oreo
Well-Known Member
Με θέματα που αγγίζουν την δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται το χιούμορ εκτός και αν είναι τύπου Christopher
[/QUOTE
Είναι στα πλάνα μου να τον διαβάσω, τώρα το χιούμορ ξέρεις οτι σαν τον οίνο ευφραίνει καρδία
Με θέματα που αγγίζουν την δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται το χιούμορ εκτός και αν είναι τύπου Christopher
[/QUOTE
Είναι στα πλάνα μου να τον διαβάσω, τώρα το χιούμορ ξέρεις οτι σαν τον οίνο ευφραίνει καρδία
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να τώρα με μάλωσες και κόπηκε ο ειρμός μου
Ποιος σου είπε ότι θεωρούμε κάτι, απλά μιλάμε για πράγματα για τα οποία έχουμε κάποια δεδομένα και μπορούμε να τα σχολιάσουμε. Το να ανοίξουμε την ατζέντα και να αρχίσουμε να υποθέτουμε ότι θα βγάλουμε "κεραίες" ή θα συμβεί κάτι άλλο συνταρακτικό όταν δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις τι συνεισφέρει στη συζήτηση πέραν της κινδυνολογίας? Όποιοι δεν θέλουν να το κάνουν δεν θα το κάνουν, όποιοι θέλουν θα το κάνουν. Ο καθένας αποφασίζει για την ζωή του και πως θέλει να την διαχειριστεί.
To δικαιωμα σου να μην το κανεις δεν σε βγαζει απο την ευθυνη και απο το κακο που προκαλεις στο κοινωνικο συνολο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.και γιατί κουνάς το δάκτυλο τότε σε αυτούς που δεν το κάνουν, και τους ρίχνεις την ευθύνη για την οικονομία και για αντικοινωνική συμπεριφορά;
Ο Malone πάντως το έκανε. Ο εφευρέτης της mRNA τεχνολογίας. Έκανε το moderna γιατί η γυναίκα του ήθελε να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και γιατί πιστευε ότι θα τον βοηθήσει σε ότι του άφησε η long covid που πέρασε πέρσι.
Επίσης δεν είναι σίγουρος ότι οι ακίδες είναι τοξικές. Γενικά δεν είναι σίγουρος.
To δικαιωμα σου να μην το κανεις δεν σε βγαζει απο την ευθυνη και απο το κακο που προκαλεις στο κοινωνικο συνολο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Η διαφορά είναι ότι οι ανεμβολίαστοι δεν σε υποχρεώνουν να μην εμβολιαστείς, το αντίθετο γίνεται. Αν συμβεί κάτι θα πάρεις την ευθύνη; Αν ήσουν εσύ στη θέση της 40χρονης μητέρας τριών παιδιών που την πήρε από το χέρι ο σύζυγος να εμβολιαστεί και απεβίωσε, θα έλεγες τα ίδια; Είναι δυνατόν κάτι που έχει ως στόχο την υγεία, να προκαλεί το θάνατο, και να ψάχνετε να βρείτε ποσοστά για να το επευφημήσετε;, Αντί να σιωπούμε "και να κάνουμε τον σταυρό μας";
Ένα ποσοστό 0,5% κινδύνου θανάτου σε νοσούντες με μέση πληθυσμιακή ηλικία, με εμβόλια αμφιβόλων παρενεργειών στο σύνολο του πληθυσμού της γης. Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να είσαι ενθουσιασμένος;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το Astra προκαλει θανατηφορα θρομβωση σε εναν στα 4 εκατομμυρια νομιζω( η στο εκατομμυριο). Το ''προκαλει'' θανατο σαν γενικο συμπερασμα ειναι αστειο να το λεμε οντως.το εμβολιο μειωνει σημαντικα και την μεταδοτηκοτητα. Το συμπερασμα οτι προκαλει τον θανατο απο που βγαινει;
και γιατί κουνάς το δάκτυλο τότε σε αυτούς που δεν το κάνουν, και τους ρίχνεις την ευθύνη για την οικονομία και για αντικοινωνική συμπεριφορά;
Αυτους που συνολικα πεθαναν αποδεδειγμενα(αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει ιατροδικαστικο πορισμα για καποιον στην ελλαδα) απο εμβολιο τους ξερεις ονομαστικα απο οτι φαινεται. Ξερεις και τους συγγενεις, ξερεις και που μενουν που λεει ο λογος μεχρι και τα χομπι τους (γιατι πολυ απλα ειναι ειδηση οταν καποιος πεθαινει απο εμβολιο). Σημερα μονο θα πεθανουν απο covid πολυ περισσοτεροι απο οτι συνολικα απο εμβολια και δεν ξερεις κανεναν τους. Γιατι δεν ειναι είδηση.
Παραπανω εβαλε ενα στατιστικο ο Cvial που λεει για 12 φορες πιθανοτερο να πεθανεις σε αυτοκινητιστικο σε συγκριση με αστρα . Φανταζομαι εισαι κλεισμενος σπιτι ολη μερα και προ covid και δεν κυκλοφορεις.
Τι θα σε ενθουσιαζε περισσοτερο; να αφησουμε τον ιο να μεταλλασσεται/εξελισσεται ανεξελεγκτα σκοτωνοντας αβερτα κοσμο σε συντριπτικα μεγαλυτερα ποσοστα;
Και εγω εχω κουραστει.η συζητηση με αρνητες δεν εχει κανενα νοημα, οσοι δεν ειχαν σκοπο να κανουν δεν θα κανουν με οποιοδηποτε επιχειρημα.
Φίλε μακάρι να μπορούσα να έκανα το sputnic.Κάντε Pfizer τωρα που μπορείτε γιατί δε ξες τι γίνεται. Να χει μονο sputnik μετά ή καμιά κινεζιά.
εγω θα επιμεινω στην τεραστια ευθυνη μμε εδω κι σε ολες τις ψευδεις πληροφοριες που κυκλοφορουν ιντερντετ. Δημιουργουν κλιμα κι κοστιζουν ζωες.Και εγω εχω κουραστει.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι θα τους προστατευσουν αυτοι που ονομαζουν προβατα(επειδη θα το κανουν το εμβολιο) και στο τελος θα σου πουν: Ειδατε? δεν ηταν και τιποτα φοβερο ο covid.