Η εμπειρία μου στο HDC

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Απ: Η εμπειρία μου στο HDC

και μεις ρε παιδια αν ειχαμε μια τετοια κλινικη κοντα μας και την οικονομικη δυνατοτητα που εχουν γιατι να φευγαμε για το εξωτερικο???
τελος θελω να ρωτησω αν συνεχιζεις να κανεις θεραπειεα για τα μαλλια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member

φίλτατε TSE για το πρωτο ερώτημα που θέτεις (φυσικό είναι) δεν μπορώ να απαντήσω εγώ αντί για τον Lousiana. Με όλο το θάρρος και τη διαθεση να βοηθήσω όλους όσους παρακολουθούν το φόρουμ άσχετα με το αν γράφουν ή όχι μεσα σε αυτό, μπορώ να σου πώ ότι οι από μέρους mou οι απαντήσεις για τις ερωτήσεις 2,3 και 4 βρίσκονται στο post με θέμα / Μεταμόσχευση/ Μεταμόσχευση στη Κύπρο 4408 σπριπ. http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.0.html

kabamarou

Member

Πάντως μια εβδομάδα πέρασε σήμερα από την στιγμή που υπέβαλα τις ερωτήσεις και απάντηση δεν πήρα... ::)

Και ακόμα και να απαντηθούν κάποιες ερωτήσεις η 1η είναι τρομερά δύσκολο να απαντηθεί.Με τι επιχειρήματα να απαντηθεί δεν μπορώ να βρω όσο και να σκέφτομαι. :(

Είναι δυνατόν κάποιος άνθρωπος να είναι διατεθειμένος να δώσει βοήθεια αλλά να μην θέλει να πάρει;Πολύ σπάνιο νομίζω.

Είναι δυνατόν κάποιος άνθρωπος να σκοπεύει να διαθέσει ένα ποσό των 10.000 ευρώ και να μην κάνει ούτε μια ερώτηση για να του πουν και κάποιοι άλλοι την γνώμη τους για το αν θα κάνει καλά η όχι, αλλά στην συνέχεια να λέει την γνώμη του στους ίδιους ανθρώπους με μεγάλη ευκολία;
Δεν το αποκλείω αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο και δημιουργεί υποψίες όταν γίνει, ειδικά όταν συνδυάζεται και με κάποια άλλα πράγματα.

Μακάρι να ήταν και η κοινωνία μας έξω τέτοια πάντως.Να μην ήθελε να πάρει ο κόσμος αλλά να δώσει μόνο χωρίς να έχει συμφέρον.Δυστυχώς δεν είναι όμως και όσο δεν είναι η καχυποψία θα υπάρχει...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tse είπε:
Πάντως μια εβδομάδα πέρασε σήμερα από την στιγμή που υπέβαλα τις ερωτήσεις και απάντηση δεν πήρα... ::)

και μαλλον δεν θα παρεις

το εχω ξαναδει πολλες φορες το εργο
μην μασας εμεις παμε παρακατω

aleksandros είπε:
Κατι δεν μου αρεσει εδω, ειπες οτι παρακολουθεις το φορουμ εδω και καιρο αλλα εγγραφη ως μελος εκανες χτες.
Πιθανόν να εισαι ατομο της κλινικής

:D ...και εγώ έλεγα τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει :chinscratch
μιλάμε για πολύ deja vu

aleksandros

New Member

Trixofile εχουμε δει πολλα μεσα εδω.
Πολυ μπαινουν για να διαφημισουν τις κλινικες.

aleksandros είπε:
Trixofile εχουμε δει πολλα μεσα εδω.
Πολυ μπαινουν για να διαφημισουν τις κλινικες.

Ναι όντως, τέτοια παιχνίδια παίζονται στα forum k θέλει προσοχή...αλλα εδώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο ως τώρα (δηλαδή δεν πιστεύω να υπάρχουν fake user). Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό? Πάντως στην περίπτωση του Louisiana δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο από τη στιγμή που έδειξε φωτό πριν k μετά. K η γνώμη μου είναι πως πρέπει να χαιρόμαστε για κάθε νέο περιστατικό που παρουσιάζεται k όχι να αποπαίρνουμε τον κάθε νέο user επειδή πήγε σε κάποιον γιατρό που δεν γνωρίζουμε η δεν εγκρίνουμε. Όσον αφορά την διαφήμιση, ναι, ο Louisiana κάνει κατά κάποιο τρόπο διαφήμιση (επειδή έκανε μια θετική εμπειρία k είναι με το αποτέλεσμα ευχαριστημένος). Το ίδιο κάνω k εγώ. Αυτό που κάνουν οι comb, Πάνος, NGL, Omar...τι είναι? Διαφήμιση είναι k αυτό. Διαφημίζουν τον Hasson k καλά κάνουν, από τη στιγμή που είναι ικανοποιημένοι k μας παρουσιάζουν τα πράγματα όπως έχουν k δεν τα διαστρεβλώνουν. Πως θα μαθαίνανε άτομα που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση ότι υπάρχει π.x. ο Hasson αν δεν γινότανε διαφήμιση? Καταδικαστέο θα ήταν αν κάποιος διαφημίζει κάποιον γιατρό διαστρεβλώνοντας γεγονότα.

kabamarou

Member

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό?
ναι αρκετά.
Πάντως στην περίπτωση του Louisiana δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο από τη στιγμή που έδειξε φωτό πριν k μετά
αν διαβάσεις τα ερωτήματα που του έκανα και δεν απαντήθηκαν ποτέ γίνονται κατανοητά κάποια πράγματα.
Αυτό που κάνουν οι comb, Πάνος, NGL, Omar...τι είναι? Διαφήμιση είναι k αυτό
Ναι αλλά υπάρχουν διαφορές σε αυτούς γιατί πληρούν κάποια κριτήρια που υπάρχουν στις ερωτήσεις μου για παράδειγμα αλλά και για άλλους λόγους.
Πως θα μαθαίνανε άτομα που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση ότι υπάρχει π.x. ο Hasson αν δεν γινότανε διαφήμιση?
αυτό μπορεί να γίνει και εκτός forum για κάποιον που ψάχνεται ,το ζήτημα είναι να δούμε όμως περιστατικά που συγκαταλέγονται στα πλαίσια της μη πληρωμένης διαφήμισης για να μάθομε και τυχόν αρνητικά πράγματα.
Καταδικαστέο θα ήταν αν κάποιος διαφημίζει κάποιον γιατρό διαστρεβλώνοντας γεγονότα.
σωστά και ένα από αυτά είναι το να είσαι βαλτός ενώ το παίζεις απλά ένας τυχαίος πελάτης

tse είπε:
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό?
ναι αρκετά.

Δείξ τα μου, με ενδιαφέρουν!

Πάντως στην περίπτωση του Louisiana δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο από τη στιγμή που έδειξε φωτό πριν k μετά
αν διαβάσεις τα ερωτήματα που του έκανα και δεν απαντήθηκαν ποτέ γίνονται κατανοητά κάποια πράγματα.

Το μονο που μου ακούγεται εμενα λίγο παράξενο είναι που δεν έγραψε τίποτα πριν την επέμβαση ενώ έμπαινε στο forum. Εμενα πάντως λίγο με ενδιαφέρει γιατί δεν έγραψε νωρίτερα, τι σχέση έχει με την κλινική k αν του το ζήτησε αυτή να παρουσιάσει το αποτέλεσμα του. Αυτό που ενδιαφέρει εμενα είναι μονο το αποτέλεσμα.

Αυτό που κάνουν οι comb, Πάνος, NGL, Omar...τι είναι? Διαφήμιση είναι k αυτό
Ναι αλλά υπάρχουν διαφορές σε αυτούς γιατί πληρούν κάποια κριτήρια που υπάρχουν στις ερωτήσεις μου για παράδειγμα αλλά και για άλλους λόγους.

χάχα σαν να λέμε είμαστε όλοι ίσοι, αλλα μερικοί από εμάς - ε πως να το κάνουμε - είναι πιο ίσοι...

Πως θα μαθαίνανε άτομα που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση ότι υπάρχει π.x. ο Hasson αν δεν γινότανε διαφήμιση?
αυτό μπορεί να γίνει και εκτός forum για κάποιον που ψάχνεται ,το ζήτημα είναι να δούμε όμως περιστατικά που συγκαταλέγονται στα πλαίσια της μη πληρωμένης διαφήμισης για να μάθομε και τυχόν αρνητικά πράγματα.

Φιλε Τσε, δίχως τα forum δεν θα υπήρχε η πληροφόρηση που υπάρχει σήμερα k κάποιες κλινικές θα μπορούσαν ανενόχλητες να συνεχίζουν το "σφάξιμο".

Όλα τα περιστατικά που παρουσιάζουν ένα αποτέλεσμα (που δεν είναι fake (topic, dermatch κτλ)) είναι ενδιαφέρwν. Λίγο με ενδιαφέρει, αν η κλινική του "κέρασε" 100 grafts για να παρουσιάσει σε κάποιο forum το αποτέλεσμα του.

Καταδικαστέο θα ήταν αν κάποιος διαφημίζει κάποιον γιατρό διαστρεβλώνοντας γεγονότα.
σωστά και ένα από αυτά είναι το να είσαι βαλτός ενώ το παίζεις απλά ένας τυχαίος πελάτης

Ας μην κρίνουμε με δυο μετρα k δυο σταθμά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

Trixofilos είπε:
χάχα σαν να λέμε είμαστε όλοι ίσοι, αλλα μερικοί από εμάς - ε πως να το κάνουμε - είναι πιο ίσοι...

ο καθενας κρινεται απ την συνεπεια του στο φορουμ...αυτοι που ανεφερες τριχοφιλε συν καποιοι αλλοι ποσταρουν εδω μεσα παρα πολυ καιρο.κι εννοειται εχουν δωσει οι περισσοτεροι ,στον καθενα,το δικαιωμα να συναντηθει μαζι τους.

aleksandros

New Member

Εγω θα πιστεψω αυτον που βαζει τις ποιο πολλες φωτο και λεει 2 λογια σχετικα με την επεμβαση.
Δεν θα πιστεψω τον αλλο που βαζει 2 φωτο και λεει η εμπειρια μου ηταν τέλια στην ...O panos1982 και ο comb εχουν βαλει μεσα πανω απο 30 φωτο δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω ειδη τους εχουν δει και αλλα παιδια απο κοντα και μπορουν να κρινουν καλυτερα.

