Εδω ειμαστε....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

weznem

Well-Known Member
ναι σωζεσαι απλα ειναι λιγο ποιο δυσκολα..εεεεεεεπππππππππ τι ειναι αυτα?
ψυχολογια θετικη θελω,οτι και να ναι εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε σε οτι μπορουμε..να πας καλυτερα..
ειμαστε διπλα σου.μην το ξεχνας.. ολα θα πανε καλα..υπομονη και θα πανε καλυτερα τα πραγματα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
Βλεπω παιδια στο φορουμ που εχουν διαχυτη αλοπεκια και δεν την παλεβουν και απο οτι βλεπω απο αυτους μαλλον και εγω εκει ανηκω..¨(

Georgex6

Well-Known Member
Φιλε εχεις μεγαλο προβλημα... στην ορθογραφια, στο μαλλι μια χαρα εισαι ακομα εισαι μικρος οι θυλακες σου ειναι ενεργοι και με καταλληλη θεραπεια θα τους τονωσεις και θα τα κρατησεις για χρονια
απλα ξεκινα ο χρονος ειναι χρημα

weznem

Well-Known Member
τα παιδια σου λενε καλοπροαιρετα για το θεμα με την ορθογραφια..μην νιωσεις ασχημα...
μια παρεα ειμαστε..
*νομιζω εχει πει οτι κανει ορθρογραφικα εξαιτιας της δυσλεξιας..νομιζω οτι ειναι το παιδι αυτο..

gianniskritikos

New Member
Ναι οντως εχω δυσλεξια... τωρα απο θεραπιες οτι μου προτινετε θα τα σκεφτο και θα αποφασισω ενοειτε οτι δεν θα καθηστερησω αλλο διοτι παρατηρω οτι ασπουμε οποιος ξεκινα μινοχ εχει επανεκφιση μετα απο καιρο καταληγει οπως ηταν πριν αρχηση την χριση της ετσι αν αρχισω τωρα φανταζομε θα εχω για καποια χρονια τα μαλλια που εχω ειδη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
Λιπον περιμενω τις γνομες σας περνω ρογκαιν φοαμ 2% καθε μερα ξεκιναω με 2% να δω πως θα με παει..... φοαμ γιατι εχω λιπαροτιτα για το κιρκ δεν ξερω αν βγαινει σε 2% που ειναι φθηνοτερο και ρυθμηζω το σμηγμα... αυτα ειναι τα τωρα σχεδια μου

weznem

Well-Known Member
συμφωνω με τον rock ξεκινα εφαρμογη μιας φορας,αν δεις πως θα την δεχθεις,αν και τι ερεθισμους εχεις στο δερμα..
δεν ειναι ετσι φιλε,χανεις εδαφος οχι οτι γυρνας οπως ησουν προ θεραπειων,επισης δεν ξερεις τι ανταποκριση θα χεις στην ουσια,μπορει να σε πιασει καλα,επειτα δν τελειωνουμε στην μινοξιδηλ..μπορεις να ξεκινησεις με 2%για κανα μηνα ισως και 2 να δεις πως πηγαινεςι και επειτα γυρνας σε 5%μινοξιδιλ.. εχουμε πραγματα να κανουμε αρκετα μην το βλεπεις ετσι..αν θελεις ξεκινα..και μετα προσθετουμε και ενα μπλοκερ για παραδειγμα,αλλα πρεπει να ξεκινησεις να δουμε αν σε πιανει καλα η μινοξιδιλ..και θα πουμε πολλα μετα.. ναι φοαμ καλος ειναι.. προσθεσε και fungoral 2% 2 φορες την βδομαδα με αρκετες ωρες διαφορα απο την μινοξιδιλη διοτι αλληλεπιδρα με την κετοκοζανολη.. και ενα αλλο σαμπουαν..το hairforce frezyderm ειναι πολυ καλο..
τραβα φωτο γραφιες στο προσωπο σου να εχεις δειγματα για το αν θα σε πρησει στο προσωπο και σου κανει μαυρους κυκλους..να χεις να συγκρινεις..

weznem

Well-Known Member
μην ξεχνα να πατας το reply deksia δεν ξερουμε τι εννοεις τωρα?για μινοξιδιλ αναφερεσε σωστα?αν παιρνεις ειδη πες μας τι γινετα εχεις shedding πας καλα τι γινετε??βγαζε φωτο ανα μηνα να βλεπεις πως πας..

gianniskritikos

New Member
αυτο και το λιμπρο εχω στο μυαλο μου αλλα με προβληματιζουν που λενε στις παρενεργιες για ΣΔ η δραση τους ειναι αντιμυκιτιακη δεν εχω καταλαυει πως δρα κατα της λιπαροτιτας...

gianniskritikos

New Member
ναι για μινοχ τι ενοεις ρεπλΥ δεξια?(οχι μινοχ δεν περνω ακομα εχω σκοπο να την βαλω 2 μινες να δω πως παει)OMG τι εγραψα ο τυπος

(περνω 2 μηνες ενοω οτι αυτο θα κανω το γραψα καπως)

για 2-5% λεω για μινοχ σας μπερδεψα αλλη φορα θα γινομαι ξεκαθαρος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα