Pistolero1998
Member
Ναι φίλεΒάζεις και μινοξιδίλη?
Ναι φίλεΒάζεις και μινοξιδίλη?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομιζω για να υποστηριξει καποιος τα αντιθετα απο τις ερευνες για τη φινα, αλλα και τη θεωρια πισω απο την DHT πρεπει να φερει αντιστοιχα ισχυρα οπλα.
Πηρα ακριβως 2,5 χρονια απο ακριβως 18,5 εως ακριβως 21...Αρχικα εκοβα το προσκαρ στα 5 αλλα μετα το εκανα στα 4...Γιαννη θυμαμαι επαιρνες φινα απο πολυ παλια, θυμασαι ποια διαστηματα επαιρνες και ποτε οχι; τελικο σταδιο τι θα εχεις χωρις φινα; NW6?
Σωστη η συμβουλη σου στο τελος
Όχι.Toπική φιναστερίδη έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το χάπι? Σε τι ποσότητες βγαίνει?
Τοπική φιναστερίδη = βραχυπρόθεσμο πυροτέχνημα.Toπική φιναστερίδη έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το χάπι? Σε τι ποσότητες βγαίνει?
Καλησπέρα, έχω μερικές ερωτήσεις. Είχα ξεκινήσει φίνα κομμένο στα 4 από μισό κάθε μέρα για λίγες μερες και κατευθείαν κατάλαβα διάφορα στη λίμπιντο και την είχα κόψει. Λέω να ξαναπροσπαθήσω μιας και το μαλλί χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο. Ποια πιστεύεις είναι η δόση ώστε να μην βγάλω θέμα ξανά; Επίσης είδες διαφορά στο μαλλί η κάποια επανέκφυση; Επίσης έχει shedding?Πηρα ακριβως 2,5 χρονια απο ακριβως 18,5 εως ακριβως 21...Αρχικα εκοβα το προσκαρ στα 5 αλλα μετα το εκανα στα 4...
Ξαναξεκινησα 29 εως τωρα 33 αρχικα 0,5 mg 3XWEEK για κανα 2μηνο αν θυμαμαι καλα,μετα 1mg 3ΧWEEK για κανα 6 μηνο και τωρα κοβω προσκαρ στα 4 και παιρνω 6 φορες την εβδομαδα...
Εγώ έχω κοκκινισμα στην λήπτρια περιοχή αλλά είμαι στους δύο μήνες ,βέβαια δεν ξερω πότε και αν θα φύγει όλο και με ενοχλεί γιατι φαινεται και μου το σχολιαζουνΕρώτηση (μάλλον) άσχετη με το νήμα:
Ξέρεις bobby, ή κάποιος άλλος, πού οφείλεται το κοκκίνισμα που φαίνεται στη φωτό κάτω αριστερά, στη βάση του κρανίου, στο 3ο κολάζ;
Ρωτάω επειδή έχω ακριβώς το ίδιο κοκκίνισμα και σε σχήμα και σε έκταση (!) από τότε που έκανα τη μμ, αρχές Απριλίου, το οποίο εμμένει ακόμη και τώρα (5 μήνες μετά). Είναι κάτι σύνηθες;
Εγω ημουν κοκκινος για 6 μηνες, τωρα που ειμαι σχεδον 3 χρονια μετα το κοκκινισμα ειναι πολυ λιγο αλλα δεν εχει φυγει τελειωςΕγώ έχω κοκκινισμα στην λήπτρια περιοχή αλλά είμαι στους δύο μήνες ,βέβαια δεν ξερω πότε και αν θα φύγει όλο και με ενοχλεί γιατι φαινεται και μου το σχολιαζουν
Φίνα παίρνω κανα διμηνο χωρις προβλημα (1/5 proscar)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πιστεύεις είναι θέμα γιατρού ή θέμα κεφαλιού;Εγω ημουν κοκκινος για 6 μηνες, τωρα που ειμαι σχεδον 3 χρονια μετα το κοκκινισμα ειναι πολυ λιγο αλλα δεν εχει φυγει τελειως
Μονο υποθεσεις μπορω να κανω αλλα πιστευω ειναι ενας συνδιασμος, δηλαδη πρωτον ποσο ευαισθητο ειναι το δερμα σου και δευτερον ποσο "χασαπης" ειναι ο γιατρος, εχω προσεξει οτι συμβαινει πιο συχνα σε αδειες περιοχες αλλα δεν ξερω γιατιΠιστεύεις είναι θέμα γιατρού ή θέμα κεφαλιού;
άρα η DHT στο αίμα είτε χαμηλή είτε υψηλή δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο; Εγώ μετά από 1,5 μήνα φινας χάπι έκανα εξετάσεις και η DHT ήταν υψηλότερη συγκριτικά με τις τιμές πριν την έναρξη της φιναστεριδης. Αυτό σημαινει ότι δεν λειτουργεί σε εμενα η αγωγή;Στο λέω απλά για να μην βασίζεσαι μόνο στις μετρήσεις της DHT που θα πάρεις. Η μέτρηση της DHT στον ορό είναι απλά μια ένδειξη του τι συμβαίνει στους ιστούς των οργάνων, εκεί δηλαδή που μας ενδιαφέρει. Τα όργανα (πχ προστάτης) έχουν την δυνατότητα να παράγουν DHT και μέσω άλλων μηχανισμών τοπικά, άρα μια μέτρηση χαμηλής DHT στον ορό δεν σημαίνει απαραίτητα και χαμηλή DHT στο όργανο. Παρόλαυτα είναι μια καλή ένδειξη.
1,5 μηνας ειναι μικρο χρονικο διαστημαάρα η DHT στο αίμα είτε χαμηλή είτε υψηλή δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο; Εγώ μετά από 1,5 μήνα φινας χάπι έκανα εξετάσεις και η DHT ήταν υψηλότερη συγκριτικά με τις τιμές πριν την έναρξη της φιναστεριδης. Αυτό σημαινει ότι δεν λειτουργεί σε εμενα η αγωγή;
Υπάρχει λόγος να ξανακάνω στο εξάμηνο;1,5 μηνας ειναι μικρο χρονικο διαστημα
Υπάρχει λόγος να ξανακάνω στο εξάμηνο;
ανάλογα με τα επίπεδα στο αίμα κρίνεται και η λειτουργικότητα της φίνα;
Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ!Στο εξάμηνο φαίνεται η επίδραση της φίνα. Δεν μας ενδιαφέρει στο αίμα αλλά στους ιστούς, η μέτρηση όμως στο αίμα είναι μια καλή ένδειξη. Για αυτό και πολλοί που θεωρούν ότι έχουν παρενέργειες μετά από λίγες μέρες, στην συντριπτική πλειοψηφια είναι καθαρά ψυχοσωματικό. Η φίνα δεν προλαβαίνει μετά από λίγες μέρες να ρίξει τα επίπεδα της DHT στους ιστούς.