Εκτίμηση για ΜΜ

Corona

Active Member
Έχω κάνει 3 ΜΜ
Η πρώτη Α ζώνη και hairline γύρω στα 2500 gr για 4000 ευρώ στο Κολωνάκι
Η δεύτερη πέρυσι 1718 gr για 2500 ευρώ(Seneca)
Η τρίτη φέτος 1560 για 2500 ευρώ(Seneca)
Σύνολο grats 5778 για 9000 ευρώ! Αξία graft 1,55
Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω τις υπόλοιπες αλλά η αραίωση προχωρούσε καθώς δεν με είχε πληροφορήσει ο πρώτος γιατρός για θεραπεία!Κάτι που ο Αναστασάκης να είμαι ειλικρινείς μου είχε προτείνει στην επίσκεψη που είχα κάνει αλλά και η advance που μου είχε πει το ίδιο!

Κατάλαβα φίλε μου….φανταζομαι θα ήσουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σου από τη Seneca γαιυτο την ξανά επέλεξες για την τριτη σου επέμβαση ???
Το κόστος μου φαίνεται σε λογικά πλαίσια στα 2500€ για μονοήμερη επέμβαση. Χρεώνει με τη συνέδρια η Seneca ? Δηλαδή 2500 € μέχρι 2200 grafts ας πούμε ?? Γιατί είδα ότι και τις 2 φορές σε χρέωσε 2500€ για τη μονοημερη συνέδρια και όχι βάσει των grafts…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν σχολιασα τιποτα για την κατευθυνση που εδωσες στον ενδιαφερομενο, η οποια ειναι 100% εγκυρη μαλιστα.
Θεωρω οτι ειναι εντελως ΑΔΙΚΟ να με τσουβαλιαζεις με οποιονδηποτε αλλο στην Ελλάδα ειδικα, που με εξαιρεση 1 συναδελφο μου δινουν ολοι την εντυπωση οτι ΠΡΟΣΒΛΑΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!!!

Σου ζητησα να που πεις ποιος άλλος εχει παρουσιασει ΕΞΙΣΟΥ καλα, ΠΟΛΛΑ, διαφορετικα, δυσκολα περιστατικα δημοσιως ειτε σε social media ειτε εδω.
Διότι αν εχει καποιος παρουσιασει 2 ή 3 "καλα" χωρις κανενα απο ολα αυτα που κανω (χτενισματ, βρεξιμο, ζουμ κτλ), ΧΩΡΙΣ ΒΙΝΤΕΟ, απλα με φωτογραφιες, και εχω παρουσιασει >ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ και με βαζεις στην ΙΔΙΑ κατηγορια (τυπου "

τοτε μεροληπτεις τραγικα.
Αν δλδ ενας ποδοσφαιριστης ειχε βαλει >300 γκολ στη μεχρι τωρα καρριερα του με καθε δυνατο τροπο και οι άλλοι απο 2-3 (και οι περισσοτεροι ΚΑΝΕΝΑ σε βιντεο!) και ελεγε καποιος "ε, δεν ειναι μονο αυτος που βαζει γκολ", δεν θα τον κοροιδευαν ολοι στο καφενειο??

περιμενω και μια απαντηση στην προηγουμενη ερωτηση αν θες
Θα συμφωνήσω ως απάντηση στην πρώτη ερώτηση σχετικά με το ότι είστε ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει πάνω απο 300 βίντεο με πολλά απο αυτά τα περιστατικά να είναι αξιόλογα!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άλλοι συνάδελφοι σας που ίσως δεν το έχουν με το μάρκετινγκ και την άνεση που έχετε εσείς να παρουσιάζετε τα περιστατικά σας ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και δεν έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα!!Δλδ όσοι δεν κάνουν βίντεο δεν κάνουν αξιόλογες δουλειές?Έχουμε αποτελέσματα απο Βορρά(Θεσσαλονίκη)μέχρι τον Νότο(Κύπρο) σε παρουσιάσεις μελών εδώ μέσα που έχουν περάσει τεστ φωτογραφίας απο τους παλιότερους φορουμήτες!
Φαντάζομαι ότι στην καριέρα σας δεν θα ήταν όλα πάντα άψογα.....Αστοχίες και ατυχίες υπάρχουν παντού σε όλους τους κλάδους της ιατρικής κ για αυτό δεν είναι πάντα υπεύθυνος ο γιατρός!(είναι αυτό που λέγαμε παραπάνω για λόγο,δότρια κτλ)
Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για ιατρική πράξη!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αποτελείται μια αξιόλογη και τίμια επιλογή για την Ελλάδα άσχετα με το κόστος που θα συμφωνήσω σε όσα πρόειπατε!

