Η ζωη με Covid-19

oreo

Well-Known Member
Αυτοί που ανησυχούν για τις όποιες μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου (καμμία ένδειξη μέχρι στιγμής) για αυτά ανησυχούν?

Επίσης πολύ ανησυχητικό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Επίσης πολύ ανησυχητικό
Και επειδη εγω προβλεπω την επομενη ερωτηση του Oreo :D
Καλη αυτη η μελετη η οποια αναφερει οτι και οσοι νοσησαν ελαφρα μπορει να ανηκουν σε αυτο το ποσοστο,
οι εμβολιασμενοι που επισης κολλανε και λογω εμβολιου το περνανε ηπια, επισης δεν μπορουν να ανηκουν σε αυτο το ποσοστο ;;

oreo

Well-Known Member
Καλη αυτη η μελετη η οποια αναφερει οτι και οσοι νοσησαν ελαφρα μπορει να ανηκουν σε αυτο το ποσοστο,
οι εμβολιασμενοι που επισης κολλανε και λογω εμβολιου το περνανε ηπια, επισης δεν μπορουν να ανηκουν σε αυτο το ποσοστο ;;
Φίλε εγώ είμαι της άποψης οτι ρωτώντας πας στην πόλη.
Πολύ σωστά προέβλεψες ;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Θα φανεί προσεχώς, προς το παρόν μείνε στο γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι έχουν σημαντικά μεγαλύτερη πιθανότητα να μην μπουν σε τέτοιους προβληματισμούς.

Hairsick

Active Member
Μου προκαλεί εντύπωση το οριζόντιο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Μύκονο. Λόγω του κλίματος των ημερών θα περίμενε κανείς να εφαρμοστεί ο διαχωρισμός εμβολιασμένοι και μη, αλλά από την άλλη μάλλον η δυσκολία εφαρμογής του οδηγείσαι στο «κόβω κεφάλι»… Προπομπός για τον χειμώνα; Ελπίζω όχι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπα θα έχει λήξει το θέμα πιο νωρίς με τεχνητή και φυσική ανοσία.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μεταδίδεται ευκολότερα γιατί πολλαπλασιάζεται γρηγορότερα. Έχει λογική ακολουθία αυτό που λες; αν μπορείς εξήγησέ το!! δεν θα τα καταφέρεις

το ίδιο! μεγαλύτερη τι; μεγαλύτερη ασθένεια;!! περνάς ευκολότερα η δυσκολότερα τον ιό ανάλογα με την ποσότητα;!!!

πόση;

Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Εφόσον πολλαπλασιάζεται ταχύτερα και σε μεγάλες ποσότητες, αυξάνει τις συγκεντρώσεις του ιικου φορτίου σε αυτούς που μολύνει, κάθε βήξιμο, κάθε αναπνοή περιέχει πολύ μεγάλο ιικό φορτίο το οποίο μολύνει ευκολότερα αυτούς που έρχεται σε επαφή. O Δέλτα έχει χαρακτηριστεί "СOVID on steroids" ακριβώς για αυτό τον λόγο.

"It's a numbers game," Professor Stuart Neil, head of the Department of Infectious Diseases at King’s College London,

"If you breathed in a million virus particles rather than 100,000 virus particles, then you are very roughly 10 times more likely to get infected."

"The more infected cells you have, the more damage the virus does, the more inflammatory response it induces and the sicker you feel," he added.

But he cautioned that this relationship was not "a straight line correlation" as factors like not all virus particles being as infections as others make the calculation more complicated.

