Στο Ισραήλ έχουν εμβολιάσει (χωρίς να είναι υποχρεωτικό) 80% του πληθυσμού. Απλά εκεί ο λαός είναι συνειδητοποιήμενος και ξέρει τι σημαίνει και έκτακτα μέτρα και κοινωνική ευθύνη. Για αυτό και έχουν γυρίσει σελίδα από αρχές Απρίλη.
O λαός είναι συνειδητοποιημένος γιατί είναι γαλουχημένος με άλλες αξίες,ενώ στην Ελλάδα υπάρχει αντίδραση σε όλα.
Δε λέω να μην υπάρχει κριτική σκέψη,αλλά το να θέτει ο πολίτης εαυτόν πάντα απέναντι σε όλα,καταντάει γραφικό.
Ούτε εγώ έχω καμία όρεξη να εμβολιαστώ,αλλά θα το κάνω για να βγάλουμε όλοι μαζί το κάρο από τη λάσπη
μία ώρα αρχίτερα.
@Giorgos-3 Καλή επιτυχία με το διδακτορικό,φυσικά και ποτέ δεν είναι αργά.
Είμαι υπερ της εφ' όρου ζωής μαθητείας,άσχετα αν στις περισσότερες περιπτώσεις,,
η κτήση πτυχίων στην Ελλάδα είναι διαδικασία καθαρά χρησιμοθηρική με ανύπαρκτο ερευνητικό ενδιαφέρον.
Επίσης όλο αυτό ότι αφήνει κάποιος το στίγμα του,παραείναι ρομαντικό για μένα,
είμαι περισσότερο της σχολής των πραγματιστών,vlafo και CVIAL.
Τέλος,σε αντίθεση κάτι που γράφτηκε πριν και επειδή έχω προετοιμάσει πολλά βιογραφικά Ελλήνων στα γερμανικά,
θα γράψω πως όταν μιλάμε για καλές θέσεις εργασίας,
οποιοδήποτε κενό διάστημα στο βιογραφικό,η κτήση πτυχίου σε μεγαλύτερη ηλικία,κ.λ.π.
πρέπει να τεκμηριώνεται.
Και φυσικά όσοι έχουν τριβή με το αντικείμενο,προϋπηρεσία,κ.λ.π. έχουν προτεραιότητα.