Aυτη ειναι δικη σου θεωρια φανταζομαι.Το κοκκίνισμα είναι καλό γιατί σημαίνει ότι σχηματίζεται το αιματολογικό δίκτυο για την τροφοδοσία των γκραφτ.
Aυτη ειναι δικη σου θεωρια φανταζομαι.Το κοκκίνισμα είναι καλό γιατί σημαίνει ότι σχηματίζεται το αιματολογικό δίκτυο για την τροφοδοσία των γκραφτ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μου το έχει αναφέρει ο Λορεντζο γιατρέ….. το γράφει και στις μετεγχειρητικές του οδηγίες…..Aυτη ειναι δικη σου θεωρια φανταζομαι.
Όταν συστήνεις σε κάποιους να μην πάρουν ένα εγκεκριμένο φάρμακο γιατί θα έχουν μόνιμες παρενέργειες μάλλον ιατρική θα έχεις σπουδάσει και όχι τόρνο. Για αυτό το γιατρος…. Και εσύ ειρωνεύεσαι για αυτό σου απευθύνομαι ανάλογα αλλά ευγενικά. Τα «κόψε» όμως να τα απευθύνεις σε κανα φίλο σου όχι σε εμένα, ούτε φίλος σου είμαι ούτε και πρόκειται να γίνω.Οποτε την επομενη φορα κοψε την ειρωνια και μην με αποκαλεσεις "γιατρο" γιατι θα ξαναπαρεις απαντηση
Κια επειδη ειναι η δευτερη φορα που μου αναφερεις τους αντιεμβολιαστες δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αναφερεις σε διαλογο μαζι μου που εχω κανει 5 δοσεις εμβολιου.
εγώ που ρώτησα στο εργαστήριο από όπου προμηθεύομαι φτιαχτή φίνα..μου είπαν ότι αγοράζουν φίνα φαρμακευτικής προέλευσης ως πρώτη υλη και ακολούθως βάζουν λακτόζη. Ρώτησα κατά πόσο ίδια ειναι η φίνα που φτιάχνουν με το Propecia. Τσέκαρε τα συστατικά και μου ειπε ακριβώς το ίδιο. Θα μπορούσε δυνητικά η φτιαχτή φίνα από εργαστήριο φαρμακείου να είναι λιγότερη αποτελεσματική από proscar ή propecia?Θα επιβεβαιώσω με το φαρμακείο, έχω την εντύπωση πως αρκετοί αγοράζουν την πρώτη ύλη καθαρή.
εμένα γνωστός μου παίρνει φτιαχτή φίνα από φαρμακείο στα 8€ το μήνα. Αποτελέσματα έχει και κάπως έτσι ξεκίνησα κ εγώ με φτιαχτή φίνα από το ίδιο φαρμακείο. Μου έχει μπει στο μυαλό βέβαια ότι δεν ειναι το ίδιο αποτελεσματική με το Proscar που είναι επίσης οικονομικό. Είμαι 4 μήνες στην φτιαχτή. Αν αλλάξω σε προσκαρ θα γίνει τπτ άραγε;Σχετικά με την φτιαχτή φιναστερίδη έχετε εμπιστοσύνη?Φτιάχνουν κάποια φαρμακεία στο 1mg 15-20 ευρώ τα 60 χάπια!Η αλήθεια είναι ότι με το προσκαρ δύσκολη η κοπή στα 5!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μωρέ δεν είναι τόσο η τιμή αλλά το κόψιμο και αν γίνεται σωστά!Πλέον έχω βρει την άκρη όμως με το προκαρ και το κόβω στα 5 μια χαρά!Προτιμώ να αγοράζω το προϊον ως έχει απο το να έχω αμφιβολίες!εμένα γνωστός μου παίρνει φτιαχτή φίνα από φαρμακείο στα 8€ το μήνα. Αποτελέσματα έχει και κάπως έτσι ξεκίνησα κ εγώ με φτιαχτή φίνα από το ίδιο φαρμακείο. Μου έχει μπει στο μυαλό βέβαια ότι δεν ειναι το ίδιο αποτελεσματική με το Proscar που είναι επίσης οικονομικό. Είμαι 4 μήνες στην φτιαχτή. Αν αλλάξω σε προσκαρ θα γίνει τπτ άραγε;
Μόνο που θα με λιντσάρει η δερματολόγος μου που δεν θα της το πω
τώρα έχω εγώ αμφιβολίεςΜωρέ δεν είναι τόσο η τιμή αλλά το κόψιμο και αν γίνεται σωστά!Πλέον έχω βρει την άκρη όμως με το προκαρ και το κόβω στα 5 μια χαρά!Προτιμώ να αγοράζω το προϊον ως έχει απο το να έχω αμφιβολίες!
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα!Η ουσία είναι η ίδια απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο προτιμώ το Προσκαρ!τώρα έχω εγώ αμφιβολίες
Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
Χαμηλή αποτελεσματικότητα ή δραστικότητα της φτιαχτής από την επώνυμη;
Ναι αλλα ενα ποσοστο δεν εχει δοκιμασειΤελικά το poll έδειξε οτι 38% δήλωσε οτι είχε παρενέργειες ενώ το 48% οτι δεν ειχε παρενέργειες με τη χρηση φιναστεριδης