LoverBoy

Well-Known Member
Κατάλαβα φίλε μου….φανταζομαι θα ήσουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σου από τη Seneca γαιυτο την ξανά επέλεξες για την τριτη σου επέμβαση ???
Το κόστος μου φαίνεται σε λογικά πλαίσια στα 2500€ για μονοήμερη επέμβαση. Χρεώνει με τη συνέδρια η Seneca ? Δηλαδή 2500 € μέχρι 2200 grafts ας πούμε ?? Γιατί είδα ότι και τις 2 φορές σε χρέωσε 2500€ για τη μονοημερη συνέδρια και όχι βάσει των grafts…
Ναι έμεινα ευχαριστημένος για αυτό την επέλεξα ξανά και για το αποτέλεσμα και για τις υπηρεσίες τους(Καθαριότητα,Χώροι,άνεση)Η περίπτωση μου ήταν διάχυτη αραίωση και είχε δυσκολία!Χρεώνουν με βάση την συνεδρία όπως πολύ σωστά είπες και όχι βάση των grafts!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Θα συμφωνήσω ως απάντηση στην πρώτη ερώτηση σχετικά με το ότι είστε ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει πάνω απο 300 βίντεο με πολλά απο αυτά τα περιστατικά να είναι αξιόλογα!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άλλοι συνάδελφοι σας που ίσως δεν το έχουν με το μάρκετινγκ και την άνεση που έχετε εσείς να παρουσιάζετε τα περιστατικά σας ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και δεν έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα!!Δλδ όσοι δεν κάνουν βίντεο δεν κάνουν αξιόλογες δουλειές?Έχουμε αποτελέσματα απο Βορρά(Θεσσαλονίκη)μέχρι τον Νότο(Κύπρο) σε παρουσιάσεις μελών εδώ μέσα που έχουν περάσει τεστ φωτογραφίας απο τους παλιότερους φορουμήτες!
Φαντάζομαι ότι στην καριέρα σας δεν θα ήταν όλα πάντα άψογα.....Αστοχίες και ατυχίες υπάρχουν παντού σε όλους τους κλάδους της ιατρικής κ για αυτό δεν είναι πάντα υπεύθυνος ο γιατρός!(είναι αυτό που λέγαμε παραπάνω για λόγο,δότρια κτλ)
Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για ιατρική πράξη!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αποτελείται μια αξιόλογη και τίμια επιλογή για την Ελλάδα άσχετα με το κόστος που θα συμφωνήσω σε όσα πρόειπατε!
Τοτε γιατι ΟΛΟΙ οι Ισπανοι συναδελφοι που δικαιολογημενα θαυμαζετε, ο Βουλγαρος, οι Καναδοι, οι Βελγοι κτλ, ΟΛΟΙ κανουν βιντεο?
Τους μαθατε απο τα βιντεο, σχολιαζετε τα βιντεο, αναφερεστε στα βιντεο τους.
Πως ΞΑΦΝΙΚΑ ισοπεδωνεις τα βιντεο ετσι, πολυ περιεργο....
Δεν πιστευω να τα εννοεις αυτα.
ΟΠΟΙΟΣ εχει περιστατικα που περνουν το τεστ του βιντεο, ΚΑΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ!
Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες ολων αυτων που ΔΕΝ εχουν.
Σιγα την τεχνολογια: ερχεται ο ασθενης, καθετε στη καρεκλα, τραβαει βιντεο μια νοσηλευτρια, οποια ειναι σε break.

Οσο για τις "αστοχιες".
Εντελως για χαβελε τις 3 τελευταιες Τεταρτες, και για να διαλυσω ΚΑΙ αυτη την υποψια, παρουσιασα ΟΛΟΥΣ τους επανελεγχους που ειχα,
εναν-προς-ενα στη σειρα, με το ρολοι στο χερι, και με τον ηλιο να φαινεται απο πισω που κατεβαινε με την ωρα.
6 την πρωτη φορα, 5 την άλλη, 5 ξανα την τελευταια.
Οποτε, ΟΧΙ φιλε μου, δεν παρουσιαζω τα καλυτερα μονο.
Τα παρουσιαζω ολα!

Αυτο λεγεται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Corona

Active Member
Ναι έμεινα ευχαριστημένος για αυτό την επέλεξα ξανά και για το αποτέλεσμα και για τις υπηρεσίες τους(Καθαριότητα,Χώροι,άνεση)Η περίπτωση μου ήταν διάχυτη αραίωση και είχε δυσκολία!Χρεώνουν με βάση την συνεδρία όπως πολύ σωστά είπες και όχι βάση των grafts!

.…Καλά σημασία έχει το αποτέλεσμα που από οτι φαινεται πήγες πολυ καλά παρά τη δυσκολία της επέμβασης σου @LoverBoy και δικαιώθηκες με το να επιλέξεις τη Seneca για την εμφύτευση σου...Γνωρίζεις αν μπορει κάποιος να επιλέξει συγκεκριμένο γιατρό εκεί??? από οτι φαινεται η seneca ειναι μια πολυ καλή επιλογή για ελλάδα με λογικές τιμές...πάντως βλέπω και αλλες ελληνικές κλινικές να χρεώνουν ανα συνεδρία και οχι βάσει grafts....και ο Τυρκαλάς στη θεσσαλονικη που ρώτησα μου ειπε 2500€ για μονοήμερη και 4000€ για διήμερη για μέχρι 4000+ grafts, το ιδιο και ο chris tsakalos στη θεσσαλονικη όπως με ενημέρωσαν…
Είμαι ανάμεσα στη Seneca, στον dr Τυρκαλά, στον dr Χρηστο Τσάκαλο, στον dr Άγγελο Κεραμίδα και στην advanced hair clinics για την εμφύτευση μου όπου έχω δει καλά αποτελέσματα από αυτές τις κλινικές σε λογικές τιμες….

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
.…Καλά σημασία έχει το αποτέλεσμα που από οτι φαινεται πήγες πολυ καλά παρά τη δυσκολία της επέμβασης σου @LoverBoy και δικαιώθηκες με το να επιλέξεις τη Seneca για την εμφύτευση σου...Γνωρίζεις αν μπορει κάποιος να επιλέξει συγκεκριμένο γιατρό εκεί??? από οτι φαινεται η seneca ειναι μια πολυ καλή επιλογή για ελλάδα με λογικές τιμές...πάντως βλέπω και αλλες ελληνικές κλινικές να χρεώνουν ανα συνεδρία και οχι βάσει grafts....και ο Τυρκαλάς στη θεσσαλονικη που ρώτησα μου ειπε 2500€ για μονοήμερη και 4000€ για διήμερη για μέχρι 4000+ grafts, το ιδιο και ο chris tsakalos στη θεσσαλονικη όπως με ενημέρωσαν…
Είμαι ανάμεσα στη Seneca, στον dr Τυρκαλά, στον dr Χρηστο Τσάκαλο, στον dr Άγγελο Κεραμίδα και στην advanced hair clinics για την εμφύτευση μου όπου έχω δει καλά αποτελέσματα από αυτές τις κλινικές σε λογικές τιμες….
Να σαι καλά φίλε μου!Ναι μπορείς να επιλέξεις γιατρό στην Σένεκα!Όλες οι παραπάνω επιλογές που ανέφερες είναι αξιόπιστες και έχουμε δεί καλά αποτελέσματα στο φόρουμ!Απο εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σου και ανάλογα την αραίωση που έχεις να καλύψεις και την τιμή που μπορείς να πρεσεγγίσεις μπαίνεις είτε για 2ήμερη ή 1ήμερη!

aeratos28

Just aeratos
Αφού μιλάς με (((ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ))) που το τονίζεις με κεφαλαία κιόλας,δώσε απάντηση στο ερώτημα που αποφεύγεις εδώ και 2-3 χρόνια ...ΕΙΠΕΣ Η ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ALDO ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ???? Το άλλο μέλος που του ξεχειλωσε το στριπ τον έλεγες μπακαλόγατο η όχι?? Γιατί σε βλέπω έχεις ξεθαρεψει πολύ και θα μας τρελάνεις εντελώς εσύ εδώ πέρα..πουλάς παπατζα και αντιμιλας ..βγάζεις γλώσσα εκεί που δεν πρέπει...εκεί που πρέπει((να δώσεις απαντήσεις γιατί ήθελες να αποκρύψεις την κακή φυτρωση )) εκεί κάνεις τον κοκοβιο...δεν απαντάς τπτ ..την Αλίκη Βουγιουκλάκη μου θυμίζεις στην ταινία η Μαρία της σιωπής ... Που είναι η διαφάνεια κύριε md,phd ,gt,gti,twin turbo, compressor nitro??? Λασκα σε έχουν αφήσει και λες πολλά...και γράφεις και πολλά στην ελαματ..ψευδή και συκοφαντίες..
Οσο για τις "αστοχιες".
Εντελως για χαβελε τις 3 τελευταιες Τεταρτες, και για να διαλυσω ΚΑΙ αυτη την υποψια, παρουσιασα ΟΛΟΥΣ τους επανελεγχους που ειχα,
εναν-προς-ενα στη σειρα, με το ρολοι στο χερι, και με τον ηλιο να φαινεται απο πισω που κατεβαινε με την ωρα.
6 την πρωτη φορα, 5 την άλλη, 5 ξανα την τελευταια.
Οποτε, ΟΧΙ φιλε μου, δεν παρουσιαζω τα καλυτερα μονο.
Τα παρουσιαζω ολα!

Αυτο λεγεται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Αφού μιλάς με (((ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ))) που το τονίζεις με κεφαλαία κιόλας,δώσε απάντηση στο ερώτημα που αποφεύγεις εδώ και 2-3 χρόνια ...ΕΙΠΕΣ Η ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ALTO ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ???? Το άλλο μέλος που του ξεχειλωσε το στριπ τον έλεγες μπακαλόγατο η όχι?? Γιατί σε βλέπω έχεις ξεθαρεψει πολύ και θα μας τρελάνεις εντελώς εσύ εδώ πέρα..πουλάς παπατζα και αντιμιλας ..βγάζεις γλώσσα εκεί που δεν πρέπει...εκεί που πρέπει((να δώσεις απαντήσεις γιατί ήθελες να αποκρύψεις την κακή φυτρωση )) εκεί κάνεις τον κοκοβιο...δεν απαντάς τπτ ..την Αλίκη Βουγιουκλάκη μου θυμίζεις στην ταινία η Μαρία της σιωπής ... Που είναι η διαφάνεια κύριε md,phd ,gt,gti,twin turbo, compressor nitro??? Λασκα σε έχουν αφήσει και λες πολλά...και γράφεις και πολλά στην ελαματ..ψευδή και συκοφαντίες..
Σου εχω απαντησει πολλες φορες στο παρελθον
Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες στο ιατρειο μου να κανουμε on camera οποια συζητηση θελεις.
Μπορεις να εχεις γυρισμενη πλατη να μην φαινεσαι.
Μπορεις να ζητησεις και απο τους 2 ασθενεις μου να ειναι παροντες.
Μπορουμε να συζητησουμε ΟΤΙ θες προσωπο με προσωπο, η προσωπου μου με πλατη σου και να κανεις το δικαστηριο που τοσο πολυ επιθυμεις.

