Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

Dimos_

Member
Εγω θα πω την κακία μου λίγο...οι περισσοτεροι δεν θελουν να δινουν πανω απο 1,50 ευρω μην πω και λιγοτερο και μου θελετε και ζαρεβ μαρεφ κουκουναρεφ ρε παιδια???
Ο bobby εθεσε το ερωτημα "αν" κερδιζαμε το τζόκερ που θα πηγαίναμε.
Εφόσον λοιπον η ερωτηση είναι υποθετική ετσι λοιπόν και η απάντηση είναι υποθετική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Παρασυρόμενος από το "χακάρισμα" σχετικού νήματος ΜΜ κλινικής και μετά από την προτροπή της κλινικής είπα να ανοίξω ένα νήμα με το εν λόγω ερώτημα......κάνοντας και ένα διάλλειμα από την ανάγνωση ενός νομικού κειμένου 46 σελίδων στην Αγγλική που με έχει μισοκάψει.......

Το έρωτημα λοιπόν είναι: Αφού έκανες το σκ@τό σου παξιμάδι ή/και κέρδισες το τζόκερ ή/και κράτησες τα λεφτά που μάζευες για αγορά μηχανής/αυτοκινήτου για να κάνεις της κ@βλ@ σου, προκειμένου να κάνεις μία high end ΜΜ με κόστος 2,5+ €/graft και συνολικό της τάξεως των 8-10k €, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ & ΠΟΥ ΟΧΙ?

Γράψτε ελεύθερα......
Όταν τελειωσει η ψηφοφορια, θα παρω θεση με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερωτημα που απανταει τηνν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ερωτησδη. (οπως εγω την αντιλάμβανομαι φυσικα)

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πιστεύω η ερώτηση δεν έπρεπε να είχε το τζόκερ μέσα. Οκ δεν το πρόσεξα.

Kostas97

Well-Known Member
Το πρωι ο Αρναουτογλου ακουσα στο ραδιοφωνο να διαφημιζει Γκουρα. Προσωπικα με επεισε, οποτε εκει. :p

Εξωτερικο Λορεντζο γιατι μου αρεσει η συνολικη φιλοσοφια του, ενω βλεποντας και τα 1000δες βιντεο ξερεις ακριβως τι περιμενεις, κατι που οι υπολοιποι κορυφαιοι δυστυχως δεν εχουν σε τετοιο βαθμο.
Το ζητημα, δεδομενης της αγωγης,μαλλον θα αργησει να με απασχολησει οποτε ειναι και τελειως υποθετικο το ερωτημα για μενα.

NektariosPetrop

New Member
Το πρωι ο Αρναουτογλου ακουσα στο ραδιοφωνο να διαφημιζει Γκουρα. Προσωπικα με επεισε, οποτε εκει. :p

Εξωτερικο Λορεντζο γιατι μου αρεσει η συνολικη φιλοσοφια του, ενω βλεποντας και τα 1000δες βιντεο ξερεις ακριβως τι περιμενεις, κατι που οι υπολοιποι κορυφαιοι δυστυχως δεν εχουν σε τετοιο βαθμο.
Το ζητημα, δεδομενης της αγωγης,μαλλον θα αργησει να με απασχολησει οποτε ειναι και τελειως υποθετικο το ερωτημα για μενα.
Με λορέντζο όμως δεν ξέρουμε τι παίζει με την κλινική του και για να γίνω πιο συγκεκριμένος και σαφής ακούστηκε πως θα πάρει σύνταξη.
Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχει βγεί ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

TopBoy

Active Member
Πέρα από τις καλές κλινικές σε Ισπανία (Freitas, Couto, Villa, Heinicke, espinosa custodio), Πορτογαλία (bruno Ferreira, Pinto), μπορει να πάει κάποιος Ταυλάνδη σε καλές επιλογές όπως o Dr Laorwong και η Dr.Ratchathorn Panchaprateep που χρεώνουν γυρω στα 2 ευρώ/g και κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης μονοι τους.

Όπως και ο Dr Bekir Bek στην Τουρκία που και αυτος πολυ καλός κάνει ολη την επέμβαση μονος του με 1 ασθενή/ μέρα (που ασχολείται αποκλειστικά με σένα ο γιατρός και ξέρεις τι να περιμένεις) και χρεώνει 2 ευρώ/g.

Γενικά υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές στο εξωτερικό που ειναι πολυ προτιμότερο να πας παρά Ελλάδα.

Kostas97

Well-Known Member
Πέρα από τις καλές κλινικές σε Ισπανία (Freitas, Couto, Villa, Heinicke, espinosa custodio), Πορτογαλία (bruno Ferreira, Pinto), μπορει να πάει κάποιος Ταυλάνδη σε καλές επιλογές όπως o Dr Laorwong και η Dr.Ratchathorn Panchaprateep που χρεώνουν γυρω στα 2 ευρώ/g και κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης μονοι τους.

Όπως και ο Dr Bekir Bek στην Τουρκία που και αυτος πολυ καλός κάνει ολη την επέμβαση μονος του με 1 ασθενή/ μέρα και χρεώνει 2 ευρώ/g.

Γενικά υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές στο εξωτερικό που ειναι πολυ προτιμότερο να πας παρά Ελλάδα.
Για να πας Ταιλανδη μπορει να θες και ενα χιλιαρικο αεροπορικα παντως.

John_John1

Όπως και ο Dr Bekir Bek στην Τουρκία που και αυτος πολυ καλός κάνει ολη την επέμβαση μονος του με 1 ασθενή/ μέρα (που ασχολείται αποκλειστικά με σένα ο γιατρός και ξέρεις τι να περιμένεις) και χρεώνει 2 ευρώ/g.

Για Ταϊλάνδη άφηνα και Κύπρο αφού έχω ήδη πάει 7 φορές.

John_John1

Για να πας Ταιλανδη μπορει να θες και ενα χιλιαρικο αεροπορικα παντως.
700 κατά τον Φεβρουάριο Μάρτιο με Turkish γιατι ψήνομαι...αλλά ναι συνήθως έχουν ξεφύγει τα αεροπορικά

Kostas97

Well-Known Member
700 κατά τον Φεβρουάριο Μάρτιο με Turkish γιατι ψήνομαι...αλλά ναι συνήθως έχουν ξεφύγει τα αεροπορικά
Γνωριζεις τον Σταυρο Παπαδοπουλο;

Αυτος ειναι γυμναστης και ηταν Ταυλανδη 10 χρονια, ερωτευμενος με το μερος.(Πουκετ)
Εφυγε το 22-23 και ηρθε Ελλαδα για ενα χρονο, τωρα ηθελε να παει εκει γι εξαμηνο Τζον... και γυρισε στη βδομαδα πισω απογοητευμενος.

Ανεφερε οτι γεμισε το νησι ναρκωτικα και κακο τουρισμο βιζιτες etc, δεν ξερω αν αληθευει.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Γνωριζεις τον Σταυρο Παπαδοπουλο;

Αυτος ειναι γυμναστης και ηταν Ταυλανδη 10 χρονια, ερωτευμενος με το μερος.(Μπανκοκ)
Εφυγε το 22-23 και ηρθε Ελλαδα για ενα χρονο, τωρα ηθελε να παει εκει γι εξαμηνο Τζον... και γυρισε στη βδομαδα πισω απογοητευμενος.

Ανεφερε οτι γεμισε το νησι ναρκωτικα και κακο τουρισμο βιζιτες etc, δεν ξερω αν αληθευει.
Σέξοτουρισμο έχει χρόνια τώρα δεν είναι ασυνήθιστο αλλά πιο πολύ Pattaya Phuket και bangkok . Δεν είναι όλη η χώρα έτσι. Συγκριτικά με Ελλάδα που έχει είναι 70 εκατομμύρια και εδώ υπάρχει βρωμιά. Όσο για τα ναρκωτικά αν δεν ψάχνεις είσαι οκ δεν χρειάζεται να ασχοληθείς.
Δεν τον ξέρω όμως τον Κυριο.

John_John1

Κακό τουρισμό ναι έχει γεμίσει παλιά έβρισκες μόνο Ευρωπαίους πλέον ορδές από ινδούς κτλ δεν είναι θέμα ρατσισμού φυσικά αλλά η Πατάγια έγινε βούρκος. Και οι Ευρωπαίοι έχουν μυαλά γαμησετα ...μετά τον κορονωιο απλά έχει γίνει της Μουρλης εκεί όλος ο πλανήτης εκεί καινολα τα κατακάθια....πλέον Βιετνάμ πιστεύω άρχισε να ανεβαίνει όπως και άλλες χωρίς της Ν.Ανατολ Ασίας

Kostas97

Well-Known Member
Κακό τουρισμό ναι έχει γεμίσει παλιά έβρισκες μόνο Ευρωπαίους πλέον ορδές από ινδούς κτλ δεν είναι θέμα ρατσισμού φυσικά αλλά η Πατάγια έγινε βούρκος. Και οι Ευρωπαίοι έχουν μυαλά γαμησετα ...μετά τον κορονωιο απλά έχει γίνει της Μουρλης εκεί όλος ο πλανήτης εκεί καινολα τα κατακάθια....πλέον Βιετνάμ πιστεύω άρχισε να ανεβαίνει όπως και άλλες χωρίς της Ν.Ανατολ Ασίας
Ωραιος.... αυτα ειχε αναφερει μπραβο.

bobby

Well-Known Member
Όταν τελειωσει η ψηφοφορια, θα παρω θεση με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερωτημα που απανταει τηνν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ερωτησδη. (οπως εγω την αντιλάμβανομαι φυσικα)
Γιατρέ εσύ έχεις απαντήσει……την τελευταία με τον Λορεντζο την έκανες……ήμουν και εγώ εκεί…. :p :p :p :p :p Και βέβαια για πρακτικούς αλλά και ευνόητους λόγους δεν μπορείς να την κάνεις στον Αναστασάκη… για πρακτικούς νομίζω είναι ξεκάθαρο για ευνόητους γιατί δεν πρέπει να ευλογάμε τα γένια μας (πρέπει να αφήνουμε του άλλους να το κάνουν)….μην το κάνεις σαν τον Λεμπρόν να το κάνεις σαν τον MJ…..

bobby

Well-Known Member

Για Ταϊλανδή αναμενω ρεπορτάζ από John^2

Kostas97

Well-Known Member
βσκ και ο Musk να ημουν Zarev δεν πηγαινα. Υπάρχει και ενα οριο στο κοστος, μετα ξεφτιλίζεται.
Μετα απο ενα ποσο μονο αν μου φερετe το θεο και μου τα ξανακανει οπως οταν ημουν εφηβος ειναι η φαση ε.

Μπλουζα