Δειξε μου που αυτοαποκαλέστηκε ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Φυσικά ΠΟΥΘΕΝΑ.
Επειδη κοροϊδευομαστε...
Επειδη καποιοι προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους και παραλογους...
Επειδη καποιοι ξεχνουν την αλαζονεια και το υπεροπτικο υφος που τους διακρινει...
Κυριε ευγενεστατε αντιπροσωπε της "κορυφαιας" κλινικης,
οχι μονο ειχε αυτοαποκαλεστει ο κ. Αναστασακης ως ο καλυτερος στην Ελλαδα, αλλά και παγκοσμιως...και μαλιστα οχι μονο μια φορα, αλλά παμπολλες...
Επειδη, λοιπον, εκτος απο υπερφιαλοι ειστε και επιλησμονες, θα σας θυμισω καποιες
αυτολεξει φρασεις που ο ιδιος ο κ. Αναστασακης ειχε γραψει στο forum...δυστυχως για εσας scripta manent (τα γραπτα μενουν)...και οσο και να προσπαθειτε να μας βγαλετε παραλογους, δε θα το κατορθωσετε:
Σχολια του ιδιου του κ. Αναστασακη απο το νημα "ΣΥΖΗΤΗΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ"
13 Αυγουστου 2020
"Η δουλεια μου μιλαει πιο πολυ
απο καθε αλλου στην Ελλαδα"
13 Αυγουστου 2020
"Δε νομιζω να βρεις
πουθενα πιο πυκνα αποτελεσματα απο τα δικα μου"
17 Ιουλιου 2020
"Οποιος θελει
το καλυτερο αποτελεσμα στην Ελλαδα και
εφαμιλλο των καλυτερων παγκοσμιως, ερχεται σε μενα"
13 Αυγουστου 2020
"Εχω εκπαιδευμενες νοσηλευτριες, η Barcelona, οπως τις ονομαζω, που
ειναι οι πιο ικανες απο καθε αλλη ομαδα στις πιο διασημες κλινικες του κοσμου"
Αυτα, κυριε επιλησμονα εκπροσωπε, ειναι λιγα απο τα πολλα
αυτολεξει υπεροπτικα σχολια του ιδιου του κ. Αναστασακη, ο οποιος, τουλαχιστον 5 φορες, ειχε ποσταρει γεματος επαρση ολοκληρα κατεβατα με τα πτυχια και τις ικανοτητες του θελοντας να μας πεισει οτι ειναι ο
κορυφαιος γιατρος.
Και φυσικα να μην ποσταρουμε τα
δεκαδες υποτιμητικα και προσβλητικα σχολια για συναδελφους του ειτε Ελληνες ειτε Τουρκους που τους αποκαλουσε
"χασαπηδες",
"μπακαληδες" και με ενα σωρο άλλα χαριτωμενα γλυκολογα.
Θέλεις να μου δειξει λόγια που εχει πει ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ????????
Έχω ψαξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Δεν υπάρχει τιποτα, μια χαρα υπερ-ταπεινος θα έλεγα για τα προσοντα του.
Μηπως, λοιπον, δεν ειστε καλος στο ψαξιμο; Μηπως ειστε και εσεις και ο κ. Αναστασακης καλοι μονο στην αλαζονεια και την προσβολη;
"Υπερταπεινος"!!! Το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει στη ζωη μου!
Τελος, οσον αφορα την αλλη "καραμελα", το αλλο "αφηγημα" με το οποιο μας εχετε "φλομωσει" χιλιαδες φορες στο Forum...
Απλά τυγχάνει να έχει, οπως εχουμε ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΠΕΙ απειρα βιντεο στο youtube, εκατονταδες περιστατικά στο site, δεκαδες εδω μέσα
Επειδη προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να πεισετε τους αδαεις...
Σας εχουμε γραψει πολλες φορες, αλλά κανετε σαν να μην καταλαβαινετε...το κανετε "γαργαρα"...αποφευγετε να απαντησετε...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ VIDEO απο εξωτερικο χωρο...
δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια υπο συνθηκες ηλιοφανειας...
Ουτε ενα ανεξαρτητο περαστατικο που εχει τολμησει να κανει αυτα που εκανε π.χ. ο
Γιωργος (μεταμοσχευση στον κ. Τυρκαλα) που ποσταρε δεκαδες φωτογραφιες, υπο διαφορετικες ληψεις, με βρεγμενο μαλιστα μαλλι, με νταλα ηλιο. Δεν υπαρχει ουτε ενα video που να τολμησε να κανει αυτο που εκανε ο
Πανος (μεταμοσχευση στον κ. Erdogan) που στο μπανιο του σπιτιου του με φουλ φωτισμο και βρεγμενο μαλλι επι 3 ολοκληρα λεπτα ανακατευε και χτενιζε συνεχως τα μαλλια του αποκαλυπτοντας ολη την πραγματικοτητα.
Σε ποιες φωτογραφιες και ποια video αναφερεστε; Τα στημενα σε ενα στουντιο με τις καταλληλες συνθηκες; Επειδη καποιοι αναφερονται στα video...μα σε ολα τα video
ο κ. Αναστασακης φαινεται οτι εχει φουλ μαλλι, περισσσοτερο απο τους πελατες. Και ολοι γνωριζουμε οτι ο κ. Αναστασακης
εχει αραιο μαλλι...ειχε ποσταρει ο ιδιος τον εαυτο του και εκει φαινονταν οι πολλες αδυναμιες του μαλλιου του. Πως, λοιπον, ο κ. Αναστασακης με το αραιο μαλλι στα video δειχνει μαλλιας; Πως, λοιπον, τα συγκεκριμενα video αποτελουν κριτηριο αντικειμενικοτητας;
εκατονταδες πραγματικά google reviews
Για ποια εκατονταδες google reviews γραφετε; Αφου τα σχολια σε καθε video που ανεβαζετε, σε καθε υλικο που ανεβαζετε, ειναι
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ!!! Και να ηθελε καποιος να εκφραστει αρνητικα, δεν μπορει. Φιμωση...οπως ακριβως επιχειρειτε να κανετε και στο forum...μονο που εδω δεν ειναι τσιφλικι σας...δεν προκειται να περασει αυτη η φιμωση...εχουμε καθε δικαιωμα να ασκουμε κριτικη και να εκφραζουμε τις προσωπικες, υποκειμενικες αποψεις μας.
ΥΓ Ελπιζω να μην ξανακανετε "γαργαρα" οσα διαβασατε...ελπιζω να μας δωσετε πειστικες απαντησεις σε οσα τεκμηριωμενα σχολια εγραψα...ελπιζω να ανακαλεσετε ολα αυτα περι "ταπεινοτητας" και οτι δηθεν ποτέ ο κ. Αναστασακης δεν αποκαλεσε τον εαυτο του κορυφαιο ή οτι ποτέ δεν προσβαλε συναδελφους του...ελπιζω να βρειτε λιγο χρονο και, εκτος απο ειρωνειες και προσβολες προς σοβαρα μελη του Forum (με πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα την επαισχυντη χθεσινη συμπεριφορα σας απεναντι στο φιλο vlafo), να προσπαθησετε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα...αναμενουμε τις απαντησεις σας.