Σε παρακαλω δεξου την προσκληση μου!!!!!

aeratos28

Just aeratos
Δεν έχεις απαντήσει απόλυτως τπτ και αυτά που ξέρεις σε εμένα δεν περνάνε...σου είχε πει ότι έχει τα email σου που του έλεγες όλα αυτά ..δλδ ..να μην συνεχίσει την παρουσίαση του,του έλεγες πως να βγαζει τις φωτό κτλ ώστε να μην φανεί η αστοχία και το φτωχό αποτελεσμα..αυτά στον έναν..και στον άλλον έλεγες πως αν ανοίξει νήμα εδώ στο φόρουμ και δείξει την επέμβαση του,θα αλλάξουν οι μεταξύ σας σχέσεις..αυτή είναι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ?? Έχεις 3 χρόνια και δεν απαντάς αν ισχύουν η όχι αυτά .. λόγια πελατών σου είναι..όχι δικά μου.
Και εγώ σου έχω πει πάνω από 1000 φορές να δώσεις απάντηση στις κατηγορίες αυτές, και αγνοείς επιδεικτικά να απαντήσεις...και έχεις απαίτηση να έρθω εγώ στην κλινική να συζητήσουμε τι ακριβώς?? Ούτε δικαστήρια έχω στο μυαλό μου ούτε τπτ..δράκους βλέπεις...το να απαντήσεις τα αυτονόητα ,τις κατηγορίες αυτές από πελάτες σου,σου φαίνονται δικαστήρια...μάλιστα.!!! Άλλο και τούτο..χαχα
Απαντα δόκτωρ,και σε τις πονηριές σε εμένα..και τα ψεμματα για το φόρουμ που λες ,καλό θα ήταν να τα σταματήσεις...και κάνεις fishing πελάτες από εδώ ,και το βρίζεις το φόρουμ?? Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?? Πολύ καλομαθημενος είσαι και δεν κάνει...
Σου εχω απαντησει πολλες φορες στο παρελθον
Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες στο ιατρειο μου να κανουμε on camera οποια συζητηση θελεις.
Μπορεις να ζητησεις και απο τους 2 ασθενεις μου να ειναι παροντες.
Μπορουμε να συζητησουμε ΟΤΙ θες προσωπο με προσωπο, η προσωπου μου με πλατη σου και να κανεις το δικαστηριο που τοσο πολυ επιθυμεις.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν έχεις απαντήσει απόλυτως τπτ και αυτά που ξέρεις σε εμένα δεν περνάνε...σου είχε πει ότι έχει τα email σου που του έλεγες όλα αυτά ..δλδ ..να μην συνεχίσει την παρουσίαση του,του έλεγες πως να βγαζει τις φωτό κτλ ώστε να μην φανεί η αστοχία και το φτωχό αποτελεσμα..αυτά στον έναν..και στον άλλον έλεγες πως αν ανοίξει νήμα εδώ στο φόρουμ και δείξει την επέμβαση του,θα αλλάξουν οι μεταξύ σας σχέσεις..αυτή είναι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ?? Έχεις 3 χρόνια και δεν απαντάς αν ισχύουν η όχι αυτά .. λόγια πελατών σου είναι..όχι δικά μου.
Και εγώ σου έχω πει πάνω από 1000 φορές να δώσεις απάντηση στις κατηγορίες αυτές, και αγνοείς επιδεικτικά να απαντήσεις...και έχεις απαίτηση να έρθω εγώ στην κλινική να συζητήσουμε τι ακριβώς?? Ούτε δικαστήρια έχω στο μυαλό μου ούτε τπτ..δράκους βλέπεις...το να απαντήσεις τα αυτονόητα ,τις κατηγορίες αυτές από πελάτες σου,σου φαίνονται δικαστήρια...μάλιστα.!!! Άλλο και τούτο..χαχα
Απαντα δόκτωρ,και σε τις πονηριές σε εμένα..και τα ψεμματα για το φόρουμ που λες ,καλό θα ήταν να τα σταματήσεις...και κάνεις fishing πελάτες από εδώ ,και το βρίζεις το φόρουμ?? Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?? Πολύ καλομαθημενος είσαι και δεν κάνει...
Επαναλαμβανω:
Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες να κανουμε on camera οποια συζητηση θελεις.
Μπορεις να ζητησεις και απο τους 2 ασθενεις μου να ειναι παροντες και να βγουν ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ οπως θες.
Δεν εχω να σου γραψω κατι αλλο, ΟΣΟ και να επιμεινεις για ανωνυμη συζητηση πισω απο οθονη δεν θα γινει.
ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΟΝΟ!
ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, με μικροφωνο, οπου θες.
Προσφερω το ιατρειο μου για βολικοτητα!
Αν ο @CVIAL ειναι ακομα παρον εδω, μετα χαρας να κανει τον συντονιστη και να συμμετεχει.
ΔΕΝ ειμαστε παιδακια σε αλανα.
Θα κανουμε ΑΝΤΡΙΚΙΑ κουβεντα προσωπο με προσωπο οπως κανουν οι ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Για εμενα το ζητημα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και δεν θα το υποβιβασω σε μαλλιοτραβηγμα πισω απο οθονη.

ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
Αν οχι, μην επανερχεσαι ξανα και ξανα και ξανα και νομιζεισ οτι κοταω.
Απλα για εμενα ειναι σοβαρα ζητηματα αυτα και ΔΕΝ ειανι για ανωνυμες συζητησεις.
Αν δεν το εχεις καταλαβει τοσο καιρο, στο εξηγω τωρα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ΟΤΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΕΜΑΙL ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΟΥ ,ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3+ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..σε παρακαλαω εδώ και 3 χρόνια να δώσεις εξηγήσεις και δεν τις δίνεις ..το αν είναι για σένα επαγγελματικό,μου είναι εντελώς αδιάφορο γιατί εσύ εδώ μέσα έχεις μπει και βγάζεις μεροκάματο,και εγώ ως καταναλωτής δεν θέλω να υπάρχει εδώ κάποιος ο οποίος αποκρύπτει πράγματα ενώ έχει όφελος προσωπικό..(το κέρδος σου δλδ)..για αυτά σε κατηγόρησαν και ούτε διέψευσες ούτε παραδέχτηκες..το θεωρώ ανέντιμο όλο αυτό σε ένα φόρουμ το οποίο είναι ανεξάρτητο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.ΦΕΡΣΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΓΤ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ..το να διαστρεβλώνεις συνεχώς τα πράγματα ,το να λες ψεμματα δεξιά και αριστερά για το τι γίνεται και λέγεται στο φόρουμ ,ότι προτείνουμε τα μέλη επικίνδυνες θεραπείες ,είναι μη αντρικιο και ύπουλο και ψευδες..αν ήταν στο χέρι μου,θα είχες πάρει πόδι από εδώ μέσα καιρό τώρα γτ εκτός του ότι είσαι ασεβαστος ,είσαι και μέγας ψεύτης και ύπουλος με όλα αυτά..ντροπή και μόνο ντροπή..κάθεσαι και γράφεις ένα κάρο ψεμματα ,διαστρεβλώνεις τα γεγονότα ,και κάθεσαι και φτιάχνεις και βιντεάκια με ειρωνικά σχόλια και για τον Λορέντζο...που αν δεν υπήρχε το φόρουμ,να έρθεις σε επαφή με τον Λορέντζο,και να μάθεις ένα κάρο πράγματα ακόμα less is more και τεχνικές baseball θα έκανες και θα έβριζες τους πελάτες ως μπακαλόγατους επειδή έκαναν παράπονα για το ξεχειλωμενο στριπ..
Στο έχω πει χίλιες φορές...και λες ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια ..από κοντά ..τι από κοντά?? Σταματα να παίζεις με τη νοημοσύνη μας και σταματα τα ύπουλα αυτά που γράφεις..
Επαναλαμβανω:
Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες να κανουμε on camera οποια συζητηση θελεις.
Μπορεις να ζητησεις και απο τους 2 ασθενεις μου να ειναι παροντες και να βγουν ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ οπως θες.
Δεν εχω να σου γραψω κατι αλλο, ΟΣΟ και να επιμεινεις για ανωνυμη συζητηση πισω απο οθονη δεν θα γινει.
ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΟΝΟ!
ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, με μικροφωνο, οπου θες.
Προσφερω το ιατρειο μου για βολικοτητα!
Αν ο @CVIAL ειναι ακομα παρον εδω, μετα χαρας να κανει τον συντονιστη και να συμμετεχει.
ΔΕΝ ειμαστε παιδακια σε αλανα.
Θα κανουμε ΑΝΤΡΙΚΙΑ κουβεντα προσωπο με προσωπο οπως κανουν οι ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Για εμενα το ζητημα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και δεν θα το υποβιβασω σε μαλλιοτραβηγμα πισω απο οθονη.

ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
Αν οχι, μην επανερχεσαι ξανα και ξανα και ξανα και νομιζεισ οτι κοταω.
Απλα για εμενα ειναι σοβαρα ζητηματα αυτα και ΔΕΝ ειανι για ανωνυμες συζητησεις.
Αν δεν το εχεις καταλαβει τοσο καιρο, στο εξηγω τωρα.

theoblue

Well-Known Member
Παιδια συγνωμη για την παρεμβαση, μονο ενα σχολιο για αυτο που ειπωθηκε περι ιατρικων γνωσεων. Το να θεωρουμε οτι ο Χ Λορεντζο γνωριζει καποια μαγικα κολπα στα οποια ο Υ Αναστασακης δεν εχει προσβαση, παρολο που συμμετεχει στα μεγαλυτερα ιατρικα συνεδρια ΜΜ και τις μεγαλυτερες διεθνεις κοινοτητες ΜΜ και εχει γραψει 3 τομους περι ΑΑ, δεν ευσταθει επιστημονικα.

Χωρις να παιρνω θεση για την προσωπικοτητα και το ηθος του καθε λογης Αναστασακη.

aeratos28

Just aeratos
Αφού τα γνώριζε από πριν και ήξερε να δουλεύει έτσι ,και δεν περιμενε κανέναν Λορέντζο,γιατί σταμάτησε να κάνει στριπ ,να κάνει τεχνικές baseball και less is more ..για ποιο λόγο άλλαξε τον τρόπο που μετράει την δοτρια και χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο τρόπο πλέον με αυτόν του Λορέντζο,με τα excelακια κτλ ,και το έκανε και βίντεο στο youtube ώστε να το δείξει αφού είχε γίνει η συνεργασία με τον Λορέντζο? Μέχρι τότε ήταν υπέρμαχος της στριπ και έλεγε ότι δεν γίνεται να γίνει μέτρηση δοτριας και άλλες μπαρουφες..από εκεί που δούλευε αποκλειστικά σχεδόν στριπ,πλέον έχει καταργήσει τη μέθοδο από τη συνεργασία και μετά.. και σε και δες τα βίντεο του εδώ και τα νήματα των τελευταίων 3 ετών..στα 100 περιστατικά,και τα 100 fue είναι με μετρήσεις δοτριας αλά Λορέντζο..
Δεν θεωρούμε ότι γνωρίζει μαγικά κόλπα ο Λορέντζο ..ότι αυτες οι τεχνικές ,είναι δικές του ,του Λορέντζο,αυτές που δουλεύει πλέον ο Αναστασάκης λέμε ,και ο Αναστασάκης δεν το παραδέχεται και προσπαθεί κιόλας να υποβιβασει και τον Ισπανό ,ύπουλα σε βιντεάκια του..
Παιδια συγνωμη για την παρεμβαση, μονο ενα σχολιο για αυτο που ειπωθηκε περι ιατρικων γνωσεων. Το να θεωρουμε οτι ο Χ Λορεντζο γνωριζει καποια μαγικα κολπα στα οποια ο Υ Αναστασακης δεν εχει προσβαση, παρολο που συμμετεχει στα μεγαλυτερα ιατρικα συνεδρια ΜΜ και τις μεγαλυτερες διεθνεις κοινοτητες ΜΜ και εχει γραψει 3 τομους περι ΑΑ, δεν ευσταθει επιστημονικα.

Χωρις να παιρνω θεση για την προσωπικοτητα και το ηθος του καθε λογης Αναστασακη.

..ξεχώρισε το

Anastasakis Hair Clinic

Αφού τα γνώριζε από πριν και ήξερε να δουλεύει έτσι ,και δεν περιμενε κανέναν Λορέντζο,γιατί σταμάτησε να κάνει στριπ ,να κάνει τεχνικές baseball και less is more ..για ποιο λόγο άλλαξε τον τρόπο που μετράει την δοτρια και χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο τρόπο πλέον με αυτόν του Λορέντζο,με τα excelακια κτλ ,και το έκανε και βίντεο στο youtube ώστε να το δείξει αφού είχε γίνει η συνεργασία με τον Λορέντζο? Μέχρι τότε ήταν υπέρμαχος της στριπ και έλεγε ότι δεν γίνεται να γίνει μέτρηση δοτριας και άλλες μπαρουφες..από εκεί που δούλευε αποκλειστικά σχεδόν στριπ,πλέον έχει καταργήσει τη μέθοδο από τη συνεργασία και μετά.. και σε και δες τα βίντεο του εδώ και τα νήματα των τελευταίων 3 ετών..στα 100 περιστατικά,και τα 100 fue είναι με μετρήσεις δοτριας αλά Λορέντζο..
Δεν θεωρούμε ότι γνωρίζει μαγικά κόλπα ο Λορέντζο ..ότι αυτες οι τεχνικές ,είναι δικές του ,του Λορέντζο,αυτές που δουλεύει πλέον ο Αναστασάκης λέμε ,και ο Αναστασάκης δεν το παραδέχεται και προσπαθεί κιόλας να υποβιβασει και τον Ισπανό ,ύπουλα σε βιντεάκια του..

..ξεχώρισε το
Σου ανοιγω νημα φιλε.

JimKan1

Well-Known Member
Έχω κάνει 3 ΜΜ
Η πρώτη Α ζώνη και hairline γύρω στα 2500 gr για 4000 ευρώ στο Κολωνάκι
Η δεύτερη πέρυσι 1718 gr για 2500 ευρώ(Seneca)
Η τρίτη φέτος 1560 για 2500 ευρώ(Seneca)
Σύνολο grats 5778 για 9000 ευρώ! Αξία graft 1,55
Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω τις υπόλοιπες αλλά η αραίωση προχωρούσε καθώς δεν με είχε πληροφορήσει ο πρώτος γιατρός για θεραπεία!Κάτι που ο Αναστασάκης να είμαι ειλικρινείς μου είχε προτείνει στην επίσκεψη που είχα κάνει αλλά και η advance που μου είχε πει το ίδιο!
lover εχεις καμια φωτο πως ησουν πριν κανεις την πρωτη μμ στον Γκουρα;

Corona

Active Member
Να σαι καλά φίλε μου!Ναι μπορείς να επιλέξεις γιατρό στην Σένεκα!Όλες οι παραπάνω επιλογές που ανέφερες είναι αξιόπιστες και έχουμε δεί καλά αποτελέσματα στο φόρουμ!Απο εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σου και ανάλογα την αραίωση που έχεις να καλύψεις και την τιμή που μπορείς να πρεσεγγίσεις μπαίνεις είτε για 2ήμερη ή 1ήμερη!
...Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου...σε ρώτησα για το αν μπορεις να επιλέξεις γιατρό στη seneca επειδη ειδα περισσότερα περιστατικά από τον Dr Γούναρη, που έκανες και εσύ τις επεμβάσεις σου από οτι είδα με αυτον το γιατρό και σε πήγε πολυ καλά...Φαινεται να είναι έμπειρος και ικανός γιατρός ο συγκεκριμένος.. ..

Μπλουζα