Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΛΙΑ....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΛΛΙΑ....

Να σου πω και εγώ περιληπτικά τη γνώμη μου: Το πρόβλημα σου είναι μικρό, για πολλούς δεν είναι καν πρόβλημα, αλλα επειδή και εμενα κάποτε με προβλημάτιζε το ίδιο προβληματάκι, ξέρω ότι λίγο σε ενδιαφέρει το τι νομίζουν οι άλλοι. Οι κρόταφοι κλείνουν με πάνω-κάτω 1000+ grafts, εκτος και αν εννοείς εκτος από τις γωνιες και τα τρίγωνα στους κροτάφους (temple points), εκεί αλλάζει το πράμα και θα σου συνιστούσα να μη το επιχειρήσεις. Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσεις πια μέθοδο θέλεις να ακολουθήσεις. Για τόσο μικρό αριθμό τριχοθυλακίων ενδείκνυται η μέθοδος FUE μιας και είναι λιγότερο invasive από την FUT. Από την άλλη είπες ότι έχεις κάνει είδη FUT οποτε έχεις και μια ουλή, την οποια θα μπορούσες να την αφαιρέσεις (σε περίπτωση που δεν έγινε καλή) με μια δεύτερη επέμβαση FUT με την ελπίδα μιας καλύτερης ουλής. Όσο για το ξύρισμα στην FUΕ, μερικοί γιατροί επιμένουν ότι πρέπει να ξυριστεί όλο το κεφάλι, άλλοι πάλι μπορούν να κάνουν την επέμβαση δίχως να ξυρίσουν την λήπτρια περιοχή (ξυρίζουν όμως την δότρια), και είναι και αυτοί που, όταν το επιθυμεί ο πελάτης, ξυρίζουν μονο μια ή δυο λωρίδες στη δότρια από όπου γίνετε και η εξαγωγή.

Το κύριο κριτήριο επιλογής θα πρέπει πάντα να είναι τα σταθερά, καλά αποτελέσματα που παρουσιάζει ένας γιατρός/ μια κλινική, και όχι η απόσταση ή το κόστος της επέμβασης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cmos516

Member

Trixofilos είπε:
Το κύριο κριτήριο επιλογής θα πρέπει πάντα να είναι τα σταθερά, καλά αποτελέσματα που παρουσιάζει ένας γιατρός/ μια κλινική, και όχι η απόσταση ή το κόστος της επέμβασης.

+1

paulos mallias

New Member

Trixofilos είπε:
Να σου πω και εγώ περιληπτικά τη γνώμη μου: Το πρόβλημα σου είναι μικρό, για πολλούς δεν είναι καν πρόβλημα, αλλα επειδή και εμενα κάποτε με προβλημάτιζε το ίδιο προβληματάκι, ξέρω ότι λίγο σε ενδιαφέρει το τι νομίζουν οι άλλοι. Οι κρόταφοι κλείνουν με πάνω-κάτω 1000+ grafts, εκτος και αν εννοείς εκτος από τις γωνιες και τα τρίγωνα στους κροτάφους (temple points), εκεί αλλάζει το πράμα και θα σου συνιστούσα να μη το επιχειρήσεις. Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσεις πια μέθοδο θέλεις να ακολουθήσεις. Για τόσο μικρό αριθμό τριχοθυλακίων ενδείκνυται η μέθοδος FUE μιας και είναι λιγότερο invasive από την FUT. Από την άλλη είπες ότι έχεις κάνει είδη FUT οποτε έχεις και μια ουλή, την οποια θα μπορούσες να την αφαιρέσεις (σε περίπτωση που δεν έγινε καλή) με μια δεύτερη επέμβαση FUT με την ελπίδα μιας καλύτερης ουλής. Όσο για το ξύρισμα στην FUΕ, μερικοί γιατροί επιμένουν ότι πρέπει να ξυριστεί όλο το κεφάλι, άλλοι πάλι μπορούν να κάνουν την επέμβαση δίχως να ξυρίσουν την λήπτρια περιοχή (ξυρίζουν όμως την δότρια), και είναι και αυτοί που, όταν το επιθυμεί ο πελάτης, ξυρίζουν μονο μια ή δυο λωρίδες στη δότρια από όπου γίνετε και η εξαγωγή.

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο για το τί εννοείς γωνία και τί τρίγωνα στους κρόταφους, βλέποντας τις φωτό μου, που πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα;

Ευχαριστω

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Ρε συ Παύλο, το μαλλί σου είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι για την ηλικία σου.

Ψευτομαλλιάδες είναι οι καραφλοχαίτουλες, εσύ μια χαρά είσαι. Αν όντως είσαι μεγαλύτερος ναρκισσόφλωρος κι απο μένα, να ξέρεις ότι το μαλλί θα είναι το πρώτο βήμα. Όταν αρχίσεις να κάνεις ρυτίδες δηλαδή, τί; Μπότοξ; Και μετά ίσως εμφυτεύματα στο στήθος για να φαίνεσαι τούμπανο χωρίς γυμναστική;

Να είμαστε ρεαλιστές.

Το μαλλί σου για 30 χρονών είναι *άψογο*.

tatini

New Member

Από αυτά που διάβασα μπορώ εύκολα να συμπεράνω ότι είσαι υστερικός με το κεφάλαιο μαλλιά (με την καλή έννοια πάντα): τα είχες αφήσει να μακρύνουν από πιτσιρικάς και η μικρή υποχώρηση στους κροτάφους σού προκαλεί απανωτές κρίσεις πανικού. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, στην ουσία βλέπεις αυτό που θεωρείς βασικότερο στοιχείο της εμφάνισής σου να σε εγκαταλείπει... ΌΜΩΣ: Είσαι σε μία ηλικία που θα έπρεπε ήδη να έχεις καταλάβει ότι ένας άνθρωπος όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει. Η υποχώρηση στους κροτάφους σου είναι μέσα στα λογικά πλαίσια της φθοράς που παθαίνει ο οργανισμός καθώς μεγαλώνεις. Να κάνεις την προσευχή σου που στην ηλικία σου το μόνο χτύπημα που έχει δεχτεί το τριχωτό σου είναι μια μικρή υποχώρηση στους κροτάφους. Γιατί, όπως ανέφερε κι ένας φίλος πριν, άλλοι βιώναμε το πρόβλημά αυτό από τα 20 μας. Εξάλλου, ακόμη και στο έλεος του Θεού να αφήσεις τα μαλλιά σου (που δε θα το κάνεις, το ξέρω) μπορείς να είσαι βέβαιος ότι εάν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς η τριχόπτωσή σου θα αργήσεις πολύ να φτάσεις στο σημείο να ξυρίζεις το κεφάλι σου για να μη φαίνεται η αραίωση. Προσωπική εκτίμηση. Βέβαια, επειδή είμαι της άποψης ότι ο κόσμος πάει μπροστά κοιτώντας το παράδειγμα προς μίμηση και όχι το παράδειγμα προς αποφυγή (στα τέτοια σου αν κάποιοι άλλοι είναι φαλακροί από τη γέννησή τους), η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω προσωπικά δεν απέχει από τις γενικότερες κατευθύνσεις του εν λόγω φόρουμ για τον περιορισμό του προβλήματος: ξεκίνα αγωγή με τα προτεινόμενα φάρμακα, ΠΟΤΕ μην αγοράσεις κάτι χωρίς να έχεις ψάξει πρώτα πόσο αποτελεσματικό είναι και αντί να πλουτίζεις τα χαϊβάνια της Ελλάδας που κάνουν μεταμόσχευση άρχισε να μαζεύεις χρήματα προς εξωτερικό μεριά. Τουλάχιστον με τη θεραπεία θα κερδίσεις το χρόνο να μαζέψεις το ποσό που απαιτεί το αξιόλογο αποτέλεσμα ενός πλαστικού στο εξωτερικό. Άλλωστε εφόσον δίνεις τόση βαρύτητα στο θέμα μαλλιά, σίγουρα οι μετριότητες δεν είναι για εσένα (όπως και για κανέναν πιστεύω, αλλά ένα παραπάνω για εσένα που θέλεις να αφήνεις και χαίτη).

paulos mallias

New Member

tatini είπε:
Από αυτά που διάβασα μπορώ εύκολα να συμπεράνω ότι είσαι υστερικός με το κεφάλαιο μαλλιά (με την καλή έννοια πάντα): τα είχες αφήσει να μακρύνουν από πιτσιρικάς και η μικρή υποχώρηση στους κροτάφους σού προκαλεί απανωτές κρίσεις πανικού. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, στην ουσία βλέπεις αυτό που θεωρείς βασικότερο στοιχείο της εμφάνισής σου να σε εγκαταλείπει... ΌΜΩΣ: Είσαι σε μία ηλικία που θα έπρεπε ήδη να έχεις καταλάβει ότι ένας άνθρωπος όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει. Η υποχώρηση στους κροτάφους σου είναι μέσα στα λογικά πλαίσια της φθοράς που παθαίνει ο οργανισμός καθώς μεγαλώνεις. Να κάνεις την προσευχή σου που στην ηλικία σου το μόνο χτύπημα που έχει δεχτεί το τριχωτό σου είναι μια μικρή υποχώρηση στους κροτάφους. Γιατί, όπως ανέφερε κι ένας φίλος πριν, άλλοι βιώναμε το πρόβλημά αυτό από τα 20 μας. Εξάλλου, ακόμη και στο έλεος του Θεού να αφήσεις τα μαλλιά σου (που δε θα το κάνεις, το ξέρω) μπορείς να είσαι βέβαιος ότι εάν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς η τριχόπτωσή σου θα αργήσεις πολύ να φτάσεις στο σημείο να ξυρίζεις το κεφάλι σου για να μη φαίνεται η αραίωση. Προσωπική εκτίμηση. Βέβαια, επειδή είμαι της άποψης ότι ο κόσμος πάει μπροστά κοιτώντας το παράδειγμα προς μίμηση και όχι το παράδειγμα προς αποφυγή (στα τέτοια σου αν κάποιοι άλλοι είναι φαλακροί από τη γέννησή τους), η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω προσωπικά δεν απέχει από τις γενικότερες κατευθύνσεις του εν λόγω φόρουμ για τον περιορισμό του προβλήματος: ξεκίνα αγωγή με τα προτεινόμενα φάρμακα, ΠΟΤΕ μην αγοράσεις κάτι χωρίς να έχεις ψάξει πρώτα πόσο αποτελεσματικό είναι και αντί να πλουτίζεις τα χαϊβάνια της Ελλάδας που κάνουν μεταμόσχευση άρχισε να μαζεύεις χρήματα προς εξωτερικό μεριά. Τουλάχιστον με τη θεραπεία θα κερδίσεις το χρόνο να μαζέψεις το ποσό που απαιτεί το αξιόλογο αποτέλεσμα ενός πλαστικού στο εξωτερικό. Άλλωστε εφόσον δίνεις τόση βαρύτητα στο θέμα μαλλιά, σίγουρα οι μετριότητες δεν είναι για εσένα (όπως και για κανέναν πιστεύω, αλλά ένα παραπάνω για εσένα που θέλεις να αφήνεις και χαίτη).

Συμφωνώ 99% με όλα όσα είπες. Επέτρεψε μου απλά μιά επισήμανση. Μακρια μαλλιά χωρίς αλχημείες ειχα απο 19 εως 24. Με αλλα λόγια η αραίωση στους κρόταφους ξεκίνησε στα 25 μου , δηλαδή πριν 5 χρόνια και απο τότε καλύπτω με αλχημείες τα κενά στα πλάγια. Mεσολάβησε και η αποτυχία του 2007 με τον ΓΓ και τον ΠΒ στο Μετροπόλιταν και με πήγε πίσω. Ίσως μετα τα 40 -45 που ο ανθρωπος παύει να ειναι νεος και μπαίνει στη μέση ηλικία, να συμβιβαστώ. Αφου ομως ειμαι ακόμα νεος και αφού το πρόβλημα μου δεν είναι μεγάλο, τότε θα προσπαθήσω να το λύσω και είναι σαφές ότι με απασχολεί.

Θελω τη γνωμη σου για την κλινικη μαλλιών στην Κυπρο. Γιατι διαφερει κατ'εσέ απο τις αντιστοιχες ψευτο-κλινικες-σουπερμαρκετ τυπου k**d΄;

tatini

New Member

Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να σου πω σε ποια κλινική/γιατρό συγκεκριμένα να πας... Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι στην Ελλάδα ΚΑΙ στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και σε πολλά άλλα, αντιμετωπίζουν τη δουλειά λίγο άρπα-κόλλα, λίγο σαν βιομηχανία μαζικής παραγωγής, δεν προσέχουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, παρά βασίζονται στη λογική: "ε, από το τελείως φαλακρός, δε θα χαλάσει τον ασθενή να του φυτέψουμε 5 τρίχες μπροστά, δεξιά κι αριστερά, και τέλος". Ενώ όλοι ξέρουμε ότι σε θέματα εμφάνισης η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά και η δουλειά πρέπει να είναι άκρως προσεγμένη. Παραδίδω λοιπόν τη σκυτάλη σε όποιον έχει κάνει μεταμόσχευση στο εξωτερικό και μπορεί να σε καθοδηγήσει...

paulos mallias είπε:
[quote author=Trixofilos link=topic=2273.msg41275#msg41275 date=1287522192]

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο για το τί εννοείς γωνία και τί τρίγωνα στους κρόταφους, βλέποντας τις φωτό μου, που πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα;

Ευχαριστω
[/quote]

Επειδή οι φωτογραφίες που έβαλες είναι από μπροστά, βάζω μια δικια μου (πριν την επέμβαση) για να σου εξηγήσω τι εννοώ. Με γωνιες εννοώ τη φαλακρή περιοχή που σχηματίζεται λόγο της οπισθοχώρησης της hairline (μπλε τρίγωνο) και με τρίγωνο (temple point) την πράσινη περιοχή.

Φωτογραφίες από την επέμβαση που έκανες υπάρχουν? Η ποιότητα των φωτό που έβαλες δεν είναι και η καλύτερη και δεν διακρίνονται τα μοσχεύματα. Αν δεν είχες κάνει μεταμόσχευση τι NW θα ήσουν? Η τριχόπτωση σταμάτησε?

paulos mallias

New Member

Trixofilos είπε:
[quote author=paulos mallias link=topic=2273.msg41279#msg41279 date=1287524769]
[quote author=Trixofilos link=topic=2273.msg41275#msg41275 date=1287522192]

Ευχαριστω
[/quote]

Επειδή οι φωτογραφίες που έβαλες είναι από μπροστά, βάζω μια δικια μου (πριν την επέμβαση) για να σου εξηγήσω τι εννοώ. Με γωνιες εννοώ τη φαλακρή περιοχή που σχηματίζεται λόγο της οπισθοχώρησης της hairline (μπλε τρίγωνο) και με τρίγωνο (temple point) την πράσινη περιοχή.

Φωτογραφίες από την επέμβαση που έκανες υπάρχουν? Η ποιότητα των φωτό που έβαλες δεν είναι και η καλύτερη και δεν διακρίνονται τα μοσχεύματα. Αν δεν είχες κάνει μεταμόσχευση τι NW θα ήσουν? Η τριχόπτωση σταμάτησε?
[/quote]

Βαθμολογω 5 με αριστα το 10 τη δουλεια τους, δεν θα τους μηδενίσω, ουτε θα τους ακυρώσω. Απλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ στους κροταφους.

Η τριχόπτωση έχει σταματήσει. Λούζομαι μονο μια φορα την εβδομάδα και δεν διακρίνω μεγαλο αριθμό τριχών που πέφτουν, (το λογικο είναι 100 τριχες τη μέρα). Θα περίμενα λοιπον τη μερα του λουσίματος να γινεται χαμός, αλλά πλέον δε γινεται.

Κατα τα αλλα, όταν βαζω τσατσαρα (αν και κανω αμέσως κοτσο το μαλλι και καλύπτω τα κενά, οπότε δεν χτενιζομαι με τις ωρες), δεν μου μένουν στο χερι μαλλί όπως παλιά, ούτε και βρισκω όπως παλιά στο μαξιλάρι μου μαλλί.

Δεν εχω φωτό από την επέμβαση, αυτές που ειδες τις εβγαλα μόνος μου σημερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paulos mallias

New Member

Να κλεισουν οι γαμημενοι οι κροταφοι θελω και γω ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ.

Με γωνιες εννοώ και γω όπως και εσύ, τη φαλακρή περιοχή που σχηματίζεται λόγο της οπισθοχώρησης της hairline .

Θελω ενα ισιο hairline σε σχημα π και όχι σε σχημα μ οπως τωρα.

ANAR

Well-Known Member

paulos mallias είπε:
Φωτογραφήθηκα μόνος μου..

Ελπίζω να σας βοήθησα...

Καλως ηρθες.
Ετσι ειμαι και εγω μπροστα και πανω φιλε σαν τις φωτο που εβαλες αλλα με ισια τριχα ;)
Σε γουσταρω γιατι εχεις τρελα με τα μακρια μαλλια :) :)

paulos mallias

New Member

ANAR είπε:
[quote author=paulos mallias link=topic=2273.msg41242#msg41242 date=1287502809]
Φωτογραφήθηκα μόνος μου..

Ελπίζω να σας βοήθησα...

Καλως ηρθες.
Ετσι ειμαι και εγω μπροστα και πανω φιλε σαν τις φωτο που εβαλες αλλα με ισια τριχα ;)
Σε γουσταρω γιατι εχεις τρελα με τα μακρια μαλλια :) :)
[/quote]

Να σαι καλά ρε φίλε. Δυστυχως ομως κοτσιδα και ανοιχτοί κροταφοι δεν πάνε μαζί. Για αυτό παιδεύομαι

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα που σου εμφυτεύσανε τα 3000 grafts? Τέλος πάντων, αν δεν έχεις κενά σημεία στο πάνω μέρος του κεφαλιού και πρέπει να καλυφθούν μονο οι κρόταφοι, δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Υπολόγισε την επιφάνεια που θέλεις να καλυφθεί και πολλαπλασίασε αυτόν τον αριθμό με το 60. Το αποτέλεσμα θα είναι περίπου ο αριθμός τριχοθυλακίων που χρειάζεσαι για να καλύψεις τους κροτάφους σου.

paulos mallias

New Member

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ

Προσωπικά σαν Παύλος, πιστεύω ότι όλοι οι γιατροί έχουν πετυχημένες επεμβάσεις, αλλά και αποτυχημένες επεμβάσεις, οπότε το ζητούμενο είναι να βρεθούν γιατροί οι οποίοι έχουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ επεμβάσεις, παρά αποτυχημένες.

Το ερώτημα είναι «πως θα πειστούμε να πάμε στον α γιατρό και όχι στον β γιατρό»;;;

Προσωπικα, εγώ για να πειστώ σε βαθμό 90% (πιο πάνω δεν πείθομαι) από κάποιον γιατρό, θα πρέπει να συμβούν 2 πράγματα (ή έστω ένα από τα ακόλουθα δύο) :

1ον, να έρθουν κάποιοι μπροστά μου πριν την μεταμόσχευση να τους δω LIVE πως είναι μια μερα πριν χειρουργηθούν και εν συνεχεία να τους βλέπω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ μετά την επέμβαση, έως ότου συμπληρωθει 1 έτος όπου φαίνονται συνήθως τα τελικά αποτελέσματα.

2ον, επειδή το πρώτο είναι ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ , θα ήθελα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι διάφοροι γιατροί να μου δείχνουν ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΛΕΠΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ, σχετικά με το πώς ήταν ο «ασθενής» μια μερα πριν το χειρουργείο και πώς έγινε 12 μηνες μετά ( αν και θα προτιμούσα να βλέπω ανα μηνα την πρόοδο του).

Τέτοια βιντεο, παρατήρησα ΜΟΝΟ στους Hasson & Wong, ενώ αντίθετα στην HDC , στον Dr Armani και σε άλλους, υπήρχαν ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, στις οποίες φωτογραφίες πολλές φορές ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ενώ επίσης ξέρετε όλοι σας ότι μια φωτογραφία είναι πιο εύκολο να «επεξεργαστεί» από ένα βίντεο…. Εάν υπάρχουν και άλλοι γιατροί που ακολουθούν το παράδειγμα των Hasson&Wong, τότε ζητώ συγγνώμη για την παράλειψη μου.

Αρα λοιπόν, με βάση τα δικά μου «θέλω» στα πειστήρια που ζητώ για να πάω σε κάποιον, ΜΟΝΟ OI HUSSON&WONG με έχουν πείσει ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ για τα ΑΛΗΘΙΝΑ και όχι «μονταρισμένα» αποτελέσματα τους.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ;;; Η ευκολη απάντηση είναι «παίρνει δάνειο». Εύκολο να το πάρεις στα λόγια, δύσκολο στην πράξη να στο δώσουν σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ειδικά αν η δουλειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ, αλλά ζεις με συμβάσεις που ανανεώνονται.

Μια άλλη απάντηση είναι «μαζεύεις λεφτά μέχρι να φτάσεις το απαιτούμενο ποσό που θέλουν στον Καναδά οι 2 φίρμες». Σωστή η απάντηση, αλλά εγω ας πούμε είμαι 30 και μέχρι να μαζέψω αυτά τα λεφτά μπορεί να χω πάει 35…

Τι γίνεται λοιπόν εάν κάποιος δεν μπορει για την προσεχή τριετία να πάει στους ΗΑΣΣΟΝ & WONG;;; Επαναλαμβάνω ότι είναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, (που κάποιος δεν μπορεί για την προσεχή τριετία να πάει Καναδά και είναι ήδη στα 30 του), είπα το αυτονόητο : Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα, που πρακτικά σημαίνει ότι αν είναι να χειρουργηθείς στην Ελλάδα, ας χειρουργηθείς ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ και όχι σε σουπερμάρκετ απατεώνων.. Σε αυτό νομίζω συμφωνούμε ΟΛΟΙ.

Όμως, διαπίστωσα ότι ΤΟ 99% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , υποστηρίζουν με πάθος ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Δεν συμφωνώ με γενικεύσεις του στυλ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΙ".
Αρα, σαφώς και δεν συμφωνώ ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα πιο πολλά παιδιά από εδώ μέσα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ διότι χειρουργήθηκαν από σουπερμάρκετ, όχι από πλαστικούς χειρούργους. Εγώ ας πούμε πήγα σε πλαστικούς χειρούργους. Ναι μεν δεν έμεινα ικανοποιημένος, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν έκαναν καθόλου δουλειά. Επαναλαμβάνω ότι με άριστα το 10, έμεινα ικανοποιημένος για 5.

Θα μπορούσα και εγω από την πίκρα μου να τους βγάλω όλους αχρηστους, αλλά δεν θα το κάνω γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν μου αρέσανε οι ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. Δεν είναι σωστό, επειδή κάποιοι από εδώ μέσα «σφάχτηκαν» σε σουπερμάρκετ, ή κάποιοι άλλοι δεν μείνανε (σαν εμενα) απόλυτα ικανοποιημενοι από έναν Πλαστικό Χειρούργο, να τους βγάζουμε όλους άχρηστους.

Τώρα βέβαια θα μου πεί κάποιος «ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ, ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΥΠΟΥ HASSON & WONG»;;;;;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Δεν αναιρώ αυτά που είπα! ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΑΣΣΟΝ & WONG με εχουν ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ πείσει με τα ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ : Βίντεο δεν δείχνουν και άλλοι (πχ η εταιρία στην Κυπρο που χει μόνο φωτό. Αν εχει και βιντεο και μου διαφεύγουν συγγνωμη).
Γιατί όμως αυτή η εταιρία που δεν δείχνει βίντεο αλλά και πολλοί άλλοι που δε δείχνουν βίντεο, αντιμετωπίζονται με επιείκεια, ενώ οι δικοί μας που δε δείχνουν βίντεο θεωρούνται «απ@τεών€ς, κοννιόρδοι και κατσαπλιάδες» ;;;;

Αρα, είναι πασιφανές και το τεκμηρίωσα πλήρως ότι υπάρχει μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ!

Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω ότι ΜΟΝΟ ΟΙ HASSON & WONG με έπεισαν με τα βίντεο τους, αλλά αν κάποιος δε μπορεί να μαζέψει τόσα φράγκα, τότε ή περιμένει, ή αν πάει Ελλάδα ας πάει ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Δεν είμαι υπέρ των Ελλήνων γιατρών. Απλά, αφενός μεν δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις και αφετέρου δε, είναι άδικο να λέμε ότι οι Ελληνες γιατροί είναι απ@τεών€ς διότι δείχνουν μόνο φωτό και όχι βίντεο, αλλά από την άλλη να αντιμετωπίζουμε με επιείκεια πολλούς γιατρούς και εταιρίες του εξωτερικού που και αυτοί ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ.

Οι Η&W δεν θεωρούνται καλοί γιατροί λόγο των video που δείχνουν, αλλα επειδή κάνουν καλή δουλειά! Σε αντιδιαστολή λοιπόν με τους Η&W και άλλους καλους ξένους γιατρούς, οι δικοί μας δεν χαρακτηρίζονται ως απατεώνες, χασάπηδες κ.o.κ επειδή δεν έχουν να μας δείξουν βιντεάκια, αλλα επειδή έχουν "σφάξει" πολύ κόσμο!! Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος σοβαρός γιατρός στην Ελλάδα με ικανότητες που δεν βάζει το χρήμα πάνω από τον ασθενή...απλά δεν μας είναι γνωστός.

Ψάξε αν θέλεις και τον Arvind στην Ινδια. Κάνει καλή δουλειά και είναι και φτηνός (ένας φίλος μου πήγε πριν ενάμισι χρόνο).

saras

Member

pavlos mallias είπε:
Λούζομαι μονο μια φορα την εβδομάδα και δεν διακρίνω μεγαλο αριθμό τριχών που πέφτουν, (το λογικο είναι 100 τριχες τη μέρα). Θα περίμενα λοιπον τη μερα του λουσίματος να γινεται χαμός, αλλά πλέον δε γινεται.

Δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να λούζεσαι μια φορά την εβδομάδα. Σου το έχει προτείνει κάποιος ειδικός αυτό;

hairlosscursed

Well-Known Member

Ρε φιλαρακι 1ον ΠΡΕΠΕΙ να λουζεσαι καθε μερα για να καλυτερη υγιεινη του κεφαλιου.2ον τα grafts που χρειαζεσαι ειναι 2000 το πολυ για το προβλημα που εχεις.με 4 $ το graft = 8000 $= 6000 euro...+ 1000 τα μεταφορικα...ποιος σου ειπε πως στην ελλαδα θα σου παει λιγοτερα απο 5 με 6 χιλιαρικα και αν ναι αξιζει να το ρισκαρεις το κεφαλι σου και τα λεφτα σου για 1000 η 2000 ;ενηλικας εισαι κατσε και σκεψου...μπορει και να υπαρχει καλος γιατρος στην ελλαδα.αν εχεις ορεξη ξεκινα και ψαχνε και αν τον βρεις στειλε μας email...εγω μεχρι τωρα δεν βρηκα..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα