Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
M.M είπε:Αγαπητε Geo,
σε ευχαριστω πολυ για τις αμεσες και καθαρες απαντησεις! Νομιζω πως η παρουσια σου εδω μεσα, εχει να προσφερει. Θα μπορουσες , σε παρακαλω πολυ, να στειλεις καποιες φωτογραφιες (και οτι αλλο υλικο διαθετεις) σε καποιον απο τους διαχειριστες, ωστε να τις ανεβασουν; Κι αν γινεται στειλε και σε εμενα με π.μ. Σου ευχομαι πραγματικα την καλυτερη εκβαση, ωστε να αντλησουμε και εμεις κουραγιο και ελπιδα..
scarface είπε:παιδια εχω κλεισει εγω ραντεβου 15/04.μονο τοτε μπορουσε..θα παω και ενημερωνω.
M.M είπε:[quote author=M.M link=topic=1653.msg30446#msg30446 date=1270058149]
Αγαπητε Geo,
σε ευχαριστω πολυ για τις αμεσες και καθαρες απαντησεις! Νομιζω πως η παρουσια σου εδω μεσα, εχει να προσφερει. Θα μπορουσες , σε παρακαλω πολυ, να στειλεις καποιες φωτογραφιες (και οτι αλλο υλικο διαθετεις) σε καποιον απο τους διαχειριστες, ωστε να τις ανεβασουν; Κι αν γινεται στειλε και σε εμενα με π.μ. Σου ευχομαι πραγματικα την καλυτερη εκβαση, ωστε να αντλησουμε και εμεις κουραγιο και ελπιδα..
GK είπε:[quote author=M.M link=topic=1653.msg31335#msg31335 date=1271144484]
[quote author=M.M link=topic=1653.msg30446#msg30446 date=1270058149]
Αγαπητε Geo,
M.M είπε:[quote author=GK link=topic=1653.msg31341#msg31341 date=1271146315]
[quote author=M.M link=topic=1653.msg31335#msg31335 date=1271144484]
[quote author=M.M link=topic=1653.msg30446#msg30446 date=1270058149]
Αγαπητε Geo,
Με την λογική σου (εάν μπορεί κανείς να την αποκαλέσει έτσι) και εσύ μπορεί να είσα βαλτή από τίποτα κέντρα μεταμόσχευσης για να βγάλεις σκάρτη τη συγκεκριμένη θεραπεία. Αλλά αυτές οι σκέψεις κάθε άλλο παρά λογικές είναι γιατί στο τέλος δεν θα υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το forum αφού ό καθένας θα θεωρείται υποκινούμενος και εγκάθετος.M.M είπε:Την επομενη, στις 23.03.2010 εγγραφηκε ο φιλος GK στο σαιτ , ενω εξι μερες μετα, στις 29.03.2010 , ο φιλος geo (αρα και τα δυο μελη μετα τη δημοσιευση του θεματος)...!
To ότι είσαι απελπισμένη με ένα πρόβλημα δεν σε δικαιολογεί να λασπολογείς άλλους επειδή δεν καταλαβαίνεις ή επειδή νομίζεις ότι καταλαβαίνεις. Και αναφέρομαι σε εμένα προσωπικά τώρα γιατί για τον Geo ή τους άλλους δεν μπορώ να ξέρω.M.M είπε:ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, αν αναζητατε πραγματι λυση στο προβλημα της ΑΑ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
M.M είπε:Χαιρομαι για την αντιδραση σου, αν και λιγοτερο κομψη απο τη δικη μου, αλλα δεν ειναι θεμα απελπισιας, ειναι θεμα εμπιστοσυνης και κοροιδιας. Εχω μαθει στη ζωη μου, οταν λεω στις "7 και 16 και 25 δευτερολεπτα θα ειμαι εκει" να το πραττω.Δεν περιμενω μονο εγω τις φωτογραφιες, αλλα εκατονταδες αλλα μελη. Δεν κατηγορω κανεναν, αλλα μετα απο ενα μηνα θεωριτικης φλυαριας χωρις βασικο υλικο, το τοπικ αυτο κατανταει βαρετο. Οσο για το "κατι τυπακια σαν και εσενα", δε θα το συνεχισω, γιατι οπως θα εχεις διαπιστωσει χειριζομαι καλα την ελληνικη , επιπλεον εχω ευχερεια στο να κατεβαινω επιπεδα για να συναντησω τους οποιους αλλους.
Το ακομη πιο ευκολο να κανω delete το προφιλ μου και να σιωπασω- μα τοσο απελπισμενη ειμαι...!
M.M είπε:Ok. Να περνας καλα, κι αν αισθανθηκες οτι εσενα προσωπικα "λασπολογισα", ανακαλω. Κι επειδη βλεπω οτι ξεπερνας τις γυναικες στη χρηση του λογου, θα σε αφησω χωρις τη δυσαρεστη παρεα μου. Φυσικα και θα παρακολουθω απο μακρια, δυστυχως για σενα δε μπορεις να με αποτρεψεις απο αυτο. Χαιρετω τα υπολοιπα παιδια και ευχαριστω για τη φιλοξενια για ενα χρονο και κατι..
Αναγκάζομαι με λύπη να απαντήσω σε αυτό το μήνυμα (μετά τα όσα ειπώθηκαν στα τελευτέα σου post) , Και συγκεκριμένα στην ερώτηση σου : «Επισης, με προβληματιζει λιγο το γεγονος, (και εδω θα σε...μαλωσω και να με συγχωρεσεις γι'αυτο..!) , οτι παροτι παρακολουθεις, εδω και καιρο -οπως γραφεις- το σαιτ, οπως κανω αλλωστε κι εγω, μολις προχθες εγγραφηκες σε αυτο και ενω εχεις υποβληθει σε αυτη τη μεθοδο εδω και αρκετο καιρο, μολις τωρα ενημερωνεις τους υπολοιπους, που αν μη τι αλλο, εφοσον παρακολουθεις το φορουμ, θα γνωριζεις πως υποφερουν, αγωνιουν και ψαχνονται, σε σημειο να αναφερουν ακομη και τα αποτελεσματα μιας απλης επισκεψης τους σε ενα γιατρο, ακομη και τις μελλοντικες τους προθεσεις να επισκεφθουν καποιον... Η ακομη και να αναφερουν αμεσως κατι που ακουσαν, ειδαν, εντοπισαν (οπως εκανα κι εγω, το κατα τ'αλλα "σιωπηλο" μελος).» και να εξηγήσω τον λόγο που τόσα χρόνια δεν είχα γραφτεί στο forum και προτιμούσα να παραμένω αθέατος. Ο λόγος λοιπόν είναι πολύ απλός είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει 12 ώρες την ημέρα και στον ελάχιστο χρόνο του προσπαθεί να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό του.M.M είπε:Αγαπητε geo, σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες! Ειμαι η κοπελα που ανεβασε το θεμα, εισαι μηπως το παιδι που εμφανιστηκε με τον γιατρο στον ΑΝΤ1?? Μιλησα καποια στιγμη -πριν μερικες ημερες- με τη γραμματεα του γιατρου και μου εδωσε την εντυπωση πως μια μονον περιπτωση γνωριζε σε σχεση με αυτη την θεραπεια... (?). Περιμενα και γραπτη απαντηση απο τον ιδιο τον γιατρο καθως scripta manent, αλλα...(....)..
