Ελπίζω κάποια στιγμη να ηρεμησεις απεναντι μας διότι ειναι κριμα να σπαταλάς τοση ενεργεια να πείσεις τον κοσμο όλο ότι
ο Αναστασακης δεν ειναι καλός.
Απλά τυγχάνει να έχει, οπως εχουμε ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΠΕΙ απειρα βιντεο στο youtube, εκατονταδες περιστατικά στο site, δεκαδες εδω μέσα (και ερχονται και άλλα!), εκατονταδες πραγματικά google reviews, ειναι 2ος αντιπρόεδρος του ABHRS (σε 3 χρονια θα ειναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ!), fellow της ISHRS (μόλις ), συγγραφεας ενος τεραστιου συγγραμματος για την ανδρογενετική αλωπεκια και την μεταμοσχευση, διδακτωρ παν/μιου κτλ κτλ, κτλ, τκλ.
Ή ΟΛΟΙ αυτοι ειναι ηλίθιοι και εσυ ο έξυπνος που τον ...ξεμπροστιασες ή..... do the math.
Ξέρεις, υπάρχουν και τα ακαδημαϊκά κριτηρια και το στατουσ στην επιστημονική κοινότητα,
Πέραν από το μικρο-κοσμο του φορουμ, κάποιοι επιστημονες έχουν και ...άλλη υπόσταση.
Καλο θα ειναι να μην αφηνεις την αντιπαθειά σου να σε τυφλώνεις και να κανεις συγκρισεις σε γελοιωδως ανόμοια μεγεθη απλά και μονο επειδή αντιπαθείς κάποιον.
Εισαι μορφωμενος άνθρωπος, ειναι κριμα.
Έλα να ηρεμησουμε λίγο, τι λές?
Η διεστραμμένη αντίληψη της πραγματικότητας ή μάλλον η αντιστροφή της πραγματικότητας όπως σας ξαναέχω πει,είναι πλέον βίωμα σας και το πιστεύετε κιόλας.
Πάμε πάλι τα ίδια να πετάγεστε σε νήμα που σχολιάζουμε και να ανακατεύεσται γιατί δήθεν είπαμε αρνητικά πράγματα για τη δουλειά σας.
Έλεος απλά,δεν κουραστήκατε εσείς να αναλώνεστε και να χαλάτε φαιά ουσία προσπαθώντας να μας φιμώσετε επειδή δεν έχετε μάθει στη ζωή σας να δέχεστε κριτική?
Δικό σας πρόβλημα και λύστε το με τον εαυτό σας και τα προβλήματα σας.
Εγώ δε θα κάνω τον ψυχολόγο.
Έχω διάφορους τέτοιους σαν πελάτες με τέτοια συμπεριφορά που έχω αντιμετωπίσει στην επαγγελματική μου καριέρα και όλοι νομίζαν ότι είναι υπεράνω κριτικής είτε γιατί είχαν τα λεφτά είτε τα ακαδημαϊκά κριτήρια.
Μόνο που τα έχω και εγώ και τα 2 απλά δεν είμαι σαν εσάς.
Δέχομαι από τον καθένα κριτική και όχι μόνο από τους συναδέλφους μου με τα ίδια προσόντα και την ίδια πορεία.
Και η πιο ουσιώδης κριτική είναι συνήθως από τους άλλους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν τις γνώσεις μου.
Δεν έχω καμία αντιπάθεια αυτά είναι στο δικό σας το μυαλό για τους γνωστούς λόγους και κανένα δεν ξεμπρόστιασα αυτά είναι λόγια του αέρα και μυθεύματα.
Έτσι λέγατε και στον Aris81 που σας απέρριψε και πάλι τα ίδια επίθεση του κάνατε.
Με λίγα λόγια οποίος πει θετικά σχόλια δικός μας,οποίος πει αρνητικά εχθρός μας.
Η χειρότερη και απεχθέστερη αντίληψη για τους άλλους,που απλά με αηδιάζει.
Όταν δεν έχουμε να απαντήσουμε και έχουμε ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγουμε σε κραυγές και συκοφαντίες.
Που είναι η γελοία κατά εσάς σύγκριση?
Που τη βαφτίζετε και γελοία τάχα ?
Βγήκατε δήθεν μπροστά για τα temples και δεν αναρωτηθήκατε ότι θα βγει να απαντήσει κάποιος και να σας δείξει παράδειγμα μέλους, που το συγκεκριμένο μάλιστα πήγε στην άλλη άκρη της γης για να κάνει μμ (και νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο τρελλός)και αμέσως να βγείτε στην επίθεση της σύγκρουσης και της σύγκρισης.
Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τι λέτε και με ποιους μιλάτε σας το έχω ξαναπεί,εδώ μέσα είμαστε διαβασμένοι και ξέρουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια όχι πολλοί αλλά αυτοί που ξέρουμε.
Και άποψη τεκμηριωμένη έχουμε και θα τη στηρίζουμε και θα τη λέμε είτε σας αρέσει είτε όχι.
Αφήστε τον Konor λοιπόν που θιχτήκατε κιόλας αντί να βγείτε και να δηλώσετε ευθαρσώς, κάναμε μια αστοχία ρε παιδί μου θα τη διορθώσουμε.Και εκεί να λήξει.
Όχι, να αποδείξω ότι είμαστε τυφλοί όλοι.Δεν είμαστε ιατροί και δεν καταλαβαίνουμε.
Εγώ αυτό δεν το δέχομαι αγαπητέ είναι στο DNA μου,δεν το τρώω.
Η αντιμετώπιση η επαγγελματική είναι πραγματικά τραγική,ποιό πολύ μπράβο της νύχτας μου θυμίζει και όχι ακαδημαϊκό γιατρό με τόση μόρφωση και παιδεία .
Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε την καλοπροαίρετη κριτική μας.