Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

JimKan1

Well-Known Member
Σέξοτουρισμο έχει χρόνια τώρα δεν είναι ασυνήθιστο αλλά πιο πολύ Pattaya Phuket και bangkok . Δεν είναι όλη η χώρα έτσι. Συγκριτικά με Ελλάδα που έχει είναι 70 εκατομμύρια και εδώ υπάρχει βρωμιά. Όσο για τα ναρκωτικά αν δεν ψάχνεις είσαι οκ δεν χρειάζεται να ασχοληθείς.
Δεν τον ξέρω όμως τον Κυριο.
Πουκετ δεν ηταν παντα ετσι, τα τελευταια 3-4 χρονια εχει γινει υπερτουριστικα απ οτι μου ελεγαν οι ντοπιοι, Παταγια αστο δεν το συζηταω το μερος ειναι ο ορισμος του σεξοτουρισμου, Μπανγκοκ ειναι τοσο μεγαλη και αχανης που τα σημεια που ειναι υπερτουριστικα αν δεν πας επιλεκτικα μπορει να μην τα δεις και καθολου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πουκετ δεν ηταν παντα ετσι, τα τελευταια 3-4 χρονια εχει γινει υπερτουριστικα απ οτι μου ελεγαν οι ντοπιοι, Παταγια αστο δεν το συζηταω το μερος ειναι ο ορισμος του σεξοτουρισμου, Μπανγκοκ ειναι τοσο μεγαλη και αχανης που τα σημεια που ειναι υπερτουριστικα αν δεν πας επιλεκτικα μπορει να μην τα δεις και καθολου
Έτσι η bangkok έχει γίνει και ακριβή και κοσμοπολίτικη δεν καταλαβενεις πολλά. Πουκετ λίγο καλύτερα από Πατάγια.

theoblue

Well-Known Member
Γιατρέ εσύ έχεις απαντήσει……την τελευταία με τον Λορεντζο την έκανες……ήμουν και εγώ εκεί…. :p :p :p :p :p Και βέβαια για πρακτικούς αλλά και ευνόητους λόγους δεν μπορείς να την κάνεις στον Αναστασάκη… για πρακτικούς νομίζω είναι ξεκάθαρο για ευνόητους γιατί δεν πρέπει να ευλογάμε τα γένια μας (πρέπει να αφήνουμε του άλλους να το κάνουν)….μην το κάνεις σαν τον Λεμπρόν να το κάνεις σαν τον MJ…..
Το σωστο ερώτημα θα ήταν:

Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Στην παλιά, την ορθόδοξη ή την καινούρια κλινική της Anastasakis Hair Clinic?

oreo

Well-Known Member
Για γενια εχει ψαξει κανεις?
Φίλε Κώστα τα γενια είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Εχω ψάξει γιατί ήθελα να καλύψω εν πολύ μικρό κενό στο ένα μάγουλο και να το φέρω σε συμμετρία με το άλλο. Αν θες λοιπόν να βάλεις στο πηγούνι ξέχασε το καλύτερα. Βαριέμαι να γράψω το γιατί τώρα. Όταν έκανα την μετ με τον Λορέντζο ο μάγκας μου έβαζε χωρίς χρέωση ότι χρειαζόμουν, αλλά αρκέστηκα να βάλω 5g στο μάγουλο beard2beard βέβαια όχι από το τριχωτό της κεφαλής, για την δοκιμή. Ευτυχώς όλα πένα.
Τελευταίο έχεις βρει πουθενά φώτοζ με Clean shaven τους ασθενείς μετά την μεταμόσχευση? Εγώ δεν έχω βρει μέχρι σήμερα.

Kostas97

Well-Known Member
Φίλε Κώστα τα γενια είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Εχω ψάξει γιατί ήθελα να καλύψω εν πολύ μικρό κενό στο ένα μάγουλο και να το φέρω σε συμμετρία με το άλλο. Αν θες λοιπόν να βάλεις στο πηγούνι ξέχασε το καλύτερα. Βαριέμαι να γράψω το γιατί τώρα. Όταν έκανα την μετ με τον Λορέντζο ο μάγκας μου έβαζε χωρίς χρέωση ότι χρειαζόμουν, αλλά αρκέστηκα να βάλω 5g στο μάγουλο beard2beard βέβαια όχι από το τριχωτό της κεφαλής, για την δοκιμή. Ευτυχώς όλα πένα.
Τελευταίο έχεις βρει πουθενά φώτοζ με Clean shaven τους ασθενείς μετά την μεταμόσχευση? Εγώ δεν έχω βρει μέχρι σήμερα.
Σε ευχαριστώ για την απαντηση φίλε Oreo, για πηγούνι θα με ενδιέφερε ναι , οπότε το ξεχναω.
Πραγματι και εγω δεν έχω δει και γω κανέναν Clean shaved μετα τη μετ .