Επισης, με προβληματιζει λιγο το γεγονος, (και εδω θα σε...μαλωσω και να με συγχωρεσεις γι'αυτο..!) , οτι παροτι παρακολουθεις, εδω και καιρο -οπως γραφεις- το σαιτ, οπως κανω αλλωστε κι εγω, μολις προχθες εγγραφηκες σε αυτο και ενω εχεις υποβληθει σε αυτη τη μεθοδο εδω και αρκετο καιρο, μολις τωρα ενημερωνεις τους υπολοιπους, που αν μη τι αλλο, εφοσον παρακολουθεις το φορουμ, θα γνωριζεις πως υποφερουν, αγωνιουν και ψαχνονται, σε σημειο να αναφερουν ακομη και τα αποτελεσματα μιας απλης επισκεψης τους σε ενα γιατρο, ακομη και τις μελλοντικες τους προθεσεις να επισκεφθουν καποιον... Η ακομη και να αναφερουν αμεσως κατι που ακουσαν, ειδαν, εντοπισαν (οπως εκανα κι εγω, το κατα τ'αλλα "σιωπηλο" μελος). Οπως και να εχει, θα σε ευγνωμονουσαμε ιδιαιτερα αν μας ενημερωνες αναλυτικοτερα. Ηλικια, σε ποια σημεια υπηρχε το προβλημα, ποσος καιρος περασε απο την εφαρμογη της θεραπειας, αν εξακολουθεις να παρατηρεις τριχοπτωση κλπ.. Θα σε παρακαλουσαμε, λοιπον καλοπροαιρετα, να στειλεις -εστω μεσω προσωπικου μηνυματος- οσο πιο συντομα μπορεις, φωτογραφιες σου και οτι υλικο εχεις, γιατι μας εχουν ξυπνησει ελπιδες (αλλα και..φοβοι διαψευσης τους).. ! Επισης, κατι αλλο. Γραφεις για "ολοκληρο χειρουργειο" και 1000 ευρω κοστος.. Δηλαδη ποσο μεγαλο χειρουργειο ειναι??? Δεν ειναι μια απλη τομη, οπως σε αλλες επεμβασεις μεταφορας λιπους π.χ. παχυνσης ανω χειλους κλπ? Και να υποθεσω πως τα 1000 ευρω ειναι εντος των 2.500-4000 ευρω ή υπηρξε παραπλανητικη διαφημιση στο ρεπορταζ? Επισης να υποθεσω, πως ειχες σημαντικο προβλημα, για να σου ζητηθει το ανωτερο ποσο, που ο ιδιος ο γιατρος δια των τηλεοπτικων καναλιων δηλωσε. Οποτε και το ενδιαφερον μας για τα αποτελεσματα σου ειναι ζωηρο! Ειναι ευδιακριτο (σαφες), πως ο αγαπητος Georgex6, αναφερεται σε αλλη μεθοδο. Ομως, απο το δημοσιευμα των "Nεων" (και αλλων εφημεριδων), καθως και απο την ολη λογικη της χρησης των βλαστοκυτταρων (την οποια εχω οικειοποιηθει αρκετα και πιστευω πως θα αλλαξει ριζικα την βιολογικη εννοια /περιγραφη της ιδιας της ζωης -εδω νεκρη, σταματημενη καρδια ζωντανεψαν με βλαστοκυτταρα..!), περιμενα να ακουσω πως θα δημιουργουνταν και νεοι θυλακες...
Υπαρχουν κι αλλες αποριες, αλλα να μην καταχρωμαι του χρονου σου, ας ρωτησουν και τα υπολοιπα παιδια.. Να τονισω και παλι, πως οσοι προκειται να επισκεφθουν τον γιατρο προσεχως, καλο θα ηταν να σταχυολογησουν το υλικο του φορουμ και να του θεσουν καιρια ερωτηματα!
-stamatis- είπε:...Ενταξει καταλαβαινω το αγχος καποιον για να μαθουν καποια πραγματα παραπανω σχετικα με τη θεραπεια αλλα δεν ειναι σωστο να μεταφερουμε αυτο το αγχος και σε αυτον ο οποιος ενδιαφερθηκε να μιλησει για τις εμπειριες του (τον geo φυσικα εννοω).
Να φανταστειτε οτι εγω οταν του εστειλα μηνυμα κατευθιαν μου εστειλε απαντηση το παλικαρι,για αυτο και ειμαι σιγουρος οτι με τη πρωτη ευκαιρια θα μας στειλει αυτα που λεει
Και στο φιναλε οποιος ενδιαφερεται πραγματικα να παει στο γιατρο να του κανει και αυτος μια επισκεψη να δουμε τι θα του πει :grandpa: