Ωραια να μη σπασει τη συμφωνια πρωτη η Ελλαδα , ας τη σπασει δευτερη , τριτη , τελευταια των τελευταιων , ως συνηθως ; Θα γινει ; Για το δημοσιο συμφερον , για το κοινο καλο; Δεν νομιζω πως αποτιμας το ιδιο ψυχραιμα και λογικα την πραγματικοτητα στο ζητημα του κορονοιου μιας και δρας απολογητικα για την Κυβερνηση cvial σε ο,τι ποστ με παραπονα και αρνητικα σχολια για τη κατασταση εχω κανει εγω και αλλα παιδια . Ανοιγμα συνορων , τεστ , μμμ ,σχολεια , εκκλησια , μεθ , αποζημιωσεις , χειρισμος μμε , κακες κινησεις σε ολο το φασμα παντου ,κακη οργανωση στα εμβολια , " οποιος βιαζεται σκονταφτει ειπε ο πρωθυπουργος την ωρα που καιγεται για μηνες το σπιτι μας , το σπιτι ολων . και το τελευταιο τριμηνο εχεις κρατησει αυτη την σταση αμυνας υπερ της κυβερνησης απεναντι σε ολα .Μολις πριν λιγες μερες παλι εγραφες απολογητικα οταν εκανα κριτικη για τα θεοφανεια . Και επειδη βλεπω στην απαντηση σου γραφεις και για τα ουτοπικα του 2015 , ειναι τουλαχιστον κατω του επιπεδου σου οταν καποιος αγανακτει και κανει κριτικη να απαντας ετσι . Δηλαδη τι ; οτι τα βλεπω εγω τα πραγματα μεσα απ το πρισμα των προηγουμενων; οτι τι; οτι κανω κριτικη επειδη ειμαι με τους προηγουμενους ; Και αν ομως δεν ειμαι ; Θα ευτελισουμε τον εαυτο μας τοσο που οταν δεν μας αρεσει αυτο που λεει ο αλλος και δεν εχουμε επιχειρημα θα σηκωνουμε το δαχτυλο και θα λεμε ναι αλλα αυτος ειναι αριστερος/ δεξιος κτλ ;
Οι χειρισμοι για τον covid απ το καλοκαιρι μεχρι τωρα ηταν κακοι . Σε ολα τα μετωπα . Δε με νοιαζει αν χρειαστει και απο το διαστημα να βρουν εμβολια, απο εξωγηινους , οπως θα λεγε χασκοντας ο Πρωθυπουργος αλλοτε . Αλλα δηλωνω παλι την ανυσηχια μου . Δεν εμπιστευομαι τον ανθρωπο που βγαινει και λεει οποιος βιαζεται σκονταφτει οταν σχολιαζει τον μικρο αριθμο εμβολιων . Απο περυσι τον Μαιο εγραφα πως ανυσηχω πως θα παμε ασχημα και βγηκα αληθινος . Εσυ ως φαινεται τον εμπιστευεσαι . Καλως . Κανενα προβλημα . Ας συμφωνησουμε πως διαφωνουμε.
Σημερα ειχαμε κηδεια , covid η γειτονισσα διπλα πολυκατοικια . Γλυκυτατη κυρια .
εδω ο nyrros μας εξηγει πως επειδη δεν φταναν οι μεθ , αφηναν εξω τους 64+ για να μπουν σε μεθ αυτοι κατω των 64 απο μεσα νοεμβρη μεχρι μεσα Δεκεμβρη . Διαλογη δλδ ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει . Γιατι ; γιατι οι μεθ πιασαν ταβανι με 600-650 διαθεσιμες . Ε μη βιαστουμε και φτιαξουμε παραπανω μεθ και ετσι βασανιστει λιγοτερος κοσμος . Οποιος βιαζεται σκονταφτει .
nyrros on Twitter: "Στο γράφημα βλέπουμε τους διασωληνωμένους ανά ηλικία Στο κίτρινο οι διασωληνωμένοι ηλικίας 64+ Μαντέψτε γιατί έχει τόσο διαφορετικό σχήμα απο την καμπύλη των διασωληνωμένων 40-64 (γκρι) https://t.co/YShLyKufRM" / Twitter