Απ: Η εμπειρία μου στο HDC
Lousiana καταρχάς θα συμφωνήσω και εγώ με τους υπόλοιπους ότι το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι άψογο και θα σε ευχαριστήσω που μπήκες στην διαδικασία να απαντήσεις.
Συγνώμη κιόλας αλλά η απάντηση σου στην πρώτη ερώτηση μου είναι άσχετη με αυτό που ρώτησα.
Δεν ρώτησα γιατί ανέβασες φωτογραφίες αλλά γιατί εφόσον ήξερες τόσο καιρό το site περίμενες να περάσουν τόσοι μήνες για να ανεβάσεις φωτογραφίες.
Θα συμφωνήσω επίσης σε αυτό που λες ότι τα χρήματα είναι αρκετά για κάποιον που δεν έχει και πολλά.Μιλάμε για μια διαδικασία λίγων ωρών και αν κάποιος βγάζει 700 ευρώ τον μήνα πρέπει να δουλεύει έναν ολόκληρο χρόνο για κάτι που θα γίνει σε λίγες ώρες.
Αυτό για εμένα είναι καθαρή εκμετάλλευση προς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανασφάλειες με την εμφάνιση τους η εν πάσει περιπτώσει θέλουν να διορθώσουν ένα πρόβλημα τουςάσχετα που θα πούνε κάποιοι ότι το αποτέλεσμα θα μήνη για πάντα η ότι αξίζει τα χρήματα.
Όσον αφορά για την επίθεση που λες ότι δέχθηκες δεν ξέρω τι ακριβώς εξέλαβες σαν επίθεση αλλά κατά την γνώμη μου οι ερωτήσεις είναι ερωτήσεις και δεν πρέπει να τις συμπεριλαμβάνουμε στα πλαίσια μιας επίθεσης.
Το ότι γράφει κάποιος αραιά και που μηνύματα δεν αποδεικνύει τίποτα για εμένα.Χωρίς να θέλω να συκοφαντήσω η να υπονοήσω κάτι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μια κλινική να δώσει κάποια χρήματα σε κάποιον απλά για να παρουσιάσει ένα αποτέλεσμα με φωτογραφίες χωρίς να του ζητήσει περαιτέρω πράγματα και εκεί είναι που μπορεί να υπάρξει και το κόλλημα με τα λίγα μηνύματα ενδεχομένως.
Και επηδεί έχει λεχθεί πολλές φορές το "έφοσον βλέπεις το αποτέλεσμα τι σε νοιάζει αν είναι βαλτός ο άλλος" και μπορεί να ξαναλεχθεί θα απαντήσω πως μια κλινική μπορεί να παρουσιάζει τα καλύτερα της αποτελέσματα σαν δήθεν τυχαία και εκεί είναι που μπορεί να υπάρξει παραπλάνηση για τον ενδιαφερόμενο καθώς θα δημιουργηθεί μια παρανόηση στο μυαλό του σχετικά με τα πραγματικά ποσοστά επιτυχίας.
Φιλικά όλα τα παραπάνω βέβαια ;D