Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

bobby

Well-Known Member
Παρασυρόμενος από το "χακάρισμα" σχετικού νήματος ΜΜ κλινικής και μετά από την προτροπή της κλινικής είπα να ανοίξω ένα νήμα με το εν λόγω ερώτημα......κάνοντας και ένα διάλλειμα από την ανάγνωση ενός νομικού κειμένου 46 σελίδων στην Αγγλική που με έχει μισοκάψει.......

Το έρωτημα λοιπόν είναι: Αφού έκανες το σκ@τό σου παξιμάδι ή/και κέρδισες το τζόκερ ή/και κράτησες τα λεφτά που μάζευες για αγορά μηχανής/αυτοκινήτου για να κάνεις της κ@βλ@ σου, προκειμένου να κάνεις μία high end ΜΜ με κόστος 2,5+ €/graft και συνολικό της τάξεως των 8-10k €, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ & ΠΟΥ ΟΧΙ?

Γράψτε ελεύθερα......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι στο εξωτερικό θεωρώ θα ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για το που θα πας. Να πω βέβαια άσχετο με αυτα ότι οι πιο ακριβοί στην ευρωπη αυτή την στιγμή είναι ο zarev που πλέον χρεώνει 11 ευρω το graft αν δν εχεις κανει πριν εμφύτευση και με 15 ευρω αν έχεις κάνει αλλού. Ο τύπος βαζει 5-10.000 grafts οπότε πραγματικα κάποιος μπορεί να του κοστίσει 100.000+ εμφύτευση. Όπως κ ο fuegenix που για να κάνεις εμφύτευση είναι μινιμουμ 40.000 ευρω και πάνω. Μιλάμε για εξωπραγματικα νούμερα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση.

LoverBoy

Well-Known Member
Στην θέση σου φίλε μου χάκερ ε σόρυ Bobby θα πήγαινα vila καθώς έχει την εμπειρία του τρόπου που δούλευε και ο γιατρός που σε ανέλαβε πρώτος!Όπως και να έχει με τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις υπάρχουν αξιόλογες λύσεις εξωτερικό!

bobby

Well-Known Member
Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι στο εξωτερικό θεωρώ θα ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για το που θα πας. Να πω βέβαια άσχετο με αυτα ότι οι πιο ακριβοί στην ευρωπη αυτή την στιγμή είναι ο zarev που πλέον χρεώνει 11 ευρω το graft αν δν εχεις κανει πριν εμφύτευση και με 15 ευρω αν έχεις κάνει αλλού. Ο τύπος βαζει 5-10.000 grafts οπότε πραγματικα κάποιος μπορεί να του κοστίσει 100.000+ εμφύτευση. Όπως κ ο fuegenix που για να κάνεις εμφύτευση είναι μινιμουμ 40.000 ευρω και πάνω. Μιλάμε για εξωπραγματικα νούμερα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Για τους συγκεκριμένους έχω πει ότι αν κάνανε κλωνοποίηση των γκραφτ τότε μόνο θα δικαιολογούσαν η τιμή. Μιλάμε πάντα για Βουλγαρία και Ινδία που με 40.000 αγοράζεις Μέγαρο και όχι για Αμερική ή Καναδά που τέτοιες τιμές είναι λογικές.

TopBoy

Active Member
Προφανώς εξωτερικό θα πήγαινα και θα απέφευγα Ελλάδα αν ηταν να ξοδέψω ενα σεβαστό ποσο. Πx με 2.5 ευρώ πας Στην
Ximena villa Στην Ισπανια. Ο Freitas επίσης έχει 3 ευρώ, όπως και ο hans heinicke. 3 ευρώ και ο Pekiner 3 ευρω. Και πας σε γιατρούς που έχουν μια σημαντική συμμετοχή στην Επέμβαση, και οχι με μικρή συμμετοχή.

Τελευταία επεξεργασία:

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Για τους συγκεκριμένους έχω πει ότι αν κάνανε κλωνοποίηση των γκραφτ τότε μόνο θα δικαιολογούσαν η τιμή. Μιλάμε πάντα για Βουλγαρία και Ινδία που με 40.000 αγοράζεις Μέγαρο και όχι για Αμερική ή Καναδά που τέτοιες τιμές είναι λογικές.
Fuegenix είναι Ολλανδία. Ναι συμφωνώ απόλυτα κωμωδία τέτοιες τιμές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Fuegenix είναι Ολλανδία. Ναι συμφωνώ απόλυτα κωμωδία τέτοιες τιμές.
Νόμιζα Eugenix..... Δηλαδή ο Τούρκος που κάνει ΜΜ στην Ολλανδία? Σιγά τα αποτελέσματα που έχει σε σχέση με Ισπανούς και 40.000? η Ολλανδία έιναι λίγο πιο ακριβή από Βέλγιο (που ξέρω) και στο βέλγιο κάνει με 4-5€/γραφτ σε παγκόσμιες φίρμες....... άσε μας ρε τουρκαλάκο....

gregkont13

Verified MM member
Παρασυρόμενος από το "χακάρισμα" σχετικού νήματος ΜΜ κλινικής και μετά από την προτροπή της κλινικής είπα να ανοίξω ένα νήμα με το εν λόγω ερώτημα......κάνοντας και ένα διάλλειμα από την ανάγνωση ενός νομικού κειμένου 46 σελίδων στην Αγγλική που με έχει μισοκάψει.......

Το έρωτημα λοιπόν είναι: Αφού έκανες το σκ@τό σου παξιμάδι ή/και κέρδισες το τζόκερ ή/και κράτησες τα λεφτά που μάζευες για αγορά μηχανής/αυτοκινήτου για να κάνεις της κ@βλ@ σου, προκειμένου να κάνεις μία high end ΜΜ με κόστος 2,5+ €/graft και συνολικό της τάξεως των 8-10k €, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ & ΠΟΥ ΟΧΙ?

Γράψτε ελεύθερα......
Για FUT, Hattingen ή Hasson,

Για Fue, Pekiner, Lapanzula, Loretzo, Couto, και μπορεί και Κύπρο αλλά για super top επιλογές τα προηγούμενα. Π.χ. Εγώ παλιά είχα κλείσει erdo και μετά από πολύ συζήτηση με τον @Panos1982 πήγα Κύπρο. Αυτό έγινε γιατί ο erdo είχε χαλάσει και ο Pekiner και ο Couto είχαν τρελή αναμονή. Λορετζο δεν με δέχτηκε χωρίς φίνα και Lapanzula ήταν πιο ακριβά και από Λορεντζο(με τιμές Ισπανίας), οπότε θεώρησα ότι δεν άξιζε.

Kostas97

Well-Known Member
Για FUT, Hattingen ή Hasson,

Για Fue, Pekiner, Lapanzula, Loretzo, Couto, και μπορεί και Κύπρο αλλά για super top επιλογές τα προηγούμενα. Π.χ. Εγώ παλιά είχα κλείσει erdo και μετά από πολύ συζήτηση με τον @Panos1982 πήγα Κύπρο. Αυτό έγινε γιατί ο erdo είχε χαλάσει και ο Pekiner και ο Couto είχαν τρελή αναμονή. Λορετζο δεν με δέχτηκε χωρίς φίνα και Lapanzula ήταν πιο ακριβά και από Λορεντζο(με τιμές Ισπανίας), οπότε θεώρησα ότι δεν άξιζε.
Greg μου χε διαφυγει οτι εχεις κανει και fue.
Καταλαβαινω καλα;

Dimos_

Member
Για τους συγκεκριμένους έχω πει ότι αν κάνανε κλωνοποίηση των γκραφτ τότε μόνο θα δικαιολογούσαν η τιμή
Το θέμα είναι πως να κλωνοποιησουμε τον Λορέντζο και να τον φερουμε Ελλάδα;
Αφου λοιπον δε γίνεται κατι τετοιο πρώτη επιλογή θα ηταν ο Zarev και δεύτερη ο Couto.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Νόμιζα Eugenix..... Δηλαδή ο Τούρκος που κάνει ΜΜ στην Ολλανδία? Σιγά τα αποτελέσματα που έχει σε σχέση με Ισπανούς και 40.000? η Ολλανδία έιναι λίγο πιο ακριβή από Βέλγιο (που ξέρω) και στο βέλγιο κάνει με 4-5€/γραφτ σε παγκόσμιες φίρμες....... άσε μας ρε τουρκαλάκο....
Τουρκος ειναι; τον είχα για Ινδό που άνοιξε κλινικη εκει. Ναι εχει ωραία αποτελέσματα αλλά συνήθως είναι περιστατικά με πολύ μικρό πρόβλημα. Σαφώς για γέλια οι τιμές του. Ισπανία-Βέλγιο νομίζω έχουν τις περισσότερες επιλογές κ κάποιοι διασπαρτοι γενικα. Από ελλαδα-Κύπρο HDC αν εκανε μετρήσεις και αναστασακης αν ήταν πιο οικονομικός. Θέλω να δω κ τον zonto παραπάνω, έχω ακούσει κ αυτος κοντά 2.5 το graft χρεώνει.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω θα πω την κακία μου λίγο...οι περισσοτεροι δεν θελουν να δινουν πανω απο 1,50 ευρω μην πω και λιγοτερο και μου θελετε και ζαρεβ μαρεφ κουκουναρεφ ρε παιδια???

JimKan1

Well-Known Member
Με 2,5€ το graft HDC η Vila, νομιζω Πεκινερ το εχει παει πλεον 3,5-4€ αλλα αν θελεις δουλεια χερλαιν ειναι τοπ, Φρειτας τον τελευταιο καιρο θα απεφευγα, αν ειχα απειρο μπατζετ λογικα Zarev η Konior.
Εγχωρια κανεναν, πολυ απλα γιατι ολες οι δουλειες ειναι μετριες εκτος απο καποιες σπανιες εκλαμψεις Αναστασακη και με τιποτα δεν αξιζουν 2.5€ το γκραφτ οταν υπαρχουν οι εναλλακτικες που ανεφερα παραπανω.

Μπλουζα