gianniskritikos
New Member
[attachment=4205][attachment=4206][attachment=4207][attachment=4208][attachment=4209]Παιδια εγω ειμαι 20 χρονων εχω ξεκινισει να παρατιρω τριχοπτωση απο τα 17 μου περιπου η οποια εξεληζεται αρκετα αργα....εχανα πολλες τριχες δεν ξερω απο τι ( απο ανγχος απο ΑΑ απο ΣΔ ακομα δεν ξερω....)εχανα 150 τριχες τουλαχιστον....ειχα ΣΔ για παραπανο απο ενα χρονο φετος λουζομε καθιμερινα με head&shoulders κατα τις τριχωπτοσης λογο σπασιμο τις τριχας που συνδεετε με τιν πυτιριδα το μαλλι μου λαδωνει αμεσως.. σε μια μερα ειναι τελειως λαδομενο οποτε λουζομε καθημερινα η ΣΔ εχει σχεδον υποχορηση απο τοτε που ξεκινησα καθημερινο λουσιμο οχι ομως τελειως... παρατηρω εδω και εναμηση μηνα που εχω καθαρισει αρκετα απο ΣΔ οτι η τριχοπτωση μου εχει μειωθει καθως κανο το κολπο με τιν μπανιερα που την βουλονο αλλα και με την χτενα βρεχοντας την και χτενιζοντας και ξαναβρεχοντας ωστε να κολλανε τα μαλλια πανο της και να βλεπω τι χανω....χανω περιπου 50-60 τριχες την μερα κατι φυσιολογικο....δεν περνω τιποτα για το μαλλι ακομα γιατι δεν ειμαι σιγουρος για την αιτια.... επησεις η αραιοση που εχω αν και γενικως δεν εχω παραπολυ πυκνο μαλλι ειναι μπροστα και οχι καποια υποχοριση κροταφων οι κρωταφοι μου ειναι ιδιοι εδω και 5 χρονια τσεκαρισμενο απο φοτος ... το θεμα ειναι οτι εκει που εχω αραιωσει εχω γεμισει μικρες τριχες οι οποιες μερικες πεφτουν κιολλας μεσα στις 50 -60 ημερισιες και αυτο με ανγχονει διοτι δεν ειναι λογικο να πεφτει τριχα 1cm...συμενει οτι δεν εχει σωστη αναπτυξη και περναει τελογενεις φαση γρηγορα η δεν μεγαλωνει σκεφτομαι οτι σιγα σιγα το μαλλι μου δυναμονει λογο το οτι εφιγε η ΣΔ και σιγα σιγα βγαζω νεα μαλλια και επισεις θελω να πω οτι εκει που εχω αραιοσει ειναι στο μερος που ειχα ΣΔ... ο πατερας μου εχει 100% ΑΑ εγω δεν βγαζω ακρη.... ειμαι και μικρος αν ειμουν 26 κοντα θα ελαγα δεν ειναι ΑΑ αφου δεν επειρεαστηκαν οι κροταφοι αλλα στα 20 δεν βγαζω ακρη...συγκεκριμενη αραιοση εχω μπροστα στο κουτελο ποιο πολυ στο κεντρο της μπροστινης γραμης αλλα και λιγο αριστερα και εχω καποια πολυ πολυ μικρα σημεια χωρις τριχες σαν γειροηδης αλλοπαικια αλλα δεν νομιζω να ειναι γυροειδης ....για βοηθστε και εσεις με τις γνωσεις σας ρε παιδια..τ αμαλλια μου νομιζω ειναι ακομα χοντρα...αμα οι τριχες που ειναι μικρες ηταν μεγαλες θα ελεγα το μαλλι μου δεν εχει αλαξει απο προπερσι καλοκαιρι... δεν εχω μεγαλλη αραιοση ... αλλα αμα κανω χοριστρα στο κεντρο κανει ασχιμο κενο οποτε τιν σκεπαζο φτιαχνοντας καταλληλα το μαλλι μου.. το ξαναγραφω γιατι στο προηγουμενο κειμενο μου ειχαμε ξεφιγει να λιπον η κατασταση μου¨( τωρα ανεβαζω και τις φωτο που φενεται η αραιοση στισ πρωτες 5 δεν φενεται
[attachment=4210][attachment=4211][attachment=4212]
[attachment=4213]
στη τελευταια φοτο φενεται ξεκαθαρα η αραιωση οπως βλεπετε μεχρι στιγμης την καλυπτω.... αλλα δεν ξερω μεχρι ποσο σας φενεται ρε παιδια ανδρογενες??? διοτι αραιονο στο κεντρο
στισ φοτο 2/3/4 φενονται οι μικρες τριχουλες που εχω γεμισει μπροστα
[attachment=4210][attachment=4211][attachment=4212]
[attachment=4213]
στη τελευταια φοτο φενεται ξεκαθαρα η αραιωση οπως βλεπετε μεχρι στιγμης την καλυπτω.... αλλα δεν ξερω μεχρι ποσο σας φενεται ρε παιδια ανδρογενες??? διοτι αραιονο στο κεντρο
στισ φοτο 2/3/4 φενονται οι μικρες τριχουλες που εχω γεμισει μπροστα
Συνημμένα
-
IMG_2042.JPG462.6 KB · Προβολές: 315
-
IMG_2043.JPG931.8 KB · Προβολές: 279
-
IMG_2044.JPG955.7 KB · Προβολές: 237
-
IMG_2047.JPG999.6 KB · Προβολές: 216
-
IMG_2048.JPG567.3 KB · Προβολές: 198