Η διατροφή του accutane, της φιναστερίδης και της μινοξιδίλης

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Endothelial dysfunction: cause of the insulin resistance syndrome.
Pinkney JH, Stehouwer CD, Coppack SW, Yudkin JS.
Source

Department of Medicine, University of Bristol, U.K.
Abstract

Insulin resistance has been proposed as the metabolic basis of atherogenesis. This hypothesis is based on the concept of the "insulin resistance syndrome," according to which insulin resistance is viewed as the primary abnormality that gives rise to dyslipidemia, essential hypertension, impaired glucose tolerance, and NIDDM. However, this hypothesis takes no account of the well-established and central role of vascular endothelium in the atherogenic process. Although endothelial injury is an early and prominent feature of atherogenesis, relatively little attention has been given to its metabolic consequences. In subjects with NIDDM, we have shown that endothelial dysfunction is associated with insulin resistance, raising the question of whether this relationship could be causal. In this article, we review the factors that are considered to be responsible for the development of endothelial dysfunction during atherogenesis, together with the metabolic consequences of endothelial dysfunction. While dysfunction of the endothelium in large and medium-sized arteries plays a central role in atherogenesis, we argue that dysfunction of peripheral vascular endothelium, at arteriolar and capillary level, plays the primary role in the pathogenesis of both insulin resistance and the associated features of the insulin resistance syndrome. We propose that the insulin resistance syndrome, together with many aspects of atherogenesis, can be viewed as the diverse consequences of endothelial dysfunction in different vascular beds. This new and testable hypothesis accounts for both the endothelial and metabolic abnormalities associated with atherogenesis.

Reduced expansion of the capillary network, with attenuation of microcirculatory blood flow to metabolically active tissues, contributes to the impairment of insulin-stimulated glucose and lipid metabolism.

Ουσιαστικά φαίνεται ότι η ζημιά γίνεται στα ενδοθηλιακά κύτταρα που βρίσκονται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και τα οποία τροφοδοτούν τους θύλακες.

crosssection.jpg

Εδώ φαίνεται η διαφορά υγιή αγγείων

125485.jpg

Εδώ με κόκκινο και μπλε χρώμα φαίνεται το δίκτυο τροφοδοσίας του θύλακα και των γύρω ιστών του δέρματος.

human-hair-skin-diagram.gif

Σιγά σιγά η ροή του αίματος όλο και μειώνεται, δημιουργείται φλεγμονή στην περιοχή, υποξία και το αποτέλεσμα με τα χρόνια είναι αυτό που βλέπουμε στον καθρέπτη. Στο τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται ένα δέρμα λεπτό, γυαλιστερό και άτριχο είναι το αποτέλεσμα μιας περιοχής που η παροχή αίματος και οξυγόνου, έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε διαβητικές περιοχές στο σώμα με διαβήτη τύπου 2, ο οποίος προκαλεί κάτι ανάλογο, σε μεγαλύτερο όμως βαθμό.

Η φιναστερίδη και η μινοξιδίλη σε αρχικά στάδια μπορούν να φρενάρουν αυτό το φαινόμενο με τη φιναστερίδη να διορθώνει σε κάποιο βαθμό τον μεταβολισμό της γλυκόζης, άρα και της ινσουλίνης γενικότερα, κάτι που έχει επίσης επίδραση στα αδρογόνα μέσω της SHBG που αυξάνεται όσο βελτιώνεται η αντίσταση στην ινσουλίνη και την μινοξιδίλη να προκαλεί αγγειοδιαστολή τοπικά ώστε να περάσει περισσότερο αίμα καθώς και κατά την απορρόφησή της να προκαλεί μικρότερη έκκριση ινσουλίνης από τα b cells.

Και η αντίσταση στην ινσουλίνη και το πρόβλημα της ελλιπής αιμάτωσης, είχε, έχει και θα συνεχίζει να απορρίπτεται από την επιστήμη.

