Εδω ειμαστε....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

crossfire

Well-Known Member
φιλε μου ειναι ΑΑ και χτυπαει σε μορφη διαχυτης αλλωπεκιας.....αραιωνεις ταυτοχρονα σε ολη την επιφανεια norwood 5.
μου θυμιζει ακριβως τον εαυτο μου....ιδιο τυπο μαλλιων,ιδιο χρωμα,τα παντα ιδια,μονο που στην κατασταση σου εγω ημουν στα 25 μου....
δεν εκανα καμμια θεραπεια,αραιωνα σιγα σιγα με αποτελεσμα στα 30 μου να εχω μια γενικη αραιωση σε στιλ norwood 5...
ξεκινα θεραπειες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rocknrolla είπε:
Για να απαντήσω στην ερώτηση του Γιάννη: Διάχυτη αλωπεκία, η συνήθης μορφή τριχόπτωσης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Ξεκινάει ανοίγοντας τη χωρίστρα και σιγά σιγά αραιώνουν οι τρίχες μαζικά σε όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού. Τώρα μη με ρωτήσεις πώς γίνεται να έχουμε ταυτόχρονα και ΑΑ και διάχυτη... θα σου πω ότι κάποιος μας κάνει πλάκα.

Κάνα φάρμακο παίρνεις;

:21m::21m:
http://www.youtube.com/watch?v=7S1wzVscGcU

crossfire είπε:
φιλε μου ειναι ΑΑ και χτυπαει σε μορφη διαχυτης αλλωπεκιας.....αραιωνεις ταυτοχρονα σε ολη την επιφανεια norwood 5.
μου θυμιζει ακριβως τον εαυτο μου....ιδιο τυπο μαλλιων,ιδιο χρωμα,τα παντα ιδια,μονο που στην κατασταση σου εγω ημουν στα 25 μου....
δεν εκανα καμμια θεραπεια,αραιωνα σιγα σιγα με αποτελεσμα στα 30 μου να εχω μια γενικη αραιωση σε στιλ norwood 5...
ξεκινα θεραπειες

και εμενα καπως ετσι ειναι.. αλλα ακομα δεν εχω τριχοπτωση

gianniskritikos

New Member
Παιδια δεν εχω ξεκινησει ακομα καμια θεραπια λογο το οτι περιμενω να δω τι θα γινει με το κερατινε... ωστε να μην μπω στη διαδικασια με πολα τοπικα...... Τελευτεα και το λεω με σιγουρια λουζομε καθημερινα οποτε καθε μερα που λουζομε βουλονω την μπανιερα σκυβω το κεφαλι και λουζω τα μαλλια....... βλεπω παντα κοντα στισ 50 τριχες το θεμα ειναι οτι πριν λουστο σηνηθως βρεχο το χερι μου και τραβαω πολι απαλα το μαλλι μου βαζοντας τα δαχτυλα μεσα για να δω ποσες χανω ετσι....... μαζι με αυτες ειναι κοντα στις 80 τριχες το μαλλι μου ειναι περιεργο καθος πισο χαμιλα ειναι πιο μαυρο σαν να εχω γενια εκει...και στο πλαι η φαβοριτα παλι ειναι ετσι..... και απο εκει χανω παραπολες τριχες οπως και απο τα πλαινα που ειναι σαν τα πανω μαλλια..... πανω δηλαδει μου φενεται χανω λιγοτερα... αυτο μου αρεσει....διοτι νιωθω οτι δεν εχω θεμα ..... το θεμα το αλλο ειναι οτι χανω χοντρες τριχες και ταυτοχρονα χανω και μικρες
δηλαδει στισ 80 τριχες οι 20 ειναι μικρουλες οι οποιες προχερχοντε απο φαβοριτα και πισω οι οποιες ειναι μαβρες μικρες και ποιο σγουρες σαν τα γενια μου οποτε λεω αμεσως απο πανω δεν ειναι..... και καποιες καστανοξανθες μικρες αλλες κανονικες και αλλες λεπτες.... το θεμα ειναι οτι με τρομαζει να πεφτει μια τριχα 1 εκατοστο ασπουμε μου διχνει αφυσικο.. και εχω γεμισει μικρες τριχες δεν ξερω αν μπορω να τις χαρακτιρισω χνουδια αν ξυρισω το μαλλι μου τοτε ειναι τελειως πυκνο και αυτο γιατι θα ειναι ολλες μικρες ....τωρα εχω τις πολλες μικρες οταν τραβαω πισω το μαλλι αφτες δεν τραβιουντε γιατι δεν πιανοντε και πηγενουν μπροστα ενω οι μακριες πισο και δημιουργητε ετσι μια αραιωση......σκεφτομε οτι ανα φτες μεγαλωσουν δεν εχω αραιωση καθολου...γενικως.... αλλα αν οχι εχω θεμα και αυτο το αν οχι ειναι που δεν μαρεσει γιατι πεφτουν και μικρες τριχες ......εχω βεβαια και μικρες πολυ λεπτες....λετε να ειναι απο το σμηγμα και τωρα που το εχω ελατωση να βγαινουν σηνεχια οι αδυναμες τριχες? που ακομα ζουνε αλλα αδιναμες? λετε να ειναι απο shending?διοτι προ 6 μηνες ειχα χρησιμοποιηση το hairgain δεν ειχε μεσα μινοχ τπτ ελεγε βοηθαει κατα τις τριχοπτοσης ηταν μια λοσιον σε μορφη αφρου...σκευτομε πολες φορες μηπως αυτο μου προκαλεσε τριχοπτωση για να βγουνε νεες τριχες..... οι οποιες τωρα φενοντε μικρες.....θα ανεβασω τωρα μια φωτο να δειτε τι παιζει για τι αριθμο μικρων τριχων μιλαμε...διοτι αν εκανα θεραπια με μινοχ ασπουμε θα το εβλεπα φισιολογικο να ειμαι γεματος μικρες αφου αφτο κανει η μινοχ ριχνει και ξαναβγαζει.....

[attachment=4317][attachment=4318] το μαλλι μου ειναι 10 εκατοστ αμακρος οποτε οι μικρες που φενοντε μπροστα που ειναι 3 εκατοστα ειναι αρκετα μικροτερες και ας δειχνουν μεγαλουτσικες επισεις εχω και αλλες με 1 εκατοστο και λιγοτερο.... μεσα ποιο μεσα το οποιο δεν φενεται σε αυτες τις φοτο εχω πολλες μικρες..... οποτε εχω γεμισει μικρες...

τουλαχιστον ειναι ακομα χοντρες οπως βλεπετε εχουν το παχος τον υπολιπων μαλλιων...

γιαυτο λεω οτι αν αυτες ολλες ηταν μεγαλες δεν θα ειχα θεμα αραιοσης διοτι ολλες θα πηγενανε στο ιδιο σηημειο και οχι σαν χοριστρες..... να δημιουργουν κενα μεσα στο κεφαλι και να φενεται αραιο... ετσι αμα το ειχα μαλλι μηκος εως και 3 εκατοστα θα φενοταν τουμπανο..

ασπουμε παρατηριστε καλα την προτη φοτο αριστερα ποσο μεγαλο κενω διχνει να εχει μπροστα και μεσα φενετε πιο πυκνο.. αν αυτες οι μικρες τριχες τραβιοντουσαν πανω μαζει με τις αλλες θα φενοταν οπως και πιο μεσα πυκνο...

επησεις μολις παρατηρισα μια τεραστια διαφορα στην προτη φοτο με μια παλλια αν πατε 2ρη σελιδα 2ρη φοτο που εχω τραβηγμενα τα μαλλια πισω φενοντε κενα.... πλεων δεν φενοντε διοτι εχω γεμισει μικρες....αυτο ενοω εχω γεμισει μικρες τριχες χωρις να ξερω τον λογο...

Συνημμένα

• IMG_2084.JPG
    IMG_2084.JPG
    982.9 KB · Προβολές: 169
  • IMG_2087.JPG
    IMG_2087.JPG
    1 MB · Προβολές: 162

weznem

Well-Known Member
μηπως εννοεις τις αναμαλιδες πισω?αυτες εχουν συγκεκριμενο μηκος που μεγαλωνουν..
γιανναρε δεν ξερω αν φταιει μονο το σμηγμα σε εσενα..ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος..αν εχεις διαχυτη η οχι αυτο εννοω.
αυτες που λες μπροστα σκεψου οτι ειναι πιο μικρες διοτι ειναι καινουργιες τριχες και εχουν μπει σε αναγεννη φαση οποτε μεγαλωνουν..δεν γινετε να εχουν το ιδιο μηκος με τις μεγαλυτερες που δεν επεσαν..
για τις μικρες που πεφτουν οπως λες αυτο με προβληματιζει,αποψη ομως δεν μπορω να εχω ακομα..

gianniskritikos

New Member
ναι τις μικρες πισο και στις φαβοριτες ειναι πιο μαβρες μακρενουν αλλιος δηλαδει ειναι το μαλλι μου 10 εκατ και αυτα ειναι 4..... αλλα ειναι μεσα στο μαλλι ασπουμε στη φαβοριτα ειναι ακριβως μεχρι εκει που τελειωνουν οι κροταφοι....δηλαδει εχω τετοιες τριχες σαν μαλλι και οχι αναμαλιδες μικρος εκει που ηταν αυτες ειχα μαλλι αυτες πευτουν εφκολα ..... το οτι εχω μικρες δεν με προβληματιζει αλλα εχω πολλες μικρες.... και πλαγια οχι γιατι μονο πανο?

ειναι ενδηξει υποχωρισης νομιζω η επανεκφυσης λογο το οτι δεν εχω πια σμηγμα αν εφτεγε αυτο......οποτε σκεφτομε η μου πεφτουν μικρες επιδει εχω θεμα η επιδει δεν ειναι δυνατες λογο ζημιας στο θηλακα απο σμηγμα και παλεβουν σιγα σιγα..... απλα οντως σχεδων κανεις δεν μπορει να προβλεψει τι εχω ....ειμαι περιεργη φαση....και να σου την αληθια... εχω αποψη με τοσα που εχω διαβασει εδω .... μεχρι ενα βαθμο θα μπορουσα να βρω τι εχω και μονος...τωρα αν με βλεπατε μπροστα σας ισως να βγαζατε ακρη αλλα απο φοτο ειναι δυσκολο.....το αλλο που μου δινει θαρρος και μου δινει ελπιδα οτι ειναι απο ΣΔ ειναι οτι η φοτο που ανεβασα 2ρη σελιδα εκει που ημουν προ 3 χρονια περιπου αν δεις φενετε αραιο το μαλλι....δηλαδει οτι απο τοτε εχω θεμα .....και αν ηταν ΑΑ επρεπε να ειχε κανει μπαμ μετα απο 3 χρονια...διοτι δες το ειναι πολυ αραιο

weznem

Well-Known Member
τι να πω ρε γαμωτο,θα σκισουμε τα πτυχια που δεν εχουμε με εσενα... :)
θα βοηθαγε να κουρευοσουν κοντα,να εχουμε καλυτερη εικονα..
βγαζε φωτο σταα σημεια που σε προβληματιζουν καθε 2-3βδομαδες να δουμε αν βγαινουν καινουργιες και αν πεφτουν μικρες..
αν ειχες α/α και επφταν μικρες θα επρεπε καθε επομενη τριχα να βγαινει ολο και πιο λεπτη εσυ δεν εχεις αναφερει κατι τετοιο ομως..τι να πω...'

gianniskritikos

New Member
εχω καποιες πολυ λεπτες αλλα αυτες ειναι ελαχιστες αν ψαξω μεσα στο μαλλι μου εκει που ελεγα οτι ειχα καποια πολυ μικρα κενα σαν να μου θυμηζει γυροιδεις.... εκει εχω κατι πολυ λεπτες αλλα παλλια δεν τις ειχα καν :D αλλα ειναι πολυ πολυ λιγες να ειναι συνολο 20 τριχες σε ολο το μαλλι οκ θα βγαζω φοτο καθε τοσο για συγκρησεις... και για το κουρεμα θα το σκευτο γιατι ελεγα να το στροσο καπως σε καποιο μηκος....

gianniskritikos

New Member
Παιδες βρηκα φοτο του πατερα μου 23 χρονων μετα το στρατο και ειχε αριστουσ κροταφους και ειχε υποχωριση στο κεντρο με αραιωση ....εκει που αραιονω και εγω οποτε μαλλων δεν φταιει το σμηγμα αλλα εχω ΑΑ απο πατερα.... λεγετε ΑΑ αυτο? ο πατερας μου δενε χει μαλλια πισο στο μπιφτεκι και μπροστα εχει υποχωρισει 2 εκατοστα περιπου κροταφους δεν εχει παει πισο

sito

Active Member
και εγώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αραίωνα στην χωρίστρα και οχι στους κροτάφους. Και εγώ πιστευα μήπως δεν είναι ΑΑ, αλλά τελικά είναι...

baldy

Member
γιαννη στις τελευταιες βλεπω χνουδι,οσο για το μηκος και αυτα μην καθεσαι να το ψαχνεις,οι τιχες δεν εχουν ποτε το ιδιο μηκος.Τωρα αν εχεις διαχυτη δεν νομιζω οτι κατι θα κανεις με rogaine απλως θα ταλαιπωρηθεις.Εγω οπως σου ειπα το καλυτερο που εχεις να κανεις να ρωτησεις τον κομμωτη σου.Αν σε κουρευει ο ιδιος για καιρο θα ξερει,εγω οταν ειχα εντονη τριχοπτωση μου ειχε πει οτι αραιωνω απο μονος του,ηταν εποχικο τοτε.

gianniskritikos2

Active Member
αυτες οι φοτο ειναι παλιες εχω κανει καινουριο θεμα ο κομμοτης δεν μου ειχε πει τπτ

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8004.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα