Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Ρε Weznem, σύορυ κιόλας... αλλά είπα πουθενά ότι είμαι μ****δουλος;

Εγώ εμμένω:
Αν ο ΩΡΑΙΟΣ αντρας δεν ορίζεται σαν αυτός που αρέσει στην γυναίκες, πως ορίζεται;
Αυτός που αρέσει... στους εξωγήινους;
Πάντα το ωραίο (πχ πορτατίφ) οριζόταν σαν αυτό που αρέσει στο μεγαλύτερο μέρους ενός πληθυσμού (που αγοράζει πορτατίφ)...
Άρα ωραίος άντρας = αυτός που αρέσει στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των γυναικών (και gay)

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Ρε Weznem, σύορυ κιόλας... αλλά είπα πουθενά ότι είμαι μ****δουλος;

Εγώ εμμένω:
Αν ο ΩΡΑΙΟΣ αντρας δεν ορίζεται σαν αυτός που αρέσει στην γυναίκες, πως ορίζεται;
Αυτός που αρέσει... στους εξωγήινους;
Πάντα το ωραίο (πχ πορτατίφ) οριζόταν σαν αυτό που αρέσει στο μεγαλύτερο μέρους ενός πληθυσμού (που αγοράζει πορτατίφ)...
Άρα ωραίος άντρας = αυτός που αρέσει στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των γυναικών (και gay)

αντρακο δεν ειπα οτι εισαι κατι τετοιο,απαντησα σε αυτο που ειπες οτι μπορω να ειμαι καραφλας η κατι τετοιο αλλα να αρεσω στις γκομενες?δεν με πειραζει..αυτο ανελυσα ποιο βαθεια ,εξωτερικευσα την σκεψη μου,μην το παιρνεις ως απαντση-επιθεση,συγνωμη αν σε εκανα να καταλαβεις κατι τετοιο,δεν ειχα τετοια προθεση..καμια φορα το γραπτο λογο με την έλλειψη εικονας τον παρερμηνεύουμε η αν θελεις ο τροπος γραφης μας καμια φορα δινει λαθος εντυπωση..
κοιταξε να δεις μπορει να μην συμφωνουμε,το ωραιο ειναι αντικειμενικο,υπαρχουν μεθοδοι για να αποδειξεις γιατι ειναι κατι ωραιο,μπορει να ακουγετε και ειναι αχαρο αλλα αυτο ισχυει,η αρμονια των χρωματων-των αποστασεων(οπως συμμετρικη αποσταση σε πηγουνι μυτη κουτελο,συμμετρια μεταξυ των ματιων που ισοδυναμη με το να χωραει ενα ματι ακριβως αναμεσα στα δυο κλπ..)γωνιες χαρακτηριστικων,δομες και αρμονια κρανιου κτλ..αυτο αποδεικνυει γιατι και αν κατι ειναι ωραιο,ειτε ειναι αντικειμενο,ειτε ειναι πολύφωτο,ειτε ειναι ανθρώπινη μορφη..τα γουστα ειναι υποκειμενικα δεν μπορεις αντικειμενικα να πεις εμενα για παραδειγμα πιο ωραιο απο τον μπραντ πιτ,αν δεις τα στοιχεια,τα μελετησεις αναλυτικα φθανεις σε αυτο το συμπερασμα,αν μια γκομενα η 30 γκομενες πουν οτι εγω ειμαι πιο ωραιος δεν σημαινει οτι ειναι σωστο σημαινει οτι γουσταρουν εμενα για τον χ λογο αυτο ειναι γουστο,αντικειμενικα δεν ειμαι πιο ομορφος και το αποδεικνυουν τα στοιχεια..απλα οι ανθρωποι δεν αντιλαμβανονται την αντιθεση γουστου-και αντικειμενικης ομορφιας τα συγχεουν ενω δεν θα επρεπε..αυτο συμβαινει για 2 λογους α)ελειψη αναλυσης και μαθησης το τι ειναι ωραιο πια ειναι τα κριτηρια του,β)βιωματα που επηρεαζζουν την κριση μας,γ)να εισαι βλημα(το λεω απλα) οτιδηποτε στην ζωη το συμμεριζονται και το αποδεχονται οι πιο πολυ δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο..η μεγκαν απο πανω που ειναι κουκλα με το κουρεμα μπομπεϊσον χανει,απλα μπερδευεσε και δεν αναλυεις τα δεδομενα..βλεπεις τα προσωπο και σε τυφλωνει δεν σε αφηνει να δεις την αληθεια..κανε ενα πειραμμα κοιτα τα προσωπο και το κεφαλι της ξεχωριστα και θα καταληξεις στο οτι χανει..διοτι το κεφαλι εχει ανηφορικη ταση προς τα εμπρος και υπαρχει ασυμμετρια πλαϊνών(εκει που ειναι τα αυτια)κοκκαλων με ταση προς τα πανω και εξω..σου αναλυω γιατι δεν ειναι ωραιο με στοιχεια..αν εσυ θες να κανεις το μαυρο ασπρο δεν γινεται...η επιστημη ειναι εδω για νασε διαψευση και να σου πει οτι κανεςι λαθος,οτι κατι δεν βλεπεις σωστα..νομιζω εγινα κατανοητος..αυτη ειναι η μαγεια της προσωπομετριας.....που εγω ξερω σε αντιθεση με αλλους διοτι αφορα την δουλεια μου...και οφειλω να ξερω να κρινω σωστα,οφειλω να εχω εξειδικευμενες γνωσεις για να παρατηρω αυτο που δεν βλεπει ο πολυς κοσμος...το οφειλω στο ν εαυτο μου αν θελω να λεγομαι σωστος στην δουλεεια μου..

somari

Active Member
Άρα τότε δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά όμορφο;;;
Ούτε στατιστικά, έτσι για να υπερβούμε το όριο της υποκειμενικότητας;
Δεν παρεξηγηθηκα, απλα δε θελω να φαινεται σε ποστ ότι μπορεί εγώ να είπα κάτι τέτοιο...

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Άρα τότε δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά όμορφο;;;
αν εννοεις την απολυτη ομορφια οχι δεν υπαρχει..διοτι δεν υπαρχει το τελειο..ειναι ανεφικτο το τελειο..αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο διοτι υπαρχουν τροποι μεθοδοι να καλυπτεις η να κρυβεις αν θελεις τις ατελειες..ειτε στην κομμωτικη με ενα κουρεμα..ειτε στομακιγιαζ φτιαχτοντας γωνιες στο προσωπο,μικραινοντας μυτες και καλυπτοντας μαυρους κυκλους κτλ..)σε καθε επαγγελμα(τεχνη) υπαρχει ο τροπος να μασκαρεψεις κατι λαθος και παντα υπαρχει καποιος αλλος που θα το μασκαρεψει καλυτερα απο οτι εκανες εσυ..διοτι το τελειο ειναι ανεφικτο αλλα αν το θεσουμε σαν στοχο παντα κανεις ενα βημα προοδου στην δημιουργια σου.. :blush:
Ούτε στατιστικά, έτσι για να υπερβούμε το όριο της υποκειμενικότητας; οχι μπορει να νομιζουμε,αλλα κατι ατελες θα υπαρχει ακομα και αν δεν μπορουμε να το διαγνωσουμε..και νομιζω οτι υπαρχει λογος που δεν υπαρχει το τελειο..αν θελεις την γνωμη μου ειναι για να εχει μια μαγεια η ψυχη η αυρα των ανθρωπων η πραγματων που μπορει να ανατρεψει την λογικη του ωραιου στα ματια σου..αλλα μονο στα ΜΑΤΙΑ σου... δεν ξερω αν σε καλυψα αν με καταλαβαινεις τι εννοω..

Δεν παρεξηγηθηκα, απλα δε θελω να φαινεται σε ποστ ότι μπορεί εγώ να είπα κάτι τέτοιο...
καλα εκανες φιλε και συγνωμη αν σε προσεβαλλα δεν ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου.. :cheers:

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Μα για να ορισεις κατι σαν ατελεια, πρεπει να εχεις ορισει το αντιστοιχο "ομορφο"

οταν μιλαμε για προσωπα η αρμονια των χρωματων-των αποστασεων(οπως συμμετρικη αποσταση σε πηγουνι μυτη κουτελο,συμμετρια μεταξυ των ματιων που ισοδυναμη με το να χωραει ενα ματι ακριβως αναμεσα στα δυο κλπ..)γωνιες χαρακτηριστικων,δομες και αρμονια κρανιου κτλ..σε συνδυασμο με το σχημα του προσωπου αυτο αποδεικνυει γιατι και αν κατι ειναι ωραιο..σε καθε αντικειμενο υπαρχουν καποιες παραλλαγες στους κανονες,αν θες να συγκρινεις δυο αντικειμενα,δυο πινακες ιδιου θεματος προφανως δεν μετρας της αποστασης των ματιων αλλα διαφορετικα πραγματα παρομοια ομως..
με μια λεξη η αρμονια και συμμετρια ολων ειναι η απολυτη ομορφια,που ομως δεν υπαρχει σε τιποτα..

