Η ζωη με Covid-19

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με βρίσκουν συμφωνώ αυτά που αναφέρεις φίλτατε , αλλά αυτο το είμαστε ασφαλείς , δεν το βλέπω . Έως τώρα και σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα εμφανίζεται μια γενική επαυξημένη θνητότητα( άρα το ΕΣΥ δεν ανταποκρίνεται διοτι ρίχνει το βάρος στον κοβιντ) . Οι θάνατοι απο κοβιντ , συγκριτικά και σε αναλογια πληθυσμού είναι σε υψηλό επίπεδο . Από την άλλη τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού ( συγκριτικά) είναι στον πάτο , όπως επίσης και τα τεστ ανίχνευσης των μεταλλάξεων . Κυβερνητικοί και λοιμωξιολογοι αναφέρουν ότι στην Ελλάδα κυριαρχει η Δ κατά 60%( με ποια δεδομένα ; ) . Πραγματικά εύχομαι όντως η Δ να οφείλεται για την αύξηση των κρουσμάτων αλλιώς έρχεται τσουνάμι που ούτε οι εμβολιασμοί θα μας σώσουν . Βασικά δεν υπάρχει σχεδιασμός αντιμετώπισης σε περίπτωση αποτυχίας υψηλού ποσοστού εμβολιασμού . Το ΕΣΥ είναι φανερό ότι δε θα καταφέρει ….. δε συνεχίζω γιατί πολιτικό θα το κάνω

Δεν το διάβασες καλά. Είπα ΘΑ είμαστε ασφαλείς αν φτάσουμε στο 70% εμβολιασμών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως τα περισσότερα από αυτά που διαβάζω εδώ περιγράφονται από το παρακάτω σκίτσο.

IMG_2176.jpg

Kostas97

Well-Known Member
Η πραγματικότητα είναι μια.
Ούτε μάσκα θα ξεχάσουμε το Σεπτέμβρη.
Ούτε τη ζωή μας πισω θα πάρουμε.
Όπως περίτρανα έλεγε η κ.Παγωνη το Μάιο.

Kostas97

Well-Known Member
Προσωπικα ειχα ραντεβου την ημέρα που βγηκα θετικός.
Το κακό είναι ότι δεν περνάει από το χέρι μου αν θα εμβολιαστεί το 80%.

oreo

Well-Known Member
Άρθρα για covid-19 με προέλευση bankingnews.gr ή resist-to-exist όπως καταλαβαίνεις τα αγνοώ γιατί δεν υπάρχει ούτε αντικειμενικότητα ούτε λογική προσέγγιση (και εξήγηση) του γεγονότος. Είναι δεδομένο ότι αν έχουμε βαριά νοσήσαντες αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και αρκετοί από αυτούς θα είναι εμβολιασμένοι αφού πλέον όλος σχεδόν ο πληθυσμός είναι εμβολιασμένος. Ως γνωστόν όσο μεγαλύτερος είσαι δημιουργείς λιγότερα αντισώματα και αυτό σημαίνει ότι οι αυξημένες μεταδοτικότητες και υψηλότερα φορτία θα οδηγήσουν και κάποιους εμβολιασμένους μεγάλης ηλικίας να νοσήσουν. Αυτό είναι προφανές και για αυτό και είναι στα σκαριά η 3η δόση για τους μεγάλους σε ηλικία που δεν έχουν επαρκή αντισώματα.
Την Jerusalem Post την έχεις σε υπόληψη?

oreo

Well-Known Member
Ορίστε ένα θετικό, σπρευ για μείωση η και εξουδετέρωση , ιικού φορτίου.
Pfizer vaccine significantly less effective against Delta variant
Άεναος κύκλος φίλε, το Israel έχει μπανάρει την μισή υφήλιο (χαριτολογώντας), 60% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι.

Georgie

Well-Known Member
Ορίστε ένα θετικό, σπρευ για μείωση η και εξουδετέρωση , ιικού φορτίου.
Pfizer vaccine significantly less effective against Delta variant
Άεναος κύκλος φίλε, το Israel έχει μπανάρει την μισή υφήλιο (χαριτολογώντας), 60% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι.
Ναι αλλα αν το διαβάσεις καλυτερα και κανεις και τις αντίστοιχες συγκρίσεις σε cases και conditions με τον περασμένο Απρίλιο τη παίρνεις την απάντηση .
Που ηταν και που ειναι .
60% απο τους 52 σε σοβαρή κατάσταση . Δηλαδή 30 Άνθρωποι ηταν ήδη εμβολιασμένοι χωρις να ξέρουμε αν όντως ειχαν προλάβει να αναπτύξουν αντισώματα .
Οτι ειναι less effective το υποθέτουν και δε γνωρίζουν σε ποιο βαθμό .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Oreo, όταν διαβάζεις ένα headline οφείλεις να το ψάχνεις περαιτέρω. Εσύ το Ισραήλ το βλέπεις από την οθόνη του πληκτρολογίου σου εγώ το ζώ live και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Κυκλοφορώ, μιλάω με ανθρώπους του υπουργείου υγείας για τους ανθρώπους που έχω κάτω, κλπ. Άρα έχω πλήρη επίγνωση των δεδομένων και των εξελίξεων. Αυτό που πόσταρες είναι μια καταρχήν διαπίστωση που έχει αρκετούς επικριτές ακόμα και στο Ισραήλ κατά πόσον είναι σωστή. Κάνε ένα κόπο και δες το προηγούμενο ποστ μου (το ποστάρω ξανά παρακάτω). Δεν υπάρχει κάτι πρωτόγνωρο πέραν του γεγονότος ότι η Δέλτα είναι πιο μεταδοτική και ότι πρέπει να ανέβουν από το 65% που είναι τώρα ακόμα πιο ψηλά κάτι που ήδη γίνεται. Η ζωή στο Ισραήλ συνεχίζεται κανονικά. Σήμερα γύρισα, η ίδια εικόνα. Αρνητές δεν υπάρχουν ούτε και αγωνία. Κρούσματα υπάρχουν αλλά οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι είναι πολύ χαμηλά. Φυσικά η νέα κυβέρνηση οφείλει να κάνει το καθήκον της να είναι προσεκτική και αυτό κάνει.

"Άρθρα για covid-19 με προέλευση bankingnews.gr ή resist-to-exist όπως καταλαβαίνεις τα αγνοώ γιατί δεν υπάρχει ούτε αντικειμενικότητα ούτε λογική προσέγγιση (και εξήγηση) του γεγονότος. Είναι δεδομένο ότι αν έχουμε βαριά νοσήσαντες αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και αρκετοί από αυτούς θα είναι εμβολιασμένοι αφού πλέον όλος σχεδόν ο πληθυσμός είναι εμβολιασμένος. Ως γνωστόν όσο μεγαλύτερος είσαι δημιουργείς λιγότερα αντισώματα και αυτό σημαίνει ότι οι αυξημένες μεταδοτικότητες και υψηλότερα φορτία θα οδηγήσουν και κάποιους εμβολιασμένους μεγάλης ηλικίας να νοσήσουν. Αυτό είναι προφανές και για αυτό και είναι στα σκαριά η 3η δόση για τους μεγάλους σε ηλικία που δεν έχουν επαρκή αντισώματα."

Αν θες να έχεις μια καλύτερη εικόνα δες το παρακάτω:

oreo

Well-Known Member
Ναι αλλα αν το διαβάσεις καλυτερα και κανεις και τις αντίστοιχες συγκρίσεις σε cases και conditions με τον περασμένο Απρίλιο τη παίρνεις την απάντηση .
Που ηταν και που ειναι .
60% απο τους 52 σε σοβαρή κατάσταση . Δηλαδή 30 Άνθρωποι ηταν ήδη εμβολιασμένοι χωρις να ξέρουμε αν όντως ειχαν προλάβει να αναπτύξουν αντισώματα .
Οτι ειναι less effective το υποθέτουν και δε γνωρίζουν σε ποιο βαθμό .
Ο λόγος που δεν το ξέρουμε, είναι γιατι δεν λέγεται στο άρθρο. Αν ήταν με μια δόση θα το ανέφερε. Απο την στιγμή που λεει εμβολιασμένοι, εννοεί τους πλήρως.
Και ναι είναι καλύτερα απο τον Απρίλιο.

Georgie

Well-Known Member
Ο λόγος που δεν το ξέρουμε, είναι γιατι δεν λέγεται στο άρθρο. Αν ήταν με μια δόση θα το ανέφερε. Απο την στιγμή που λεει εμβολιασμένοι, εννοεί τους πλήρως.
Και ναι είναι καλύτερα απο τον Απρίλιο.
Για τους πλήρως αναφέρομαι .
Δεν εχει 100% προστασία το εμβόλιο αλλα 92+ %
Το γνωρίζουν όλοι αυτο .
Αυτο σημαίνει οτι και κάποιοι λίγοι άτυχοι εμβολιασμένοι θα νοσήσουν , ίσως και σοβαρά .

Το οτι ειναι καλυτερα που οφείλεται?

Μπορεις να γράψεις την απάντηση και με κεφαλαία .
:)

oreo

Well-Known Member
Oreo, όταν διαβάζεις ένα headline οφείλεις να το ψάχνεις περαιτέρω. Εσύ το Ισραήλ το βλέπεις από την οθόνη του πληκτρολογίου σου εγώ το ζώ live και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Κυκλοφορώ, μιλάω με ανθρώπους του υπουργείου υγείας για τους ανθρώπους που έχω κάτω, κλπ. Άρα έχω πλήρη επίγνωση των δεδομένων και των εξελίξεων. Αυτό που πόσταρες είναι μια καταρχήν διαπίστωση που έχει αρκετούς επικριτές ακόμα και στο Ισραήλ κατά πόσον είναι σωστή. Κάνε ένα κόπο και δες το προηγούμενο ποστ μου (το ποστάρω ξανά παρακάτω). Δεν υπάρχει κάτι πρωτόγνωρο πέραν του γεγονότος ότι η Δέλτα είναι πιο μεταδοτική και ότι πρέπει να ανέβουν από το 65% που είναι τώρα ακόμα πιο ψηλά κάτι που ήδη γίνεται. Η ζωή στο Ισραήλ συνεχίζεται κανονικά. Σήμερα γύρισα, η ίδια εικόνα. Αρνητές δεν υπάρχουν ούτε και αγωνία. Κρούσματα υπάρχουν αλλά οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι είναι πολύ χαμηλά. Φυσικά η νέα κυβέρνηση οφείλει να κάνει το καθήκον της να είναι προσεκτική και αυτό κάνει.

"Άρθρα για covid-19 με προέλευση bankingnews.gr ή resist-to-exist όπως καταλαβαίνεις τα αγνοώ γιατί δεν υπάρχει ούτε αντικειμενικότητα ούτε λογική προσέγγιση (και εξήγηση) του γεγονότος. Είναι δεδομένο ότι αν έχουμε βαριά νοσήσαντες αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και αρκετοί από αυτούς θα είναι εμβολιασμένοι αφού πλέον όλος σχεδόν ο πληθυσμός είναι εμβολιασμένος. Ως γνωστόν όσο μεγαλύτερος είσαι δημιουργείς λιγότερα αντισώματα και αυτό σημαίνει ότι οι αυξημένες μεταδοτικότητες και υψηλότερα φορτία θα οδηγήσουν και κάποιους εμβολιασμένους μεγάλης ηλικίας να νοσήσουν. Αυτό είναι προφανές και για αυτό και είναι στα σκαριά η 3η δόση για τους μεγάλους σε ηλικία που δεν έχουν επαρκή αντισώματα."

Αν θες να έχεις μια καλύτερη εικόνα δες το παρακάτω:

Δεν διαβάζω headlines και κάνω copy paste. Ο εμβολιασμός υποτίθεται θα προστάτευε τους ηλικιωμένους, παρουσιάστηκε ως ανοσία.
Όπως φαίνεται όμως είναι μακρύς ο δρόμος.
Τώρα οτι ζεις την κατάσταση, είναι εικόνα που δυστυχώς δεν μπορώ να έχω και θα αρκεστώ στα λόγια σου. Βέβαια όταν τα λόγια για το effectivness προέρχονται απο τον πρωθυπουργό της χώρας, έχουν μια α΄ βαρύτητα όταν διαβάζεις το άρθρο.
Για το αέναο που μίλησα πριν, αναφέρομαι στην τεράστια δυσκολία να πείσεις κάποιον ηλικιωμένο να κάνει 3η δόση.
Θα διαβάσω μετά το άρθρο που ανέβασες.

oreo

Well-Known Member
Για τους πλήρως αναφέρομαι .
Δεν εχει 100% προστασία το εμβόλιο αλλα 92+ %
Το γνωρίζουν όλοι αυτο .
Αυτο σημαίνει οτι και κάποιοι λίγοι άτυχοι εμβολιασμένοι θα νοσήσουν , ίσως και σοβαρά .

Το οτι ειναι καλυτερα που οφείλεται?

Μπορεις να γράψεις την απάντηση και με κεφαλαία .
:)
65% ίσως έχει και οφείλεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν διαβάζω headlines και κάνω copy paste. Ο εμβολιασμός υποτίθεται θα προστάτευε τους ηλικιωμένους, παρουσιάστηκε ως ανοσία.
Όπως φαίνεται όμως είναι μακρύς ο δρόμος.
Τώρα οτι ζεις την κατάσταση, είναι εικόνα που δυστυχώς δεν μπορώ να έχω και θα αρκεστώ στα λόγια σου. Βέβαια όταν τα λόγια για το effectivness προέρχονται απο τον πρωθυπουργό της χώρας, έχουν μια α΄ βαρύτητα όταν διαβάζεις το άρθρο.
Για το αέναο που μίλησα πριν, αναφέρομαι στην τεράστια δυσκολία να πείσεις κάποιον ηλικιωμένο να κάνει 3η δόση.
Θα διαβάσω μετά το άρθρο που ανέβασες.

Μα τι εννοείς? Ακόμα και αυτή η μελέτη που ποστάρεις σου λέει ότι είναι 94% effective για σοβαρή νόσηση και θάνατο από την Δέλτα σε σχέση με το 97% για τις προηγούμενες μεταλλάξεις. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Γιατί στέκεσαι μόνο στο 65% και δεν βλέπεις και το 94%?

oreo

Well-Known Member
Μα τι εννοείς? Ακόμα και αυτή η μελέτη που ποστάρεις σου λέει ότι είναι 94% effective για σοβαρή νόσηση και θάνατο από την Δέλτα σε σχέση με το 97% για τις προηγούμενες μεταλλάξεις. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Γιατί στέκεσαι μόνο στο 65% και δεν βλέπεις και το 94%?
Μπερδεύτηκες με το σπρέυ μάλλον

Μπλουζα