Διασημοι/Celebrities

weznem είπε:
Captain1966 είπε:
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέτε. Από ένα βιντεάκι και λίγα λόγια στο youtube δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνουμε εμείς γιατί του έκανε στριπ. Έχουμε δει τι ποιότητα τρίχας είχε πχ ο Πετρίδης; Δεν μπορούμε να κρίνουμε το γιατρό από τη δισδιάστατη εικόνα ενός ερασιτεχνικού βίντεο, χωρίς ούτε καν κοντινά πλάνα. Πάντως έχει και πιο αναλυτικά τη διαδικασία στη σελίδα του που βρήκα: http://πλαστικοσχειρουργοσ.gr/dispatch.php?section=video&action=&keywords=&page=3 σε τρια βίντεο, συνεχόμενα.

χαχαααχχαααααα,ουδεν σχολιο,εχουμε εμπειρια πλεον...παιδες

giannaras13 είπε:
gianniskritikos είπε:
Διαφορα 10χρονων ειχε υποχοριση ξεκαθαρη στους κροταφους και πλεον εχει πιο πικνο αλλα και πιο καλλους κροταφους απο ποτε ....

Αν εξερεσουμε την ελια που λιγο μετραει ο τυπος ηταν με διαφορα ασχημος σε σχεση με τωρα τι κανει το ριμαδι το μαλλι

αν αδειασουν οι κροταφοι,χαλαει εντελως η ομορφια του προσωπου :s φενεται μεγαλο το κουτελο,και αμα βγαζεις φωτο μπροστα δεν ειναι ωραια..

εχεις δικιο,τα μαλλια ειναι πολυ σημαντικα στην εμφανιση,και οχι μον τα μαλλια ακομα και τι τυπο μαλλι εχεις,τα οστα πως ειναι δομημενα στο κεφαλι,μορφολογια του κρανιου γενικα,γι αυτο και ειναι πολυ δυσκολο να πηγαινει το ξυρισμενο κεφαλι σε καποιον,αλλα ακομα και αν του πηγαινει να σαι σιγουρος οτι με μαλλια θα ταν καλυτερος..αν αφηνε εναν ειδικο να του τα στιλαρει καταλληλα..τοτε θα κανε παπαδες...ως προς το τελευταιο ειμαι πολυ τυχερος... :blush:

εχεις δικιο για τα οστα...ξυρισμενο κεφαλι πιστευω πηγαινει καλυτερα σε προσωπα με μικρο πλατος..αμα εχεις στρογγυλο προσωπο ή εχεις εκεινα τα οστα που τονιζουν πλατος στους κροταφους δεν φενεται και τοσο ωραιο... δεν ξερω πως ονομαζοντε οι τυποι προσωπου,αλλα αυτο εννοω,οτι διχνουν ωραια..οπως αυτοι στα βιντεο εδω και εδω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
σε κανεναν απο τους δυο το ξυρισμενο κεφαλι δεν τους κανει ποιο ωραιους μονο στον beckham πηγαινε..παει σε λιγους ανθρωπους το ξουρα σε πολυ λιγους,αλλα ακομα και σε αυτους ειναι βεβαιο οτι ενας καλος hairdresser θα τους φτιααξει ενα πιο ωραιο look απο το ξουρα..τρανο παραδειγμα στις φωτο σε ολες ειναι ωραιος, πιο λιγο ωραιος και πιο μπακουρας, κανγκουρας ειναι σε μια σε ποια? σε αυτη που ειναι ξυρισμενα φυσικα... κοιτα

gianniskritikos

New Member
και να σκεφτης οτι στην φοτο που τα εχει ξυρησει ειναι πολι νεος ενω πρωτη και 3τη ειναι μεγαλος μαλιστα νομιζω δεν ξεπερνανε τα 3 χρονια απο τωρα

weznem είπε:
σε κανεναν απο τους δυο το ξυρισμενο κεφαλι δεν τους κανει ποιο ωραιους μονο στον beckham πηγαινε..παει σε λιγους ανθρωπους το ξουρα σε πολυ λιγους,αλλα ακομα και σε αυτους ειναι βεβαιο οτι ενας καλος hairdresser θα τους φτιααξει ενα πιο ωραιο look απο το ξουρα..τρανο παραδειγμα στις φωτο σε ολες ειναι ωραιος, πιο λιγο ωραιος και πιο μπακουρας, κανγκουρας ειναι σε μια σε ποια? σε αυτη που ειναι ξυρισμενα φυσικα... κοιτα

ναι..εκτος απο την τελευταια,για εμενα,στις αλλες ισχυει...μονο ενας επαγγελματιας μπορει να καταλαβει το καλυτερο look για τα μαλλια σου σε σχεση με το προσωπο σου... αλλα ειναι και η τριχα πιστευω,εχω ενα φιλο ειναι παρα πολυ κατσαρα τα μαλλια του..τα κοβει χιλιοστα,και παλι το κεφαλι του ειναι καταμαυρο...

weznem

Well-Known Member
το προβλημα ειναι οτι ανδρες που δεν ειναι πολυ του ωραιου ντυσιματος,με το να ασχολουνται με την εμφανιση,δεν κανουν πολλα για να γινουν ποιο ομορφοι,βεβαια οτι αρεσει στο καθενα,μην ξεχνας οτι στον ανδρα,2πραγματα ειναι πολυ σημαντικα (περα αποτην παιδεια που εχει) ντυσιμο-εμφανιση τι στυλ εχεις με λιγα λογια,και η κομμη πως στιλιζαρεις τα μαλλια εδω πρεπει αφενος να εχεις ματι και να πιανουν τα χερια σου και να διαλεξεις εναν καλο κομμωτη,οι περισσοτεροι ανδρες εχουν τραγικα κουρεμματα,κουρεμματα με λαθη που δεν συνειδητοποιούν καν.. αναμαλιδες στρογγυλες ειναι το πιο κλασικο λαθος,τα ανδρικα κουρεματα πρπει να ειναι δυναμικα,τετραγωνισμενα,πλυν εξαιρέσεων extreme κουρεμάτων...λιγοι ξερουν την δουλεια μας καλα..
μετρανε πολυ αυτα τα δυο που σου γραψα αμα ντυθεις ωραια εισαι αλλιως,αμα εισαι γιδερο(με την καλη έννοια) και δεν ξερεις να συνδυασεις ουτε τα βασικα οπως τα χρωματα αντιο ζωη.. ο φιλος σου για παρδειγμα θα μπορουσε να κανει ισιωτικη στο μαλλι,και με ενα καλο κουρεμα,αν εχει πολυ μαλλι και με ενα καλο αρραιωμα θα αποκτουσε κινηση στο μαλλι..

gianniskritikos

New Member
Το μαλλι ειναι κατα βαση το στυλ του καθενως τον διλονει σαν ανθρωπο ενας μεταλας εχει μαλλι μεταλα ενας καγουρας εχει μαλλι καγκουρικο....το μαλλι ειναι το Α και το Ω στο να εκφραση εναν ανθρωπο εμφανισιακα

weznem

Well-Known Member
συμφωνω φιλε,το θεμα ειναι οτι δεν ξερουν ολοι να το φτιαχνουν το ιδιο καλα.εγω και εσυ μπορει να εχουμε το ιδιο στυλ,αλλα εγω να τα φτιαχνω καλυτερα διοτι εχω γνωσεις που εσυ μπορει να μην εχεις,να πιανουν και τα χερια μου καλυτερα,και να εχω ενα καλυτερο αποτελεσμα...

Για το Βαλάντη δε το συζητώ, ΕΧΕΙς δικιο.Αλλά και για τον Μπεκαμ, ενα μαλλί σαν της τελευταιας φωτο, σε μη διασημο, μετα τα 24-25 το πολυ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. και φυσικα το ξυρισμενο λουκ του Μπεκαμ, και με τη συγκεκριμενη χερλαιν του Μπεκαμ, μονο καγκουριστικο δεν ειναι. Μπορω να σου πω, οτι αν δεν ηταν ο Μπεκαμ, θα ηταν με διαφορα το κορυφαιο.

gianniskritikos

New Member
Για μενα ειναι χειροτερος χορις μαλλια δεν τον λες ασχημο του παει αλλα ειναι χειροτερος και οπως ειχε πει ο wenz δυσκολα σε καποιον παει το τελειος ξυρισμενο τι ψαχνουμε να παρνουμε ελπιδες οτι να ενας καραφλος και του παει κιολας? ψαχνουμε τροπο να συμβηβαστουμε με την καραφλα αντι να την αποτρεψουμε? οραια πες οτι ειναι καλυτερος και τι μας νιαζει? εσενα σου παει αν οχι τοτε πρεπει να κανεις κατι εμενα δεν μου παει και το ξερω οποτε δεν εχω σκοπο να τα χασω....

Πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο στο να βρουμε εναν που του παει το ξυρισμενο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
sanmartean15 είπε:
Για το Βαλάντη δε το συζητώ, ΕΧΕΙς δικιο.Αλλά και για τον Μπεκαμ, ενα μαλλί σαν της τελευταιας φωτο, σε μη διασημο, μετα τα 24-25 το πολυ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. και φυσικα το ξυρισμενο λουκ του Μπεκαμ, και με τη συγκεκριμενη χερλαιν του Μπεκαμ, μονο καγκουριστικο δεν ειναι. Μπορω να σου πω, οτι αν δεν ηταν ο Μπεκαμ, θα ηταν με διαφορα το κορυφαιο.

εαν συγκρινεις την ξουρα του βαλαντη που ειναι οικτρο.. με την ξουρα του beckham(που του παει) που απλα αποδεικνυει οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι με μαλλια ειναι κλασης ανωτεροι απο την ξουρα(καλυτερα να σαι σαν το beck στην τελευται φωτο παρα ξουρα σαν το βαλαντη,δεν το εχει φτιαγμενο εκει το μαλλι.)εχουμε χαση την αισθηση του ωραιου..

gianniskritikos

New Member
συμφονω πολοι ανθρωποι το αφινουν σε αρκετα μικρο μικος οπως του μπεκαμ και τους παει η καραφλα δεν παει σε κανεναν αλλα και παλι αμα ξερεις να φτιαχνεις το μαλλι σου παλι καλυτερος εισαι απο το πολυ κοντο

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
συμφονω πολοι ανθρωποι το αφινουν σε αρκετα μικρο μικος οπως του μπεκαμ και τους παει η καραφλα δεν παει σε κανεναν αλλα και παλι αμα ξερεις να φτιαχνεις το μαλλι σου παλι καλυτερος εισαι απο το πολυ κοντο

αμα μπανιζει το ματι σου...:sleepy: σωστότατος εισαι...

gianniskritikos

New Member
απο περιεργια κοιτα τι μπορει να κανει το μαλλι οταν ενας εχει πολυ ομορφο μαλλι ... μαλυστα ο συγκεκριμενος εχει και ωραια φατσα...

και μαλιστα δεν ειναι καραφλος αλλα εχει μικοσ 1cm

[attachment=4247][attachment=4248]

και τωρα με μουσι

[attachment=4249][attachment=4250][attachment=4249]

αμα εισαι και χωρις αυτο το 1 cm κλαψε με...σε κανεναν δεν παει μονο στον jason statham πηγαινει....

Συνημμένα

• imagesCAYPFI7V.jpg
    imagesCAYPFI7V.jpg
    2.2 KB · Προβολές: 459
  • untitled.png
    untitled.png
    73.8 KB · Προβολές: 594
  • untitledee.png
    untitledee.png
    85.6 KB · Προβολές: 727
  • imagesCA2TUWXE.jpg
    imagesCA2TUWXE.jpg
    6.2 KB · Προβολές: 619
  • imagesCALOZ0NP.jpg
    imagesCALOZ0NP.jpg
    7.5 KB · Προβολές: 542

gianniskritikos

New Member
[attachment=4252][attachment=4253] δεν υπαρχει συγκρηση

λαθως φοτο

εχω αλλον να δεις

Συνημμένα

• imagesCA2TUWXE.jpg
    imagesCA2TUWXE.jpg
    6.2 KB · Προβολές: 398
  • imagesCALOZ0NP.jpg
    imagesCALOZ0NP.jpg
    7.5 KB · Προβολές: 388

gianniskritikos

New Member
[attachment=4254][attachment=4255]

[attachment=4256]

ειναι το ιδιο πρωσοπο ο οποιος καραφλιασε....

σε αυτον που μου εστειλες μαρεσει με μαλι και αυτος ...ασε που με το μαλλι πρεπει να ειναι αρκετα μικροτερος και εκει που εχει ξυρισμενο εχει αφισει μουσι

ρε μην το κουραζουμε και να του παει του παει γιατι εχει χρομα το κεφαλι απανο αν δεν εχει δηλαδει εχει καραφλιασει δεν εχει συγκρηση με το ξυρισμενο....

Συνημμένα

• imagesCAJ8QR5E.jpg
    imagesCAJ8QR5E.jpg
    5.7 KB · Προβολές: 650
  • imagesCAJ8QR5E11.jpg
    imagesCAJ8QR5E11.jpg
    5.7 KB · Προβολές: 442
  • untitled.png
    untitled.png
    69.9 KB · Προβολές: 1,129

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Ξυρισμένο ή με μαλλί;

παρατηρησε τα πλαϊνα του οταν ενώνονται με την κορυφη που ανοιγουν τα κοκκαλα και ειναι σαν καζανι ετοιμο να βαλεις μακαρονια για γτιαξιμο ειναι τραγικοτατος διχως μαλλια

gianniskritikos είπε:
δεν υπαρχει συγκρηση

λαθως φοτο

εχω αλλον να δεις

εισαι πολυ σωστος αλλο ενα τρανο παραδειγμα ναθρωπου που οταν το ω βλεπεις με μαλλια λες ωραιος ανδρας και οταν το βλεπεις στην διπλα με το πολυ κοντο δεν φτυνεις καν απανω του...
εχεις δικιο και στο τελευταιο ποστ και σε αυτο..
παρατηρ οτι εχεις ματι φιλε..ειναι ταλνετο να ξεχωριζεις το ωραιο,και το εχεις..

Μπλουζα