somari είπε:
Μα για να ορισεις κατι σαν ατελεια, πρεπει να εχεις ορισει το αντιστοιχο "ομορφο"

Η ομορφιά γενικά είναι το χαρακτηριστικό ενός ατόμου, ενός τόπου, ενός αντικειμένου ή μιας ιδέας που προσφέρει μια αέναη εμπειρία απόλαυσης, ευχαρίστησης, νοήματος και ικανοποίησης. Η ομορφιά μελετάται ως κλάδος της αισθητικής, της κοινωνιολογίας, της κοινωνικής ψυχολογίας και του πολιτισμού. Ως δημιούργημα του πολιτισμού, έχει εμπορευματοποιηθεί εξαιρετικά με όχι πάντα θετικά αποτελέσματα. Μια "ιδανική ομορφιά" είναι η ύπαρξη η οποία θαυμάζεται, ή κατέχει χαρακτηριστικά τα οποία χαρακτηρίζονται ευρέως ως όμορφα σε έναν συγκεκριμένο πολιτισμό ή κοινωνία.

Η έννοια του ‘όμορφου’ συχνά περιλαμβάνει και την περίπτωση όπου μια ύπαρξη βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία και αρμονία με την φύση, κατάσταση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα έλξης και συναισθηματικής ευημερίας. Επειδή όμως, είναι μια υποκειμενική εμπειρία, συχνά λέγεται ότι η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που βλέπει. Ωστόσο, στην πιο βαθυστόχαστή της έννοια, η ομορφιά μπορεί να δημιουργεί μια περίοπτη εμπειρία θετικής αντανάκλασης γύρω από το νόημα της ύπαρξης κάθε ατόμου. Υποκείμενο δε της ομορφιάς είναι οτιδήποτε συνηχεί με την προσωπική ολοκλήρωση.

Συνημμένα

• Things_You_Should_Know_About_Adriana_Lima.jpg
    Things_You_Should_Know_About_Adriana_Lima.jpg
    233.9 KB · Προβολές: 683

weznem

Well-Known Member
στην εικονα που εβαλες για παραδειγμα αν μετρησεις με τα δαχτυλα σου την αρχη του μετωπου και το αλλο δαχτυλο αναμεσα στα φρυδια της θα δεις οτι ειναι σχεδον απολυτα συμμετρικα...το δευτερο κουτακι πηγαινει φρυδια λιγο κατω απο μυτη το τριτο κουτι μυτη λιγο κατω απο το πιγουνι ελαχιστα..αρα εχουμε ενα σχεδον απολυτα συμμετρικο προσωπο(οχι κεφαλι)το οβαλ προσωπο που ειναι το προσωπο που πανε ολα ισουται το μηκος με δυο φορες το πλατος του δηλαδη αν το μηκος ειναι 20 εκατοστα το διαιρεις διά του 2 σου δινει 10 αν το πλατος ειναι δεκα εχεις ενα οβαλ προσωπο στην προκειμενη περιπτωση που επιτυγχανεις την απολυτη συμμετρια αποστασεων...αυτο σημαινει οτι εχεις ενα καμβα απολυτα συμμετρικο που ομως αν τα χαρακτηριστικα οτυ προσπωπου δεν ειναι συμμετρικα εχεις ενα ασχημο προσωποαν ομως ειναι συμμετρικα εχεις ενα ομορφο προσωπο.. η συγκεκριμενη εχει οβαλ προσωπο με σχεδον απολυτη αρμονια μονο τα ματια της στην εικονα που εχουμε δεν εχουν συμμετρικη αποσταση με γνώμονα την μυτη απο την στιγμη που ειναι ολοϊσια. το δεξι ματι ειναι ελαφρως ποιο κοντα στην μυτη απο το αριστερο οποτε αυτο τι σημαινει...οτι δεν ειναι η απολυτη ομορφια...ελπιζω να σε βοηθησα τωρα σομαρι...και αν καποιος μας πει οτι η μεφγκαν φοξ ειναι ποιο ομορφη τα στοιχεια που παρεθεσα τον διαψευδουν..διοτι η ομορφια ειναι αντικειμενικη τα γουστα οχι...αυτο κυριοι εινια η προσωπομετρια..αλανθαστη μεθοδος..

somari

Active Member
Οπότε... ένας με συμμετρική καράφλα είναι όμορφος!
Μη ξεχνάς, ότι σύμφωνα με τη δική σου μέθοδο (που συμφωνώ, ομορφιά = συμμετρία και νόρμα), επειδή ακριβώς η καράφλα δεν είναι κάτι σπάνιο, για μια γυναίκα δεν θα της φαίνεται εξωπραγματικό / άσχημο ο άντρας να είναι καραφλός. Άρα εμπίπτει στη νόρμα / συνήθεια.
Όπως περίπου για έναν άνδρα να δει γυναίκα με κυτταρίτιδα. Από τη στιγμή που έχουν ξέρω γω το 70% των γυναικών, ο εγκέφαλος το αναγνωρίζει σαν κάτι "σχετικά νορμάλ" και δεν χαλιέσαι.
Δηλαδή αν δεν είχαν, και είχε ΜΟΝΟ μία γυναίκα κυτταρίτιδα, δε θα την πλησίαζε κανείς. Μη ξεχνάμε πως το "ραντάρ" που πρέπει να βρει το "ταίρι" σκανάρει τα πάντα γύρω του και βρίσκει κάτι από αυτά που έχει συνηθίσει.
Αντίστοιχα, επειδή το γυναικείο "ραντάρ" βλέπει καθώς μεγαλώνει το παιδί αρκετούς άνδρες με καράφλα, αποτυπώνεται πως καράφλα = κάτι σχετικά νορμάλ οπότε "δε με χαλάει και τόσο".

(δεν ξέρω κατά πόσο γίνομαι κατανοητός, αλλά το "ραντάρ" αυτό επίσης πρέπει να υπάρχει και στο dna)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem είπε:
στην εικονα που εβαλες για παραδειγμα αν μετρησεις με τα δαχτυλα σου την αρχη του μετωπου και το αλλο δαχτυλο αναμεσα στα φρυδια της θα δεις οτι ειναι σχεδον απολυτα συμμετρικα...το δευτερο κουτακι πηγαινει φρυδια λιγο κατω απο μυτη το τριτο κουτι μυτη λιγο κατω απο το πιγουνι ελαχιστα..αρα εχουμε ενα σχεδον απολυτα συμμετρικο προσωπο(οχι κεφαλι)το οβαλ προσωπο που ειναι το προσωπο που πανε ολα ισουται το μηκος με δυο φορες το πλατος του δηλαδη αν το μηκος ειναι 20 εκατοστα το διαιρεις διά του 2 σου δινει 10 αν το πλατος ειναι δεκα εχεις ενα οβαλ προσωπο στην προκειμενη περιπτωση που επιτυγχανεις την απολυτη συμμετρια αποστασεων...αυτο σημαινει οτι εχεις ενα καμβα απολυτα συμμετρικο που ομως αν τα χαρακτηριστικα οτυ προσπωπου δεν ειναι συμμετρικα εχεις ενα ασχημο προσωποαν ομως ειναι συμμετρικα εχεις ενα ομορφο προσωπο.. η συγκεκριμενη εχει οβαλ προσωπο με σχεδον απολυτη αρμονια μονο τα ματια της στην εικονα που εχουμε δεν εχουν συμμετρικη αποσταση με γνώμονα την μυτη απο την στιγμη που ειναι ολοϊσια. το δεξι ματι ειναι ελαφρως ποιο κοντα στην μυτη απο το αριστερο οποτε αυτο τι σημαινει...οτι δεν ειναι η απολυτη ομορφια...ελπιζω να σε βοηθησα τωρα σομαρι...και αν καποιος μας πει οτι η μεφγκαν φοξ ειναι ποιο ομορφη τα στοιχεια που παρεθεσα τον διαψευδουν..διοτι η ομορφια ειναι αντικειμενικη τα γουστα οχι...αυτο κυριοι εινια η προσωπομετρια..αλανθαστη μεθοδος..

:3m: +1 ... για εμενα η κοπελα στη φωτο ειναι αντικειμενικα πολυ ομορφη αλλα και του "γουστου" μου.. αυτη η Adrianna Lima ειναι :angel:

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Οπότε... ένας με συμμετρική καράφλα είναι όμορφος!
Μη ξεχνάς, ότι σύμφωνα με τη δική σου μέθοδο (που συμφωνώ, ομορφιά = συμμετρία και νόρμα), επειδή ακριβώς η καράφλα δεν είναι κάτι σπάνιο, για μια γυναίκα δεν θα της φαίνεται εξωπραγματικό / άσχημο ο άντρας να είναι καραφλός. Άρα εμπίπτει στη νόρμα / συνήθεια.
ενας ανδρας θα ηταν ομορφος με καραφλα αν τα παντα ειναι στην εντελεια χαρακτηριστικα προσωπου,αποστασης προσωπου δομη κεφαλιου,(απο την στιγμη που το κεφαλι ειναι γυμνο πρεπει να εχεις αρμονια και εκει αν η κορυφη του κεφαλιου ειναι εντονη για παραδειγμα θα εισαι λιγοτερο ομορφος απο οτι με μαλλια διοτι θα καλυπτες το προβλημα,η συμμετρια των παντων ειναι ανεφικτη απο τη φυση(το ενα αυτι σου απο το αλλο δεν εχει ιση υψομετρικη αποσταση)ουτε τα χερια σου,ουτε τα ποδια σου...οτι εχειο ανθρωπος σε δυο δεν ειναι ισα..αν το κεφαλι στο ινιακο κοκκαλο πισω το κοκκαλο που εννωνεται με τα αυτια αν δεν εχει στρογγυλη καμπυλη και ειναι ευθεια,σε γυμνο κεφαλι ειναισαν να εχεις φαει τυγανια.αν παλι ειναι πολυ στογγυλο ειναι σαν μπαλα...οποτε δεν θα θεωρεισαι ομορφος..η θα σου χαλαει την εικονα..αναλογα με το μεγεθος του ελαττώματος,σο χαλαει πολυ η λιγο την εικονα
Όπως περίπου για έναν άνδρα να δει γυναίκα με κυτταρίτιδα. Από τη στιγμή που έχουν ξέρω γω το 70% των γυναικών, ο εγκέφαλος το αναγνωρίζει σαν κάτι "σχετικά νορμάλ" και δεν χαλιέσαι.
Δηλαδή αν δεν είχαν, και είχε ΜΟΝΟ μία γυναίκα κυτταρίτιδα, δε θα την πλησίαζε κανείς. Μη ξεχνάμε πως το "ραντάρ" που πρέπει να βρει το "ταίρι" σκανάρει τα πάντα γύρω του και βρίσκει κάτι από αυτά που έχει συνηθίσει.
Αντίστοιχα, επειδή το γυναικείο "ραντάρ" βλέπει καθώς μεγαλώνει το παιδί αρκετούς άνδρες με καράφλα, αποτυπώνεται πως καράφλα = κάτι σχετικά νορμάλ οπότε "δε με χαλάει και τόσο".
δεν μας ενδιαφερει τι βλεπει,αλλα αν υπαρχει αρμονια συμμετρια σε οτι βλεπει αν οχι δεν ειναι ωραιο..με απλα λογια με τα μαλλια κρυβεις τα μη ομορφα σημεια σου,διχως αυτα ειναι εμφανη σε ολους..
αν γενιομασταν και ολες οι γυναικες ειχαν κυτταριτιδα θα το θεωρουσαμε φυσιολογικο και παλλι ομως το μεγεθος της κυταρριτιδας θα καθοριζε το λιγοτερο η το πιο ωραιο..

(δεν ξέρω κατά πόσο γίνομαι κατανοητός, αλλά το "ραντάρ" αυτό επίσης πρέπει να υπάρχει και στο dna)

somari

Active Member
Μερικών (και συγγεκριμένων φυλών κιόλας) το κεφάλι φαίνεται περίεργο ακόμα και χωρίς καράφλα

xk

Active Member
giannaras13 είπε:
weznem είπε:

:3m: +1 ... για εμενα η κοπελα στη φωτο ειναι αντικειμενικα πολυ ομορφη αλλα και του "γουστου" μου.. αυτη η Adrianna Lima ειναι :angel:

μεχρι να διαπιστωσεις οτι τελικα δεν ειναι και τοσο τελεια...γιατι αντικειμενικα ειναι σα να εχει φαει μπουκετο και της εχει πρηστει το πηγουνι...
Αν προτιμησω την ''ασχημη'' κοντοστουπα σακιρα πχ δε θα χω γουστο συμφωνα με την επιστημονικη θεωρια περι αντικειμενικης ομορφιας?

Adriana_Lima_19.jpg

weznem

Well-Known Member
xk είπε:
giannaras13 είπε:
weznem είπε:

μεχρι να διαπιστωσεις οτι τελικα δεν ειναι και τοσο τελεια...γιατι αντικειμενικα ειναι σα να εχει φαει μπουκετο και της εχει πρηστει το πηγουνι...
Αν προτιμησω την ''ασχημη'' κοντοστουπα σακιρα πχ δε θα χω γουστο συμφωνα με την επιστημονικη θεωρια περι αντικειμενικης ομορφιας?

Adriana_Lima_19.jpg

προτιμισε οτι θες φιλε μου,,δεν θα σου πω εγω ποια θα σου αρεσει..εγω εκρινα την φωτο που ειδα στο σπιτι της να την δω αβαφτη δεν ειμαι,το ερωτημα ειναι αν εσυ εχεις δει αβαφη την σακιρα...δευτερον δεν ειναι δικια μου θεωρια η προσωπομετρια φιλε,αν θεωρεις οτι μπορεις να μου την μπεις εμενα στον συγκεκριμενο τομεα..δικαιωμα σου ειναι..
αυτο που καταλαβες απο οσα εγραψα ειναι αυτο που με ρωτησες??θα πρεπει να προβληματιστεις..
αν προτιμησω οπως ηταν νεα την αντζελινα ζολι που την εχουμε δει και αβαφτη και ειναι αρκετα εντυπωσιακη σε σχεση με την σακιρα νομιζω οτι ειναι καλυτερα...

xk είπε:
giannaras13 είπε:
weznem είπε:

Adriana_Lima_19.jpg

:8m: η κοπελα ειναι πανεμορφη... αμα σου αρεσει η σακιρα οκ..παω πασο.. δεν ειπα τιποτα για το υψος..αλλα και η lady gaga με τα 150 εκατοστα μπορει να αρεσει σε καποιον... το προσωπο κοιτουσαμε στις συζητησεις

rocknrolla είπε:
Για να είμαστε σωστοί, ο weznem έχει δίκιο ως προς την αντικειμενικότητα της ομορφιάς. Άλλωστε η λέξη "άσχημο" βγαίνει από τη λέξη "σχήμα" και το άλφα στερητικό, που σημαίνει αυτό που δεν έχει σωστό σχήμα, το ασύμμετρο.

Οι αρμονικές αναλογίες, αυτές που τραβάνε το μάτι -για λόγους οι οποίοι ακόμη δεν έχουν κατανοηθεί-, βασίζονται στον κανόνα της χρυσής τομής του Πυθαγόρα. Ο ίδιος κανόνας χρησιμοποιήθηκε (και ακόμη χρησιμοποιείται) από την αρχαιότητα στην αρχιτεκτονική, στην γλυπτική, στην ζωγραφική, κ.λπ. Υπάρχει δηλαδή ένα σημείο αναφοράς ως προς το τι θεωρείται όμορφο και βάσει ποιου κανόνα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα ο παράγοντας της υποκειμενικότητας, ο οποίος δεν πρέπει να παραβλέπεται. Το τι είναι όμορφο για μένα μπορεί να έχει να κάνει με την κουλτούρα μου, με τα προσωπικά μου βιώματα, με τις προτιμήσεις μου, τις εμπειρίες μου, κ.λπ. Έτσι, μπορεί να έχουμε δύο αντικειμενικά (βάσει της χρυσής τομής) όμορφες γυναίκες, π.χ. Δούκισσα Νομικού και Βίκυ Καγιά, και σε εμένα για τους χ λόγους να αρέσει η πρώτη, ενώ στον weznem η δεύτερη. Οι προσωπικές μας γνώμες όμως δεν αναιρούν ότι και οι δύο είναι όμορφες.

Τέλος, μια φιλική συμβουλή, να χαλαρώσετε λίγο τα στάνταρ σας και να μην κρίνετε την ομορφιά με τόσο αυστηρά (αντικειμενικά) κριτήρια. Αντριάννες Λίμες δεν υπάρχουν πολλές κι αν αναζητάτε το τέλειο να είστε έτοιμοι να δώσετε και το τέλειο. Το διαθέτετε;

Σωστα τα λες,απλα εσυ πιστευεις οτι η αντριανα λιμα ειναι σαν να εχει φαει μπουκετα ?? :s γι' αυτο απαντησα

Μπλουζα