Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΛΙΑ....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cmos516

Member
Απ: Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΛΙΑ....

Εγω νομιζω οτι ειναι της ηλικιας βεβαια δε ειμαι και ειδικος απο κει και περα συμφωνω μαζι σου ,οταν ειχες παντα hairline σχηματος "Π" και αρχιζει να γινετε πλεον εντονα σχηματος "Μ"οσο να ναι για σενα αυτο το τριγωνακι που δημιουργητε θεωρητε απωλεια και καραφλα,ετσι νιωθω και εγω.
Κανω πισω τα μαλλια μου και βλεπω το σημειο αυτο το μικρο που αρχιζουν οι τριχες να εξαφανιζοντε και φρικαρω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paulos mallias

New Member

cmos516 είπε:
Εγω νομιζω οτι ειναι της ηλικιας βεβαια δε ειμαι και ειδικος απο κει και περα συμφωνω μαζι σου ,οταν ειχες παντα hairline σχηματος "Π" και αρχιζει να γινετε πλεον εντονα σχηματος "Μ"οσο να ναι για σενα αυτο το τριγωνακι που δημιουργητε θεωρητε απωλεια και καραφλα,ετσι νιωθω και εγω.
Κανω πισω τα μαλλια μου και βλεπω το σημειο αυτο το μικρο που αρχιζουν οι τριχες να εξαφανιζοντε και φρικαρω.

Το ερώτημα ειναι το εξής: ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ αυτή η μικρή επιφάνεια ή όχι;; Διότι όπως ανέφερα στο αρχικό μου πόστ, σε όλα τα σαιτ που εχω μπει (ακόμα και των μεγάλων γιατρών τύπου Χανσον), βλέπω ότι ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ υπάρχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ανοιχτοί κρόταφοι.

Τελικά, μήπως στο σημείο εκείνο δεν φυτρώνει μαλλί;

cmos516

Member

paulos mallias είπε:
Θεωρείς δηλαδή και βλέποντας τις φωτό μου, ότι αυτό το μικρό (κατα τη γνωμη μου) πρόβλημα καλύπτεται μόνο απο γιατρούς εξω;

Τι θα πει μεγαλο και μικρο προβλημα φιλε μου?δηλαδη επειδη εχω μικρο προβλημα πρεπει να παω σε "ερασιτεχνη"πως να στο πω.
Προτειμω να ειμαι κατοχυρωμενος 100%,οτι θα δω το αποτελεσμα που προσδοκω και ασ πληρωσω και κατι παραπανω και ας παω και ενα ταξιδακι.
Επισης το οτι ειναι μικρο σε εκταση το προβλημα δεν σημαινει οτι ειναι και ευκολο,μη ξεχνας οτι hairline φτιαχνεις,που ειναι το α και ω της μοστρας και της φυσικοτητας.

cmos516

Member

paulos mallias είπε:
Το ερώτημα ειναι το εξής: ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ αυτή η μικρή επιφάνεια ή όχι;; Διότι όπως ανέφερα στο αρχικό μου πόστ, σε όλα τα σαιτ που εχω μπει (ακόμα και των μεγάλων γιατρών τύπου Χανσον), βλέπω ότι ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ υπάρχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ανοιχτοί κρόταφοι.
Τελικά, μήπως στο σημείο εκείνο δεν φυτρώνει μαλλί;
:D :D :D εννοειτε και φυτρωνει μαλλι εκει,απλα το κανουν επιτηδες πολλες φορες αυτο οι γιατροι,σχεδιαζουν δηλαδη ενα πιο "ωριμο"οπως λεγετε hairline,με κροταφους για 2 λογους για να φαινετε πιο φυσικο για την ηλικια που θα ερθει... μια και τα μαλλια αυτα δεν θα πεσουν ποτε.
Και καλα δεν ειναι φυσικο να εισαι 40 και να εχεις hairline "Π" εφηβου.Αν και προσωπικα το θεωρω μπαρουφα εγω δει απειρους αντρες που εχουν hairline εφηβου και στα 50 τους και(δες πχ Χαντζηνικολαου,η Μπεζο,δεν εχει παει καθολου πισω το hairline)
και επισης μερικες φορες καποιοι με μεγαλα Nw ,δεν φτανουν τα μοσχευματα για να κατεβει πολυ το hairline πιο κατω.

hairlosscursed

Well-Known Member

φιλαρακι ακου......δεν θα σου πραγματα που θες να ακουσεις αλλα τα πραγματα οπως ειναι.
σε αυτον τον τομεα δεν υπαρχει μικρο η μεγαλο προβλημα.... το θεμα ειναι... η υπαρχει η δεν υπαρχει...και τελοςπαντων αν θεωρεις οτι το προβλημα ειναι μικρο απλα μην ασχολεισαι αλλα το οτι ειναι μικρο δεν παυει να παραμενει προβλημα,ελπιζω να εγινα αντιληπτος...αρα το τι ειναι ειναι μικρο η μεγαλο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα μας...τωρα...για τελευταια φορα σου λεω εγω που εχω κανει 4 μεταμοσχευσεις 3 στην Ελλαδα και μια στο εξωτερικο οτι...ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ (ΠΧ ΛΙΠΟΑΝΝΑΡΟΦΗΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ)ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ 7000ΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΑ....ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Η ΨΕΥΤΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ...ΑΛΗΤΕΣ......ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΝΙΟΡΔΟΙ : ...ΑΜΦΙΣΗΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ...ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ-ΚΡΑΤΗ Μ$ΥΝΟΠ.....ΝΑ

Lord Raflas

New Member

απλα Παυλο συνειδητοποιησε απο τωρα οτι η μετ μαλλιων εχει μεγαλους περιορισμους...μην κολλας στους κροταφους,αν η τριχοπτωση συνεχιστει οι κροταφοι αναγκαστικα θα ειναι λιγο μεσα

paulos mallias

New Member

Hairlosscursed είπε:
φιλαρακι ακου......δεν θα σου πραγματα που θες να ακουσεις αλλα τα πραγματα οπως ειναι.
σε αυτον τον τομεα δεν υπαρχει μικρο η μεγαλο προβλημα.... το θεμα ειναι... η υπαρχει η δεν υπαρχει...και τελοςπαντων αν θεωρεις οτι το προβλημα ειναι μικρο απλα μην ασχολεισαι αλλα το οτι ειναι μικρο δεν παυει να παραμενει προβλημα,ελπιζω να εγινα αντιληπτος...αρα το τι ειναι ειναι μικρο η μεγαλο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα μας...τωρα...για τελευταια φορα σου λεω εγω που εχω κανει 4 μεταμοσχευσεις 3 στην Ελλαδα και μια στο εξωτερικο οτι...ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ (ΠΧ ΛΙΠΟΑΝΝΑΡΟΦΗΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ)ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ 7000ΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΑ....ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Η ΨΕΥΤΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ...ΑΛΗΤΕΣ......ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΝΙΟΡΔΟΙ : ...ΑΜΦΙΣΗΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ...ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ-ΚΡΑΤΗ Μ$ΥΝΟΠ.....ΝΑ

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ για τα σουπερμαρκετ τύπου k**d .. Τωρα, για τους πλαστικούς χειρούργους, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ. Βέβαια, οι ΓΓ+ΠΒ με απογοήτευσαν.

Θα συνιστούσες την κλινική στην Κυπρο που ακούγονται στο φόρουμ καλά λόγια για αυτή, ή τη θεωρείς σουπερμαρκετ τυπου k**d και σια;;

Ευχαριστώ.

Lord Raflas

New Member

paulos mallias είπε:
[quote author=Hairlosscursed link=topic=2273.msg41253#msg41253 date=1287506496]

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ για τα σουπερμαρκετ τύπου k**d .. Τωρα, για τους πλαστικούς χειρούργους, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ. Βέβαια, οι Γκουρας-Βαλβης με απογοήτευσαν.

Θα συνιστούσες την κλινική στην Κυπρο που ακούγονται στο φόρουμ καλά λόγια για αυτή, ή τη θεωρείς σουπερμαρκετ τυπου k**d και σια;;

Ευχαριστώ.
[/quote]

και οι Γ^^^^^-Β$$%#$ στην Κ&Ρ@ ηταν.....

paulos mallias

New Member

Lord Raflas είπε:
[quote author=paulos mallias link=topic=2273.msg41256#msg41256 date=1287507397]
[quote author=Hairlosscursed link=topic=2273.msg41253#msg41253 date=1287506496]

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ για τα σουπερμαρκετ τύπου k**d .. Τωρα, για τους πλαστικούς χειρούργους, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ. Βέβαια, οι Γκουρας-Βαλβης με απογοήτευσαν.

Ευχαριστώ.
[/quote]

και οι Γ^^^^^-Β$$%#$ στην Κ&Ρ@ ηταν.....
[/quote]

Οταν χειρουργήθηκα εγώ, ειχαν αναβαθμιστει στο Μετροπολιταν..

paulos mallias

New Member

Lord Raflas είπε:
απλα Παυλο συνειδητοποιησε απο τωρα οτι η μετ μαλλιων εχει μεγαλους περιορισμους...μην κολλας στους κροταφους,αν η τριχοπτωση συνεχιστει οι κροταφοι αναγκαστικα θα ειναι λιγο μεσα

Το ξερω αδερφέ οτι η μεταμοσχευση εχει περιορισμούς, απλά επειδή όπως βλέπεις στις φωτό μου δεν έχω μεγάλο πρόβλημα, για αυτο δεν συμβιβαζομαι με ανοιχτούς κροταφους.

Αν ήμουν στην βαθμίδα 6 ας πούμε, προφανώς θα κοίταγα πως να σώσω καμμιά τρίχα και όχι τους ανοιχτούς κρόταφους..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lord Raflas

New Member

μπορεις να εγγυηθεις οτι δε θα φτασεις 5-6?σκεψου και το μελλον

απο την Κ&&Δ στο μετροπολιταν ειναι σαν να λεμε απο απο το πεζοδρομιο στην ταβερνουλα της γειτονιας

paulos mallias

New Member

Lord Raflas είπε:

απο την Κ&&Δ στο μετροπολιταν ειναι σαν να λεμε απο απο το πεζοδρομιο στην ταβερνουλα της γειτονιας

Εχεις δίκιο φίλε μου, όντως πρεπει να σκεφτομαστε και το μέλλον, αλλά απο την άλλη να ζούμε και το παρόν.
Εννοώ, ότι απο τα 25 μου μεχρι τωρα που ειμαι 30 δεν ευχαριστιεμαι το μακρυ μαλλι που εχω (το οποιο το ευχαριστηθηκα απο 19 εως 24).

Ας κοιταξω λοιπον τωρα την πυκνοτητα στους κροταφους και απο κει και περα εαν μετα τα 45, 50 μου, δεν εχω ισια hairline, ε δε θα με πειραξει και τοσο αδερφέ. Δε λέω βεβαια να ειμαι καραφλος στα 50 μου, καταλαβαινεις ομως τι λέω. Οταν εισαι ακομα νεος σε νοιαζουν κι οι λεπτομερειες, όταν πας 50 συμβιβαζεσαι και με τα λίγα

Panos1982

Well-Known Member

paulos mallias είπε:
Εννοώ, ότι απο τα 25 μου μεχρι τωρα που ειμαι 30 δεν ευχαριστιεμαι το μακρυ μαλλι που εχω (το οποιο το ευχαριστηθηκα απο 18 εως 24).

φανταρος δε πηγες ποτε εσυ ?

vayero

Member

Hairlosscursed είπε:

οταν πηγα για τελευταια φορα πριν μερικους μηνες για να με δουν κι εχοντας χασει και αυτα τα λιγα που ειχα μου ελεγε ποσο καλα ειμαι και οτι θα ημουν χειροτερα αν δεν ειχα παει σε αυτους και οταν πηγα να τους τριξω τα δοντια εμεσως πλην σαφως μου ανακοινωσαν οτι μπορω να παω σε δικηγορο ...λεγοντας μου δηλαδη οτι "μεγαλε οτι και να μας κανεις θα μας κλ...ς!!!"
συμφωνω οπως προειπες οτι εχουν χαθει σημαντικα μοσχευματα κι εχει δημιουργηθει ανεπανορθωτη ζημια ειδικα μετα απο 3 φορες στο ελλαδισταν! και πλεον δεν ξερω κατα ποσο με βοηθουν οι θεραπειες γιατι ουσιαστικα εχει διαλυθει ολο το τριχωτο με τα πειραματα τους, οσες λιγες τριχες απεμειναν ειναι μεταμοσχευμενες, αρα δεν ξερω αν θα λειτουργησει η φινα,μινοξ,σπιρο κλπ σε μενα, αλλα το προσπαθω κι ελπιζω παρα το οτι ψυχολογικα βλεπω το ...χαλι στο πατωμα!!!
τελικα οσοι και να μαζευτουμε και να τους καταραστουμε παλι δεν θα παθουν τιποτα!!!

paulos mallias

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=paulos mallias link=topic=2273.msg41261#msg41261 date=1287508939]
Εννοώ, ότι απο τα 25 μου μεχρι τωρα που ειμαι 30 δεν ευχαριστιεμαι το μακρυ μαλλι που εχω (το οποιο το ευχαριστηθηκα απο 18 εως 24).

φανταρος δε πηγες ποτε εσυ ?
[/quote]

Πηγα στα 17, μολις αποφοιτησα απο το Λυκειο

Panos1982

Well-Known Member

τοτε που μπηκες στρατο το ΄97 περιπου....η θητεια ηταν 18 μηνες.......
αρα απολυθηκες στα 19...εφ οσον μπηκες στρατο στα 17 μισο περιπου.....και μεχρι να μακρυνει το μαλλι να γινει κοτσιδα θα πρεπει να ειχες περασει ηδη τα 20 με 21......
αρα αποκλειεται να ειχες κοτσιδα απ τα 18-24 ....... φασκεις κ αντιφασκεις......
Ελα σε πειραζω..... 8)

Δεν εχεις προβλημα ρε φιλε χαλαρωσε.......οι κροταφοι σου ειναι μια χαρα.....
ολα ειναι στο μυαλο σου.......
αλλα anyway...αν θες να κανεις κατι.....κανε φυε καλυτερα...μιας και δε σε κοβω για πανω απο 800 θυλακια οπως σε ειδα....και πηγαινε στο εξωτερικο....οχι Ελλαδα.....

paulos mallias

New Member

Panos1982 είπε:
τοτε που μπηκες στρατο το ΄97 περιπου....η θητεια ηταν 18 μηνες.......
αρα απολυθηκες στα 19...εφ οσον μπηκες στρατο στα 17 μισο περιπου.....και μεχρι να μακρυνει το μαλλι να γινει κοτσιδα θα πρεπει να ειχες περασει ηδη τα 20 με 21......
αρα αποκλειεται να ειχες κοτσιδα απ τα 18-24 ....... φασκεις κ αντιφασκεις......
Ελα σε πειραζω..... 8)

Δεν εχεις προβλημα ρε φιλε χαλαρωσε.......οι κροταφοι σου ειναι μια χαρα.....
ολα ειναι στο μυαλο σου.......
αλλα anyway...αν θες να κανεις κατι.....κανε φυε καλυτερα...μιας και δε σε κοβω για πανω απο 800 θυλακια οπως σε ειδα....και πηγαινε στο εξωτερικο....οχι Ελλαδα.....

Χαχαχα, δεν παρεξηγώ. Για την ιστορία πάντως υπηρέτησα απο Νοεμβρη 97 μεχρι Αυγουστο 98. Εκανα 9μηνο γιατί μετά είχα ενα τρομερο ατυχημα και πηρα απαλλαγη. Μεγαλη ιστορία... Αφου ζω ειμαι τυχερος.. Τα μαλλια αρχισαν να μακραινουν ενα χρονο μετα, τον Αυγουστο του 99 δηλαδή. Αρα είχα μαλλί μακρύ χωρίς αραίωση στους κρόταφους απο 19 εως 24.

Απο κει και πέρα, ειπες ότι με κόβεις για 800 θυλακες, ΑΛΛΆ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 800 ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;

Παντως, το προβλημα δεν ειναι στο μυαλό μου, διοτι φαίνεται απο τις φωτό.

Για fue το αποκλειω αδερφε, διοτι δε γουσταρω να κοψω το μαλλι μου γουλι

comb

Member

Aυτό είναι σημαντικό και ο λόγος που δεν βλέπεις κλειστούς κροτάφους στισ περισσότερες μεταμοσχεύσεις. Δηλαδή αν η τριχόπτωση εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, η δότριά σου δεν επαρκεί για να "συμπληρώσεις" μια hairline εφηβική. Προπεσια παίρνεις?

Ωστόσο εαν και εφόσον το θέλεις και δεχθεί κάποιος κορυφαίος γιατρός, δεν θα σου κοστίσει τόσο ακριβά όσο νομίζεις. Θα έλεγα πως χρειάζεσαι 1000-1500 grafts το πολύ. δηλαδή για 1500 στους Hasson and Wong: 1500x5=7500+φόρο 12%-εκπτωση ταξιδίου=περίπου 8000 δολλάρια δηλαδή σήμερα περίπου 6000 ευρω+ έξοδα ταξιδιού. Ε, 4000 έδωσες στο Γκούρα.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις θεραπεία και να στείλεις φωτογραφίες σε διάφορους από τους κορυφαίους γιατρούς για να πάρεις γνώμες. Από εκεί και πέρα βλέπεις.

paulos mallias

New Member

comb είπε:

Aυτό είναι σημαντικό και ο λόγος που δεν βλέπεις κλειστούς κροτάφους στισ περισσότερες μεταμοσχεύσεις. Δηλαδή αν η τριχόπτωση εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, η δότριά σου δεν επαρκεί για να "συμπληρώσεις" μια hairline εφηβική. Προπεσια παίρνεις?

Ωστόσο εαν και εφόσον το θέλεις και δεχθεί κάποιος κορυφαίος γιατρός, δεν θα σου κοστίσει τόσο ακριβά όσο νομίζεις. Θα έλεγα πως χρειάζεσαι 1000-1500 grafts το πολύ. δηλαδή για 1500 στους Hasson and Wong: 1500x5=7500+φόρο 12%-εκπτωση ταξιδίου=περίπου 8000 δολλάρια δηλαδή σήμερα περίπου 6000 ευρω+ έξοδα ταξιδιού. Ε, 4000 έδωσες στο Γκούρα.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις θεραπεία και να στείλεις φωτογραφίες σε διάφορους από τους κορυφαίους γιατρούς για να πάρεις γνώμες. Από εκεί και πέρα βλέπεις.

Παρότι έχω σταματήσει να εχω τριχόπτωση, βάζω 2 φορές την εβδομάδα Regaine. Oσο για Propecia δεν έχω πάρει ποτέ φοβούμενος τις επιπτώσεις που λέει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα