Η δικη μου εμπειρια 2021-22

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτά είναι εκ του πονηρού..ποτέ δεν είχα άδικο,όλοι οι άλλοι ήταν λάθος και καλώς τους τα έχωνα..εγώ πάντα αναγνωρίζω τα λάθη μου,αλλά όλοι οι καραφλομπεκατσοι που αναμετρήθηκα,εφταιγαν,εγω ποτέ.να τα λέμε όπως έχουν τα πράγματα κάποια στιγμή..χαχααχαχαχαχαχα

aeratos28

Just aeratos
Μπουρλοοοτοοοοο...πολύ ησυχία έχει πέσει όμως τώρα τελευταία..δεν μπαίνει και ο Γιακούμπ των τριχοθυλακιων ,που ένα φυτεύει και φυτρώνουν 2 να μας απαξιώσει λίγο να γίνει το φόρουμ Χίος το 15αυγουστο..εκεί να δεις φυτίλια...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα και συ, το πάς συνέχεια μονόπαντα. Θέλει και λίγο κουλάντρισμα, όχι μόνο γκρίνια. Τώρα πέρνα από ΟΑΕΔ για κάρτα.

aeratos28

Just aeratos
Δεν πειραζει θα πάρω και επίδομα..θα γίνω υπάλληλος του δημοσίου..και μόλις τύχει πάλι κάτι θα ξαναμπώ με σύμβαση 5μηνο.χαχααχαχ

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Φίλε δε γερνάς εάν δε το θέλεις .
Άπειρα παραδείγματα Ανθρώπων που στα 45 και δείχνουν και αισθάνονται γέροι και έχουν παραιτηθεί από κάθε χαρά της ζωής .
Για να μη παρεξηγηθω δεν εννοώ Ανθρώπους που έχουν πραγματικά ταλαιπωρηθεί από τη καθημερινότητα και τις συνθήκες που έτυχε να ζήσουν τους οποίους σέβομαι και τη κάθε ρυτίδα
Αλλά κοίτα και κάτι 60αρηδες που προσέχουν και είναι στο game ακόμα !
Και με το ντύσιμο και με το ύφος και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν!
Τολμας να τους πεις γέρους ?
Γιωργάκη ευσεβείς πόθοι.
Το νούμερο γράφει και όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
Αν το 45 σου λέγανε να γύρναγες το ρολόι πίσω να το έκανες 25,ας ήσουνα και σαν τη Magica de spell θα πήδαγες από χαρά.
Έτσι μου λέει και εμένα ένας φίλος μου,ένα νούμερο είναι τίποτα άλλο τι σκας.
Το ίδιο να μου πεις του λέω αν φτάσεις τα 80 και αισθάνεσαι γερός.:)

vlafo

Well-Known Member
Μπουρλοοοτοοοοο...πολύ ησυχία έχει πέσει όμως τώρα τελευταία..δεν μπαίνει και ο Γιακούμπ των τριχοθυλακιων ,που ένα φυτεύει και φυτρώνουν 2 να μας απαξιώσει λίγο να γίνει το φόρουμ Χίος το 15αυγουστο..εκεί να δεις φυτίλια...
Θα μπει μην ανησυχείς,ανανεωμένος και αγριεμένος με νέο πλέον αφήγημα.:)

Μπλουζα