Διασημοι/Celebrities

gianniskritikos

New Member
[attachment=4264][attachment=4265]Οντος ο καθενας εχει το γουστο του εγω δεν ξερω περι αρμονιας αλλα το γουστο μου ασπουμε σε χαρακτιριστικα σαν φισιογνομια πως να το πω.... της σακιρας μαρεσει πιο πολυ....η αλλη κοπελα ειναι αυτη που ανεβασατε χωρις μαικαπ... τα ματια της σαν κοθμποτριπες ειναι οπως και στην πρωτη φοτο που στειλατε... τελως παντων γουστα xD

απλα συγκρρηση ματιων διπλα διπλα ειναι

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6.7 KB · Προβολές: 398
  • imagesCAAHCRDP.jpg
    imagesCAAHCRDP.jpg
    12 KB · Προβολές: 408

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos είπε:
Οντος ο καθενας εχει το γουστο του εγω δεν ξερω περι αρμονιας αλλα το γουστο μου ασπουμε σε χαρακτιριστικα σαν φισιογνομια πως να το πω.... της σακιρας μαρεσει πιο πολυ....η αλλη κοπελα ειναι αυτη που ανεβασατε χωρις μαικαπ... τα ματια της σαν κοθμποτριπες ειναι οπως και στην πρωτη φοτο που στειλατε... τελως παντων γουστα xD

καλα μας κοροιδευεις?? εβαλες μια φωτογραφια μια αβαφη εντελως και μια βαμμενη και επεξεργασμενη στο photoshop?? ωραιος

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
Οντος ο καθενας εχει το γουστο του εγω δεν ξερω περι αρμονιας αλλα το γουστο μου ασπουμε σε χαρακτιριστικα σαν φισιογνομια πως να το πω.... της σακιρας μαρεσει πιο πολυ....η αλλη κοπελα ειναι αυτη που ανεβασατε χωρις μαικαπ... τα ματια της σαν κοθμποτριπες ειναι οπως και στην πρωτη φοτο που στειλατε... τελως παντων γουστα xD

θα σε καλυψω εγω αυτο που σε τρελαινει ειναι το λάτινο ταπεραμεντο φιλε..μπορει μια αργεντινα,μια βραζιλιανα,μια λατινα τελος παντων να μην ειναι πιο ομορφη σε σχεση με καποια αλλη αλλα εσυ να κολας με αυτην για καποιο ανεξηγητο λογο..αυτο ειναι το λατινικο τα περμανετο..οι λατινες ηταν ειναι και θα ειναι(κ@υλι@ρες οσο δεν παει)στο χορο στον τροπο που περπατανε στα παντα..αυτο το εχει η σακιρα...και εμενα μου αρεσουν οι λατινες πολυ..αυτο ειναι γουστο ομως..σε αλλον μπορει να αρεσει αλλο στυλ...ειναι αυτο το σοκολα δερμα ρε γαμωτο......

somari είπε:
Ωχ. Countdown μέχρι να πετάξει κάποιος το γνωστό αστικό μύθο περί καθαρότητας του ελληνικού dna.

αστικος μυθος....ας αφησουμε τις ιδεολογιες,μονο επιστημη ας κοιταξουμε...το "αστικο" που χρησιμοποιεις κανει μπαμ..

αλλωστε υπαρχουν απειρες αναφορες... οποιος ερχονταν του ανοιγαμε τα ποδια... keep dreaming

Συνημμένα

• tehvalu.jpg
    tehvalu.jpg
    91.2 KB · Προβολές: 365
somari είπε:
Το καταλαβαίνεις ότι λες το ίδιο με εμένα, έτσι;

μαλλον δεν καταλαβες το ειρωνικο μου υφος.. πιστευε οτι θες... αυτα μετριουντε με γενετικη αποσταση,Υ-Απλοομαδα κλπ ... οχι με μεθοδους του τυπου αα..ηρθαν αυτοι και ολος ο κοσμος π..ταν με αυτους.. δικαιωμα σου παντως να πιστευεις οτι κρατας απο αιθιοπα,ουγγρο,ρωσο κλπ

somari είπε:
Απο αιθιοπα ουγγρο η ρωσο δε ξερω, απο τουρκο και ιταλο παντως σιγουρα κατι εχεις.

σωπα ρε... βρηκες κατι τετοιο στη γενετικη αποσταση?? ή εχουμε την ιδια y- απλοομαδα.. στην επιστημη δεν χωρουν ιδολογιες... κατι τετοια υποστηριζουν και τα "παιδακια" και μας εχουν κανει ρεζιλι διεθνως http://www.youtube.com/watch?v=DouJCVaokXg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
somari είπε:
Απο αιθιοπα ουγγρο η ρωσο δε ξερω, απο τουρκο και ιταλο παντως σιγουρα κατι εχεις.

σωπα ρε... βρηκες κατι τετοιο στη γενετικη αποσταση?? ή εχουμε την ιδια y- απλοομαδα.. στην επιστημη δεν χωρουν ιδολογιες... κατι τετοια υποστηριζουν και τα "παιδακια" και μας εχουν κανει ρεζιλι διεθνως http://www.youtube.com/watch?v=DouJCVaokXg
γιανναρε αφου εχεις 5γνωσεις παραπανω και εφθασε η συζητηση σε αυτο το θεμα αν θελεις πες περιληπτικα 10 πραγματα που θεωρεις βασικα,μια περιληψη στο πως φαινεται γονιδιακα η αυτο το γ απλοομαδα,να καταλβουμε κατι και εμεις..
φιλικα..

weznem είπε:
giannaras13 είπε:
somari είπε:

γιανναρε αφου εχεις 5γνωσεις παραπανω και εφθασε η συζητηση σε αυτο το θεμα αν θελεις πες περιληπτικα 10 πραγματα που θεωρεις βασικα,μια περιληψη στο πως φαινεται γονιδιακα η αυτο το γ απλοομαδα,να καταλβουμε κατι και εμεις..
φιλικα..

Η απλοομαδες ειναι ο ομαδες που γενικοτερα δειχνουν μια "καταγωγη"... G,J ειναι απλοομαδες με καυκασοειδη καταγωγη... Δεν υπαρχει λαος που ειναι ενα πραγμα..μια απλοομαδα! απλα λεμε οτι οταν ενας ανθρωπος εχει αυτες τις απλλομαδες καυκασου σε σχεδον την καθολικη του γενετικη συσταση και αμεληταια ποσα απο αλλες αφρικανικες,ασιατικες κλπ απλοομαδες σημαινει οτι δεν υπαρχει,και αν συνεχισουν να αναπαραγοντε μεταξυ τους πεφτει και αλλο..και ανεβαινει η καυκαοσειδης... Επισης οσες ερευνες εχουν γινει εχουν αποδηξει σε διαφορα μερη της ελλαδος διαφορετικα στοιχεια.. υπαρχουν 2 νησια τα οποια εχουν πολυ μεγαλα ποσα κιτρινης απλοομαδας (πχ.. τουρκοι) αλλα ειναι νησια που ειχαμε τεραστιους αριθμους μικτων γαμων εκεινη την περιοδο... Πελλοπονησιοι εδειξαν καποια γενετικη αποσταση απο Ιταλους κλπ... Αλλα δεν αλλαζουν τα χαρακτηριστικα τοσο ευκολα.. Επισης μπορει να διαβασεις.. weznem αποσταση ασιατικης πχ.. c= %.... και λες εχω ασιατικο μεσα μου? ναι εχεις,αλλα για να ειναι σε εσενα τοσο λιγο υπηρχε συνδεση πολυ παλια..αλλοι λαοι ζουσαν στην δυτικη ασια τοτε και αλλοι σημερα...
Οι σαρακατσανοι εχουν τα παλαιοτερα γενετικα κ' χαρακτηριστικα στοιχεια της ευρωπης
Εγω δεν φιλονικω με κανεναν,εδω ειμαστε για αλλο προβλημα... Ασε τους ασιατες με τοσο ελαχιστα ποσοστα αλωπεκιας..εμεις τι κανουμε :) Αυτο που θελω να σου πω στο βιντεο,ειναι οτι ο κυριος που μιλουσε στν πατρα ειναι ο "πατερας του dna" , επειδη εκανε μια ερευνα και απεδειξε κατι που ηταν αντιθετο με τα πιστευω τους πηγαν να ον δειρουν...

weznem

Well-Known Member
νομιζω ηγαν να τον δειρουν διοτι εχει πει οτι οι σκουροσχρωμοι εχουν μικροτερο επιπεδο ευφυϊας απο τους λευκους,διχως να υπαρχει ερευνα που να αποδεικνύετε αυτο που λεει,και λεγεται οτι ειναι απο προπαπου απογοναος αφρικανικης φυλης... διχως αυτο βεεβαια να αναιρει την καταδικαστεα πραξη των ουγκ..διαφωνουμαι με κατι δεν σημαινει αποφασιζουμε φασιστικα με την βιαιοπραγία του ..στην δημοκρατια..

weznem είπε:
νομιζω ηγαν να τον δειρουν διοτι εχει πει οτι οι σκουροσχρωμοι εχουν μικροτερο επιπεδο ευφυϊας απο τους λευκους,διχως να υπαρχει ερευνα που να αποδεικνύετε αυτο που λεει,και λεγεται οτι ειναι απο προπαπου απογοναος αφρικανικης φυλης... διχως αυτο βεεβαια να αναιρει την καταδικαστεα πραξη των ουγκ..διαφωνουμαι με κατι δεν σημαινει αποφασιζουμε φασιστικα με την βιαιοπραγία του ..στην δημοκρατια..

Την ερευνα την ειχε κανει αυτος..αλλα και αλλοι επιδτημονες εχουν κανει αυτη την ερευνα... εδω ομως ειναι το ζουμι.. δεν ειπε οτι οι ευρωπαιοι ειναι οι πιο εξυπνοι..ειπε οτι ειναι πιο εξυπνοι απο τους αφρικανους αλλα πιο εξυπνοι και απο τους 2 ειναι οι δυτικο Ασιατες... !!!! ??? Επισης εννουσε τον μεσο ορο iq .. δεν ειπε ολοι οι αφρικανοι... μπορει ο αφρικανος να ειναι ιδιοφυια και ο αλλος σκραπας...σαν μεσο ορο μιλησε... παντως και εγω πιστευω η δυτικοασιατες ειναι πολυ εξυπνοι,ειδικα οι Ιαπωνες... Αν ειχαν αντιρηση θα μπορουσαν να καθησουν στο αμφιεατρο οπως ολοι οι φοιτητες και να τους εκφερουν αντιθετες αποψεις..αυτο πιστευω

panoslydios

New Member
ρε παιδια τι ηθελα και το λεγα:p
το ειπα με την εννοια οτι αν ρωτησεις εναν βορειο ευρωπαιο πως φανταζεται
ενα ελληνα, θα απαντουσε ψιλο λατινο-φατσα(και εραστης),μην ξεχνατε πως ερχονταν και ερχονται οι τουριστριες μονο
γι αυτο(sex)... το μελαχρινο μας εχει πολυ περαση.
και η γλωσσα αν προσπαθησεις να την ακουσεις μονο ηχητικα θα δεις οτι λατινοφερνει:)
τωρα οσον αφορα εξυπναδα λαων τελευταια μ εχει κανει εντυπωση η κορεα ποσο μπροστα ειναι στην τεχνολογια της..
το πιστευω θερμα οτι εαν οι ανατολικοασιατες ειχαν θεμα τριχοπτωσης θα ειμασταν πιο μπροστα τωρα οσον αφορα τις θεραπειες...

panoslydios είπε:
ρε παιδια τι ηθελα και το λεγα:p
το ειπα με την εννοια οτι αν ρωτησεις εναν βορειο ευρωπαιο πως φανταζεται
ενα ελληνα, θα απαντουσε ψιλο λατινο-φατσα(και εραστης),μην ξεχνατε πως ερχονταν και ερχονται οι τουριστριες μονο
γι αυτο(sex)... το μελαχρινο μας εχει πολυ περαση.
και η γλωσσα αν προσπαθησεις να την ακουσεις μονο ηχητικα θα δεις οτι λατινοφερνει:)
τωρα οσον αφορα εξυπναδα λαων τελευταια μ εχει κανει εντυπωση η κορεα ποσο μπροστα ειναι στην τεχνολογια της..
το πιστευω θερμα οτι εαν οι ανατολικοασιατες ειχαν θεμα τριχοπτωσης θα ειμασταν πιο μπροστα τωρα οσον αφορα τις θεραπειες...

ελα μωρε σιγα,απλα συζητουμε :blush: ναι μια φορα..ειχαν και πανω στη Κρητη... οι τουριστριες για να δωσουν σημα :D αλλα καπου ατονησε αυτο μετα την εμφανιση πολλων κρουσματων του aids.. Ναι,οι κορεατες ειναι εξυπνοι και αυτη η μεγαλη αντιπαλοτητα βορειας κορεας- νοτιας κορεας τους εχει κανει πολυ δυνατους.. ομως δεν υπαρχει συγκριση..βορεια κορεα με νοτια... στη νοτια κορεα βλεπεις.. απιστευτες εγκαταστασεις,πολυ χρημα... απο που να ξεκινησεις Samsung (350 δις κυκλο εργασιων ??? ) κλπ .. και στη βορεια το καθεστως.. μονο για το φαγητο... :-/

Μπλουζα