dlazaros
Well-Known Member
Ίσια σας χάρακας η χερλαίν μου απο παιδί μέχρι σήμερα, βέβαια το σχήμα του προσώπου μου είναι ρόμβος ή διαμάντι όπως το λένε και δεν μου πάνε καθόλου τα κοντά μαλλιά στο πλάι. Πήγε να αλλάξει όταν άρχισε να με χτυπάει η αραίωση στους κροτάφους στα 50 αλλά με την θεραπεία έγινε πάλι ίσια. Βέβαια δεν είναι χαμηλή, στους 7,5 πόντους ήταν πάντα και μπορείς με το ανάλογο κούρεμα να το κάνεις θετικό απο αρνητικό. (έχω ενα σημάδι που δείχνω με το βελάκι και μετράω αμα χάνω έδαφος).
Οπότε δεν είναι θέμα φυσικότητας αλλά περισσότερο πόσο ταιριάζει μια σχεδίαση σε ενα σχήμα κεφαλιού. Μπορείς να το βελτιώσεις με ενα σχήμα και να το χαλάσεις τελείως με ενα άλλο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αμα θέλεις γαλλική μύτη σε ελληνικό πρόσωπο. Πολύ ωραία η μύτη αλλά...
Οπότε δεν είναι θέμα φυσικότητας αλλά περισσότερο πόσο ταιριάζει μια σχεδίαση σε ενα σχήμα κεφαλιού. Μπορείς να το βελτιώσεις με ενα σχήμα και να το χαλάσεις τελείως με ενα άλλο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αμα θέλεις γαλλική μύτη σε ελληνικό πρόσωπο. Πολύ ωραία η μύτη αλλά...