Η δικη μου εμπειρια 2021-22

Neopas2022

New Member
Καλησπερα σε ολους.
Θα μεταφερω την δικη μου εμπειρια,οπως την ζω μεχρι τωρα (περιπου 5 μηνες).

Καταρχας να πω οτι αυτο το link ειναι μεχρι στιγμης (ειπαμε ειμαι στους ~5 μηνες) αρκετα ακριβες για την περιπτωση μου:
https://www.maralhairklinik.com/after-fue/
Με βοηθησε ψυχολογικα γιατι στην αρχη το μονο που βλεπεις ειναι οτι εισαι σαν μαδημενο κοτοπουλο και μετα οτι οι νεες σου τριχες πεφτουν!

Η επεμβαση μου δεν εγινε εκει,εγινε στην Ελλαδα,στον κυριο Παπαγγελοπουλο (και το team του,σπανιως θα το κανει ενα ατομο μονο του εκτος αν ειναι πολυ μικρη εργασια) με τον οποιο ειχαμε καλη επικοινωνια,δηλαδη πιστευω μου εξηγησε τι να περιμενω χωρις υπερβολες (πχ δεν θα εχω ποτε την φυσικη πυκνοτητα ενος 20χρονου).Οι τιμες στη Τουρκια δεν ειναι απαραιτητα φτηνες,εκτος φυσικα αν πας τελειως καμικαζι-φαση και δεν μεινεις ουτε μερα εκει,κατι που θεωρω λαθος για πολλους λογους,με κυριοτερο οτι δεν θα εχεις κανενα να σε βοηθησει αν κατι δεν παει κατ'ευχην.Γενικα ειμαι κατα των επεμβασεων στο εξωτερικο γιατι αυτο σημαινει οτι πρακτικα δεν εχεις γιατρο,και η επουλωση ειναι μια διαδικασια που δεν τελειωνει σε 7-10 μερες.

Προσωπικη μου αποψη και εμπειρια ειναι οτι το αν θα παει καλα και ποσο καλα η μεταμοσχευση ειναι σε αρκετα μεγαλο βαθμο ατομικο θεμα.
Η επουλωση, ο χρονος, το ποσες τριχες θα μεινουν ειναι ατομικα θεματα και ουσιαστικα συγκρινεται με μια μεταμοσχευση οργανου,κανεις δεν μπορει να εγγυηθει ενα πολυ συγκεκριμενο αποτελεσμα και κανεις δεν θα σου δειξει μια περιπτωση που πηγαν ολα στραβα.

Ο γιατρος μου δεν συστηνει φιναστερίδη για τους ανω των 40 και την θεωρει "κλεψιμο" με την εννοια οτι συντηρει τεχνητα ενα χνουδι και οχι κατι μονιμο ενω δυναται να προκαλεσει προβληματα στην σεξουαλικη ζωη.Δεν θα σχολιασω περαιτερω επ αυτου,δεν ειναι ειδικοτητα μου αλλωστε,αντιλαμβανομαι οτι αλλοι γιατροι εχουν αλλη αποψη,εμενα μου ταιριαζε κιολας αυτη η προσεγγιση,δεν εκανα μεταμοσχευση για να καταληξω σε μια δια βίου αγωγη αλλα ακριβως για το αντιθετο.

Συνοψιζοντας,1) γιατρος-κλινικη στην Ελλαδα, 2)υπομονη για επουλωση και το τελικο αποτελεσμα και 3)ρεαλιστικες προσδοκιες,
αυτη η προσεγγιση δουλεψε για μενα μεχρι στιγμης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Neopas2022

New Member
Λεγοντας παρουσιαση φανταζομαι εννοεις καποιο σετ φωτογραφιων με χρονολογιο ε; Οχι δεν ειμαι σε θεση να το κανω αυτο.

dlazaros

Well-Known Member
Ο γιατρος μου δεν συστηνει φιναστερίδη για τους ανω των 40 και την θεωρει "κλεψιμο" με την εννοια οτι συντηρει τεχνητα ενα χνουδι και οχι κατι μονιμο ενω δυναται να προκαλεσει προβληματα στην σεξουαλικη ζωη.Δεν θα σχολιασω περαιτερω επ αυτου,δεν ειναι ειδικοτητα μου αλλωστε,αντιλαμβανομαι οτι αλλοι γιατροι εχουν αλλη αποψη,εμενα μου ταιριαζε κιολας αυτη η προσεγγιση,δεν εκανα μεταμοσχευση για να καταληξω σε μια δια βίου αγωγη αλλα ακριβως για το αντιθετο.

Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Απλή λογική να έχεις καταλαβαίνεις οτι ισχύει το αντίθετο, προβληματίζομαι όταν άνθρωποι με εμπειρία στην ηλικία μας δεν μπορούν να το αντιληφθούν και αντι αυτού κρύβουν το κεφάλι στην άμμο και όταν μετά απο 5-6 χρόνια πέσουν τα "τριγύρο" απο την μεταμόσχευση παθαίνουν σόκ και απογοήτευση. Όσο για το δια βίου αγωγή, εύχομαι η υγεία να είναι πάντα ακμαία και να μην χρειαστεί χάπι για την πίεση, την χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια, και η διατροφή να είναι πάντα η κορυφαία όλων των εποχών. Επίσης εύχομαι σεξουαλική ζωή ανεπανάληπτη μετά τα 50- 60 χωρίς γυμναστική, μπλέ χάπια, βοηθήματα και φετίχ αλλά τουλάχιστον δεν πήρες φιναστερίδη και κοιμάσαι ήσυχος...

tol

Well-Known Member
Φιλε μου, καλως ηρθες στο forum.

Λεγοντας παρουσιαση φανταζομαι εννοεις καποιο σετ φωτογραφιων με χρονολογιο ε; Οχι δεν ειμαι σε θεση να το κανω αυτο

Ειλικρινα δεν κατανοω τον λογο για τον οποιο ανοιξες το συγκεκριμενο νημα.

Δεν εισαι διατεθειμενος να κάνεις μια παρουσιαση...απολυτα σεβαστο.

Ναι, αλλά γιατι μπηκες στον κοπο να εγγραφεις και να δημιουργησεις δικο σου νημα;

Σιγουρα δεν το εκανες για διαφημιση του κ. Παπαγγελοπουλου, γιατι απλουστατα χωρις οπτικο υλικο κανενας δεν προκειται να πεισθει για τις ικανοτητες του γιατρου.

Απο την αλλη, αν το εκανες, για να εκφρασεις προσωπικες αποψεις περι μεταμοσχευσεων και θεραπειων, επίτρεψέ μου να διαφωνησω.

Προσωπικη μου αποψη και εμπειρια ειναι οτι το αν θα παει καλα και ποσο καλα η μεταμοσχευση ειναι σε αρκετα μεγαλο βαθμο ατομικο θεμα.
Η επουλωση, ο χρονος, το ποσες τριχες θα μεινουν ειναι ατομικα θεματα και ουσιαστικα συγκρινεται με μια μεταμοσχευση οργανου,κανεις δεν μπορει να εγγυηθει ενα πολυ συγκεκριμενο αποτελεσμα και κανεις δεν θα σου δειξει μια περιπτωση που πηγαν ολα στραβα.

Καταρχας η αποψη αυτη δεν εχει επιστημονικη βαση. Δεν αποδεικνυεται απο καμια ερευνα οτι το αποτελεσμα μιας μεταμοσχευσης εξαρταται απο τις ατομικες καταβολες και χαρακτηριστικα.

Αν συνεβαινε αυτο, τοτε θα μιλουσαμε για μια "ρωσικη ρουλετα". Τιποτε δε θα ηταν δεδομενο και ολα θα εξαρτιονταν απο ασταθμητους παραγοντες. Δε θα ειχε σημασια αν καναμε μεταμοσχευση σε εναν κορυφαιο γιατρο ή σε εναν "χασαπη". Ο ιδιος μας ο εαυτος θα εκρινε την επιτυχια ή την αποτυχια!!!!

Η αποψη αυτη ειναι καταφανεστατα εσφαλμενη.

Ελπιζω να ειναι δικη σου, καθαρα ατομικη, και να μην σου την υπαγορευσε ο γιατρος, γιατι, αν συμβαινει το τελευταιο, τοτε, μαλλον, ο γιατρος προσπαθει "να βγαλει την ουρα του απ' εξω" και να αποποιηθει πιθανες μελλοντικες ευθυνες για ενα αρνητικο αποτελεσμα αποδίδοντάς το σε ατομικα χαρακτηριστικα.

Αλλη μια αβασιμη και αιολη αποψη. Αυτη τη φορα παρατηρω και μια ταυτιση (δικη σου και του γιατρου). Και φυσικα εσυ απλα εκφραζεις, χωρις γνωση, μια αποψη...ο γιατρος ομως ποθεν ορμωμενος διατυπωνει μια τετοια ξεκαθαρα αστοχη, επιστημονικα αναποδεικτη αποψη;

Απο που κι ως που η φιναστεριδη παραγει μονο "χνουδι", "τιποτε μονιμο" και ταυτοχρονα "προβληματα στη σεξουαλικη αγωγη"; Μηπως ο γιατρος εχει καποια σχεση με τον παραμυθα Αισωπο; Μηπως ειναι απογονος του; Μηπως εχει επηρεαστει απο τα παραμυθια της Χαλιμας και τα αναπαραγει και ο ιδιος;

Οσα σου ειπε, μαλλον, προσομοιαζουν με παιδικα παραμυθακια που ακουγαμε απο τη γιαγια και τον παππου.

Η αληθεια, φιλε μου, ειναι πολυ διαφορετικη και, δυστυχως πιθανον να την αντιληφθεις μετα απο καποια χρονια (καθυστερημενα και χωρις δυνατοτητα επιστροφης του χρονου).

Η φιναστεριδη ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα εχεγγυα μακροπροθεσμης επιτυχιας μιας μεταμοσχευσης μαλλιων. Χωρις αυτη το μελλον ειναι αβεβαιο.

Μακαρι να μη βρεθεις στη δυσαρεστη κατασταση μετα απο καποια χρονια να παρατηρεις την τριχοπτωση να εξελισσεται και να αλλοιωνεται προς το χειροτερο το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης σου.

Η φιναστεριδη θωρακιζει τα μαλλια (υπαρχοντα και μεταμοσχευμενα) για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα.

Τι σημαινει ανω των 40 χρονων; Στο forum υπαρχουν αρκετοι 50ρηδες που κανουν θεραπεια με φιναστεριδη. Δηλαδη ολοι εμεις εχουμε προβληματα στη σεξουαλικη ζωη μας εξατιας του χαπιου;

Εν κατακλειδι, φιλε μου, το αν θα εχεις καλη και φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη επ' ουδενι δεν εξαρταται απο το 1 mg φιναστεριδης (η οποια, μαλλον, εχει το αντιθετο αποτελεσμα, αφου βελτιωνει την εξωτερικη εμφανιση και κατ' επεκταση την ψυχολογικη διαθεση και την αυτοπεποιθηση).

Υπαρχουν ενα σωρο αλλες παραμετροι που επιδρουν στη σεξουαλικη συμπεριφορα και εν γενει στην σωματικη υγεια, τους οποιους, δυστυχως, οι περισσοτεροι αγνοουν/παραβλεπουν και αναζητουν εξιλαστηρια θυματα.

Και, αντι να αναζητησουν τα πραγματικα αιτια των προβληματων που αντιμετωπιζουν, αρκουνται στο παραμυθακι..."η φιναστεριδη:ο υπαιτιος της κακοδαιμονιας".

Φιλικες συμβουλες...

dlazaros

Well-Known Member
Είμαι αρκετά χρόνια στο φόρουμ και περισσοτερα στην ζωή αλλά είμαι πάρα πολλά σε εμπορική θέση με αντίληψη αγορών.
'Εχω πολύ μεγάλη υποψία οτι υπάρχει πρακτική εδω και την έδω ξαναδεί σε νέα νήματα απο νέους χρήστες που ανοίγουν νήματα και εξαφανίζονται. Η πρακτική που διαπιστώνω είναι αυτή της αμφιβολίας στην εφαρμογή θεραπείας με φιναστερίδη εις οφέλεια της ΜΜ.

Εμφανίζονται άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και πετάνε τον σπόρο της αμφισβήτησης, περιγράφουν την φοβερή εμπειρία με κάποιο γνωστό γιατρό ΜΜ και μην τον ξαναείδατε.

Είμαι αρκετά χρόνια στην ηλεκτρονική ζωή και σε αμέτρητα φόρουμ ως διαχειριστής όπου με τα εργαλεία που είχα στην διάθεση μου μπορούσα να το διαπιστώσω εύκολα απο την IP προέλευσης των νέων χρηστών αν γινόταν κάτι τέτοιο.

Το μόνο που έχω να πω είναι το νού σας...

Neopas2022

New Member
Αντιλαμβανομαι οτι στο forum υπαρχει μια σέχτα θρησκευτικου χαρακτηρα γυρω απο την φιναστερίδη,δεν προτίθεμαι να γινω μερος καποιας αντιπαραθεσης γυρω απο αυτη,απλα παρεθεσα τη γνωμη του ιατρου μου,την οποια και ακολουθω.Κανεις δεν κατεχει την απολυτη αληθεια.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι in the long run κανενα φαρμακευτικο μετρο δεν μπορει να νικησει την αλωπεκια,η μεταμοσχευση συχνα ειναι η πιο αποτελεσματικη λυση.Η αλωπεκια παλι δεν ειναι κατι που σταματα,απλα απο καποια ηλικια και μετα εχουμε δει ενα μεγαλο κομματι της.

giannis1991

Well-Known Member
Έγινε φίλε Νεοπα νομίζω η συνεισφορά σου στο φόρουμ είναι καταλυτική! Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!
Απλά do not try this at home για τα καινουργια μέλη! Και δεν εννοώ απαραίτητα για τη φιναστεριδη... Αλλά για τα παραπανω....

ΛΕΣ

Active Member
Το παρον μου θυμιζει ιστοριες που ακουω καθημερινα απο τυπους που βγαινουν με την ταδε κοπελα και περασαν τελεια, αλλα μολις τους λες τι εγινε το πατε για σχεση σου λενε οχιιιιι ρε δεν ειμαι εγω για τετοια καλη χρυση αλλα μου εχει πει η μαμα μου να μην κανω σοβαρη σχεση ακομα. Μετα τους λες δειξτην μας τουλαχιστον και σου λενε εεεεε μην την προσβαλω δεν μ αρεσει να δειχνω τις κοπελες σαν να ειναι εκθεματα. Αν απλα ηθελες να πεις καπο οτι εκανες ΜΜ και εισαι χαρουμενος με το πως παει γιατι μας ανεφερες τον γιατρο σου και τι λεει για τη φινα κλπ;

• Like
Reactions: tol

Neopas2022

New Member
Απλα μοιραζομαι την εμπειρια μου μεχρι τωρα,και προφανως εκρινα σκοπιμο να αναφερω τον ιατρο
Τωρα αν θελετε να κανουμε μονομαχια με σπαθια γιατι ο γιατρος μου δεν συμφωνει με την φινα,δηλωνω εγκαιρα οτι θα λειπω...

tol

Well-Known Member
Αντιλαμβανομαι οτι στο forum υπαρχει μια σέχτα θρησκευτικου χαρακτηρα γυρω απο την φιναστερίδη

Φιλε μου, ακριβως το αντιθετο συμβαινει απο αυτο που γραφεις.

Δυστυχως, στο forum υπαρχει μια ομαδα αποτελουμενη απο απειρους, ψοφοδεεις και τρομερα ανασφαλεις, οι οποιοι ειτε δεν εχουν κανει ποτε χρηση φιναστεριδης, ειτε μετα απο τα πρωτα δηθεν συμπτωματα βρηκαν τον αποδιοπομπαιο τραγο.

Αυτη, λοιπον, η ομαδα προσπαθει να πεισει ολους εμας τους μακροχρονιους χρηστες οτι δηθεν η φιναστεριδη ειναι το χαπι του διαβολου, ενω στην πραγματικοτητα είναι η μοναδικη εγκεκριμενη επιστημονικα θεραπεια κατα της τριχοπτωσης.

Και το θλιβερο ειναι οτι, εκτος των αδαων μελων, επιστημονες γιατροι που δεν εχουν καμια γνωση επι του θεματος, παρασυρμενοι απο μια τρομολαγνεια, αντι να συμβουλευσουν/καθοδηγησουν ορθα τους πελατες, τους αφηνουν ερμαια της τυχης. Αντι να τους εξηγησουν οτι, για να ειναι μακροπροθεσμα τα αποτελεσματα μιας μεταμοσχευσης, επιβαλλεται η υποστηριξη μιας θεραπειας, αυτοι περι αλλα τυρβαζουν.

Και, οταν οι πελατες μετα απο καποια χρονια, επειδη τους εμπιστευτηκαν, χασουν αρκετα μαλλια και επιδεινωθει η κατασταση τους, οι γιατροι σφυριζουν αδιακοπα ή τους καλουν για δευτερη, τριτη, τεταρτη φορα στο ιατρειο τους, για επιπλεον μεταμοσχευσεις.

Αυτη ειναι η αντικειμενικη αληθεια, φιλε μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DoctorWho

Well-Known Member
Το θέμα μας φίλε μου δεν είναι η γνώμη σου για τη φίνα, οφείλουμε ωστόσο να ενημερώσουμε νέους που θα δουν τα συγκεκριμένα σχόλια ότι είναι απλώς ανυπόστατες απόψεις. Όσο για τον γιατρό σου, από τη στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς φωτογραφίες νομίζω ότι έχει μηδενική αξία το να αναφέρεις το όνομα του, διαφημίζοντάς τον. Αν απλώς ήθελες να μοιραστείς τα αισθήματα σου για την επέμβαση, μπορούσες να μπεις, να το πεις, χωρίς να κάνεις διαφήμιση σε κάποιον γιατρό χωρίς τεκμήρια και χωρίς να αναγεις την δήθεν εμπεριστατωμένη άποψή σου σε θέσφατο. Γνώμη είναι αν ταιριάζει η κόκκινη γραβάτα με το γαλάζιο πουκάμισο. Το αν η γη είναι στρογγυλή, τα εμβόλια ωφέλιμα ή η φιναστεριδη επικίνδυνη long term δεν είναι απόψεις. Οπότε όταν τις αντιμετωπίσεις ως τέτοιες προετοιμάσου να κριθείς για την ημιμάθειά σου. Φιλικά πάντα...

giannis1991

Well-Known Member
Καλά ας μη μείνουμε μόνο στη φίνα.....
Ο τυπος έκανε εγγραφή πριν λίγες μέρες και λέει όλα αυτά χωρίς καν να δείξει κάτι...
Αυτό που με στεναχωρεί είναι άλλο.. Ρε Ελληνάρες γιατροί(τέτοιου είδους) δεν έχετε καν να δείξετε ένα αποτελεσμα έτσι απλά για να κάνετε ένα ψάρεμα και να εντυπωσιάσετε... Ένα οχι δυο! ΕΝΑ!
Δε βαρεθήκατε να γ... την ψυχολογία ανθρώπων που έρχονται με προβλημα και σας εμπιστευονται και εσείς τους αφήνετε μετά από ένα χρόνο με το ίδιο προβλημα απλά με ουλες πισω στη δοτρια?
Με ρωτησε η κοπέλα μου τις προαλες.... Αυτοί οι γιατροί δεν έχουν λίγο φιλότιμο να πουν κάτσε ρε φίλε εγώ υποτίθεται βαζω μαλλιά αλλά στους περισσότερους αν όχι σε όλους απλά αφήνω μια ουλή πισω και είναι το ίδιο καραφλοί! Πως πανε σπίτι τους και κοιμουνται ησυχοι οι άτιμοι? Γιατί δε λένε αφου δε το χω ας το αφήσω... Μην ξανάρθει και άλλος ταλαιπωρημένος έδω και τον ρήμαξω...

F1ght3r

Well-Known Member
Αυτοί οι γιατροί δεν έχουν λίγο φιλότιμο να πουν κάτσε ρε φίλε εγώ υποτίθεται βαζω μαλλιά αλλά στους περισσότερους αν όχι σε όλους απλά αφήνω μια ουλή πισω και είναι το ίδιο καραφλοί! Πως πανε σπίτι τους και κοιμουνται ησυχοι οι άτιμοι? Γιατί δε λένε αφου δε το χω ας το αφήσω... Μην ξανάρθει και άλλος ταλαιπωρημένος έδω και τον ρήμαξω...

dim d

Well-Known Member
Αντιλαμβανομαι οτι στο forum υπαρχει μια σέχτα θρησκευτικου χαρακτηρα γυρω απο την φιναστερίδη,δεν προτίθεμαι να γινω μερος καποιας αντιπαραθεσης γυρω απο αυτη,απλα παρεθεσα τη γνωμη του ιατρου μου,την οποια και ακολουθω.Κανεις δεν κατεχει την απολυτη αληθεια.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι in the long run κανενα φαρμακευτικο μετρο δεν μπορει να νικησει την αλωπεκια,η μεταμοσχευση συχνα ειναι η πιο αποτελεσματικη λυση.Η αλωπεκια παλι δεν ειναι κατι που σταματα,απλα απο καποια ηλικια και μετα εχουμε δει ενα μεγαλο κομματι της.
επειδη ακριβως δεν σταματα ποτε η αλωπεκια , το οτι δεν χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη για να υποστηριξεις τη μμ που εκανες δεν βγαζει νοημα. Ειναι παγιωμενη τακτικη η αντιμετωπιση αυτη απο καποιες εταιρειες και ελπιζω να η αποφαση που πηρες να σου βγει.

vlafo

Well-Known Member
Για όσους θέλουν μαλλιά μόνο με μμ αν μπορούν,και για το διάστημα 30-45 ας πορευθούν και χωρίς φίνα.
Τονιζω:Το peak είναι μεταξύ 50-60 όπως λέει και το άρθρο.
Μετά φαντάζομαι δεν θα τους ενδιαφέρει.

vlafo

Well-Known Member
Αυτό το νήμα γιατί υπάρχει ;
Για να συζητήσουμε εγκυκλοπαιδικά και φιλολογικά πως είναι μια μεταμόσχευση χωρίς φωτογραφίες.
Και να κάνουμε και το μάντη Κάλχα.
Όλα έχουν τη σημασία τους.

oreo

Well-Known Member
Καλά ας μη μείνουμε μόνο στη φίνα.....
Ο τυπος έκανε εγγραφή πριν λίγες μέρες και λέει όλα αυτά χωρίς καν να δείξει κάτι...
Αυτό που με στεναχωρεί είναι άλλο.. Ρε Ελληνάρες γιατροί(τέτοιου είδους) δεν έχετε καν να δείξετε ένα αποτελεσμα έτσι απλά για να κάνετε ένα ψάρεμα και να εντυπωσιάσετε... Ένα οχι δυο! ΕΝΑ!
Δε βαρεθήκατε να γ... την ψυχολογία ανθρώπων που έρχονται με προβλημα και σας εμπιστευονται και εσείς τους αφήνετε μετά από ένα χρόνο με το ίδιο προβλημα απλά με ουλες πισω στη δοτρια?
Με ρωτησε η κοπέλα μου τις προαλες.... Αυτοί οι γιατροί δεν έχουν λίγο φιλότιμο να πουν κάτσε ρε φίλε εγώ υποτίθεται βαζω μαλλιά αλλά στους περισσότερους αν όχι σε όλους απλά αφήνω μια ουλή πισω και είναι το ίδιο καραφλοί! Πως πανε σπίτι τους και κοιμουνται ησυχοι οι άτιμοι? Γιατί δε λένε αφου δε το χω ας το αφήσω... Μην ξανάρθει και άλλος ταλαιπωρημένος έδω και τον ρήμαξω...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
"The peak age for hair loss, in fact, is generally between the ages of 50 and 60.". Γελάνε και οι πέτρες. Προφανώς άλλα έλεγε ο γιατρός άλλα καταλάβαινε η δημοσιογραφάρα ο Brian (παρακάτω το bio του).

Brian VanHooker
Brian VanHooker is a staff writer at MEL specializing in pop culture, food (especially pizza) and long form oral histories. He is the co-creator of the comic book "Barnum & Elwood" and "The Tramp," a comedy pilot starring John O'Hurley. He also hosts a TMNT interview podcast called "Turtle Tracks" and was once called a "Good Guy" by Mr. T.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα