Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tse είπε:Πάντως μια εβδομάδα πέρασε σήμερα από την στιγμή που υπέβαλα τις ερωτήσεις και απάντηση δεν πήρα... :
aleksandros είπε:Κατι δεν μου αρεσει εδω, ειπες οτι παρακολουθεις το φορουμ εδω και καιρο αλλα εγγραφη ως μελος εκανες χτες.
Πιθανόν να εισαι ατομο της κλινικής
aleksandros είπε:Trixofile εχουμε δει πολλα μεσα εδω.
Πολυ μπαινουν για να διαφημισουν τις κλινικες.
ναι αρκετά.Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό?
αν διαβάσεις τα ερωτήματα που του έκανα και δεν απαντήθηκαν ποτέ γίνονται κατανοητά κάποια πράγματα.Πάντως στην περίπτωση του Louisiana δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο από τη στιγμή που έδειξε φωτό πριν k μετά
Ναι αλλά υπάρχουν διαφορές σε αυτούς γιατί πληρούν κάποια κριτήρια που υπάρχουν στις ερωτήσεις μου για παράδειγμα αλλά και για άλλους λόγους.Αυτό που κάνουν οι comb, Πάνος, NGL, Omar...τι είναι? Διαφήμιση είναι k αυτό
αυτό μπορεί να γίνει και εκτός forum για κάποιον που ψάχνεται ,το ζήτημα είναι να δούμε όμως περιστατικά που συγκαταλέγονται στα πλαίσια της μη πληρωμένης διαφήμισης για να μάθομε και τυχόν αρνητικά πράγματα.Πως θα μαθαίνανε άτομα που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση ότι υπάρχει π.x. ο Hasson αν δεν γινότανε διαφήμιση?
σωστά και ένα από αυτά είναι το να είσαι βαλτός ενώ το παίζεις απλά ένας τυχαίος πελάτηςΚαταδικαστέο θα ήταν αν κάποιος διαφημίζει κάποιον γιατρό διαστρεβλώνοντας γεγονότα.
tse είπε:ναι αρκετά.Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό?
αν διαβάσεις τα ερωτήματα που του έκανα και δεν απαντήθηκαν ποτέ γίνονται κατανοητά κάποια πράγματα.Πάντως στην περίπτωση του Louisiana δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο από τη στιγμή που έδειξε φωτό πριν k μετά
Ναι αλλά υπάρχουν διαφορές σε αυτούς γιατί πληρούν κάποια κριτήρια που υπάρχουν στις ερωτήσεις μου για παράδειγμα αλλά και για άλλους λόγους.Αυτό που κάνουν οι comb, Πάνος, NGL, Omar...τι είναι? Διαφήμιση είναι k αυτό
αυτό μπορεί να γίνει και εκτός forum για κάποιον που ψάχνεται ,το ζήτημα είναι να δούμε όμως περιστατικά που συγκαταλέγονται στα πλαίσια της μη πληρωμένης διαφήμισης για να μάθομε και τυχόν αρνητικά πράγματα.Πως θα μαθαίνανε άτομα που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση ότι υπάρχει π.x. ο Hasson αν δεν γινότανε διαφήμιση?
σωστά και ένα από αυτά είναι το να είσαι βαλτός ενώ το παίζεις απλά ένας τυχαίος πελάτηςΚαταδικαστέο θα ήταν αν κάποιος διαφημίζει κάποιον γιατρό διαστρεβλώνοντας γεγονότα.
aleksandros είπε:Πολυ μπαινουν για να διαφημισουν τις κλινικες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Trixofilos είπε:χάχα σαν να λέμε είμαστε όλοι ίσοι, αλλα μερικοί από εμάς - ε πως να το κάνουμε - είναι πιο ίσοι...
Για πολλά άτομα που υποπτεύομαι υπάρχουν απλά πολλές συμπτώσεις και πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις και μας οδηγούν στο γεγονός.Δείξ τα μου, με ενδιαφέρουν!
Σίγουρα μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα αλλά κάθε γιατρός μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα σε κάποιους και πολύ καλά σε κάποιους άλλους.Αν παρουσιάζεται ένα από τα καλύτερα αποτέλεσμα κάποιου γιατρού σαν δήθεν τυχαίο και σαν το μέσο αποτέλεσμα αυτό είναι παραπλάνηση και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει και αυτό το γεγονός καθώς θα πρέπει να σκεφτούμε ποιές είναι και οι πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας του γιατρού.Αυτό που ενδιαφέρει εμενα είναι μονο το αποτέλεσμα.
Καμία σχέση φίλε.Αυτό κατάλαβες από το ότι έγραψα το ότι πληρούν κάποια κριτήρια που δεν τα πληρούν κάποιοι άλλοι;Καταρχάς η ισότητα αναπτύσσεται μέσα από την ίσες απαιτήσεις.Όταν απαιτώ να πληρεί κάποιος ορισμένες προδιαγραφές για να με πήσει και κάποιοι τις πληρούν ενώ κάποιοι άλλοι όχι που κολλάει το ότι "μερικοί είναι πιο ίσοι από κάποιους άλλους";Αυτό που αναφέρεις θα ήταν σωστό μόνο αν έκρινα με διαφορετικά κριτήρια αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.χάχα σαν να λέμε είμαστε όλοι ίσοι, αλλα μερικοί από εμάς - ε πως να το κάνουμε - είναι πιο ίσοι...
μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κρίνω με 2 μέτρα και 2 σταθμά;Τεκμηριωμένα όμως.Γράψε ποια ακριβώς μέτρα κρίσης χρησιμοποίησα στην περίπτωση αυτή του παρόντος post που δεν τα χρησιμοποίησα ενώ έπρεπε αλλού. Οταν έγραψα πάντως "το να είσαι βαλτός" δεν αναφερόμουν σε εσένα.Πάντως αν παρακολουθήσεις σχόλια μου σε άλλα posts και στον hasson έχω ασκήσει κριτική αλλά και σε όλους γενικά.Ας μην κρίνουμε με δυο μετρα k δυο σταθμά...
σωστό αυτό που γράφεις απλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας το γεγονός του ότι όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και απάτη και όταν ο απατεώνας καταλαβαίνει ότι γίνεται αντιληπτός γιατί δεν πληρεί κάποια κριτήρια θα προσπαθήσει μελλοντικά να πληρεί αυτά τα κριτήρια οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για πολλά πράγματα.Όταν παίζονται τόσα εκατομμύρια γύρω από ένα θέμα δεν αποκλείω και το φαινόμενο μάλιστα του να πληρωθεί κάποιο άτομο μελλοντικά για να παίζει κάποιο ρόλο μέσα σε ένα forum και να το παίζει ακόμα και φίλος με κάποιους.Δεν υπονοώ ότι έχει συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο στο παρόν forum αλλά καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι αν όχι για το τώρα για πιθανά μελλοντικά κρούσματα τουλάχιστον.Εγω θα πιστεψω αυτον που βαζει τις ποιο πολλες φωτο και λεει 2 λογια σχετικα με την επεμβαση.
Δεν θα πιστεψω τον αλλο που βαζει 2 φωτο και λεει η εμπειρια μου ηταν τέλια