Διασημοι/Celebrities

bobby

Well-Known Member
Influencers, youtubers και λοιποί "επαγγελματίες" είναι κατά βάση για τα μπάζα όπως και οι περισσότεροι από αυτούς που τους ακολουθούν.... Υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις που αυτά που παρουσιάζουν έχουν κάποια χρησιμότητα οι περισσότεροι είναι πραγματικά για τα μπάζα. Παράγουν κάτι, προάγουν κάτι ή είναι πουθενά χρήσιμοι? Φαινόμενο της υπό σήψη κοινωνίας μας είναι και αυτοί και ουσία καμιά....... Από τους φελούς των μεσημεριανάδικων με την ανάπτυξη των social περάσαμε στους φελούς του instagram, FB, TikTok & youtube.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Παιδια, αυτος που ανεβασα απ τους digital amusers δεν ειναι κατι επειδη εχει 25k subs. Απλα τυχαινει να παρακολουθω το καναλι του και αφου μπηκε στον κοπο και εκανε 2 βιντεο για να πει οτι εκανε μεταμοσχευση στην dhi εν τελει σκεφτηκα να συζητησουμε το αποτελεσμα του αφου δε μου φανηκε και καλο. Αξιζει να αναφερθει οτι δεν εκανε διαφημιση στην dhi, πληρωσε κανονικα και λεει τη γνωμη του, σε αντιθεση με τον ''διασημο'' konilo των 500k subs ας πουμε που διαφημισε την dhi και του εκαναν τρομερη δουλεια, αλλα τζαμπα.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Παιδια, αυτος που ανεβασα απ τους digital amusers δεν ειναι κατι επειδη εχει 25k subs. Απλα τυχαινει να παρακολουθω το καναλι του και αφου μπηκε στον κοπο και εκανε 2 βιντεο για να πει οτι εκανε μεταμοσχευση στην dhi εν τελει σκεφτηκα να συζητησουμε το αποτελεσμα του αφου δε μου φανηκε και καλο. Αξιζει να αναφερθει οτι δεν εκανε διαφημιση στην dhi, πληρωσε κανονικα και λεει τη γνωμη του, σε αντιθεση με τον ''διασημο'' konilo των 500k subs ας πουμε που διαφημισε την dhi και του εκαναν τρομερη δουλεια, αλλα τζαμπα.
Θεωρω οτι κανεις επαγγελματιας δεν κάνει "τρομερη δουλεια" στον εναν και λιγοτερο καλη στον άλλον.
Αν εχεις τις δυνατοτητες, δουλευεις παντα στο 100%!
Σκεcου το: ΑΝ δλδ ειναι το αποτελεσμα του κονικο "τρομερο" (ΔΕΝ ειναι) γιατι δεν το κανουν σε ολους να φυγουμε ολοι απο Ελλάδα οι άλλοι ιατροι???

Αυτο που βλεπεις στον κονιλο (μπηκα και ειδα το βιντεο εξαιτιας σου) ειναι πολυ χοντρη τριχα, με μαλλια χτενισμενα προς τα κατω, με καμια φωτογραφια ή ληψη σε μικροτερη απόσταση από 3-4 μετρα, σε κακο φωτισμο. Ακομα και τα δηθεν εξωτερικα πλανα ειναι σε σκια.
Επίσης παίρνει ΣΙΓΟΥΡΑ αγωγή (και πολυ καλά κάνει!) κατι που φαινεται στην τριχοσκόπιση, που τ αμισα μαλλια ΔΕΝ ειναι μεταμοσχευμένα!

Ειδικα εσυ που εισαι τοσο εμπειρο μελος νομιζω επρεπε να δεις με αλλο ματι το αποτελσμαα του κονιλο.
Το σεναριο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ομως!

Σε μερικες μερες θα σας ανεβασω το αποτέλεσμα ενος "influencer" διατροφολογου, του Βασιλη Καραμανίδη
σε raw βιντεο
με ΕΠΑΦΗ με τα μαλλια
με super closeup
σε χτενισμα.
με βρεγμενα μαλλια.

Σας ανεβαζω μερικες φωτο για "ορεκτικό"

DSC02387.jpg

DSC00771.JPG

DSC02391.jpg
DSC00775.JPG
DSC02398.jpg
DSC00804.JPG

Anastasakis Hair Clinic

Καραμανιδης με βρεγμενα μαλλια.
ΘΕεωρω οτι ΤΕΤΟΙΑΣ ποιότητας φωτογραφίες πρέπει να απαιτειτε αν δεν θελετε να αυταπαταστε.
Ομως, μπορει να εχω άδικο...

DSC00786(1).jpg
DSC00789.jpg
DSC00791.JPG
DSC00793(2).jpg

JimKan1

Well-Known Member
Αυτο που βλεπεις στον κονιλο (μπηκα και ειδα το βιντεο εξαιτιας σου) ειναι πολυ χοντρη τριχα, με μαλλια χτενισμενα προς τα κατω, με καμια φωτογραφια ή ληψη σε μικροτερη απόσταση από 3-4 μετρα, σε κακο φωτισμο. Ακομα και τα δηθεν εξωτερικα πλανα ειναι σε σκια.
Αυτο ακριβως!!

JimKan1

Well-Known Member
Καραμανιδης με βρεγμενα μαλλια.
ΘΕεωρω οτι ΤΕΤΟΙΑΣ ποιότητας φωτογραφίες πρέπει να απαιτειτε αν δεν θελετε να αυταπαταστε.
Ομως, μπορει να εχω άδικο...

Προβολή συνημμένου 60912Προβολή συνημμένου 60913Προβολή συνημμένου 60914Προβολή συνημμένου 60915
Υπαρχει φωτο απο την τοποθετηση;

FreeThinker

Well-Known Member
Θεωρω οτι κανεις επαγγελματιας δεν κάνει "τρομερη δουλεια" στον εναν και λιγοτερο καλη στον άλλον.
Εννοειται συμφωνω και δεν ειπα ποτε οτι θα εμπιστευομουν το κεφαλι μου στην dhi. Προσωπικα αν εμπιστευομουν το κεφαλι μου σε ελληνα γιατρο μαλλον εσας θα επελεγα απο οσα ελληνικα αποτελεσματα εχω δει τα τελευταια χρονια.

Ο κονιλο ηταν τελειως γλομπος πριν την μεταμοσχευση και γι αυτο το αποτελεσμα ''φαινεται'' θεαματικο και σιγουρα τον προσεξαν παραπανω γιατι τους κανει διαφημιση. Γιατρε μιας και ειδατε το βιντεο προσφατα, εγω εχω πολυ καιρο να το δω, ειπαν αριθμο grafts που του βαλανε? Γιατι απο οσο θυμαμαι δεν το ειχαν αναφερει στο βιντεο, κι αν οχι ποσα πιστευετε οτι του βαλανε?

Παντως στο βιντεο δεν αναφερουν σιγουρα για φιναστεριδη ουτε μινοξιδιλη, μονο για μεσοθεραπειες prp που τα βρισκω εντελως αστεια.

JimKan1

Well-Known Member
Προφανως, εξισου αναλυτικές!
Τι θα ηθελες να δεις σε αυτες τις φωτογραφιες?
Μεχρι ποιο σημειο μπηκαν τριχοθυλακια, αν καταλαβα καλα δεν μπηκαν σε ολη την εκταση του κεφαλιου.

Επισης το πως μειωνεται σταδιακα η πυκνοτητα απο το χερλαιν προς τις πισω ζωνες.

Gianney

Well-Known Member
Αυτός είχε κροτάφους αλλά τούς έκλεισε με μμ χωρίς να πάρουν είδηση αρκετοί...

Συνημμένα

• Screenshot_2023-11-22-17-06-56-373_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2023-11-22-17-06-56-373_com.facebook.katana.jpg
    495.2 KB · Προβολές: 375

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Παιδαράς ο Chris μόνο στο μαλλί έχανε. Αλλά όχι ρε φίλε Τουρκία..... τόσα λέφτα έχεις.....
Αποδεικνύεται ξανα αυτο που εχω πει,, οτι οι διάσημοι ΔΕΝ ξερουν τιποτα παραπανω απο τους ...κοινους θνητους και πεφτουν ακόμα πιο ευκολα θυματα της ...δημοσιοτητας!
Η γραμμη του hairline ειναι εντελώς λάθος
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
δεν πρεπει να πηγαινει προς τα καtω, δλδ από το midfrontal point ΠΟΤΕ δεν πρεπει η γραμμη που ενωνει με το fronto temporal angle να πηγαινει προς τα κάτω.
Βασικο λάθος που το κανουν ακόμα και πολυ γνωστοι ιατροι που λατρευονται εδω μέσα
Εδω έχει πάει σε άλλο επίπεδο...

Gianney

Well-Known Member
Αποδεικνύεται ξανα αυτο που εχω πει,, οτι οι διάσημοι ΔΕΝ ξερουν τιποτα παραπανω απο τους ...κοινους θνητους και πεφτουν ακόμα πιο ευκολα θυματα της ...δημοσιοτητας!
Η γραμμη του hairline ειναι εντελώς λάθος
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
δεν πρεπει να πηγαινει προς τα καtω, δλδ από το midfrontal point ΠΟΤΕ δεν πρεπει η γραμμη που ενωνει με το fronto temporal angle να πηγαινει προς τα κάτω.
Βασικο λάθος που το κανουν ακόμα και πολυ γνωστοι ιατροι που λατρευονται εδω μέσα
Εδω έχει πάει σε άλλο επίπεδο...
Αυτή η hairline που του σχεδίασαν ίσως ξεπερνάει και την νεανική του

g_pal

Active Member
Σε αυτή τη φωτογραφία που έβαλες φαινεται κάπως παράξενη οτι πάει προς τα κάτω, αλλά δεν ειναι έτσι. Ειναι ευθεία hairline αμα δεις το βίντεο στη συνέχεια. Ο ιδιος προφανώς επέλεξε το σχήμα και να την πάει εκεί γιατί έτσι του άρεσε, και νομίζω οτι καλά έκανε γιατί ταιριάζει στο πρόσωπο του και θα τον δείχνει πιο νέο από το να έκανε ανοιχτους κροτάφους που θα τον μεγάλωναν αρκετά. Πάντως έχω δει και πολλούς έξω από τη φυση τους να έχουν παρόμοια ίσια και χαμηλή hairline, κάτι που θα άρεσε και σε πολλούς να ειχαν.

frfr.png

dede.png

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα