LoverBoy
Well-Known Member
Από ότι ξέρω στα 8000 γιατί αυτό είναι διήμερη! Μέχρι 2.500gr βαζει μονοημερη κ είναι σαφως πιο οικονομικάΝαι πρέπει. Γνωρίζει κανείς ο Αναστασακης τι τιμές δίνει για 3000-3500 g;
Από ότι ξέρω στα 8000 γιατί αυτό είναι διήμερη! Μέχρι 2.500gr βαζει μονοημερη κ είναι σαφως πιο οικονομικάΝαι πρέπει. Γνωρίζει κανείς ο Αναστασακης τι τιμές δίνει για 3000-3500 g;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κατάλαβα. Δηλαδή 2500 μπορεί να βάλει και με 5000; Τι πιστεύεις θα ήταν καλή επιλογή να μπω 1η με 2000 μπροστά 500 πίσω + ότι δώσει η θεραπεία και μετά σε επόμενη συμπλήρωματικη να κλείσω πίσω ότι έχει μείνει;Από ότι ξέρω στα 8000 γιατί αυτό είναι διήμερη! Μέχρι 2.500gr βαζει μονοημερη κ είναι σαφως πιο οικονομικά
Ολα τα 2500 μπροστά!Και μελλοντικά βλέποντας τι θα δώσει η θεραπεία στο πίσω μέρος!Ναι γύρω στα 5000 ευρώ είναι τα 2500Κατάλαβα. Δηλαδή 2500 μπορεί να βάλει και με 5000; Τι πιστεύεις θα ήταν καλή επιλογή να μπω 1η με 2000 μπροστά 500 πίσω + ότι δώσει η θεραπεία και μετά σε επόμενη συμπλήρωματικη να κλείσω πίσω ότι έχει μείνει;
Ωραια. Σε ευχαριστώ πολύ!Ολα τα 2500 μπροστά!Και μελλοντικά βλέποντας τι θα δώσει η θεραπεία στο πίσω μέρος!Ναι γύρω στα 5000 ευρώ είναι τα 2500
Για ποιο λογο να μην υπολογιζει παρουσιαση απο εμενα???Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! παίζουν πολλά ρόλο όπως η τρίχα ο λόγος η δοτρια!Μη πολύ υπολογίζεις παρουσιάσεις από κλινικές!
ΟΠΟΙΟΣ ερθει στην κλινική μου απο δικη σου "διαφημιση", θα εχει τουλαχιστον 50% εκπτωση! (ισχυουν οροι και προυποθέσεις)Από ότι ξέρω στα 8000 γιατί αυτό είναι διήμερη! Μέχρι 2.500gr βαζει μονοημερη κ είναι σαφως πιο οικονομικά
Εντάξει γιατρέ ίσως φταιω και εγώ που ρώτησα για το κόστος.ΟΠΟΙΟΣ ερθει στην κλινική μου απο δικη σου "διαφημιση", θα εχει τουλαχιστον 50% εκπτωση! (ισχυουν οροι και προυποθέσεις)
Οποτε δεν ισχυει καμια τιμη που "ξερεις", σταματα να κανεις τον consultant μου δημοσιως, ειναι ακομψο
Συγνώμη γιατρέ αλλά δεν τα έχω βγάλει απο το μυαλό μου!Απο τις μαρτυρίες των πελατών σας στο φόρουμ μίλησα!ΟΠΟΙΟΣ ερθει στην κλινική μου απο δικη σου "διαφημιση", θα εχει τουλαχιστον 50% εκπτωση! (ισχυουν οροι και προυποθέσεις)
Οποτε δεν ισχυει καμια τιμη που "ξερεις", σταματα να κανεις τον consultant μου δημοσιως, ειναι ακομψο
Άρα γιατρέ να μην χάνουμε την ελπίδα μας;Για ποιο λογο να μην υπολογιζει παρουσιαση απο εμενα???
Ειναι παρουσιαση ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ χωρις καμια προετοιμασια, οπως ερχεταια απο το δρομο ο ασθενης δλδ., με μαλλια που χτενιζονται, με απλετο φως, με μαλλια που βρεχονται και τον ασθενη ικανοποιημενο.
Τι παραπανω χρειαζεσαι @LoverBoy για να εισαι ασφαλης για την εγκυροτητα και αυθεντικοτητα ενος αποτελεσματος?
Πραγματικα αναρωτιεμαι τι δεν σου αρκει παλι!
Δλδ, εξισωνεις τις δικες μου παρουσιασεις με τις περισσοτερες παρουσιασεις εδω μεσα που προσβαλουν την νοημοσυνη σας γραφοντας "Μη πολύ υπολογίζεις παρουσιάσεις από κλινικές!"
Υπαρχει κατι παραπανω που θα ηθελες για να νιωσεις οσο πιο σιγουρος γινεται και να μην γραφεις ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ αυτα τα ακυρωτικα που αξιζουν σε πολλους άλλους, που δεν εχουν ΕΝΑ βιντεο με ασθεη και εχω ξεπερασει τα ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ
Διοτι εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει κατι παραπανω να σου προσφερω και ΠΑΛΙ δεν λες "Αψογη παρουσιαση, ΜΠΟΡΩ να βγαλω εγκυρο συμπερασμα!"
Για απαντησε μου αν θες...
Έχω μιλήσει πολλές φορές γιατρέ για τα αποτελέσματα σας και ότι θεωρώ τίμια επιλογή την κλινική σας αν αυτό θέλετε να ακούσετε!Αλλά ο ασθενής είπε για ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μοιάζει με το δικό του αλλά τα χαρακτηριστικά του να είναι εντελώς διαφορετικά!Αυτό εννοούσα όταν έλεγα για τις παρουσιάσεις απο κλινικές!Βλέπεις σε κάποιον να έχουν μπει 2500g και να έχει γίνει αφάνας και βλέπεις σε άλλον ένα φτωχό αποτέλεσμα με τα ίδια grafts!Κάνω λάθος σε αυτό?Μήπως διαφωνείτε στο γεγονός ότι οι παρουσιάσεις των περισσότερων κλινκών είναι ωραιοποιημένες και δείχνουν τα καλά αποτελέσματα?Μίλησα στο παλικάρι για λόγο,δότρια κτλ και αν δείτε παρακάτω του πρότεινα να δει κάποιον ειδικό γιατρό!Εσείς την δουλειά σας μας την δείχνετε οπότε δεν έχετε να αποδείξετε κάτι άλλο!Για ποιο λογο να μην υπολογιζει παρουσιαση απο εμενα???
Ειναι παρουσιαση ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ χωρις καμια προετοιμασια, οπως ερχεταια απο το δρομο ο ασθενης δλδ., με μαλλια που χτενιζονται, με απλετο φως, με μαλλια που βρεχονται και τον ασθενη ικανοποιημενο.
Τι παραπανω χρειαζεσαι @LoverBoy για να εισαι ασφαλης για την εγκυροτητα και αυθεντικοτητα ενος αποτελεσματος?
Πραγματικα αναρωτιεμαι τι δεν σου αρκει παλι!
Δλδ, εξισωνεις τις δικες μου παρουσιασεις με τις περισσοτερες παρουσιασεις εδω μεσα που προσβαλουν την νοημοσυνη σας γραφοντας "Μη πολύ υπολογίζεις παρουσιάσεις από κλινικές!"
Υπαρχει κατι παραπανω που θα ηθελες για να νιωσεις οσο πιο σιγουρος γινεται και να μην γραφεις ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ αυτα τα ακυρωτικα που αξιζουν σε πολλους άλλους, που δεν εχουν ΕΝΑ βιντεο με ασθεη και εχω ξεπερασει τα ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ
Διοτι εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει κατι παραπανω να σου προσφερω και ΠΑΛΙ δεν λες "Αψογη παρουσιαση, ΜΠΟΡΩ να βγαλω εγκυρο συμπερασμα!"
Για απαντησε μου αν θες...
Τιμια επιλογη?Έχω μιλήσει πολλές φορές γιατρέ για τα αποτελέσματα σας και ότι θεωρώ τίμια επιλογή την κλινική σας αν αυτό θέλετε να ακούσετε!Αλλά ο ασθενής είπε για ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μοιάζει με το δικό του αλλά τα χαρακτηριστικά του να είναι εντελώς διαφορετικά!Αυτό εννοούσα όταν έλεγα για τις παρουσιάσεις απο κλινικές!Βλέπεις σε κάποιον να έχουν μπει 2500g και να έχει γίνει αφάνας και βλέπεις σε άλλον ένα φτωχό αποτέλεσμα με τα ίδια grafts!Κάνω λάθος σε αυτό?Μήπως διαφωνείτε στο γεγονός ότι οι παρουσιάσεις των περισσότερων κλινκών είναι ωραιοποιημένες και δείχνουν τα καλά αποτελέσματα?Μίλησα στο παλικάρι για λόγο,δότρια κτλ και αν δείτε παρακάτω του πρότεινα να δει κάποιον ειδικό γιατρό!Εσείς την δουλειά σας μας την δείχνετε οπότε δεν έχετε να αποδείξετε κάτι άλλο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σαφώς και σας εμπιστεύομαι και για αυτό ήταν η πρώτη μου επιλογή η κλινική σας πριν πάω και ρωτήσω αλλού!Γιατι η αλήθεια ειναι πως και ΕΣΥ με εμπιστευεσαι απολυτα αλλα επειδη δεν συμφωνησες στο κοστος (βασικα δεν δεχεσαι οτι αξιζω αυτα τα λεφτα ΟΤΙ αποτελεσμα και να σου προφερω, για προσωπικους σου λογους), επεισες τον ευατο σου οτι η άλλη κλινικη που διαλεξες ειναι εξισου καλή και ειναι πιο ..."value for money".
Γιατρέ το 8000 χτυπάει άσχημα...ο lover χτύπησε κάτω από την μέσηΟΠΟΙΟΣ ερθει στην κλινική μου απο δικη σου "διαφημιση", θα εχει τουλαχιστον 50% εκπτωση! (ισχυουν οροι και προυποθέσεις)
Φίλε μου μη νομίζεις ότι οι άλλοι για διήμερη μου είπαν και πολλά λιγότερα!Θέλω να είμαι αντικειμενικός!Γιατρέ το 8000 χτυπάει άσχημα...ο lover χτύπησε κάτω από την μέση
φιλε μου εσυ ποσο πλήρωσες για την επέμβαση σου και για πόσα μοσχεύματα??? και που ειχες κάνει την επέμβαση σου???Φίλε μου μη νομίζεις ότι οι άλλοι για διήμερη μου είπαν και πολλά λιγότερα!Θέλω να είμαι αντικειμενικός!
Κάποιοι ζητάνε αυτά τα λεφτά για μονοήμερη!Απο εκεί και πέρα οι διήμερες κοστίζουν σαφώς παραπάνω!
Είναι γνωστό πάνω κάτω το 2,5 ευρώ περίπου το gr!
Έχω κάνει 3 ΜΜφιλε μου εσυ ποσο πλήρωσες για την επέμβαση σου και για πόσα μοσχεύματα??? και που ειχες κάνει την επέμβαση σου???
Δεν σχολιασα τιποτα για την κατευθυνση που εδωσες στον ενδιαφερομενο, η οποια ειναι 100% εγκυρη μαλιστα.Σαφώς και σας εμπιστεύομαι και για αυτό ήταν η πρώτη μου επιλογή η κλινική σας πριν πάω και ρωτήσω αλλού!
Σαφώς και σας θεωρώ γιατρό με γνώσεις και εμπειρία πάνω στην ειδικότητα σας!
Σαφώς βέβαια δεν θεωρώ ότι είστε και ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει δείξει καλά αποτελέσματα!
Δεν είπα ποτέ ότι δεν αξίζετε αυτά τα λεφτά!Έχετε δει να το γράφω κάπου?Απλά η δικιά μου η τσέπη δεν το σήκωνε!Απο όσους έχω ερωτηθεί για εσάς έχω πει ότι αποτελείτε μια καλή επιλογή εντός Ελλάδας!
Η κουβέντα που έκανα ήταν για το αποτέλεσμα που ανέβασε ο ασθενής που ενώ στην λήπτρια περιοχή του έδειχνε το ίδιο(για αυτό και το επέλεξε)Η δότρια αντιθέτως του ασθενή σας ήταν σε άριστη κατάσταση!Εξίσου και η κουβέντα για τα αποτελέσματα των κλινικών!Το έγραψα και πιο πάνω ότι παίζει ρόλο η δότρια,ο λόγος κτλ!Δλδ πιστεύετε ότι θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με την δότρια που ανέβασε ο Alex555?
Νομίζω ότι μερικές φορές γίνεστε επιθετικός χωρίς λόγο!Δεν έχουμε κάτι μαζί σας γιατρέ δεν χρειάζεται όλο αυτό νομίζω!
τοτε μεροληπτεις τραγικα.δεν θεωρώ ότι είστε και ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει δείξει καλά αποτελέσματα
Χρεωνω και παραπάνω και δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε οι ασθενεις μου!Γιατρέ το 8000 χτυπάει άσχημα...ο lover χτύπησε κάτω από την μέση
γιατρέ γιατί είσαι καλύτερος από Τυρκαλα και advance συγκεκριμένα; Μιας και μιλάμε για ΕλλάδαΧρεωνω και παραπάνω και δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε οι ασθενεις μου!
Απλα σε εμενα, οποιος δεν εχει χαζεψει απο το παραμυθι που πουλαει στον εαυτο του επειδη απλα δεν εχει τα λεφτα (και το κατανοω και το σεβομαι!) ξέρει οτι:
-ολα θα φυτρωσουν
-ΔΕΝ θα χρειαστει 2 και 3 και 4 χειρουργεια αλλα ΕΝΑ
-θα εχει απολυτα φυσικο αποτέλεσμα οπως εχω αποδειξει σε 100δες βιντεο
-δεν θα ταλαιπωρηθει ψυχικα, οικονομικα, σωματικα και κοινωνικα με ξανα και ξανα και ξανα χειρουργεια και χειρουργειακια και "δεν μας πετυχε, ελα να το ξανακανουμε" και λοιπές πιπες
-πως δεν θα ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ απεναντι στο εαυτο του που ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ενω το ειχε ψιλιαστει αλλα ΔΕΝ ακουσε το ενστικτο του γιατι "ηταν καλη η τμουλα Αρη"
- πως θα με χαιρεταει στο δρομο και θα με συστηνει με περηφανια για την επιλογη του.
ΟΛΑ αυτα φιλε @Gianney ΑΞΙΖΟΥΝ πολυ παραπάνω για οποιον μπορει να το καταλάβει.
Σε εμενα αγοραζεις ΣΙΓΟΥΡΙΑ!
Σε ολα!
ΕΙΜΑΙ ο πιο ακριβος και θα παραμεινω. (btw εξαιτιας μου εχουν μαγκεψει και λαμογια και εχουν ανεβασει τιμες και αυτοι, απλα γιατι ανεβασα τον πυχη στι χρεωσεις, ενω ππαρεχουν το ιδιο σαπιο, χαλια προιον!)
Αλλα, για να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ ειμαι ο πιο ακριβος σας δινω την καλύτερη δυνατη ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την σιγουρια που θα εχετε σε εμενα:
-Πολλα
-Ποικιλα
-Αποκαλυπτικα
-Ζουμαρισμενα
-Αυθεντικα/raw
-καθε ηλικιας, σταδιου, τυπου μαλλιων
ΒΙΝΤΕΟ!
Οσοι ασχολουνται ακομα με φωτογραφιουλες, συστασεις φιλων/γνωστων, διαφημισεις "ειμαστε 40 χρονια στην αγορα" και υποσχεσεις ή πειθουν τον εαυτο τους "λογω τιμης", τον πληρωνουν ΠΟΛΥ πιο ακριβα απο τα 8000.
ΠΑΝΤΑ!
Τροφη για σκεψη
Βασικά δεν διαφωνώ.Οταν η ποιότητα είναι αυτή που πρέπει τότε όντως αυτό αντανακλάται στην τιμή που θα πληρώσει κάποιος για να το αποκτήσει.Όμως αν και πρόκειται για αισθητική επέμβαση δεν θα ήταν νομίζετε καλύτερο όπως το less is more η το τιμή και ποιότητα με διάφορα,να το προσπαθήσετε και εσείς.Νομιζω θα βγουν πολλοί κερδισμένοι.Χρεωνω και παραπάνω και δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε οι ασθενεις μου!
Απλα σε εμενα, οποιος δεν εχει χαζεψει απο το παραμυθι που πουλαει στον εαυτο του επειδη απλα δεν εχει τα λεφτα (και το κατανοω και το σεβομαι!) ξέρει οτι:
-ολα θα φυτρωσουν
-ΔΕΝ θα χρειαστει 2 και 3 και 4 χειρουργεια αλλα ΕΝΑ
-θα εχει απολυτα φυσικο αποτέλεσμα οπως εχω αποδειξει σε 100δες βιντεο
-δεν θα ταλαιπωρηθει ψυχικα, οικονομικα, σωματικα και κοινωνικα με ξανα και ξανα και ξανα χειρουργεια και χειρουργειακια και "δεν μας πετυχε, ελα να το ξανακανουμε" και λοιπές πιπες
-πως δεν θα ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ απεναντι στο εαυτο του που ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ενω το ειχε ψιλιαστει αλλα ΔΕΝ ακουσε το ενστικτο του γιατι "ηταν καλη η τμουλα Αρη"
- πως θα με χαιρεταει στο δρομο και θα με συστηνει με περηφανια για την επιλογη του.
ΟΛΑ αυτα φιλε @Gianney ΑΞΙΖΟΥΝ πολυ παραπάνω για οποιον μπορει να το καταλάβει.
Σε εμενα αγοραζεις ΣΙΓΟΥΡΙΑ!
Σε ολα!
ΕΙΜΑΙ ο πιο ακριβος και θα παραμεινω. (btw εξαιτιας μου εχουν μαγκεψει και λαμογια και εχουν ανεβασει τιμες και αυτοι, απλα γιατι ανεβασα τον πυχη στι χρεωσεις, ενω ππαρεχουν το ιδιο σαπιο, χαλια προιον!)
Αλλα, για να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ ειμαι ο πιο ακριβος σας δινω την καλύτερη δυνατη ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την σιγουρια που θα εχετε σε εμενα:
-Πολλα
-Ποικιλα
-Αποκαλυπτικα
-Ζουμαρισμενα
-Αυθεντικα/raw
-καθε ηλικιας, σταδιου, τυπου μαλλιων
ΒΙΝΤΕΟ!
Οσοι ασχολουνται ακομα με φωτογραφιουλες, συστασεις φιλων/γνωστων, διαφημισεις "ειμαστε 40 χρονια στην αγορα" και υποσχεσεις ή πειθουν τον εαυτο τους "λογω τιμης", τον πληρωνουν ΠΟΛΥ πιο ακριβα απο τα 8000.
ΠΑΝΤΑ!
Τροφη για σκεψη