Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΛΕΣ

Active Member
Μάγκες δείτε ως το 0:58. Μονο το ιντρο τπτ αλλο. Ο τύπος παίζει να έχει παίξει το καλύτερο comb που έχω δει στην ζωή μου. Παίζει να ναι NW4 με διάχυτη και τον έκανε NW1 λόγω του comb. Θεός. Ρισπεκτ.

James μην ξεχνας ομως οτι αυτο το μαλλι ειναι vulnerable σε αερα, θαλασσα, βροχη, αν φορεσεις καπελο, σκουφι , να σε χαιδεψει μια γκομενα, να πας γυμναστηριο, να τρεξεις, να παιξεις μπαλα/μπασκετ κ.α. Επισης δεν μπορεις να το διατηρησεις ετσι αν δεν το φτιαχνεις καθε μερα γιατι στον υπνο και με την τριβη με το μαξιλαρι θα εισαι σαν ξεμαλλιασμενος το πρωι. Οποτε ειναι πραγματικα μια σορτ τερμ λυση μεχρι να κανεις μμ ισως. Επισης οπως ειπαν απο πανω εχει το σχημα προσωπου οπως και το μουσακι να υποστηριξει το buzz.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
James μην ξεχνας ομως οτι αυτο το μαλλι ειναι vulnerable σε αερα, θαλασσα, βροχη, αν φορεσεις καπελο, σκουφι , να σε χαιδεψει μια γκομενα, να πας γυμναστηριο, να τρεξεις, να παιξεις μπαλα/μπασκετ κ.α. Επισης δεν μπορεις να το διατηρησεις ετσι αν δεν το φτιαχνεις καθε μερα γιατι στον υπνο και με την τριβη με το μαξιλαρι θα εισαι σαν ξεμαλλιασμενος το πρωι. Οποτε ειναι πραγματικα μια σορτ τερμ λυση μεχρι να κανεις μμ ισως. Επισης οπως ειπαν απο πανω εχει το σχημα προσωπου οπως και το μουσακι να υποστηριξει το buzz.
Καμια διαφωνια. Απλα σαν εικόνα είναι πολύ καλό illusion. Τουλάχιστον όπως τον βλέπουμε εμείς. Κάτι παραπάνω από καλό για να είμαστε ειλικρινείς. Τώρα το ότι στην κανονική ζωή δεν είναι λειτουργικό είναι γεγονός.

Gianney

Well-Known Member
Πριν τι πούδρα τι καλλυντικά είναι αυτά που ρίχνει και δείχνει βρεγμένο και άσπρο το μαλλί ;
Αυτός νομίζω αν είδα καλά λούστηκε με σαμπουάν κετοκοναζολης μαζί με ένα άλλο που έχει καφεινη συνδυασμός και μετά στέγνωσε τα μαλλιά του και έβαλε μια πούδρα σαν αυτή που έχει πολλές φορές αναφερθεί gorilla uppercut κτλ δεν είδα αν έβαλε κάτι πιο πριν

Giorgos-3

Well-Known Member
Αυτός νομίζω αν είδα καλά λούστηκε με σαμπουάν κετοκοναζολης μαζί με ένα άλλο που έχει καφεινη συνδυασμός και μετά στέγνωσε τα μαλλιά του και έβαλε μια πούδρα σαν αυτή που έχει πολλές φορές αναφερθεί gorilla uppercut κτλ δεν είδα αν έβαλε κάτι πιο πριν
Ε θα την παραγγείλω αυτή την γκοριλα να δούμε τι ψάρια πιανουμε ... Αν δίνει τόσο όγκο η πούδρα τότε αξίζει μια δοκιμή

Gianney

Well-Known Member
Ε θα την παραγγείλω αυτή την γκοριλα να δούμε τι ψάρια πιανουμε ... Αν δίνει τόσο όγκο η πούδρα τότε αξίζει μια δοκιμή
Και εγώ το σκέφτομαι και ακόμα έμεινα στην σκέψη όπως λένε τα παιδιά και ο @Georgie κάνει δουλειά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Μια ερώτηση έκανα προχθές ρε μάγκες και θα βγάλετε τις πούδρες σολντ αουτ ! Καλά κάνετε αλανούμπες πάω να την παραγγείλω και εγώ γιατί βαρέθηκα να βγαίνω έξω και να πρέπει να κουβαλάω τσατσάρα ή να πηγαίνω το κεφάλι με την φορά του αερά και να φαίνομαι σαν να έχω ψύξη.

Legwg James

Πολύ ωραία ΜΜ έχει κάνει ρε μάγκες αυτός ο Ματακος. Βέβαια έχει εξαντλήσει την δότρια του αν δεν κάνω λάθος και είναι πολύ μικρός ρε πούστη... Ελπίζω να του βγει το ρίσκο αλλά το μαλλί για την ώρα πολύ καλό.

ManCyprus87

Well-Known Member
Πόσα πράγματα ρίχνει συνολικά αυτός;
Φίνες, σλικ γορίλλες, κετοκοναζόλες.. ολόκληρη ιεροτελεστία!

Μπλουζα