FreeThinker
Well-Known Member
MR MPOUTIAMR CLASSIC OLYMPIA
MR MPOUTIAMR CLASSIC OLYMPIA
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ να παει προς τα κάτω, ΠΑΕΙ προς τα κατω.Σε αυτή τη φωτογραφία που έβαλες φαινεται κάπως παράξενη οτι πάει προς τα κάτω, αλλά δεν ειναι έτσι. Ειναι ευθεία hairline αμα δεις το βίντεο στη συνέχεια. Ο ιδιος προφανώς επέλεξε το σχήμα και να την πάει εκεί γιατί έτσι του άρεσε, και νομίζω οτι καλά έκανε γιατί ταιριάζει στο πρόσωπο του και θα τον δείχνει πιο νέο από το να έκανε ανοιχτους κροτάφους που θα τον μεγάλωναν αρκετά. Πάντως έχω δει και πολλούς έξω από τη φυση τους να έχουν παρόμοια ίσια και χαμηλή hairline, κάτι που θα άρεσε και σε πολλούς να ειχαν.
Προβολή συνημμένου 61219
Προβολή συνημμένου 61220
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου @LoverBoy . Και εγώ πιστεύω πως του ταιριάζει πολυ η hairline που του σχεδίασαν.Αν θέλει να τα έχει πολύ κοντά όπως στην φώτο εμένα δεν με χαλάει!Του πάει νομίζω!Εδώ μερικοί έχουν μαλλιά και τα κουρεύουν με αυτές τις ευθείες τύπου τραπερ
Επειδή ξέρω άτομα του bodybuilding παίρνουν πολλοί φιναστερίδη και ντούταστερίδη λόγω οτι παίρνουν και αναβολικά που επιταχύνουν την τριχόπτωση ώστε να προστατευτούν.Δεν παει ετσι παιδια η μμ κι η αγα ειναι ενας αγωνας εφορου ζωης κι αν μπεις απο τοσο νωρις οφειλεις να πας συντηρητικα ειδικα αν δεν παιρνει κατι σε αγωγη που ναι το πιο πιθανο.
Είναι στη φινα από το 21 ή 22Δεν παει ετσι παιδια η μμ κι η αγα ειναι ενας αγωνας εφορου ζωης κι αν μπεις απο τοσο νωρις οφειλεις να πας συντηρητικα ειδικα αν δεν παιρνει κατι σε αγωγη που ναι το πιο πιθανο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για να μην το κουραζουμεσυμφωνώ απόλυτα μαζί σου @LoverBoy . Και εγώ πιστεύω πως του ταιριάζει πολυ η hairline που του σχεδίασαν.
Φίλε δεν είναι καθόλου αφύσικο. Έχω γνωστούς μου με χαμηλή και ίσια hairline και γενικά βλέπω συχνά ανθρώπους που δεν έχουν ανοιχτους κροτάφους στο δρόμο και έχουν χαμηλή hairline.Παιδιά να το ξαναδούμε στο VAR να αποφασίσει και ο Βαρουχας... χαχα
Πέραν της πλάκας, είναι παντελώς αφύσικο.
Ίσως το βρεις σε κάποιες φυλές της Μαύρης Ηπείρου, και εκεί πάλι όχι τόσο χαμηλά....
Με μακρύ μαλλί θα είναι χειρότερο νομίζω, ΑΛΛΑ παρόλα αυτά , γούστα είναι αυτά..
Και όμως υπάρχουν και ζούνε ανάμεσα μας και στην Ελλάδα!!!!!Δεν είμασταν εμείς τυχεροί μάλλονΠαιδιά να το ξαναδούμε στο VAR να αποφασίσει και ο Βαρουχας... χαχα
Πέραν της πλάκας, είναι παντελώς αφύσικο.
Ίσως το βρεις σε κάποιες φυλές της Μαύρης Ηπείρου, και εκεί πάλι όχι τόσο χαμηλά....
Με μακρύ μαλλί θα είναι χειρότερο νομίζω, ΑΛΛΑ παρόλα αυτά , γούστα είναι αυτά..
Και όμως υπάρχουν και ζούνε ανάμεσα μας και στην Ελλάδα!!!!!Δεν είμασταν εμείς τυχεροί μάλλον