Member
Μάγκες δείτε ως το 0:58. Μονο το ιντρο τπτ αλλο. Ο τύπος παίζει να έχει παίξει το καλύτερο comb που έχω δει στην ζωή μου. Παίζει να ναι NW4 με διάχυτη και τον έκανε NW1 λόγω του comb. Θεός. Ρισπεκτ.

Εν το μεταξύ πιο ωραίος και cool δείχνει χωρίς μαλλί.
Τσάμπα λεφτά θα δώσει αν κάνει μεταμόσχευση

Μπλουζα