Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ziggy

Active Member
Toρναδορος ειμαι,δεν ειμαι γιατρος.
Και επειδη γνωριζω οτι δεν ειμαι γιατρος δεν λεω σε αλλους να παρουν η να μην παρουν φαρμακα και δεν δινω δοσολογιες.
Ο Lorenzo τις μετεγχειρητικές του οδηγίες γραφει οτι ειναι καλο να εχεις κοκκινισμα στη ληπτρια 2 μηνες μετα την επεμβαση γιατί σημαίνει ότι σχηματίζεται το αιματολογικό δίκτυο για την τροφοδοσία των γκραφτ;
Σοβαρα γραφει τετοιο πραγμα;

Εdit αφου διαβασα τις οδηγιες.Καμια σχεση με οτι γραψες εσυ. και μαλιστα σε καποιον που ειπε οτι εχει κοκκινιλα 2 μηνες μετα την επεμβαση.
Σωστα υπεθεσα οτι ειναι δικη σου θεωρια.

bobby

Well-Known Member
Έτσι γράφει……ούτε και εγώ γιατρός είμαι, από την προσωπική μου εμπειρία (την ΜΜ μου δηλαδή) μιλάω και ότι μου έχουν πει γιατροί. Έτσι είναι τα φορουμ…ανταλλαγή εμπειριών, αν τώρα δεν συμφωνείς με αυτό τότε τι κάνεις εδώ;

ziggy

Active Member
Οχι δεν γραψει οτι αν εχεις κοκκινιλα δυο μηνες μετα την επεμβαση αυτο ειναι καλο γιατι σχηματίζεται το αιματολογικό δίκτυο για την τροφοδοσία των γκραφτ.
Και τελικα;Alμα βαζεις aloe vera μειωνεται η κοκκινιλα για ποιον λογο;Επηρεαζει το αιματολογικο δικτυο;

Τα
"Ξεκινα φινα χτες"
"Παρε χ μιλιγραμ"
"Οι παρενεργειες που εχεις δεν ειναι απο την φινα"

Ειναι ανταλλαγη εμπειριών;

Δηλαδη για να ειμαι εδω πρεπει να συμφωνω μαζι σου;

bobby

Well-Known Member
Όχι δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.
Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να πανικοβάλλεις τον κόσμο.
Τέλος πάντων έχεις την άποψη σου (που είναι αντίθετη με τους επιστήμονες) δικαίωμα σου, δεν θα κάτσω να συνεχίσω την κουβέντα γιατί μου θυμίζει την κουβέντα που κατά καιρούς είχα με αντιεμβολιαστές και με τέτοια άτομα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
Πίστευε ότι θελεις δεν επιθυμώ να σε πείσω ούτε να το συνεχίσω. Καληνύχτα.

ziggy

Active Member
Οποτε την επομενη φορα κοψε την ειρωνια και μην με αποκαλεσεις "γιατρο" γιατι θα ξαναπαρεις απαντηση
Κια επειδη ειναι η δευτερη φορα που μου αναφερεις τους αντιεμβολιαστες δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αναφερεις σε διαλογο μαζι μου που εχω κανει 5 δοσεις εμβολιου.
Πως ειναι δυνατον να πανικοβαλλω κοσμο;Εμενα διαβαζεις η καποιον αλλον;
Τι εχω γραψει που μπορει να πανικοβαλλει καποιον;

bobby

Well-Known Member
Οποτε την επομενη φορα κοψε την ειρωνια και μην με αποκαλεσεις "γιατρο" γιατι θα ξαναπαρεις απαντηση
Κια επειδη ειναι η δευτερη φορα που μου αναφερεις τους αντιεμβολιαστες δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αναφερεις σε διαλογο μαζι μου που εχω κανει 5 δοσεις εμβολιου.
Όταν συστήνεις σε κάποιους να μην πάρουν ένα εγκεκριμένο φάρμακο γιατί θα έχουν μόνιμες παρενέργειες μάλλον ιατρική θα έχεις σπουδάσει και όχι τόρνο. Για αυτό το γιατρος…. Και εσύ ειρωνεύεσαι για αυτό σου απευθύνομαι ανάλογα αλλά ευγενικά. Τα «κόψε» όμως να τα απευθύνεις σε κανα φίλο σου όχι σε εμένα, ούτε φίλος σου είμαι ούτε και πρόκειται να γίνω.
Επόμενη φορά από μέρους μου δεν θα υπάρξει γιατί με άτομα σαν και εσένα δεν αξίζει να ασχολείσαι ελπίζω και από εσένα. Δώσε ότι «απάντηση» θες τώρα αλλά να ξέρεις την γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι….

ziggy

Active Member
Δεν εχω πει σε κανεναν να μην παρει η να παρει φαρμακο.
Φανταζεσαι πραγματα και τα αποδιδεις σε εμενα.

Σε αντιθεση με εσενα που εχεις γραψεις σε αρκετους να παρουν φαρμακο και τι δοσολογια να παρουν
Γραψτα τωρα εκει που δεν πιανει μελανι αλλα φροντισε τουλαχιστον να μην μου αποδιδεις πραγματα που φανταστηκες οτι γραφω.

Θα επιβεβαιώσω με το φαρμακείο, έχω την εντύπωση πως αρκετοί αγοράζουν την πρώτη ύλη καθαρή.
εγώ που ρώτησα στο εργαστήριο από όπου προμηθεύομαι φτιαχτή φίνα..μου είπαν ότι αγοράζουν φίνα φαρμακευτικής προέλευσης ως πρώτη υλη και ακολούθως βάζουν λακτόζη. Ρώτησα κατά πόσο ίδια ειναι η φίνα που φτιάχνουν με το Propecia. Τσέκαρε τα συστατικά και μου ειπε ακριβώς το ίδιο. Θα μπορούσε δυνητικά η φτιαχτή φίνα από εργαστήριο φαρμακείου να είναι λιγότερη αποτελεσματική από proscar ή propecia?

Σχετικά με την φτιαχτή φιναστερίδη έχετε εμπιστοσύνη?Φτιάχνουν κάποια φαρμακεία στο 1mg 15-20 ευρώ τα 60 χάπια!Η αλήθεια είναι ότι με το προσκαρ δύσκολη η κοπή στα 5!
εμένα γνωστός μου παίρνει φτιαχτή φίνα από φαρμακείο στα 8€ το μήνα. Αποτελέσματα έχει και κάπως έτσι ξεκίνησα κ εγώ με φτιαχτή φίνα από το ίδιο φαρμακείο. Μου έχει μπει στο μυαλό βέβαια ότι δεν ειναι το ίδιο αποτελεσματική με το Proscar που είναι επίσης οικονομικό. Είμαι 4 μήνες στην φτιαχτή. Αν αλλάξω σε προσκαρ θα γίνει τπτ άραγε;
Μόνο που θα με λιντσάρει η δερματολόγος μου που δεν θα της το πω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
εμένα γνωστός μου παίρνει φτιαχτή φίνα από φαρμακείο στα 8€ το μήνα. Αποτελέσματα έχει και κάπως έτσι ξεκίνησα κ εγώ με φτιαχτή φίνα από το ίδιο φαρμακείο. Μου έχει μπει στο μυαλό βέβαια ότι δεν ειναι το ίδιο αποτελεσματική με το Proscar που είναι επίσης οικονομικό. Είμαι 4 μήνες στην φτιαχτή. Αν αλλάξω σε προσκαρ θα γίνει τπτ άραγε;
Μόνο που θα με λιντσάρει η δερματολόγος μου που δεν θα της το πω
Μωρέ δεν είναι τόσο η τιμή αλλά το κόψιμο και αν γίνεται σωστά!Πλέον έχω βρει την άκρη όμως με το προκαρ και το κόβω στα 5 μια χαρά!Προτιμώ να αγοράζω το προϊον ως έχει απο το να έχω αμφιβολίες!

Μωρέ δεν είναι τόσο η τιμή αλλά το κόψιμο και αν γίνεται σωστά!Πλέον έχω βρει την άκρη όμως με το προκαρ και το κόβω στα 5 μια χαρά!Προτιμώ να αγοράζω το προϊον ως έχει απο το να έχω αμφιβολίες!
τώρα έχω εγώ αμφιβολίες
Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
Χαμηλή αποτελεσματικότητα ή δραστικότητα της φτιαχτής από την επώνυμη;

LoverBoy

Well-Known Member
τώρα έχω εγώ αμφιβολίες
Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
Χαμηλή αποτελεσματικότητα ή δραστικότητα της φτιαχτής από την επώνυμη;
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα!Η ουσία είναι η ίδια απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο προτιμώ το Προσκαρ!

g_pal

Active Member
Τελικά το poll έδειξε οτι 38% δήλωσε οτι είχε παρενέργειες ενώ το 48% οτι δεν ειχε παρενέργειες με τη χρηση φιναστεριδης

JimKan1

Well-Known Member
Τελικά το poll έδειξε οτι 38% δήλωσε οτι είχε παρενέργειες ενώ το 48% οτι δεν ειχε παρενέργειες με τη χρηση φιναστεριδης
Ναι αλλα ενα ποσοστο δεν εχει δοκιμασει

Οποτε αν κανεις αναγωγη σε αυτους που δοκιμασαν φιναστεριδη (37+47 = 84) τοτε (37/84)*100 = 44% δηλωσαν οτι ειχαν παρενεργειες ενω το υπολοιπο (47/84)*100 = 56% δηλωσε οτι δεν ειχε.

Μπλουζα