Mechanisms of glycation in atherogenesis.
Pamplona R, Bellmunt MJ, Portero M, Prat J.
Source

Dpt Ciències Mèdiques Bàsiques, Faculty of Medicine, University of Lleida, Spain.
Abstract

Non-enzymatic glycation may affect the arterial wall altering its connective tissue and promoting LDL accumulation. Its recognition by specific receptors and growth factor release, as well as possible alteration of DNA, may stimulate smooth muscle cell proliferation. Free radical generation may favour non-enzymatic PUFA degradation and quench NO, which would alter vascular relaxation. All of these aspects may participate in atherogenesis.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Caherine

Member
Hello Gomi,

Kατ αρχας να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου για το πόσο thorough είναι το research σου.
Lazy by nature δε θα μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα αυτα μαζί, βγάζοντας πόρισμα.
Αλλα μιας και είσαι ο μόνος που μπορεί ίσως να μου λύσει κάποιες απορίες (απο γιατρούς δύσκολο)
μπορέις να εξηγήσεις τι συμβαίνει με τις γυναίκες και τους αντίστοιχους μηχανισμούς που περιγράφεις και γιατί, οπως κάπου ανέφερες, για εμάς είναι πιο έυκολο να τους ρυθμίσουμε?
+ εγώ προσωπικά μικρή έιχα πολυ λεπτά μαλλιά σε σημείο να με πάει η μαμα μου σε δερματολόγο στα 3 μου, μετά όλα εβαιναν καλώς μεχρι τα 24 που τα μαλλιά μου άρχισαν να λεπταίνουν πάλι. Σε μια stress-free χαρούμενη period κάπου στα 22 τα μαλλιά μου ήταν τα διπλά απ οτι σ΄όλη μου τη ζωή και το decline άρχισε σε εποχή που το stress χτύπαγε κόκκινο + το θέμα με τα μαλλιά = stress 24/7....! Δε ξέρω πως λειτουργέι το stress στους θύλακες αλλα κάπου έιχα διαβάσει κάτι για Lactic acid. Η γνώμη σου? Σ ευχαριστώ κιόλας personally για όλα τα Info σου, ξενύχτησα για τα διαβάσω.

ps: αν δε βαρίεσαι κοίταξε λίγο το trx2 (το χω δοκιμάσει για περίπου 3-4 μήνες δε κατάλαβα πολλά αλλα εχει ανεβάσει impressing before/after pics) / αναφέρεται σε potassium levels καπου το ανέφερες & συ για το Minoxydil.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Caherine είπε:
Hello Gomi,

Kατ αρχας να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου για το πόσο thorough είναι το research σου.
Lazy by nature δε θα μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα αυτα μαζί, βγάζοντας πόρισμα.
Αλλα μιας και είσαι ο μόνος που μπορεί ίσως να μου λύσει κάποιες απορίες (απο γιατρούς δύσκολο)
μπορέις να εξηγήσεις τι συμβαίνει με τις γυναίκες και τους αντίστοιχους μηχανισμούς που περιγράφεις και γιατί, οπως κάπου ανέφερες, για εμάς είναι πιο έυκολο να τους ρυθμίσουμε?
+ εγώ προσωπικά μικρή έιχα πολυ λεπτά μαλλιά σε σημείο να με πάει η μαμα μου σε δερματολόγο στα 3 μου, μετά όλα εβαιναν καλώς μεχρι τα 24 που τα μαλλιά μου άρχισαν να λεπταίνουν πάλι. Σε μια stress-free χαρούμενη period κάπου στα 22 τα μαλλιά μου ήταν τα διπλά απ οτι σ΄όλη μου τη ζωή και το decline άρχισε σε εποχή που το stress χτύπαγε κόκκινο + το θέμα με τα μαλλιά = stress 24/7....! Δε ξέρω πως λειτουργέι το stress στους θύλακες αλλα κάπου έιχα διαβάσει κάτι για Lactic acid. Η γνώμη σου? Σ ευχαριστώ κιόλας personally για όλα τα Info σου, ξενύχτησα για τα διαβάσω.

ps: αν δε βαρίεσαι κοίταξε λίγο το trx2 (το χω δοκιμάσει για περίπου 3-4 μήνες δε κατάλαβα πολλά αλλα εχει ανεβάσει impressing before/after pics) / αναφέρεται σε potassium levels καπου το ανέφερες & συ για το Minoxydil.

Γεια σου caherine. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Για το θέμα που αφορά την διαφορά και το μηχανισμό προστασίας της γυναίκας απέναντι σε όλο αυτό το μηχανισμό είναι ο ΒΜΙ.
Αυτό πως μεταφράζεται?

Ο λιπώδης ιστός φαίνεται να είναι από τους πρωτοστάτες στην δημιουργία αντίστασης στην ινσουλίνη και ο σεξουαλικός διμορφισμός κατά συνέπεια επίσης.

Οι γυναίκες έχουν αρκετά μεγαλύτερα ποσοστά σωματικού λίπους από τους άντρες.
Αυτό θα μπορούσε φαινομενικά να είναι αρνητικό. (αναφέρομαι πάντα στο θέμα που μας ενδιαφέρει και όχι γενικότερα)
Δεν είναι όμως γιατί μεγάλο ποσοστό από αυτό το λίπος, αφορά συσσώρευση υποδόριου λίπους. (κυρίως γλουτούς και γενικότερα κάτω μέρος του σώματος)

Εδώ οι γυναικείες ορμόνες και κυρίως τα οιστρογόνα, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι αυτό.
Οι άντρες από την άλλη, παρόλο που έχουν μικρότερα ποσοστά σωματικού λίπους, ένα μέρος από αυτό αφορά συσσώρευση σπλαχνικού λίπους. (κοιλιά και άνω μέρος σώματος)

Αυτό επιδρά στα λιπίδια και τις λιποπρωτεΐνες πλάσματος, ώστε στις γυναίκες, πριν την εμμηνόπαυση τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης, της LDL και των τριγλυκεριδίων να είναι χαμηλότερα και της HDL υψηλότερα σε σχέση με τους άνδρες.

Οι διαφορές αυτές φαίνεται επίσης πως αντανακλούν τις δράσεις των στεροειδών ορμονών , στο μεταβολισμό των λιπιδίων, με αποτέλεσμα μετά την εμμηνόπαυση οι

συγκεντρώσεις των λιποπρωτεϊνών – όπως και η κατανομή του σωματικού λίπους – τείνουν προς τα ανδρικά πρότυπα.

Οι επιπτώσεις των ορμονών αυτών εκφράζονται περισσότερο στον σπλαχνικό λιπώδη ιστό έναντι του υποδόριου, λόγω υψηλότερης κυτταρικής πυκνότητας, νεύρωσης, ροής αίματος και αυξημένων υποδοχέων κορτιζόλης και ανδρογόνων.

Όσο το σπλαχνικό λίπος αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και η αντίσταση στην ινσουλίνη γύρω από τις περιοχές όπου αυτό συσσωρεύεται. Η προκύπτουσα υπερινσουλιναιμία ενεργοποιεί την παραγωγή ανδρογόνων από τις ωοθήκες με αποτέλεσμα υπερανδρογοναιμία και αρκετές άλλες ορμονικές διαταραχές.

Το σπλαχνικό λίπος, ή το έκτοπο λίπος έχει την ιδιότητα, όπως έχω περιγράψει πιο πίσω να δημιουργείται και σε όργανα τα οποία δεν είναι γενετικά

προκαθορισμένα να φέρουν λιπώδη ιστό. Μια μεγάλη αλυσίδα φλεγμονώδη παραγόντων ξεκινάει από αυτό το λίπος.

Πάρα πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν υπάρχει περίπτωση σε κάποια σημεία στο κεφάλι μας να υπάρχει δημιουργία τέτοιου λιπώδη ιστού.
Το ότι κάποιος φαίνεται αδύνατος, δεν σημαίνει ότι δεν έχει σπλαχνικό λίπος. Η δομή του σώματος η οποία είναι κληρονομικά προκαθορισμένη, παίζει σημαντικό ρόλο στο που και πόση συσσώρευση θα προκύψει.

Όπως βλέπεις λοιπόν, από την φύση σας, προστατεύεστε από αυτό το μηχανισμό μέσω του υποδόριου λίπους, στα πλαίσια μιας φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού.

Οι διαταραχές σε αυτό το μηχανισμό και εν συνεχεία η αποκατάσταση της ισορροπίας, αφορά πολλά μονοπάτια και δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό πέρα από τα όσα ήδη έχω αναφέρει, γιατί θα πάρει χαρακτήρα προτροπής προς κατευθύνσεις για τις οποίες χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.

Παρόλο αυτά, είναι ευκολότερο για εσάς, γιατί με επαναφορά κάποιων βασικών ορμονών σε προκαθορισμένα επίπεδα θα μπορούσε να εκτονώσει το πρόβλημα. Αν υπάρχει στη μέση οποιοδήποτε άλλο παθολογικό πρόβλημα, τότε το όλο θέμα γίνεται πιο σύνθετο. Αυτό όμως αφορά όλους. Εδώ απλά εξετάζουμε το συγκεκριμένο που αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη μέσω του πιο διαδεδομένου "φυσιολογικού" μηχανισμού.

Εμείς οι άντρες όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε για παράδειγμα να πάρουμε ούτε προγεστερόνη ούτε οιστρογόνα επιπρόσθετα, ούτε κάτι από αυτά που ευνοούν το υποδόριο λίπος έναντι του σπλαχνικού.

Ένα παράδειγμα, στο εξωτερικό έχω τύχει σε φόρουμ που κάποιες γυναίκες δοκιμάζουν το λεγόμενο HRT (hormone replacement therapy) αλλά όπως σου είπα, χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση και διάγνωση συγκεκριμένης αιτίας, γιατί είναι επικίνδυνο να αυξήσει τον κίνδυνο (όχι να προκαλέσει) για καρδιακά πνευμονικά και καρκίνο.

Παρόλο αυτά, η διατροφή και η σωστή γυμναστική είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για να ξεκινήσει κάποιος. Από κει και πέρα, δεν θα ήθελα να προτείνω πράγματα που αφορούν - απαιτούν ιατρική παρακολούθηση.
Νομίζω αυτό είναι κατανοητό.

Για το στρες που αναφέρεις, λίγο πιο πάνω ανέφερα ότι έχει την ιδιότητα να παρακινεί την έκκριση ινσουλίνης δίχως ερεθίσματα από γλυκόζη. (τροφή) Σίγουρα έχει και άλλες "όμορφες" ιδιότητες, αλλά πάνω σ αυτό θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο. Οπότε προτιμώ να παραμένω μέσα στο συγκεκριμένο θέμα.

Για το trx2, εκτός του ότι είναι ακριβό μέχρι αηδίας γι αυτά που περιέχει, μπορείς να πάρεις τα συστατικά ξεχωριστά και να το φτιάξεις και μόνη σου.
Κάποτε τα είχα υπολογίσει περίπου στα 70 - 80 ευρώ για 1 χρόνο αν το έφτιαχνα μόνος μου. Αλλά το μόνο που έχει επίδραση θετική στα όσα αναφέρουμε εδώ, είναι η καρνιτίνη. Αυτή μπορείς να την πάρεις και ξεχωριστά, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετή.

Τέλος, δοκιμάζω σιγά σιγά κάποια τοπικά και 2-3 oral πραγματάκια και αν προκύψει στην πορεία κάτι θετικό θα το αναφέρω.
Σίγουρα όμως θα χρειαστεί χρόνο και αναπροσαρμογές-διορθώσεις στο πρόγραμμα, στο οποίο έχω ήδη κάνει 2-3 φορές και έχω σκοπό να κάνω και άλλα, μόλις έρθουν πράγματα που έχω παραγγείλει. Αλλά δεν μπορώ να τα προτείνω, αν δεν τα δοκιμάσω να δω αν έχουν αποτέλεσμα και κυρίως, αν δεν έχουν παρενέργειες.
Μερικά από αυτά, τα έχω ήδη αναφέρει...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια εικόνα για να καταλάβουμε τι γίνεται με το σπλαχνικό λίπος...

article-1258185-08BB3F91000005DC-221_472x239.jpg

Με κόκκινο χρώμα είναι το τοξικό, σπλαχνικό λίπος και με κίτρινο το φυσιολογικό υποδόριο λίπος.
Αν η φότο έδειχνε και το κεφάλι θα ήταν πάρα πολύ διαφωτιστική.

Visceral fat is the internal fatty tissue that wraps itself around the heart, liver, kidneys and pancreas, and streaks through muscles. Scientists don't know exactly what causes people to lay down visceral fat, although it has been linked to a high-fat diet. But they do know it behaves differently from the largely benign fat that lies just below the skin (the sort you can pinch between your fingers).

Visceral fat is dangerously toxic. As Dr David Haslam, clinical director of the National Obesity Forum, explains: 'Visceral fat may seem to be an inert lump of lard, but it's actually highly active and constantly pumping poisons into the bloodstream.'
Visceral fat is known to cause inflammation in the colon and the artery walls, and is a major cause of heart disease, diabetes and some types of cancer.
Research even suggests that visceral fat affects mood by increasing production of the stress hormone, cortisol, and reducing levels of feel-good endorphins. So, along with killing you, visceral fat, it seems, can make you feel low.

detumescence

New Member
Απλα πραγματακια.

Βγαζεις ζωικο λιπος ,και παιρνεις ολο το λιπος που θες
απο φυτικα λιπη και λαδια .

Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο να αποφευγεις ζωικα προιοντα.

Αρα ελιες,ελαιολαδο,αβοκαντο,μπανανες .Το αβοκαντο ειδικα εχει ΠΑΡΑ πολυ λιπος.
Παντα σε συνδυασμο με γυμναστικη .

Επισης να πω οτι ειμαι 100% σιγουρος πως η μπυρα και γενικα το πολυ αλκοολ δημιουργει τοξικο λιπος.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
detumescence είπε:
Απλα πραγματακια.

Βγαζεις ζωικο λιπος ,και παιρνεις ολο το λιπος που θες
απο φυτικα λιπη και λαδια .

Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο να αποφευγεις ζωικα προιοντα.

Αρα ελιες,ελαιολαδο,αβοκαντο,μπανανες .Το αβοκαντο ειδικα εχει ΠΑΡΑ πολυ λιπος.
Παντα σε συνδυασμο με γυμναστικη .

Επισης να πω οτι ειμαι 100% σιγουρος πως η μπυρα και γενικα το πολυ αλκοολ δημιουργει τοξικο λιπος.

Δεν θα διαφωνήσω, αλλά το αιώνιο ερώτημα, παρόλο που πιστεύω ότι αυτός ο μηχανισμός που έχω περιγράψει εδώ, ευθύνεται για το ότι χάνουμε τα μαλλιά μας, τι είναι αυτό που προστατεύει τα μαλλιά στους υπόλοιπους ανθρώπους που σίγουρα έχουν ανάλογα προβλήματα ή και πολύ περισσότερα...

Δύο από τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο

FatMAIN_1790888a.jpg

images

Δεν θα έχουν ινσουλινοαντίσταση? Θα έχουν.
Δεν θα έχουν φουλ αρωματάση - οιστρογόνα - ανδρογόνα? Θα έχουν.
Σπλαχνικό λίπος? Σίγουρα θα έχουν.
Τι είναι αυτό που προστατεύει τα μαλλιά τους από αυτά? Εδώ σε θέλω.
Γονίδια οκ. Ναι αλλά ποια? Αν εστιάσουμε σε αυτό το μηχανισμό, περιορίζεται πάρα πολύ η γκάμα τους. Δεν είναι και πολλά αυτά που μπορούν να σε προστατέψουν από αυτό.

Επίσης οι αθλητές sumo. Πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις φαλακρό.

japan-sumo.jpg

Δεν νομίζω ότι η άθληση είναι αυτή που τους προστατεύει. Τρώνε 8000 θερμίδες την ημέρα για πλάκα. Σίγουρα δεν τις καίνε όλες...

Αν δεις όλοι οι παραπάνω, το σώμα τους είναι άτριχο....τυχαίο?

Διατροφή και κάποια τοπικά μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη - καθυστέρηση της Α.Α.
Η μαγκιά είναι να βρεθεί τι είναι αυτό που λείπει και δεν προστατεύει τα μαλλιά μας από όλα αυτά. Όπως και εγώ και όλοι, υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές. Το θέμα είναι να φτάσουμε στην πηγή.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό. Ήθελα να ανοίξω ξεχωριστό θέμα, αλλά είδα πως υπήρχε ήδη.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3260.html

ο Κος ήταν πολύ μπροστά...Το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Μπλοκάρει την dht με τον τρόπο που έχω περιγράψει εδώ. Βοηθάει στην αναγέννηση των b cells, πολλαπλασιάζει τα dp cells και έχει τον ίδιο και καλύτερο μηχανισμό όσον αφορά τη bcl-2 από το cg-210.
Στις έρευνες τουλάχιστον, δείχνει απλά τέλειο.

dk1984

Member
GOMI είπε:
Ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό. Ήθελα να ανοίξω ξεχωριστό θέμα, αλλά είδα πως υπήρχε ήδη.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3260.html

ο Κος ήταν πολύ μπροστά...Το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Μπλοκάρει την dht με τον τρόπο που έχω περιγράψει εδώ. Βοηθάει στην αναγέννηση των b cells, πολλαπλασιάζει τα dp cells και έχει τον ίδιο και καλύτερο μηχανισμό όσον αφορά τη bcl-2 από το cg-210.
Στις έρευνες τουλάχιστον, δείχνει απλά τέλειο.

το panax ginseng berry extract λεει οτι εχει αντιδιαβητικες ιδιοτητες και μειωνει και την IL-6

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δείχνει ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο θέμα τριχόπτωσης ΚΑΙ επανέκφυσης. Δεν έχω προλάβει να ψάξω τι ακριβώς από αυτό χρειαζόμαστε και τι διαφορές υπάρχουν ανα είδος. Θα το κάνω όταν έχω περισσότερο χρόνο.

cool11

Well-Known Member
GOMI είπε:
Δείχνει ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο θέμα τριχόπτωσης ΚΑΙ επανέκφυσης. Δεν έχω προλάβει να ψάξω τι ακριβώς από αυτό χρειαζόμαστε και τι διαφορές υπάρχουν ανα είδος. Θα το κάνω όταν έχω περισσότερο χρόνο.

Απο εμπορικο προιον υπαρχει κατι?

dk1984

Member
cool11 είπε:
GOMI είπε:

Απο εμπορικο προιον υπαρχει κατι?

μεχρι στιγμης βρισκω μονο σε root extract oxi berrie extract

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Komis

Active Member
Aγορασε αυτο εδω: http://www.ebay.com/itm/100-SEMI-DI-PANAX-GINSENG-PANAX-GINSENG-SELVATICO-CINESE-ERBA-MEDICINA-/221183794656?pt=Semi&hash=item337f94dde0 και κανε δικια σου αποσταξη με αιθανολη.
Αυτο σκοπευω να κανω και εγω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
το ginseng υπαρχει σε λοσιον http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8800.html
απο οτι φαινεται κατι κανει τοπικα, αλλα δεν βρηκα αλλο σκευασμα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ ότι φαίνεται θέλουμε απόσταγμα από τον καρπό.

Kapa για να καταλάβεις για τι διαφορά μιλάμε ανάμεσα σε ρίζα και καρπό όσον αφορά την τιμή

http://www.ebay.com/itm/Korean-Gineseng-Berry-Red-Ginseng-Extract-Ampoule-20g-x-45EA-Amore-Pacific-EMS-/171138846873?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d8ab9099

Εκτός του ότι είναι δυσεύρετο, είναι και πανάκριβο. Πολύ ξενέρωσα

Komis είπε:
Aγορασε αυτο εδω: http://www.ebay.com/itm/100-SEMI-DI-PANAX-GINSENG-PANAX-GINSENG-SELVATICO-CINESE-ERBA-MEDICINA-/221183794656?pt=Semi&hash=item337f94dde0 και κανε δικια σου αποσταξη με αιθανολη.
Αυτο σκοπευω να κανω και εγω.

Αυτοί είναι σπόροι?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και είναι μόνο για ένα μήνα...oral και τοπικά...αν υπολογίσουμε το εξάμηνο, συμφέρει η μεταμόσχευση:laugh:

dk1984

Member
GOMI είπε:
και είναι μόνο για ένα μήνα...oral και τοπικά...αν υπολογίσουμε το εξάμηνο, συμφέρει η μεταμόσχευση:laugh:

γιατι οραλ και τοπικα Gomi μονο τοπικα δεν ειναι αρκετα τα 900γρ
θα πρεπει να καταναλωνουμε 1κιλο ginseng το μηνα??
παντως βλεπω οτι περιεχει και αλλα μεσα συστατικα δεν ειναι καθαρα berrie extract
http://www.vbprogram.co.kr/product/prdt_view.jsp?prdtCd=132010002&lineCd=2551

Για τοπικη χρηση δεν ειναι πολυ ακριβο γιατι σκεφτειται οτι εχει 45 αμπουλες των 20ml ...900ml δηλαδη Αν βαζουμε 2 ml τη μερα τοπικα μας βγαζει 450 μερες=15μηνες για 4ml th μερα 225 μερες=7μιση μηνες .........

dk1984

Member
fousekisss είπε:
Για τοπικη χρηση δεν ειναι πολυ ακριβο γιατι σκεφτειται οτι εχει 45 αμπουλες των 20ml ...900ml δηλαδη Αν βαζουμε 2 ml τη μερα τοπικα μας βγαζει 450 μερες=15μηνες για 4ml th μερα 225 μερες=7μιση μηνες .........

ναι αυτο οκ αλλα στο σιτε της εταιριας λεει οτι περιεχει και μαλτοδεξτρινη μελι γκραπε φρουτ

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά δεν ξέρω, υπάρχουν ένα σωρό είδη ginseng. Μου φαίνεται ότι το καλύτερο είναι το korean red ginseng.
Δεν έχω προλάβει να ψάξω τίποτα γιατί μου φόρτωσαν εχθές από τη δουλειά να βγάλω τεχνικές προδιαγραφές για αγορά λογισμικού και έχω ρίξει όλο μου το χρόνο εκεί γιατί έχω προθεσμία.

Μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις γιατί και πανάκριβο είναι και δεν ξέρουμε και περιεκτικότητες. Ως ουσία, αν τυχόν βρούμε αυτή που θέλουμε είναι πάρα πολύ δυνατή. Θέλει ψάξιμο. Επίσης και oral έχει νόημα γιατί στην έρευνα δείχνει ότι βοηθάει στην αναδόμηση των b cells, στην ομοιόσταση, στο μεταβολισμό γλυκόζης, στην ινσουλίνη, στα κύτταρα που έχουν επηρεαστεί από αυτή και στη σωστή λειτουργία του igf1 και της τεστοστερόνης. Oral είναι καλύτερο και από το viagra. :p

Εχθές είχα στείλει ένα mail για διευκρινίσεις σχετικά με αυτό

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=281138756726&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

πριν καταλήξω ότι χρειάζεται απόσταγμα του καρπού και μου απάντησε για το τι περιέχει μέσα

Red ginseng extract, Water, Propylene Glycol, PEG-12Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate-20, Polyquaternium-10,
Amodimethicone, Panthenyl Ethyl Ether, Laminaria Digitata Extract, Glycerin, Allantoin, Hydrolyzed Keratin, Butoxydiglycol,
octoxynol-40, Trideceth-3, Trideceth-6, Hydrolyzed extensin, lecithin, Ceramide-3, tocopherol, Triethylolamine,Methylisothiazolinone,
Methylisothiazolinone, Coloring agent, Perfume

Δεν τα τσέκαρα τα συστατικά στο νετ αλλά μερικά πρέπει να είναι καθαρά χημικά και ακατάλληλα...αν έχει όρεξη κάποιος ας τα τσεκάρει, μιας και για αρχή πριν καταλήξουμε κάπου έχει και με πολύ λιγότερα χρήματα για δοκιμή

http://www.ebay.com/itm/KOREA-Red-Ginseng-Hair-Ampoule-10ml-0-35-oz-x5-Recovery-from-Damaged-hair-/281180692310?pt=US_Hair_Care&hash=item4177acdf56

Μπλουζα