kabamarou

Member

Δείξ τα μου, με ενδιαφέρουν!
Για πολλά άτομα που υποπτεύομαι υπάρχουν απλά πολλές συμπτώσεις και πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις και μας οδηγούν στο γεγονός.
Δεν μπορώ να πω στα ίσια όμως ότι αυτός είναι βαλτός η ο τάδε είναι της κλινικής τέτοια πράγματα είναι καθαρή συκοφαντία να τα πεις αν δεν έχεις αποδείξεις και αποδείξεις είναι δύσκολο να βρεθούν από άτομα που απλά είναι χρήστες ενός forum.Πάντως αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τέτοια άτομα μπορείς να πας στο θέμα που είχε ανοιχτεί με τον mexi εκεί υπήρχε κάποιο άτομο που το email του σύμφωνα με τον admin είχε την ονομασία της κλινικής.
Αυτό που ενδιαφέρει εμενα είναι μονο το αποτέλεσμα.
Σίγουρα μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα αλλά κάθε γιατρός μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα σε κάποιους και πολύ καλά σε κάποιους άλλους.Αν παρουσιάζεται ένα από τα καλύτερα αποτέλεσμα κάποιου γιατρού σαν δήθεν τυχαίο και σαν το μέσο αποτέλεσμα αυτό είναι παραπλάνηση και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει και αυτό το γεγονός καθώς θα πρέπει να σκεφτούμε ποιές είναι και οι πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας του γιατρού.
Καμία σχέση φίλε.Αυτό κατάλαβες από το ότι έγραψα το ότι πληρούν κάποια κριτήρια που δεν τα πληρούν κάποιοι άλλοι;Καταρχάς η ισότητα αναπτύσσεται μέσα από την ίσες απαιτήσεις.Όταν απαιτώ να πληρεί κάποιος ορισμένες προδιαγραφές για να με πήσει και κάποιοι τις πληρούν ενώ κάποιοι άλλοι όχι που κολλάει το ότι "μερικοί είναι πιο ίσοι από κάποιους άλλους";Αυτό που αναφέρεις θα ήταν σωστό μόνο αν έκρινα με διαφορετικά κριτήρια αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σου ανέφερα ότι πληρούν κάποια κριτήρια καταρχάς που ανταποκρίνονται στις ερωτήσεις που είχα κάνει.Έχουν κάποια παρουσία στο forum πριν κάνουν την μεταμόσχευση και βάλανε και βάζουν φωτογραφίες κατά την διάρκεια που αναπτύσσονται οι καινούριες τρίχες.Δεν σκάσανε δηλαδή σαν κομήτες στο forum και πληρούν και κάποιες άλλες προδιαγραφές για εμένα που δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί μας διαβάζουν και άτομα από κλινικές και θα αρχίσουν να βάζουν καινούρια άτομα βαλτά που θα πληρούν παραπάνω προδιαγραφές ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί.
Ας μην κρίνουμε με δυο μετρα k δυο σταθμά...
μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κρίνω με 2 μέτρα και 2 σταθμά;Τεκμηριωμένα όμως.Γράψε ποια ακριβώς μέτρα κρίσης χρησιμοποίησα στην περίπτωση αυτή του παρόντος post που δεν τα χρησιμοποίησα ενώ έπρεπε αλλού. Οταν έγραψα πάντως "το να είσαι βαλτός" δεν αναφερόμουν σε εσένα.Πάντως αν παρακολουθήσεις σχόλια μου σε άλλα posts και στον hasson έχω ασκήσει κριτική αλλά και σε όλους γενικά.

kabamarou

Member

Εγω θα πιστεψω αυτον που βαζει τις ποιο πολλες φωτο και λεει 2 λογια σχετικα με την επεμβαση.
Δεν θα πιστεψω τον αλλο που βαζει 2 φωτο και λεει η εμπειρια μου ηταν τέλια
σωστό αυτό που γράφεις απλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας το γεγονός του ότι όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και απάτη και όταν ο απατεώνας καταλαβαίνει ότι γίνεται αντιληπτός γιατί δεν πληρεί κάποια κριτήρια θα προσπαθήσει μελλοντικά να πληρεί αυτά τα κριτήρια οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για πολλά πράγματα.Όταν παίζονται τόσα εκατομμύρια γύρω από ένα θέμα δεν αποκλείω και το φαινόμενο μάλιστα του να πληρωθεί κάποιο άτομο μελλοντικά για να παίζει κάποιο ρόλο μέσα σε ένα forum και να το παίζει ακόμα και φίλος με κάποιους.Δεν υπονοώ ότι έχει συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο στο παρόν forum αλλά καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι αν όχι για το τώρα για πιθανά μελλοντικά κρούσματα τουλάχιστον.

Michel

New Member

Είναι προφανές ότι κάποιοι άλλοι εδώ πρόσκεινται σε κλινικές π.χ. στους Hasson & Wang. Αν έχουν κάποιο οικονομικό όφελος ή όχι είναι δική τους δουλειά. Το ότι η Hasson & Wang είναι καλοί ιατροί είναι δεδομένο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι καλοί ιατροί στον κόσμο.

Πιο λογικό το βλέπω να έχει οικονομικό όφελος αυτός που απαντάει στα μηνύματα ή ώρα 2 και 5 και 6 το πρωί παρά αυτός που απαντάει μια φορά κάθε τόσο.

Εγώ έχω βάλει τις φωτογραφίες πριν και μετά τη δική μου μεταμόσχευση γιατί είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που μου έχει γίνει από την κλινική που πήγα. Μπορεί να έχω γίνει φίλος με τους ιατρούς εκεί αλλά δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος με την παρουσία μου εδώ.

Αγαπητέ Τσε και Αλέξανδρε, γιατί δεν έρχεστε να με δείτε και να διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι η ενασχόληση μου δεν έχει να κάνει με τα μαλλιά? Καλό είναι πάντως, σκεφτείτε το και είμαι στη διάθεση σας όποτε θέλετε να δείτε και το αποτέλεσμα μου.

Για να μη νομίζεις ότι σε αγνοώ φίλε Τσε να σου απαντήσω και τις ερωτήσεις σου.

Όσον αφορά την ερώτηση 3, ο λόγος που δεν έκανα κάποια ερώτηση είναι διότι εγώ ήμουνα σίγουρος για την κλινική που θα προχωρούσα. Ο λόγος που έμπαινα στα φόρουμ όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα αγγλικά και αμερικάνικα ήταν για να δω αν υπήρχαν αρνητικά σχόλια και αποτελέσματα για την HDC. Οι προσωπικές συστάσεις είναι αυτές που με επηρέασαν και απλά έκανα την έρευνα μου για να δω όπως είπα τι έλεγαν και οι άλλοι. Άρα δεν υπήρχε λόγος να ρωτήσω κάτι γιατί δε βρήκα κάτι αρνητικό. Αν έβρισκα κάτι ίσως και να ρωτούσα.

Όσον αφορά την ερώτηση σου 2 μπήκα να βάλω το αποτέλεσμα μου για να γνωστοποιήσω σε ελληνόφωνο φόρουμ ότι υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή από τις κλινικές της Ελλάδας που δεν φημίζονται και τόσο για τα αποτελέσματα τους, και να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου.

Το να αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο ότι προωθεί κάποιο συγκεκριμένο ιατρό ή κλινική δεν είναι το ζητούμενο και εγώ θα προσπαθήσω να αποφύγω την αντιπαράθεση μαζί σας.

Michel

New Member

[quote author=tse link=topic=1374.msg24243#msg24243 date=1264447905]
2ον)Να μην γράφει κάποιος τόσο καιρό και να μπαίνει να γράψει με το που παρουσιαστούν τα αποτελέσματα στον τελικό βαθμό;
3ον)Τόσο καιρό που παρακολουθούσε το forum δεν έκανε ούτε μια ερώτηση περι κλινικών την στιγμή που ήταν να διαθέσει τόσα χρήματα;

aleksandros

New Member

Οι comb και panos1982 εχουν βαλει απο 30 φωτο ο καθενας.
Εσυ τη εχεις βαλει? 4 φωτο απο την κλινικη?

Michel

New Member

Οι πολλες είναι που κάνουν τη διαφορά; Ένα είναι το αποτέλεσμα.
Κεφάλι είναι δεν είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος.

aleksandros

New Member

Σοβαρα μιλας?
Ο πανος και ο comb καθε μηνα ποσταρουν φωτο με την προοδο τους.
Πεντακαθαρες.
Eσυ και οι υπολοιποι που πηγατε στην Kυπρο βαριεστε να βαλετε φωτο ειναι τυχαιο αυτο?
Και οσοι πηγαν και εκαναν μετα εξαφανιστηκαν
Συγνωμη δεν σε πιστευω εσενα και πολλους αλλους μεσα εδω και δεν ειναι ο μονος ειναι και αλλοι πολλοι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα