Ο Αναστασακης φιλε μου για να σε κανει οπως πρεπει θες 2-3 μμ σε αυτον και παλι εχω αμφιβολιες αν μπορει!!!
Υστερει φοβερα στην πυκνοτητα ασε που νομιζω οτι φοβαται υπερβολικα το shock loss!!!
Φιλε hkapa, θα σε συμβουλευα να ασπαστεις τη γνωμη του ΔΗΜΗΤΡΗ, αφου εχει αμεση εμπειρια απο την κλινικη του Αναστασακη.
Επισης εξ ιδιας πειρας σου προτεινω να αποφυγεις και τη DHI....με 4000 ευρω στη DHI θα σου βαλουν γυρω στα 2200 grafts και θα φυτρωσουν τα 1500.....επομενως θα εχεις ενα μετριοτατο αποτελεσμα.
Αποψη μου ειναι οτι χρειαζεσαι τουλαχιστον 3000 grafts (2000 μπροστα και 1000 πισω).
Επομενως διπλη συνεδρια σε μια πολυ καλη κλινικη που θα μπορεσει να αποφυγει και το σοκ λος στις μπροστα ζωνες που εχεις δικα σου μαλλια.
Η λυση των 2 κυπριακων κλινικων ή του τουρκου Ερντογαν ισως ειναι η πιο ενδεδειγμενη.
Οικονομικα ομως χρειαζεσαι περιπου 5800 ευρω για τους Κυπριους ή 7000 ευρω για τον Ερντογαν.
Ή κάνεις υπομονη δυο-τρια χρονια, μαζευεις επιπλεον χρηματα, βλεπεις πως εξελισσεται η τριχοπτωση και πηγαινεις Κυπρο/Τουρκια.....ή καταφευγεις στην εγχωρια λυση της κλινικης του Βεκρη στην οποια με τα καταλληλα παζαρια και με περιπου 4500 ευρω σε διπλη συνεδρια θα σου βαλουν παραπανω απο 3500 grafts......... βεβαια στη κλινικη του Βεκρη αναλαμβανεις και το ρισκο της επιλογης σου....ειναι αυτονοητο οτι δεν μπορει να συγκριθει σε ποιοτητα με τις κυπριακες και τουρκικες κλινικες....μπορει να εχεις ενα καλο αποτελεσμα (υπαρχουν χαρακτηριστικα παραδειγματα μελων που εβαλαν πανω απο 4000 grafts και ειναι ικανοποιημενα, δες αντιστοιχα νηματα)... μπορει ομως να υποστεις και μια "κακοποιηση", ενα "οργωμα" της δοτριας ή ενα ανεπιθυμητο σοκ λος.
Σε τελικη αναλυση, φιλε μου, τις περισσοτερες φορες ο,τι πληρωνεις, παιρνεις. Αν εισαι "τυχερος", μπορει και με λιγοτερα χρηματα να πετυχεις ενα αξιολογο αποτελεσμα.
Σου ευχομαι να προβεις στην καταλληλοτερη επιλογη και να εχεις το ποθουμενο αποτελεσμα.
Καλησπερα κ παλι,σαν νεο μελος διαβασα οσα μπορουσα σχετικα με τη μμ εδω στη σελιδα για να παρω γνωμες
ΥΓ. Αν καταλαβα καλα απο τα γραφομενα σου, οι γνωσεις σου για τις μεταμοσχευσεις περιοριζονται σε οσα διαβασες σε αυτο το νημα;
Αν συμβαινει αυτο, προκειται για "εγκλημα"......... η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.
Αν θελεις να κάνεις τη σωστη επιλογη, πρεπει τουλαχιστον ενα μηνα να διαβαζεις καθημερινα στο forum δεκαδες νηματα μεταμοσχευσεων απο ολες τις κλινικες, να παιρνεις συμβουλες απο εμπειρα μελη και, αφου εχεις αποκτησει αρκετες και οχι αποσπασματικες πληροφοριες, να αναλαβεις την ευθυνη της προσωπικης σου επιλογης.