Στον μπλε κύκλο θα ήθελα περισσότερο και ευελπιστώ ίσως η μινοξιδιλη να βοηθήσει δεδομένου οτι υπάρχουν γενιά. Στο κόκκινο δεν περιμένω τπτ.

Συνημμένα

• 20241205_005423.jpg
    20241205_005423.jpg
    598.8 KB · Προβολές: 86
Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ για την απαντηση φίλε Oreo, για πηγούνι θα με ενδιέφερε ναι , οπότε το ξεχναω.

Στον μπλε κύκλο θα ήθελα περισσότερο και ευελπιστώ ίσως η μινοξιδιλη να βοηθήσει δεδομένου οτι υπάρχουν γενιά. Στο κόκκινο δεν περιμένω τπτ.
Σιγά μην χαραμίσω γκραφτ από το κεφάλι για τα μούσια……το ανάποδο σίγουρα…..προσωπικά πάντα μιλώντας.

gregkont13

Verified MM member
βσκ και ο Musk να ημουν Zarev δεν πηγαινα. Υπάρχει και ενα οριο στο κοστος, μετα ξεφτιλίζεται.
Συμφωνώ και τα αποτελέσματα του είναι πολύ λίγα. Τα graft δεν γεννάνε και νομίζω πως είναι διαλεγμένα κεφάλια ένα προς ένα, ενώ η τιμή είναι κατέ με, αστεία. Τώρα βέβαια αφού ο τύπος είναι full και κάποιοι σκάνε 100κ και 150κ να πάνε σε αυτόν, μαγκιά του.

oreo

Well-Known Member

Λογικά η μινοξιδιλη θα πρέπει να δώσει ένα Boost, δεν νομίζω ομως ότι θα γεμίσει την περιοχή. Φαντάζομαι ότι ήδη θα έχεις κάνει apply εδω και κάποιον καιρό οπότε κ θα ξέρεις που οδεύεις.
Τώρα για την μετ στο πηγούνι δες μια φώτο και σκέψου αν αξίζει να έχεις έστω και 2 τέτοια μαργαριτάρια όταν φρεσκοξυριστεις. Επίσης μην παραμύθια στεις με το σωστό βάθος τοποθέτησης από έμπειρο γιατρό κτλ κτλ ότι το cobblestoning αποφεύγετε 100% εγγυημένα.

Συνημμένα

• Screenshot_20241205_012640.jpg
    Screenshot_20241205_012640.jpg
    658.7 KB · Προβολές: 65

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Περιμένω εναγωνίως να ολοκληρώσουν τα μέλη τις σκέψεις τους ώστε να ρίξει την αυλαία ο γιατρός .
Που θα πήγαινε άραγε για το final
touch up? (Χωρίς παρακάλια αυτή την φορά).

gregkont13

Verified MM member
Περιμένω εναγωνίως να ολοκληρώσουν τα μέλη τις σκέψεις τους ώστε να ρίξει την αυλαία ο γιατρός .
Που θα πήγαινε άραγε για το final
touch up? (Χωρίς παρακάλια αυτή την φορά).
θα την έκανε μόνος του στον εαυτό του με καθρέφτη.

JimKan1

Well-Known Member
Για γενια εχει ψαξει κανεις?
Γενια αν τα ξυρισεις φαινεται cobblestoning σε πολλες περιπτωσεις δυστυχως, και για να γινει σωστα θελει απο γενια σε γενια, αν βαλεις απο μαλλι σε γενια φαινεται πολυ διαφορετικα η τριχα

Dimos_

Member
Όταν τελειωσει η ψηφοφορια, θα παρω θεση με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερωτημα που απανταει τηνν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ερωτησδη. (οπως εγω την αντιλάμβανομαι φυσικα)
@Anastasakis Hair Clinic Γιατρέ απ ό,τι φαίνεται η "ψηφοφορία" τελείωσε.
Θα πάρετε θέση για το ερώτημα που τέθηκε?

TopBoy

Active Member
Για να πας Ταιλανδη μπορει να θες και ενα χιλιαρικο αεροπορικα παντως.
καλά βρισκεις και αρκετά πιο φτηνα από ότι ειδα αναλόγως με ποια αεροπορική θα πας. Το συνδυάζεις και για βόλτα εξάλλου.
Για Ταϊλάνδη άφηνα και Κύπρο αφού έχω ήδη πάει 7 φορές.
χαχα γιατι τοσο πολύ σου άρεσε η Ταϊλάνδη;

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλά βρισκεις και αρκετά πιο φτηνα από ότι ειδα αναλόγως με ποια αεροπορική θα πας. Το συνδυάζεις και για βόλτα εξάλλου.

χαχα γιατι τοσο πολύ σου άρεσε η Ταϊλάνδη;

Για όλα φυσικά όλη η Ασία μου αρεσει αλλά και σεξ έκανα τι να κρύψω σιγά.

Μπλουζα