Διασημοι/Celebrities

dlazaros

Well-Known Member
Ίσια σας χάρακας η χερλαίν μου απο παιδί μέχρι σήμερα, βέβαια το σχήμα του προσώπου μου είναι ρόμβος ή διαμάντι όπως το λένε και δεν μου πάνε καθόλου τα κοντά μαλλιά στο πλάι. Πήγε να αλλάξει όταν άρχισε να με χτυπάει η αραίωση στους κροτάφους στα 50 αλλά με την θεραπεία έγινε πάλι ίσια. Βέβαια δεν είναι χαμηλή, στους 7,5 πόντους ήταν πάντα και μπορείς με το ανάλογο κούρεμα να το κάνεις θετικό απο αρνητικό. (έχω ενα σημάδι που δείχνω με το βελάκι και μετράω αμα χάνω έδαφος).
Οπότε δεν είναι θέμα φυσικότητας αλλά περισσότερο πόσο ταιριάζει μια σχεδίαση σε ενα σχήμα κεφαλιού. Μπορείς να το βελτιώσεις με ενα σχήμα και να το χαλάσεις τελείως με ενα άλλο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αμα θέλεις γαλλική μύτη σε ελληνικό πρόσωπο. Πολύ ωραία η μύτη αλλά...

hairline.jpg
1.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ακόμα και αν έχει κάνει όπως λες ακολούθησε την ευθεία γραμμή που είχε απο μικρός!Γιατί το 2020 ήταν 45!Οπότε αυτός ο μύθος ότι πρέπει τα μαλλιά να πάνε όσο μεγαλώνουμε και πιο πίσω εμένα δεν με αφορά!Οι εποχές αλλάξανε και ένας άντρας στα 50 είναι πλέον τούμπανο!Ναι συντηρητικά αλλά όχι κούτελο στο 8 και 9!Αυτό και αν το λες αφύσικο!Αλλά όπως είπαν και παραπάνω αυτά είναι γούστα και πρέπει να λαμβάνει πάντα και την γνώμη του ασθενή ο κάθε γιατρός καθώς εγώ την πάτησα και άκουσα για συντηρητικές γραμμές στην πρώτη ΜΜ και δεν μου πήγαινε καθόλου!Προσωπική μου άποψη πάνω απο το 7 το θεωρώ αφύσικο και ας λένε οι γιατροί ότι είναι θέμα ηλικίας!
Το παράδειγμα σχετικά με τον Τσαλίκη είναι στο κατά πόσο υπάρχουν στην φύση ευθεία hairline και αν δεις παλιότερες φώτο του είναι ευθεία!
Το >7εκ δεν το εφαρμόζω. Βεβαια το θέμα ειναι από ΠΟΥ μετρας τα 7εκ. Το ...μεσόφριο ειναι παντελώς ασαφες σημειο αναφορας και βγαζει αλλα-ντ' άλλων μετρησεις...

Το κάθε πρόσωπο ειναι ξεχωριστό.
Ισχύουν ΙΔΙΟΙ κανόνες στη σχεδίαη άλλα κάθε hairline ειναι ξεχωριστό.
Για αυτο και κραζω το cookie-cutter approach (τριγωνο) συναδέλφων. Ειναι τραγικό αισθητικά, πρόχειρο, τεμπελικο και κακόγουστο.

Οσο διαφωνείτε για το ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ αντι-παραδειγμα του Τσαλίκη, να θυμίσω ότι το θέμα ΔΕΝ ειναι το contour, δλδ αν ειναι ευθυ ή flared.
Ειναι οτι ΠΟΤΕ στη ΜΕΤ δεν ενώνεται το midfrontal point και η temporo-parietal angle με αρνητική γωνία.
ΜΟΝΟ ευθεία ή ελάφρως προς τα επάνω.

Φυσική αρνητική γωνία έχουν μόνο γυναικες, εφηβοι και ίσως καποιοι Αφρο-Αμερικάνοι.
Και μπορει και ο Τσαλίκης στην Ελλάδα

Gianney

Well-Known Member
Το >7εκ δεν το εφαρμόζω. Βεβαια το θέμα ειναι από ΠΟΥ μετρας τα 7εκ. Το ...μεσόφριο ειναι παντελώς ασαφες σημειο αναφορας και βγαζει αλλα-ντ' άλλων μετρησεις...

Για αυτο και κραζω το cookie-cutter approach (τριγωνο) συναδέλφων. Ειναι τραγικό αισθητικά, πρόχειρο, τεμπελικο και κακόγουστο.

Οσο διαφωνείτε για το ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ αντι-παραδειγμα του Τσαλίκη, να θυμίσω ότι το θέμα ΔΕΝ ειναι το contour, δλδ αν ειναι ευθυ ή flared.
Ειναι οτι ΠΟΤΕ στη ΜΕΤ δεν ενώνεται το midfrontal point και η temporo-parietal angle με αρνητική γωνία.

Φυσική αρνητική γωνία έχουν μόνο γυναικες, εφηβοι και ίσως καποιοι Αφρο-Αμερικάνοι.
Γιατρέ και εγώ temporal peaks και κροτάφους είμαι για μμ.Παντως επειδή είμαι στα ίδια με αερατο και doctor who , νομίζω ο σχεδιασμός που έκανε ο Λορέντζο σε αυτούς και κλείσιμο κροταφων με ένωση και τα σχετικά είναι ο ενδεδειγμένος , βέβαια απόψεις είναι αυτές.

Vdupa

Well-Known Member
Νομίζω οι περισσότεροι θα ήθελαν χαμηλή και σχετικά ίσια hairline απλά δεν μπορούν να την έχουν.

ΜΠΕΖΟΣ με χαμηλή και ισια hairline σε μεγάλη ηλικία.

Προβολή συνημμένου 61240

Προβολή συνημμένου 61241
Προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η hairline. Ακόμα και για παιδιά είναι υπερβολική ίσως.

LoverBoy

Well-Known Member

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λέτε γιατρέ σίγουρα είστε ειδικότερος στα τεχνικά όπως είπατε και εσείς το κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό!Σας μιλάω όμως απο προσωπική εμπειρία καθώς το πολύ ψηλό hairline(8 εκ) στην δική μου την περίπτωση δεν με ικανοποίησε καθόλου καθώς δεν με άκουσε ο γιατρός που είχα επιλέξει για την πρώτη ΜΜ όταν το σχεδίασε!Τώρα στα 7,2 πλέον(απο μεσόφρυο μέτρηση ακριβώς απο ανάμεσα στα φρύδια κέντρο) μπορώ να πω ησύχασα αν και πάλι είναι μια συντηρητική προσέγγιση που και ταιριάζει με την ηλικία μου(40χρ) αλλά και με το πρόσωπο μου!
Όπως και να έχει όντως δεν γεννηθήκαμε όλοι Τσαλίκης ή Σταν αλλά θέλουμε να μοιάζουμε και λίγο με την παλιά μας εικόνα όσο μας παίρνει και μπορούμε!

LoverBoy

Well-Known Member
Ίσια σας χάρακας η χερλαίν μου απο παιδί μέχρι σήμερα, βέβαια το σχήμα του προσώπου μου είναι ρόμβος ή διαμάντι όπως το λένε και δεν μου πάνε καθόλου τα κοντά μαλλιά στο πλάι. Πήγε να αλλάξει όταν άρχισε να με χτυπάει η αραίωση στους κροτάφους στα 50 αλλά με την θεραπεία έγινε πάλι ίσια. Βέβαια δεν είναι χαμηλή, στους 7,5 πόντους ήταν πάντα και μπορείς με το ανάλογο κούρεμα να το κάνεις θετικό απο αρνητικό. (έχω ενα σημάδι που δείχνω με το βελάκι και μετράω αμα χάνω έδαφος).
Οπότε δεν είναι θέμα φυσικότητας αλλά περισσότερο πόσο ταιριάζει μια σχεδίαση σε ενα σχήμα κεφαλιού. Μπορείς να το βελτιώσεις με ενα σχήμα και να το χαλάσεις τελείως με ενα άλλο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αμα θέλεις γαλλική μύτη σε ελληνικό πρόσωπο. Πολύ ωραία η μύτη αλλά...

Προβολή συνημμένου 61262Προβολή συνημμένου 61264
ΜΑΛΛΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΖΑΡΕ!!!!!Ισχύει αυτό που λένε ότι όταν ασπρίζουν είναι πιο γερά?σκληρά κτλ?

dlazaros

Well-Known Member
ΜΑΛΛΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΖΑΡΕ!!!!!Ισχύει αυτό που λένε ότι όταν ασπρίζουν είναι πιο γερά?σκληρά κτλ?
Κοίταξε, όταν φεύγει η μελανίνη που τους δίνει το χρώμα είναι πιο ξηρά καθώς είναι και ενυδατική για την τρίχα η ουσία. Επειδή λείπει, η τρίχα είναι αφυδατωμένη και τα λέπια ανοιχτά οπότε είναι παχύτερα και σκληρότερα τα μαλλιά αλλά δεν είναι απαραίτητα και καλό αυτό καθώς σπάνε εύκολα και φαίνονται θαμπά με αποτέλεσμα να θέλουν λαδάκι που όμως αμα είναι αραιά δεν το θές... Κατά τα άλλα ντούτα και ξερό ψωμί.

LoverBoy

Well-Known Member
Κοίταξε, όταν φεύγει η μελανίνη που τους δίνει το χρώμα είναι πιο ξηρά καθώς είναι και ενυδατική για την τρίχα η ουσία. Επειδή λείπει, η τρίχα είναι αφυδατωμένη και τα λέπια ανοιχτά οπότε είναι παχύτερα και σκληρότερα τα μαλλιά αλλά δεν είναι απαραίτητα και καλό αυτό καθώς σπάνε εύκολα και φαίνονται θαμπά με αποτέλεσμα να θέλουν λαδάκι που όμως αμα είναι αραιά δεν το θές... Κατά τα άλλα ντούτα και ξερό ψωμί.
Λές να παίξω ντούτα?Αν και με φίνα στο 5 μηνο που είμαι έχω δει διαφορά!Ή λες να κρατήσω την Ντούτα ως όπλο εαν και εφόσον δω ότι με την φίνα ότι ήταν να πάρω το πήρα?Εσύ βέβαια Λάζαρε δεν είχες ποτέ ουσιαστικά κάποιο θέμα!Πάντα είχες μαλλιά απο ότι έχω δει

dlazaros

Well-Known Member
Λές να παίξω ντούτα?Αν και με φίνα στο 5 μηνο που είμαι έχω δει διαφορά!Ή λες να κρατήσω την Ντούτα ως όπλο εαν και εφόσον δω ότι με την φίνα ότι ήταν να πάρω το πήρα?Εσύ βέβαια Λάζαρε δεν είχες ποτέ ουσιαστικά κάποιο θέμα!Πάντα είχες μαλλιά απο ότι έχω δει
Αν δεν σου έχει βγάλει κάτι η φίνα μην αλλάξεις δεν υπάρχει λόγος και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Στον χρόνο βλέπεις.
Ναι δεν είχα ποτέ μεγάλο πρόβλημα... απο αριστερά, χωρίς θεραπεία, στην μέση με φίνα στα δεξιά με ντούτα... (3 χρόνια θεραπεία).
duta-fina-profina top.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Αν δεν σου έχει βγάλει κάτι η φίνα μην αλλάξεις δεν υπάρχει λόγος και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Στον χρόνο βλέπεις.
Ναι δεν είχα ποτέ μεγάλο πρόβλημα... απο αριστερά, χωρίς θεραπεία, στην μέση με φίνα στα δεξιά με ντούτα... (3 χρόνια θεραπεία).
Προβολή συνημμένου 61284
ΑΑΑΑΑΠΠΠΙΙΣΤΕΕΕΥΥΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!Δεν ήξερα ότι είχες θέμα Λάζαρε!Μπέντζαμιν Μπάτον στην δική σου περίπτωση!!!!!Ούτε με ΜΜ τέτοιο Μαλλί!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Φίλε Λάζαρε είχες σοβαρό θέμα αλλά και μεγάλη τύχη που οι θεραπείες σε έπιασαν πολύ καλά….

Τη πολύ καλά δηλαδή …. Δεν νομίζω να έχω δει τέτοια επαναφορά από φίνα-ντουτα ξανά……

Η αριστερή με την δεξιά είναι κανα 4-5k graft διαφορά……μην πω και παραπάνω…..φαίνεται σαν να μην είχες ποτέ υποψία προβλήματος.

Μην το πεις ούτε του παπά……

Κάνε ένα εικόνισμα στη Αγία Φιναστεριδη και την Οσία Ντουταστερίδη :p :p :p :p :p :p

Και βέβαια στην κρίση και σωστή σου απόφαση να κάνεις την αγωγή!

dlazaros

Well-Known Member
Φίλε Λάζαρε είχες σοβαρό θέμα αλλά και μεγάλη τύχη που οι θεραπείες σε έπιασαν πολύ καλά….

Τη πολύ καλά δηλαδή …. Δεν νομίζω να έχω δει τέτοια επαναφορά από φίνα-ντουτα ξανά……

Η αριστερή με την δεξιά είναι κανα 4-5k graft διαφορά……μην πω και παραπάνω…..φαίνεται σαν να μην είχες ποτέ υποψία προβλήματος.

Μην το πεις ούτε του παπά……

Κάνε ένα εικόνισμα στη Αγία Φιναστεριδη και την Οσία Ντουταστερίδη :p :p :p :p :p :p

Και βέβαια στην κρίση και σωστή σου απόφαση να κάνεις την αγωγή!
Κοίτα τι έγινε. Άρχισε αργά μετά τα 47 οπότε και το έπαιξα έξυπνος οτι εγω δεν θα καραφλιάσω και το έριξα στα λάδια. Όταν είδα οτι είναι διάχυτη με ρέτρο στον σβέρκο με έπιασε πανικός και μαζί ήρθε και ο προστάτης. Η φίνα με έφερε μέχρι τα μισά του δρόμου αλλά σε καμία περίπτωση δεν με έκανε όπως ήταν πρίν, με είχε σε μισο-έχω μισό δεν έχω πρόβλημα. Όταν το γύρισα στην ντούτα τον περασμένο Ιούνιο (18 μήνες 3χ) στην αρχή γίνανε χειρότερα αλλά δεν σταμάτησα και με έχει φέρει όπως ήμουν στα 30 απο μαλλιά. Είχε πολλά πανω κάτω και η μισή δουλειά νομίζω οτι ήταν το να μην σταματήσω και να μην κάνω πειράματα με άλλες ουσίες πριν περάσει 1-2 χρόνια. Πάνω σε όλα αυτά να βάλω οτι ενω με την φίνα καταλάβαινα οτι παίρνω αγωγή, λίγο απο εδώ λίγο απο εκεί, με την ντούτα ακόμα και τώρα είναι λες και είμαι απατεώνας και δεν κάνω θεραπεία...

εδιτ. θα κάνω ενα καινούργιο θέμα να τα γράψω όλα μην ξενερώνω και το νήμα εδω.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Κοίτα τι έγινε. Άρχισε αργά μετά τα 47 οπότε και το έπαιξα έξυπνος οτι εγω δεν θα καραφλιάσω και το έριξα στα λάδια. Όταν είδα οτι είναι διάχυτη με ρέτρο στον σβέρκο με έπιασε πανικός και μαζί ήρθε και ο προστάτης. Η φίνα με έφερε μέχρι τα μισά του δρόμου αλλά σε καμία περίπτωση δεν με έκανε όπως ήταν πρίν, με είχε σε μισο-έχω μισό δεν έχω πρόβλημα. Όταν το γύρισα στην ντούτα τον περασμένο Ιούνιο (18 μήνες 3χ) στην αρχή γίνανε χειρότερα αλλά δεν σταμάτησα και με έχει φέρει όπως ήμουν στα 30 απο μαλλιά. Είχε πολλά πανω κάτω και η μισή δουλειά νομίζω οτι ήταν το να μην σταματήσω και να μην κάνω πειράματα με άλλες ουσίες πριν περάσει 1-2 χρόνια. Πάνω σε όλα αυτά να βάλω οτι ενω με την φίνα καταλάβαινα οτι παίρνω αγωγή, λίγο απο εδώ λίγο απο εκεί, με την ντούτα ακόμα και τώρα είναι λες και είμαι απατεώνας και δεν κάνω θεραπεία...

εδιτ. θα κάνω ενα καινούργιο θέμα να τα γράψω όλα μην ξενερώνω και το νήμα εδω.
Κάνε Λάζαρε γιατί θα βοηθήσεις πολύ κόσμο με αυτό που είδα!

Nik.Mos

Well-Known Member
Οι περισσότερες hairlines έχουν από την φύση τους macro και micro χαρακτηριστικά κατά μήκος τους, μεγάλες ή μικρές ακανόνιστες διαφορές δηλαδή που είναι εκείνες που καθορίζουν και το ποσό φυσικές φαίνονται .
Είδα και φωτογραφία του Μπέζου ,ποιος σας είπε ότι η hairline του είναι ευθεία/flat;Ή του Λαζάρου πιο πάνω;Τι σχέση έχουν με την γραμμή που τράβηξαν στο άτυχο παιδί/θύμα τούρκικης κλινικής που ανεβασατε;
Αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούν όλοι να γίνουν Μπέζοι λόγω σχήματος κεφαλιού ,πεπερασμένης δότριας , προοδευτικότητας αλωπεκίας κτλ.

g_pal

Active Member
Οι περισσότερες hairlines έχουν από την φύση τους macro και micro χαρακτηριστικά κατά μήκος τους, μεγάλες ή μικρές ακανόνιστες διαφορές δηλαδή που είναι εκείνες που καθορίζουν και το ποσό φυσικές φαίνονται .
Είδα και φωτογραφία του Μπέζου ,ποιος σας είπε ότι η hairline του είναι ευθεία/flat;Ή του Λαζάρου πιο πάνω;Τι σχέση έχουν με την γραμμή που τράβηξαν στο άτυχο παιδί/θύμα τούρκικης κλινικής που ανεβασατε;
Αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούν όλοι να γίνουν Μπέζοι λόγω σχήματος κεφαλιού ,πεπερασμένης δότριας , προοδευτικότητας αλωπεκίας κτλ.
Απλά δεν έχουν ολοι ανοιχτούς κροτάφους υπάρχουν πολλά παραδείγματα στη φύση αντρών και σε μεγάλη ηλικία που δεν έχουν ανοιχτούς κροτάφους και έχουν χαμηλή hairline και το σχήμα τους παραπέμπει σε ευθεία γραμμή άσχετα με τα macro και micro χαρακτηριστικά. Παραδείγματα ανέβηκαν παραπάνω για αυτο τον λόγο για να δούμε οτι υπάρχουν πολλά παραδείγματα αντρών σε ενήλικη ζωή τους χωρίς ανοιχτούς κροτάφους και με σχετικά ισια hairline.
Εννοείται αυτό μπορεί να γινει σε άτομα που τα παίρνει με βάσει το προβλημα και τη δοτρια τους, όπως επίσης και το γεγονός οτι να σχεδιάζεται σε ολους ανοιχτοί κρόταφοι ανεξαρτήτως προβλήματος ειναι λάθος λογική για μένα και σε πολλούς δεν αρέσουν.
Όσο για το δήθεν άτυχο παιδί, ο ιδιος προφανώς ένιωθε ικανοποιημένος με τη hairline και έτσι επιθυμούσε να ειναι αλλιως δεν θα προχωρούσε κιόλας οπότε το τι αρέσει σε σένα δεν νομιζω οτι έχει σημασία.

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Παραπέμπει σε ευθεία γραμμή αλλά ΔΕΝ είναι ευθεία γραμμή,έχει τεράστια διαφορά .Αυτή που σχεδίασαν στο παιδί είναι πράγματι ευθεία,flat ,artificial.
Και ακριβως επειδή σε τέτοιες κλινικές δεν λαμβάνεται υπόψη η σημασία ύπαρξης τέτοιων διαφόρων(macro/micro ,γωνία τοποθέτησης,magnification άγνωστη λέξη με αποτέλεσμα πολυτριχα να φυτρώνουν κατά μήκος της transition zone κτλ ) το αποτέλεσμα στην ολοκλήρωση του δείχνει μια εικόνα hairline που φαίνεται μη φυσικη,τα παραδείγματα πολλά .
Το ότι δεν αρέσουν σε πολλούς οι ανοικτοί κροταφοι (ενώ μπορει πάντα να είχαν) δικαιωμα τους ,δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ομως τέτοια πρόχειρη προσέγγιση σαν αυτή του άτυχου παιδιού ,πόσο μάλλον στο παρών φόρουμ που δεν είναι ούτε ινσταγραμ ούτε facebook.Εδω τέτοιες πρακτικές θα στηλιτεύονται γιατί απλά δεν συνάδουν με ορθή πρακτική

Τελευταία επεξεργασία:

g_pal

Active Member
Παραπέμπει σε ευθεία γραμμή αλλά ΔΕΝ είναι ευθεία γραμμή,έχει τεράστια διαφορά .Αυτή που σχεδίασαν στο παιδί είναι πράγματι ευθεία.
Και ακριβως επειδή σε τέτοιες κλινικές δεν λαμβάνεται υπόψη η σημασία ύπαρξης τέτοιων διαφόρων(macro/micro ,γωνία τοποθέτησης,magnification άγνωστη λέξη με αποτέλεσμα πολυτριχα να φυτρώνουν κατά μήκος της transition zone κτλ ) το αποτέλεσμα στην ολοκλήρωση του δείχνει μια εικόνα hairline που φαίνεται μη φυσικη.
Το ότι δεν αρέσουν σε πολλούς οι ανοικτοί κροταφοι (ενώ μπορει πάντα να είχαν) δικαιωμα τους ,δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ομως τέτοια πρόχειρη προσέγγιση
Ευθεία γραμμή ειναι το σχήμα τους, όπως σε άλλους ειναι τριγωνικό και σε αλλους με πιο καμπυλοειδες..τα σχήματα σχολιάζουμε και αν υπάρχουν ανοιχτοί κρόταφοι στη φύση και οχι τα micro/macro. Επίσης αναφέρθηκε οτι πάντα πρέπει να έχει ανοιχτούς κροτάφους ο άντρας που δεν ισχύει αυτό γιατι στη φυση υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν έχουν ανοιχτούς κροτάφους στην ενήλικη ζωής τους.
όσο για το αποτέλεσμα θα το δούμε στο τέλος, ούτε μπορώ να δω λεπτομέρειες από την τοποθέτηση για να κρίνω. Ο ιδιος ομως για να επέλεξε αυτη την κλινική δεν πήγε τυχαία θα ειχε δει αποτελέσματα από άλλους γνωστούς του και θα του άρεσαν και έτσι θα την επέλεξε...λεφτά έχει πολλά να πάει οπου θέλει. οπότε δεν ηταν θέμα λεφτών αλλά αποτελεσμάτων που θα ειδε και θα του άρεσαν. Και πάλι κάτι που μπορει να μην αρέσει σε σένα σε αυτόν ή σε άλλους να αρέσει.

Nik.Mos

Well-Known Member
Μα δεν είναι θέμα προσωπικής προτίμησης αλλά ορθής και καλής πρακτικής.Η φυσικότητα είναι ένας από τους στόχους μιας μεταμόσχευσης και αυτό το low design της φώτο του παιδιου είναι ψεύτικο,κάνει μπαμ και δυστυχώς δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά post op καθώς η ψηλή hairline μπορεί να κατέβει σε μεταγενέστερο χρόνο (αν κριθεί σκόπιμο) ,μια χαμηλή όμως hairline είναι σχεδόν ανέφικτο να ανέβει.Αλλα αυτά είναι δυστυχώς ψιλά γράμματα για κλινικές που αντιμετωπίζουν τους πελάτες σαν νούμερα.

g_pal

Active Member
Μα δεν είναι θέμα προσωπικής προτίμησης αλλά ορθής και καλής πρακτικής.Η φυσικότητα είναι ένας από τους στόχους μιας μεταμόσχευσης και αυτό το low design της φώτο του παιδιου είναι ψεύτικο,κάνει μπαμ και δυστυχώς δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά post op καθώς η ψηλή hairline μπορεί να κατέβει σε μεταγενέστερο χρόνο (αν κριθεί σκόπιμο) ,μια χαμηλή όμως hairline είναι σχεδόν ανέφικτο να ανέβει.Αλλα αυτά είναι δυστυχώς ψιλά γράμματα για κλινικές που αντιμετωπίζουν τους πελάτες σαν νούμερα.
Εγώ μια χαρά το βλέπω όπως και ο ιδιος για να το επέλεξε ταιριάζει απόλυτα με το προσωπο του. Επίσης κάνει και θεραπεία για τα υπάρχοντα εδώ και πολλά χρονια ώστε να διατηρήσει τα πίσω και έτσι κινήθηκε και πιο επιθετικά. Κάτι που μπορει να σου αρέσει σε σένα να μην αρέσει σε αυτόν και να το θεωρεί γεροντικό οπότε δεν θα έμπαινε και στη διαδικασία αν ηταν θα καθόταν οπως ηταν πριν. Ο ιδιος πάντως έδειχνε πολυ ικανοποιημένος με την σχεδίαση οπότε και πάλι το τι λες εσυ και τι θεωρείς δεν έχει καμία σημασία.

Μπλουζα