If you got the virus by touching something with particles on it and rubbing your face, your exposure to the inoculum is much lower than if someone in an intensive care unit who had COVID-19 coughed in your face, for example.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Εφόσον πολλαπλασιάζεται ταχύτερα και σε μεγάλες ποσότητες, αυξάνει τις συγκεντρώσεις του ιικου φορτίου σε αυτούς που μολύνει, κάθε βήξιμο, κάθε αναπνοή περιέχει πολύ μεγάλο ιικό φορτίο το οποίο μολύνει ευκολότερα αυτούς που έρχεται σε επαφή. O Δέλτα έχει χαρακτηριστεί "СOVID on steroids" ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Πόσο ρε συ CVIAL τις αυξάνει; 5 - 10 κιλά; 30 - 50 - 80% επι του συνόλου του οργανισμού; πόσο τέλωσπάντων είναι αυτό το ιικό φορτίο; και που είναι; στη γλώσσα στο φάρυγγα, στο κεφάλι, στα πόδια; στο αίμα; ποιος και πως το μέτρησε; και πόσο πολλαπλασιάζεται, αέναα; θα πεθάναμε όλοι πάντα για όλα.

20 ευρώ να έχεις καταφέρει να βγάλεις στη ζωή σου εκτός χρηματοδότησης (γονείς, δημόσιο) καταλαβαίνεις ότι αυτά που λένε οι εφ' όρου ζωής χρηματοδοτούμενοι είναι για μικρά παιδιά. (δεν αφορά σε σένα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Πολυ πιθανο γιατι εχουν διαβασει και ενα βιβλιο παραπανω κατα μ.ο

Τα ίδια βιβλία δεν διαβάζουν όλοι και δεν έχουν όλοι τα ίδια χρόνια σπουδών; εκτός αν οι μελλοντικά καλοί του συστήματος έχουν διαφορετική ύλη!

vag25

Well-Known Member
Τα ίδια βιβλία δεν διαβάζουν όλοι και δεν έχουν όλοι τα ίδια χρόνια σπουδών; εκτός αν οι μελλοντικά καλοί του συστήματος έχουν διαφορετική ύλη!
Ολοι οι ανθρωποι διαβαζουν τα ιδια βιβλια? Αν πονταρα θα ελεγα οτι οι συνομωσιολογοι κατα μεσο ορο εχουν διαβασει αρκετα λιγοτερο. Και ισως αυτα να ειναι του λιακοπουλου :p:p:p

Harris_G

Well-Known Member
Ολοι οι ανθρωποι διαβαζουν τα ιδια βιβλια? Αν πονταρα θα ελεγα οτι οι συνομωσιολογοι κατα μεσο ορο εχουν διαβασει αρκετα λιγοτερο. Και ισως αυτα να ειναι του λιακοπουλου :p:p:p
Σας εχω ξαναγραψει για το ξαδερφο μου, εχει 3 ραφια Λιακο. Στην οικογενεια του εκαναν ολοι εμβολιο εκτος απο εναν ( ποιος να ναι αραγε; ) Η μανα του (αδερφη του πατερα μου) ειχε κανει εισαγωγη σε ΜΕΘ. Φθηνα την γλιτωσε γιατι ειναι και υπερβαρη. Αλλα φυσικα ο Λιακό πάνω απ'ολα αυτά.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πόσο ρε συ CVIAL τις αυξάνει; 5 - 10 κιλά; 30 - 50 - 80% επι του συνόλου του οργανισμού; πόσο τέλωσπάντων είναι αυτό το ιικό φορτίο; και που είναι; στη γλώσσα στο φάρυγγα, στο κεφάλι, στα πόδια; στο αίμα; ποιος και πως το μέτρησε; και πόσο πολλαπλασιάζεται, αέναα; θα πεθάναμε όλοι πάντα για όλα.

20 ευρώ να έχεις καταφέρει να βγάλεις στη ζωή σου εκτός χρηματοδότησης (γονείς, δημόσιο) καταλαβαίνεις ότι αυτά που λένε οι εφ' όρου ζωής χρηματοδοτούμενοι είναι για μικρά παιδιά. (δεν αφορά σε σένα)

Μακάρι να ήμουν πιο ειδικός να σου απάνταγα για τα ποσοτικά που ζητάς.

Μπλουζα