Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα κάνεις κάτι ερωτήσεις κ εσύ...Σε ποιόν όμως;
Εγώ έκανα μεταμόσχευση στου Βεκρή. Η επίσκεψη όπου θα σε δει καποιος από το προσωπικό είναι δωρεάν. Η επίσκεψη στον ίδιο το Βεκρή είναι 100 €, και αυτό επέλεξα.Μην πας στον Αναστασακη αν ειναι να κανεις FUE...
Ο Βεκρης νομιζω οτι δεν ειναι παρων στην μμ εμενα τουλαχιστον τοτε μοθ ειχανε ζητησει εξτρα χρηματα για να ειναι παρων και να κανει τον σχεδιασμο και να ετοιμασει την λήπτρια περιοχη...(εγω ας πουμε αν παω σε οφθαλμιατρο θελω να ασχοληθει μαζι μου ο ιδιος ο ιατρος το ιδιο και στον οδοντιατρο δεν θελω να με δει αλλος...ας μας πουνε αλλα μελη που εχουν εμπειρια απο Βεκρη αν ο ιδιος ο ιατρος ειναι παρων στις μμ)
Για εμενα κρατα τα χρηματα σου κανε οικονομιες και αλλα 2 χρονια αν χρειαζεται και πηγαινε Erdogan να ξεμπερδευεις μια και καλη!!!
ΥΓ
Για την θεραπεια με την μεθοδο π0@τς@ μετρο απλα γελαω αν στο πρότεινε ντροπή του!
Επίσης η γραμματεας σου λέει μετα το τελος της επισκεψης πως αν κλείσεις επί τόπου ραντεβού για μεταμόσχευση τα 100€ αφαιρούνται από το τελικό πόσο αλλιώς όχι. Είναι ένα μέτρο πίεσης να κλείσεις επί τοπου. Εγώ δε το έκανα ήθελα χρόνο να το σκεφτώ.Εγώ έκανα μεταμόσχευση στου Βεκρή. Η επίσκεψη όπου θα σε δει καποιος από το προσωπικό είναι δωρεάν. Η επίσκεψη στον ίδιο το Βεκρή είναι 100 €, και αυτό επέλεξα.
Φιλε Ακη γεια σου αλλο ρωταμε στις μμ περνει μερος ο Βεκρης;Εγώ έκανα μεταμόσχευση στου Βεκρή. Η επίσκεψη όπου θα σε δει καποιος από το προσωπικό είναι δωρεάν. Η επίσκεψη στον ίδιο το Βεκρή είναι 100 €, και αυτό επέλεξα.
Εμεις είχαμε κανονίσει 3000€ για 2500 grafts για να μου κανει ένα μέλος της ομάδας του. Για να την κάνει εκείνος το ποσό γινόταν 7000€. Βρέθηκε στο χώρο που έκανα δύο φορές, στην αρχή της εξαγωγής όπου επενεβη και στο σχέδιο που είχε κάνει η κοπέλα στο κεφάλι μου και μια μετά κατα την εισαγωγή. Του είχα ζητήσει και ήθελε και ο ίδιος να είναι παρόν μη τυχόν υπάρξει κάποια επιπλοκή ή οτιδήποτε άλλο γιατί ήμουν ιδιαίτερη περίπτωση λόγω παλαιότερου θέματος υγείας που είχα.Φιλε Ακη γεια σου αλλο ρωταμε στις μμ περνει μερος ο Βεκρης;
Για να είμαι ειλικρινής Δημήτρη δε ξέρω αν παρίσταται ή όχι στα υπόλοιπα περιστατικα. Μιλάω για τη δική μου περίπτωση και μόνο. Αν γράψουν και άλλα παιδιά θα μπορουμε να κρίνουμε καλύτερα. Ειναι γνωστό πάντως πως δεν τις κάνει εκείνος. Νομιζω τουλάχιστον πως εδώ μέσα δεν έχουμε δει κάποιον.Αρα εξαίρεση!
Ok σε ευχαριστω,να τα γραφουμε αυτα γιατι υπαρχουν νεα μελη που δεν εχουν επαφη με το sport και ακουνε Βεκρης πχ και νομιζουν οτι κανει τη μμ ο Βεκρης!
Και τονιζω αυτο γιατι ολοι τους και οχι μονο Ο Βεκρης ξεκινησανε τις κλινικες τους με την καραμελα ελατε σε εμενα και οχι στις απροσωπες κλινικες εγω εδω παιζω το ονομα μου εμενα ο καθενας σας ειναι η διαφημιση μου κτλ κτλ ενω οι κλινικες δε νοιαζονται κ αν χασουν εναν πελατη κτλ κτλ και σημερα κανουν και αυτοι το μοντελο των κλινικων!