Εδω ειμαστε....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos

New Member
[attachment=4205][attachment=4206][attachment=4207][attachment=4208][attachment=4209]Παιδια εγω ειμαι 20 χρονων εχω ξεκινισει να παρατιρω τριχοπτωση απο τα 17 μου περιπου η οποια εξεληζεται αρκετα αργα....εχανα πολλες τριχες δεν ξερω απο τι ( απο ανγχος απο ΑΑ απο ΣΔ ακομα δεν ξερω....)εχανα 150 τριχες τουλαχιστον....ειχα ΣΔ για παραπανο απο ενα χρονο φετος λουζομε καθιμερινα με head&shoulders κατα τις τριχωπτοσης λογο σπασιμο τις τριχας που συνδεετε με τιν πυτιριδα το μαλλι μου λαδωνει αμεσως.. σε μια μερα ειναι τελειως λαδομενο οποτε λουζομε καθημερινα η ΣΔ εχει σχεδον υποχορηση απο τοτε που ξεκινησα καθημερινο λουσιμο οχι ομως τελειως... παρατηρω εδω και εναμηση μηνα που εχω καθαρισει αρκετα απο ΣΔ οτι η τριχοπτωση μου εχει μειωθει καθως κανο το κολπο με τιν μπανιερα που την βουλονο αλλα και με την χτενα βρεχοντας την και χτενιζοντας και ξαναβρεχοντας ωστε να κολλανε τα μαλλια πανο της και να βλεπω τι χανω....χανω περιπου 50-60 τριχες την μερα κατι φυσιολογικο....δεν περνω τιποτα για το μαλλι ακομα γιατι δεν ειμαι σιγουρος για την αιτια.... επησεις η αραιοση που εχω αν και γενικως δεν εχω παραπολυ πυκνο μαλλι ειναι μπροστα και οχι καποια υποχοριση κροταφων οι κρωταφοι μου ειναι ιδιοι εδω και 5 χρονια τσεκαρισμενο απο φοτος ... το θεμα ειναι οτι εκει που εχω αραιωσει εχω γεμισει μικρες τριχες οι οποιες μερικες πεφτουν κιολλας μεσα στις 50 -60 ημερισιες και αυτο με ανγχονει διοτι δεν ειναι λογικο να πεφτει τριχα 1cm...συμενει οτι δεν εχει σωστη αναπτυξη και περναει τελογενεις φαση γρηγορα η δεν μεγαλωνει σκεφτομαι οτι σιγα σιγα το μαλλι μου δυναμονει λογο το οτι εφιγε η ΣΔ και σιγα σιγα βγαζω νεα μαλλια και επισεις θελω να πω οτι εκει που εχω αραιοσει ειναι στο μερος που ειχα ΣΔ... ο πατερας μου εχει 100% ΑΑ εγω δεν βγαζω ακρη.... ειμαι και μικρος αν ειμουν 26 κοντα θα ελαγα δεν ειναι ΑΑ αφου δεν επειρεαστηκαν οι κροταφοι αλλα στα 20 δεν βγαζω ακρη...συγκεκριμενη αραιοση εχω μπροστα στο κουτελο ποιο πολυ στο κεντρο της μπροστινης γραμης αλλα και λιγο αριστερα και εχω καποια πολυ πολυ μικρα σημεια χωρις τριχες σαν γειροηδης αλλοπαικια αλλα δεν νομιζω να ειναι γυροειδης ....για βοηθστε και εσεις με τις γνωσεις σας ρε παιδια..τ αμαλλια μου νομιζω ειναι ακομα χοντρα...αμα οι τριχες που ειναι μικρες ηταν μεγαλες θα ελεγα το μαλλι μου δεν εχει αλαξει απο προπερσι καλοκαιρι... δεν εχω μεγαλλη αραιοση ... αλλα αμα κανω χοριστρα στο κεντρο κανει ασχιμο κενο οποτε τιν σκεπαζο φτιαχνοντας καταλληλα το μαλλι μου.. το ξαναγραφω γιατι στο προηγουμενο κειμενο μου ειχαμε ξεφιγει να λιπον η κατασταση μου¨( τωρα ανεβαζω και τις φωτο που φενεται η αραιοση στισ πρωτες 5 δεν φενεται

[attachment=4210][attachment=4211][attachment=4212]

[attachment=4213]

στη τελευταια φοτο φενεται ξεκαθαρα η αραιωση οπως βλεπετε μεχρι στιγμης την καλυπτω.... αλλα δεν ξερω μεχρι ποσο σας φενεται ρε παιδια ανδρογενες??? διοτι αραιονο στο κεντρο

στισ φοτο 2/3/4 φενονται οι μικρες τριχουλες που εχω γεμισει μπροστα

Συνημμένα

• IMG_2042.JPG
    IMG_2042.JPG
    462.6 KB · Προβολές: 315
  • IMG_2043.JPG
    IMG_2043.JPG
    931.8 KB · Προβολές: 279
  • IMG_2044.JPG
    IMG_2044.JPG
    955.7 KB · Προβολές: 237
  • IMG_2047.JPG
    IMG_2047.JPG
    999.6 KB · Προβολές: 216
  • IMG_2048.JPG
    IMG_2048.JPG
    567.3 KB · Προβολές: 198
  • IMG_2050.JPG
    IMG_2050.JPG
    718.7 KB · Προβολές: 45
  • IMG_2051.JPG
    IMG_2051.JPG
    899.7 KB · Προβολές: 45
  • IMG_2056.JPG
    IMG_2056.JPG
    491.6 KB · Προβολές: 48
  • IMG_2052.JPG
    IMG_2052.JPG
    435.6 KB · Προβολές: 71

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
δεν μπορω να κατλαβω αν εχειςαρααιωση,δεν βλεπω κατι,αυτα τα κενα μου φαινονται φυσικα που εχεις...βεεβαια εσυ ξερεις καλυτερα..
πολλοι ανθρωποι χανουν καθημερινα τριχες100-150 αλλα δεν εχουν καραφλα η αρραιωση να ξερεις..καθε οργανσμος αντιδρα διαφορετικα στα παντα..
παμε απο τα βασικα,εξετασεις σιδηρου εχεις κανει?μηπως εχεις ελλειψη..
α/α δεν βλεπω,μπορω να πω με σιγουρια οτι θα συμφωνησουν μαζι μου και αλλα μελη...
επισης ουτε γυροειδης αλωπεκια ειναι αυτο..
αν εχεις κατι που αμφιβαλλω,πιο λογικο μου φαίνεται η προκληση του να ειναι απο το σμηγμα..δεν ξερω μην λεω μπαρουφα αλλα τα αλλα δυο δεν στεκουν για τριχοπτωση..
εχεις καμμια φωτο οταν ησουν 18 να συγκρινουμε ποιοτητα ποσοτητα τριχας?μηπως δουμε κατι διαφορετικο..

gianniskritikos

New Member
Δεν εχω κοντινες φοτο ειναι ολες απο πολυ μακρια το οντως κατι εχω εχω και μπορει να ειναι απο σμηγμα διοτι το μαλλι μου μοπρω να πω με σιγουρια στα πλαινα και πισο ειναι πιο πυκνο επιτα ειναι ολες αυτες οι μικρες τριχες που οταν δεν εχει κανεις θεμα δεν ειναι ετσι γεματος με μικρες τριχες σε ευχαριστο που λες οτι δεν ειναι ΑΑ γιαιτι και εγω αυτο πιστευω απο τοτε που παρατιρω τριχωπτωση εχω μαθει απεξω ολη τιν μπροστινη αλλα και γραμη στους κροταφους και οι τριχες που την ξεκιναγαν ειναι ακομα εκει δεν εχω δλδ υποχορηση σε καμια περιπτωση το σμηγμα μου δεν φεβγει με τιποτα απο εκει που νομιζα οτι πηγενα καλα χτες κιολας μετα το λουσιμο ειχα αρκετο στις ριζες τον τριχω μου δηλ DHT λογο σμηγματος δεν αναπναιουν οι τριχες μου αν δεν κανω λαθως και το θεμα ειναι οτι κανο καλο μασαζ για να φευγει τρ μαλλον αφου δεν υπαρχει κατι σε χαπια ασφαλες για το σμιγμα-λιπαροτιτα θα ξεκινισο φονκοραλ η λιμπρομαχ

weznem

Well-Known Member
παντα το μαλλι μας πισω και πλαινα ειναι πιο πυκνο απο πανω,οπως και η μια πλευρα πλαϊνη και η αντιστοιχη πλευρα στην κορυφη εχουν μεγαλυτερη πυκνοτητα..απο την αλλη πλευρα.. νομος αυτο..

gianniskritikos

New Member
δες την πρωτη φοτο η ποιοτιτα ειναι ιδια με το πλαινο απλα εχω λιγοτερες τριχες οι οποιες δεν φενονται απο μακρια προβλημα δεν θα φενεται με τιποτα οποτε οι φοτο μου απο 18 δεν θα εχουν νοημα :( αυτος επισεις ειναι ο λογος που ειμαι επιφιλακτικος σε θεραπειες η αμφιβολια μου για ΑΑ και η πιθανοτιετες του σμηγματος να μου εχουν προκαλεσει τη ζηημια αν ειμουν σιγουρος ασπουμε για ΑΑ δεν θα καθηστερουσα τωρα .....ασπουμε υπειρχαν μερες που ελεγα δεν παει αλλο παω να παρω μινοχ και δεν το κανα με την λογικη περιμενο κανα μηνα ακομα μπας και βγει τπτ.... τωρα μαλλων αν συμφονεις μαζι μου πρεπει να διοξω το σμηγμα απο πανο μου σε βαθμο 100% και να περιμενο1-2 μηνες να δω αποτελεσμα αν ειναι δηλ απο αυτο ετσι??

οντως εχεισ δικιο αυτα που ειπες ισχυουν με 1000 εχω δεξια πλεβρα στιν μπροστινη γραμη μπορο να πω πυκνη οσο το πλαι ι αραιοση ειναι στα αριστερα και κεντρο και οντως απο πλαγιια δεν εχουν την ιδια υκνοτιτα τα δυο πλαινα μου

ΑΜα ειμουν 25 και βαλε δεν θα ειχα ανχγος θα ελεγα δεν εχω ΑΑ κατι λιγο ειναι αλλα ειμαι 20 και αν εχω πολυ αργη τριχωπτοωση μεχρι τα 25 πιθανον να εχω χασει πολυ μαλι

weznem είπε:
παντα το μαλλι μας πισω και πλαινα ειναι πιο πυκνο απο πανω,οπως και η μια πλευρα πλαϊνη και η αντιστοιχη πλευρα στην κορυφη εχουν μεγαλυτερη πυκνοτητα..απο την αλλη πλευρα.. νομος αυτο..

σχεδον παντα..αλλα εμενα παντα ειχε μετρια πυκνοτητα στα πλαγια και τη φαβοριτα...πολλες τριχες αλλα ετσι ημουν απο παιδι...λεπτη τριχα

gianniskritikos

New Member
Σιδιρο εχω πολυ καλλο τροω φακες αρκετο κρεας και σπανακοριζο τον εχω τσεκαρει με εξετασεις αμα δεν εχω ΑΑ τοτε η ειχα χασει μαλλι απο ανχγος που δεν εχει επανελθει η απο σμηγμα ετσι νομηζω τωρα απο Βηταμινες και τετοια δεν νομιζω να εχω θεμα

gianniskritikos είπε:
Σιδιρο εχω πολυ καλλο τροω φακες αρκετο κρεας και σπανακοριζο τον εχω τσεκαρει με εξετασεις αμα δεν εχω ΑΑ τοτε η ειχα χασει μαλλι απο ανχγος που δεν εχει επανελθει η απο σμηγμα ετσι νομηζω τωρα απο Βηταμινες και τετοια δεν νομιζω να εχω θεμα

οταν τρως φακες,μοσχαρι κλπ θα πινεις νερο ή ποτροκαλαδα...αλλιως δεν παιρνεις τιποτε... εξετασεις για θυροειδη εκανες?

gianniskritikos είπε:
ναι αλλα περσι οχι φετος απο νερο πινω πιστευω 2-3 λιτρα τη μερα

δεν εννοουσα αυτο..οταν τρως κατι ιδιαιτερο οπως μοσχαρι για να παρεις σιδηρο,την ωρα που τρως είτε δεν πρεπει να μην το συνδυαζεις με τιποτε ή με βταμινη c..γι' αυτο σου ειπα για χυμο πορτοκαλι...εγω ειχα απο παλια και εχω χαμηλο σιδηρο..οταν τρωω μοσχαρι πινω χυμο πορτοκαλι και μετα το φαγητο τρωω και ενα ακτινιδιο(5 φορες τη c του πορτοκαλιου)... χωρις βιταμινη c δεν απορροφαται σωστα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, δεν μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει αν έχεις κάποιο πρόβλημα. Ότι έχεις αραίωση, έχεις, ειδικά στο κέντρο. Καλό θα ήταν ή να έχεις μούσκεμα τα μαλλιά σου, ώστε να μην καλύπτεται το αραίωμα από τα δίπλα μαλλιά, ή να τα κοντύνεις. Επίσης βγάλε και μία από πάνω πλευρά, αλλά να δείχνει όλο το κεφάλι.

Σμήγμα είχα και εγώ όπως ακριβώς το αναφέρεις και εσύ στο πρώτο σου ποστ. Εφόσον οι εξετάσεις αίματος που έκανες, σου έδειξαν ότι όλα είναι ΟΚ, τότε να ανησυχήσεις για ΑΑ, αλλά όπως σου είπα και πριν, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, με βάση αυτές τις εικόνες.

weznem

Well-Known Member
τωρα δεσαμε με αυτο που λεει ο ακης μπερδευτηκαμε τελειως,παντως εχει ενα δικιο με το να τα παρεις πιο πολυ τα μαλλια..
βρες μιο πιο παλλια φωτογραφια πριν 5 χρονια για παραδειγμα,και βγαλες καοινουργιες αλλα με καλυτερα αναλυση...

gianniskritikos

New Member
Οκ αυριο βραδυ που θα λουστο θα ανεβασω κιαλες το θεμα που με απασχολει πανο σε οτι ειπες ειναι ειχες και εσυ σμηγμα πιστευεις οτι δεν πεζει να ευθηνεται αυτο ε?ανεβαζω τωρα φοτο με νοπο μαλλι

Λουστικα προ 15 λεπτα γιαυτο θα βαλω καμια 10ρια ακομα

για μικροτερη ηλικια δεν εχω καμια κοντινη πραγματικα ομως ολες ειναι σε μακρινη αποσταση ακρη δεν βγαινει πραγματικα αν βγαλω μια τετοια τωρα προβλημα δεν διακρυνετε με τπτ

[attachment=4225][attachment=4226][attachment=4227][attachment=4228]ερχονται αλλες 8

[attachment=4229][attachment=4230][attachment=4231]

[attachment=4232][attachment=4233][attachment=4234]

[attachment=4235][attachment=4236]

Βλεπω τις φοτο και απελπιζομαι... ειμαι 20 χρονον μολλις υπαρχουν και χειροτερα αλλα..... :( Στην 4ρτη απο το τελος φενεται ξεκαθαρα οχι οτι δεν φενεται και σε αλλες (σε κατι περιεργους φοτισμους που εχουν οι τουαλετες στις καφετεριες το κεφαλι μου φενεται ολο μεσα πολυ ασχημα καμια συγκρηση με αυτες τισ φοτο απλα δεν εχω τετοιο φοτισμο για να σας δειξω) οποτε προκειτε για ΑΑ λογικα ε? λογο το οτι δεν το ειχα σιγουρο δεν επερνα μινοχ διοτι ειχα διαβασει εδω ενας το ανεφεραι οτι η μινοχ αυξανει τισ προλακτηνες που εχουν σχεσει με την ΑΑ οποτε σκεφτομουν αν δεν εχω ΑΑ θα αποκτισω προβλημα τριχοπτοσης χωρις να εχω ασπουμε..... αν εφτεγε το σμηγμα η το ανγχος η τπτ αλλο... αλλα τετοια αραιοση?:S

και δεν μου παει η καραφλα!

τωρα η αναλυση ειναι με διαφορα καλυτερη φενεται η καθε τριχα

βρηκα φοτο προ 2 χρονια εχει σκατα αναληση ηταν μακρινη ειμαι με κοντο μαλλι αλλα φενεται καπως οτι ειναι αραιο μπροστα οποτε δεν αραιονω αποτομα...

εδω ειμαι προ 2 χρονια 18 χρονων[attachment=4238]

οπα λαθως....

να την[attachment=4239]

αμα δειτε φενεται οτι ειναι πολυ ανιχτοχρομο το μαλλι στην κορηφη μπροστα φενεται οτι απο τοτε ειχα αραιοση

Συνημμένα

• IMG_2059.JPG
    IMG_2059.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 149
  • IMG_2060.JPG
    IMG_2060.JPG
    552.5 KB · Προβολές: 130
  • IMG_2061.JPG
    IMG_2061.JPG
    1 MB · Προβολές: 132
  • IMG_2062.JPG
    IMG_2062.JPG
    730.4 KB · Προβολές: 114
  • IMG_2063.JPG
    IMG_2063.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 97
  • IMG_2064.JPG
    IMG_2064.JPG
    824.2 KB · Προβολές: 22
  • IMG_2065.JPG
    IMG_2065.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 20
  • IMG_2067.JPG
    IMG_2067.JPG
    557.9 KB · Προβολές: 20
  • IMG_2068.JPG
    IMG_2068.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 26
  • IMG_2071.JPG
    IMG_2071.JPG
    568.3 KB · Προβολές: 25
  • IMG_2072.JPG
    IMG_2072.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 14
  • IMG_2073.JPG
    IMG_2073.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 12
  • IMG_2073.JPG
    IMG_2073.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 12
  • 285284_2158378754399_2958183_n.jpg
    285284_2158378754399_2958183_n.jpg
    14.2 KB · Προβολές: 23

weznem

Well-Known Member
τωρα βλεπω αρραιωση στο κεντρο,τωρα δεν μπορω να ξερω τι σκατα ειναι αυτο ειναι α/α ειναι σμηγμα?αν ειναι α/α δεν εισαι η κλασικη περιπτωση κροταφων/μπιφτεκι, εισαι δυσκολη περιπτωση,δεν μπορω να κανω μια ασφαλη διαγνωση εγω προσωπικα..

gianniskritikos

New Member
Τοτε το θημαμαι καλα μαδαγα 200 τριχες τη μερα και βαλε τωρα μαδαω πολυ λιγοτερες

οταν λες δυσκολη αντιμετοπηζεται και δυσκολα?

weznem

Well-Known Member
se εμενα απευθυνεσαι?βαζε παραθεσεις...
δυσκολη περιπτωση εννοω σαν διαγνωση δεν βγαζω ακρη,βεβαια μην απογοητευεσε υπαρχουν ποιο εμπειρα μελη που κατι παρπανω θα ξερουν..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα